15-02-2024 21:50:14

Ardahan da Öğrenciler yeni vizyona giren Nefes Eksi İki filmini izledi, ardından bowling oynadı

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, İl Emniyet Müdürlüğünce çeşitli okullarda eğitim-öğretim gören, önceden belirlenmiş lise öğrencileri için düzenlenen film ve bowling etkinliğine katılarak öğrencilerle vakit geçirdi
Ardahan da Öğrenciler yeni vizyona giren Nefes Eksi İki filmini izledi, ardından bowling oynadı

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, İl Emniyet Müdürlüğünce çeşitli okullarda eğitim-öğretim gören, önceden belirlenmiş lise öğrencileri için düzenlenen film ve bowling etkinliğine katılarak öğrencilerle vakit geçirdi.

Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Bürosu tarafından çeşitli okullarda eğitim gören bazı lise öğrencileri için sinema ve bowling etkinliği düzenlendi. Polis memurları nezaretinde okullardan alınan öğrenciler, Ardahan Üniversitesi Yaşam Merkezine getirildi. Öğrenciler burada önce yeni vizyona giren ‘Nefes Eksi İki’ filmini izledi, ardından bowling oynadı. Öğrencilerin bowling etkinliğine Vali Hayrettin Çiçek, İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener ile birlikte eşlik etti. Öğrencilerle eğitim ve gelecek planları üzerine sohbet ederek çeşitli hediyeler de veren Vali Çiçek, daha sonra öğrencilerle birlikte bowling oynadı.

Öğrenciler, etkinlikten oldukça mutluluk duyduklarını ve güzel vakit geçirdiklerini söyledi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI