11-02-2024 15:32:29 Son Güncelleme: 11-02-2024 15:37:29

AK Parti aday tanıtım toplantısına Ardahanlılar dan büyük ilgi

Ardahan'da 31 Mart 2024‘de yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi
AK Parti aday tanıtım toplantısına Ardahanlılar dan büyük ilgi

AK Parti Ardahan İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı halktan büyük ilgi gördü. Toplantıya AK Parti

Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali İnci, Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Kars Milletvekili Adem Çalkın, İl Başkanı Ersin Yılmaz, Cumhurİttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Turgay Mert, AK Parti il, ilçe teşkilatları ve Belediye Başkan Adayları katılım sağladı. Tanıtım toplantısı büyük bir katılımla coşkuyla gerçekleşti.

İl ve ilçe Belediye başkan adaylarının tanıtımında kürsüye çıkan Cumhur İttifakı ve AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar, mevcut CHP 'li belediyeye yüklenerek 5 yılda yapılan hizmetin özel kalem masrafının bile çok altında olduğuna vurgu yaptı. Baydar," çok merak ediyorum beş yılda bu belediye ne yaptı? Çöp atık arıtma merkezi, Kura Nehri çevre düzenlemesi, yağmur suyu drajeleri, su arıtma tesisi, hayvan pazarı tesisinin kurulması, kapalı halk pazarının yapılması ve yaklaşık 150.000 metrekarelik yolların kilit parkı ile yapılması hepsi bir önceki AK Parti belediyesi tarafından yapılmıştır. Belediyeyi devraldıktan sonra bunun üzerine CHP'li belediye hangi hizmeti koyarak devam etmiştir, kocaman bir hiç. Şu anki belediye başkanı 100 metrelik kanalizasyon bile yapmışımdır? merak ediyorum, söylesin de bilelim." dedi.

 

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Aday Baydar, projelerini ise şu şekilde sıraladı; "Kadınlarımız ve engelli bireylerimiz için istihdam ve yaşam merkezleri oluşturacağız. Evde yaşlı bakım hizmetleri belediye eliyle özel oluşturulacak birimlerce takip edilecek, Ardahan 'ın tarihi dokusuna uygun olarak cadde ve sokaklar üzerinden bakım çalışmaları yapılacak yeni yeni caddeler oluşturularak şehrin büyümesi ve göçün önlenmesi için çok cazip projeler oluşturulacaktır. Milletvekili genç kardeşimiz Kaan Koç'un Ankara'da bize vereceği destekle Cumhur İttifakı Belediyesi olarak hepsini en iyi şekilde Allahın izniyle yapacağız." dedi.

 

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuyla gerçek Belediyecilik için, yaşanılabilir bir Ardahan için, Ardahanımızın hak ettiği hizmetleri alabilmesi için , AK Parti Belediyeciliği ile halkımıza tekrar hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Toplantının ardından Kongre Caddesinde seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI