06-09-2023 12:14:50 Son Güncelleme: 06-09-2023 12:25:50

Ardahan İlim Yayma Cemiyeti ve Eğitime Destek Platformu Başkanlarından Valiye ziyaret

İlim Yayma Cemiyeti ve Eğitime Destek Platformu Başkanları, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
Ardahan İlim Yayma Cemiyeti ve Eğitime Destek Platformu Başkanlarından Valiye ziyaret

İlim Yayma Cemiyeti ve Eğitime Destek Platformu Başkanları, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü aynı zamanda İlim Yayma Cemiyeti Ardahan Şubesi Başkanı Osman Erdem ve Eğitime Destek Platformu Başkanı  Öğretim Üyesi Mukadder Yüksel, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’i makamında ziyaret ederek, görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ağustos ayında Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile ilimize Vali olarak atanan Hayrettin Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu ziyaretler kapsamında Ardahan Valiliğine giden İlim Yayma Cemiyet Başkanı, Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Erdem ve Eğitime Destek Platformu Başkanı Öğretim Üyesi Dr. Mukadder Yüksel, Vali Hayrettin Çiçek’le görüştü. Görüşme sonrası Vali Çiçek’e Kabe işlemeli bakır tablo hediye edildi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI