10-09-2020 01:12:26 Son Güncelleme: 10-09-2020 01:15:26

Ak Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın dan Faruk Demir e Tepki

Ak Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, bazı yerel gazetelere 'Ak Partili Belediye encümenleri yatırımların önünü kesiyor' diyen Belediye Başkanı Faruk Demir'e tepki gösterdi
Ak Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın dan Faruk Demir e Tepki

Ak Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, bazı yerel gazetelere 'Ak Partili Belediye encümenleri yatırımların önünü kesiyor' diyen Belediye Başkanı Faruk Demir'e tepki gösterdi.


Başkan Aydın yaptığı açıklamada, " Geçtiğimiz günlerde Ardahan Belediye Başkanı Sayın Faruk Demir'in basına yansıyan açıklamasında AK Parti encümenlerinin yatırımların önünü kestikleri yönünde eleştiride bulunmuştur.

Bu eleştirileri uzun süre Ardahan'da yaşamış biri yapasa belki anlaşılır ama Ardahan'a sadece seçildiği zaman yerleşen birinin yapması gerçekçi değildir.

Ambulans, AK Parti zamanında da defaatle iştenmiş ama ozaman ki şartlardan dolayı alınamamıştır. Dönemin belediye başkanı Sayın Faruk Köksoy olaya hakimdir. Yerel ürünler çarşısı  projesi bakanlığımızdan geçmiştir.

Size özel İller bankasından kesinti yoktur, pendemi sebebi ile bizim partili ilçe belediyelerimizde de kesinti vardır. Çağdaşlık olarak sunulan Kongre caddesinin  tek  yön olmasıda  AK Parti zamanında başlanmış ama mevsim şartlarından dolayı yetişmemiştir.

Şimdiki yönetime sadece levhaları çakma dışında bir iş kalmamıştır bu da  18 ay sonra yapılmıştır. Kür Kale rekreasyon alanı  başından beri AK Parti belediyesinin projesidir. Seçim öncesi  AK Parti'yi  her yeri satmakla suçladılar,  seçildikten sonraki   dükkanları satışa çıkardılar bu nasıl bir ironi.  Bugüne kadar seçim öncesi vaat ettiğiniz Ardahan için faydalı  hangi işleri yapmak istediniz de AK Parti grubu olarak karşı çıktık. Şehre katkı Yapamayıp, üretemeyip,    bizim encümenlerimizi suçlayarak kendilerini haklı çıkarmaya çalışmalarını doğru bulmuyorum. 

CHP'de normal olan hizipçiliği hiçbir zaman AK Parti ailesine sokamazsınız. AK Parti'nin tüm kararları Milletvekili ve İl Başkanı ile istişare edildikten sonra alınır... AK Parti belediye encümenlerini kamu oyunda hedef göstermek doğru değildir." dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI