27-10-2023 21:13:22

Ardahan Valisi Çiçek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı yayınladı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yıl Dönümünü milletçe gurur ve heyecanla kutluyoruz.
Ardahan Valisi Çiçek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı yayınladı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yıl Dönümünü milletçe gurur ve heyecanla kutluyoruz. 

Kurtuluş Savaşımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, her türlü zorluğa ve imkânsızlığa rağmen Aziz Milletimizin vatan sevgisiyle, her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu büyük bir zafer ile sonuçlanmıştır.

Bu büyük zaferin sonucunda geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayacak bir Ülke ve Cumhuriyet bizlere armağan edilmiştir. Cumhuriyetin ilanı, Milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Cumhuriyet, Milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin ifadesidir. Bugün Ülkemiz, gelişen ekonomisi, güçlü ordusu, yetişmiş insan kaynağı ile uluslararası alanda giderek daha saygın bir konuma gelmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde “Türkiye Yüzyılı” hedeflerine kararlı adımlarla yürüyen milletimizin, Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatma azmi ve sarsılmaz iradesi tüm zorlukları aşmamızda bizlere rehber olacaktır. Bu ülkenin ortak geçmişi ve geleceğini paylaşan, kederde ve sevinçte bir olan fertleri olarak, Cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkmak, Cumhuriyeti ve bu cennet vatanı bizlere miras bırakan atalarımıza ve gelecek nesillerimize karşı borcumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet ve şükran duyguları ile rahmetle anıyorum.

Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI