25-11-2019 19:57:46 Son Güncelleme: 25-11-2019 20:09:46

Sevim Köseliören MHP den İstifa Etti AK Parti ye Geçti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 27. dönem milletvekili adayı Sevim Köseliören partisinden istifa ederek AK Parti´ye katıldı
Sevim Köseliören MHP den İstifa Etti AK Parti ye Geçti

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 27. dönem milletvekili adayı Sevim Köseliören partisinden istifa ederek AK Parti´ye katıldı.

Köseliören, istifasının ardından eşi Yunus Öktem ile birlikte AK Parti İl Başkanı Hakan Aydın´ı ziyaret ederek, AK Parti´ye üye oldu.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, " Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 27. dönem Milletvekili adayı Sevim Köseliören partisinden istifa ederek partimize katıldı. Ben partimize göstermiş olduğu teveccühünden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Köseliören ise, “27.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ardahan Milletvekili Adayı olarak çıktığım bu yolda çeşitli tehditlere boyun eğmeden, bugüne kadar partimin menfaati dışında hiçbir oluşumun içinde bulunmadım. Ancak geldiğimiz durumda birkaç ilçe başkanı ve Parti yöneticilerinden bazı çıkarcı ve menfaatperest şahıslar seçimden önce ve sonra maddi manevi yapılan ve harcanan emekleri göz ardı edip şahsımı ve ailemi hedef alan hakaretleri ve söylemleri karşında üyesi olduğum Milliyetçi Hareket Partisinden istifa etmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar olan süreçte yanımda olan gönüldaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI