14-08-2023 19:19:52

Yeşilay Ardahan Şubesi, 20. Ulusal Kültür ve Bal Festivalinde bilgilendirme standı açtı.

Aktif çalışmalarıyla şehirde faaliyetlerini sürdüren Yeşilay Ardahan Şubesi, hafta sonu düzenlenen Ulusal Kültür ve Bal Festivalinde stant açarak çalışma yürüttü
Yeşilay Ardahan Şubesi, 20. Ulusal Kültür ve Bal Festivalinde bilgilendirme standı açtı.

Aktif çalışmalarıyla şehirde faaliyetlerini sürdüren Yeşilay Ardahan Şubesi, hafta sonu düzenlenen Ulusal Kültür ve Bal Festivalinde stant açarak çalışma yürüttü.

Ardahan Belediyesi tarafından 12-13 Ağustos tarihlerinde Ardahan Kalesinde bu yıl 20’incisi düzenlenen Ulusal Kültür ve Bal festivali yoğun katılımla gerçekleştirildi. Binlerce kişinin katıldığı festivalde Yeşilay Ardahan Şubesi, festival alanında stant açarak tanıtım faaliyetlerinde bulundu. Kurulan standa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Açılan stantta ziyaretçilere Yeşilay’ın yapmış olduğu çalışmalar anlatılırken teknoloji bağımlılığı, uyuşturucu, alkol ve tütün gibi zararlı maddelerle ilgili uyarılarda bulunulup bilgilendirme broşürlerinin dağıtımı yapılarak, bileklik ve kalem hediye edildi.

Yeşilay Ardahan Şube Başkanı Tolgay Gökdemir, “20. Ardahan Ulusal Kültür ve Bal festivalinde bizde yerimizi aldık. Standımızı ziyaret eden ziyaretçilerimize yürütmüş olduğumuz faaliyetler hakkında bilgiler vererek YEDAM tanıtımı, teknoloji bağımlılığı, uyuşturucu, alkol ve tütün gibi zararlı maddelerle ilgili uyarılarda bulunulup bilgilendirme broşürlerinin dağıtımını gerçekleştirdik. Standımızı ziyaretleri için başta CHP Ardahan Milletvekilimiz Özgür Erdem İncesu'ya, AK Parti İl Başkanı Ersin Yılmaz, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Posof, Hanak, Damal ve Çıldır Belediye Başkanlarımıza, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze ve Gençlik merkezi müdürlerine teşekkür ediyorum” dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI