07-03-2024 21:28:16

Faruk Demir Memleket Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti

CHP Ardahan Belediye Başkan adayı Faruk Demir, seçim çalışmaları kapsamında Memleket Partisi İl Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu.
Faruk Demir Memleket Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti

Başkan Demir’in Memleket Partisine yaptığı nezaket ziyareti samimi bir ortamda geçen sohbet sonrası hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu. CHP Merkez ilçe başkanı Kadir Sinan Onay, Memleket Partisi ziyareti ile ilgili kamuoyuna yaptığı açıklamada ise şu bilgileri paylaştı; “Memleket Partisi il Başkanı Kemalettin Öztürk’ü Belediye Başkanımız Faruk Demir, Belediye ve İl Genel Meclis üyesi adaylarımızla birlikte ziyaret ettik. Nazik ev sahiplikleri için kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP’li Belediye Başkan adayı Faruk Demir, partilere yaptığı nezaket ziyaretlerine dünde CHP’den ayrılarak Memleket Partisini kuran Muharrem İnce’nin partisini ziyaret ederek, İl başkanı Kemalettin Öztürk ve partililerle bir süre sohbet etti. Başkan Faruk Demir’in Memleket Partisi Ardahan İl Başkanlığına yaptığı ziyarete CHP Merkez ilçe başkanı Kadir Sinan Onay’la birlikte CHP’nin İl Genel ve Belediye Meclis üye adayları da eşlik etti.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI