07-05-2023 12:53:54 Son Güncelleme: 16-10-2023 10:55:54

Ardahan Vakfın dan Bir İlk 100 Yılın Siyasetci Ödülü Saffet Kaya ya Verildi

Ardahan Vakfı bir ilke imza attı İstanbul Beylikdüzünde Kaya otelde düzenlenen Ardahan Vakfı gecesine çok sayıda siyaset işadamı vakıf üyesi ve vatandaş katılımıyla düzenlenen gecede çeşitli dallarda ödül töreni düzenleyerek bir ilke imza atarak 100 yılın siyasetci ödülüne Ardahan 20.21.23 dönem milletvekili Saffet Kaya yı ödüle layık görerek yüz yılın siyaset ci ödülünü Başkan ve yönetimi Saffet Kaya ya taktim ettiler
Ardahan Vakfın dan Bir İlk 100 Yılın Siyasetci Ödülü Saffet Kaya ya Verildi

Ardahan Vakfı bir ilke imza attı İstanbul Beylikdüzünde Kaya otelde düzenlenen Ardahan Vakfı gecesine çok sayıda siyaset işadamı vakıf üyesi ve vatandaş katılımıyla düzenlenen gecede çeşitli dallarda ödül töreni düzenleyerek bir ilke imza atarak 100 yılın siyasetci ödülüne Ardahan 20.21.23 dönem milletvekili Saffet Kaya yı ödüle layık görerek yüz yılın siyaset ci ödülünü Başkan ve yönetimi Saffet Kaya ya taktim ettiler. Ardahan Vakfı yönetimi yaptığı açıklamada Enbüyük Makam Milletin gönüldür diyerek açıklamasını şöyle tamamladı. 

Tarihin ilk Ardahan milletvekili olarak Ardahan Vakfımız tarafından onurumuza gerçekleştirilen gecede 100 Yılın Siyasetçisi Ödülüne layık görüldük.

Bu ödülü bizlere layık gören  vakfımızın kıymetli yöneticileri ve bizleri her zaman gönlünün en müstesna yerine koyan halkımıza teşekkür ederiz.

Ömrünü erdemli, ahlaklı ve etik değerlere bağlı kalarak siyaset yapmaya, bu yolla Ardahan'a Ardahanlı'ya ve aziz milletimize hizmet etmeye adamış biri olarak söylemek istiyorum ki, böyle bir dönemde şahsıma vermiş olduğunuz bu ödül nazarımızda ayrı bir değer kazanmış ve hafızamızda silinmez bir iz bırakmıştır.

Bugün bir kere daha anladık ki Saffet Kaya olarak 30'u aşkın yılımızı uğruna feda ettiğimiz ömrümüz kesinlikle boşuna geçmemiş, bizi sizlerle bir yol bir kader arkadaşı yapan bir birlikteliğe dönüşmüştür.

Ve yine bugün herkes anlamıştır ki Saffet Kaya'yı Saffet Kaya yapan makamlar veya makamlardan aldığı güç değil vatandaşı ile kurduğu sevgidir, saygıdır, özlemdir, hasrettir.

Bu duygu ve düşüncelerle, bizlere bu gururu yaşatan yediden yetmişe Ardahanımızın tamamına teşekkür ediyor ve hepinizi hasretle, sevgiyle kucaklıyorum, son nefesimize kadar sizlerle birlikte olacağıma bir kere daha söz veriyorum.

 

 

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI