GÜNEYDOĞU BÖLGESİ HABERLERİ

Şanlıurfa’da iki grup yol kapatıp kavga etti: 14 yaralı
Şanlıurfada, husumetli iki aile fertleri arasında taş ve sopaların kullanıldığı kavga jandarmanın müdahalesiyle sonlandırıldı. Kavgada yaralanan 14 kişi hastaneye kaldırılırken 6 kişi gözaltına alındı.
Kilis'te, otomobil devrildi: 3 yaralı
Kiliste, şarampole devrilen otomobilde bulunan 3 kişi ağır yaralandı.
Kilis'te fırtına nedeniyle belediyeye bağlı merkezin çatısı uçtu
Kilis'te fırtına nedeniyle belediyeye bağlı merkezin çatısı uçtu, düşen demir parçasının saplandığı taksi hasar gördü.
Diyarbakır'da silahlı arazi kavgası! Ölü ve yaralılar var
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada ölü sayısı 4’e yükselirken, 6 yaralının hastanedeki tedavileri sürüyor.
Yolculu minibüsü seyir halindeyken alev aldı! Yolcular ölümden döndü
Diyarbakır’da seyir halindeyken yangın çıkan yolcu minibüsü, kullanılmaz hale geldi. Bu arada, minibüsün yandığı anlar kameralara yansıdı.
Mutlu Kaya'nın ablasını hayattan koparmıştı! Cezası belli oldu
Diyarbakır'da, bir televizyon kanalında katıldığı ses yarışmasında adını duyuran ve erkek arkadaşı tarafından vurularak tekerlekli sandalyeye mahkum bırakılan Mutlu Kaya'nın ablası Dilek Kaya'yı (33) tabancayla ateş edip öldüren, birlikte yaşadığı erkek a..
Küçük Asiye'ye pitbull saldırısı davasında yeni gelişme! Tutuklandılar
Gaziantep'te, Pitbull cinsi 2 köpeğin Asiye Ateş'e (4) saldırmasına ilişkin davada tutuklu 4 sanığın tahliye kararına, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazını inceleyen Nöbetçi 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi, sanıklar hakkında tutuklamaya yönelik yakalama karar..
Minik Asiye’nin pitbull saldırısına uğramasına ilişkin dava 6 sanık hakim karşısında!
Gaziantep’te 4 yaşındaki Asiye Ateş’in iki pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanmasına ilişkin 4’ü tutuklu 6 sanığın yargılanmasına başlandı. Duruşmada mahkeme heyeti tutuklu bulunan 4 sanığın tahliyesine karar vererek dosyayı uzlaştırma kom..
Otomobil bariyerlere çarparak devrildi: 1 ölü, 5 yaralı
Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, bariyerlere çarparak devrilen otomobildeki Eylül Salar (13) öldü, 5 kişi yaralandı.
Sobadan zehirlenen 9 kişi hastanelik oldu
Adıyaman’da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 9 kişi hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Yer: Mardin! Tarihi kilisedeki çanı çalmaya kalkıştılar
Mardin'in Midyat ilçesinde bulunan 800 yıllık Meryem Ana Kilisesi'nin elektrik tesisat kablolarını çalan hırsızlar, bir gün sonra damdaki tarihi çan için geldi. Şüpheliler, söktükleri sırada çalan çanın sesiyle yakalanmaktan korkarak kaçtı. Güvenlik kamer..
İtfaiye eri tatbikat sırasında ağır yaralandı!
Şanlıurfa’da tatbikat sırasında dengesini kaybeden itfaiye eri Veysel Atçı, 7-8 metre yükseklikteki merdivenden düşerek ağır yaralandı. Beyin kanaması geçiren Atçı'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
Mardin'de 7 kişiye saldıran köpek kuduz çıktı! Mahalle karantinaya alındı
Mardin'in Derik ilçesinde vatandaşlara saldırarak 7 kişiyi ısıran köpek kuduz çıktı. Köpeğin kuduz çıkması üzerine mahalle karantinaya alındı.
Şanlıurfa’da 'torbacı' operasyonu! 21 kişi tutuklandı
Şanlıurfa’da ‘torbacı’ diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik 200 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 33 şüpheliden 21’i tutuklandı.
Evlat nöbetindeki anneden oğluna: Dön gel, kardeşinin yetimlerine bak
Diyarbakır'da, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan 264 ailenin HDP binası önündeki evlat nöbeti, 902'nci gününde devam ediyor.  18 yaşındayken kaçırılan oğlu Rojhat için oturma eylemini sürdüren Necibe Çifçi, büyük oğlunun da kardeşini ararken..
Mardin merkezli 6 ilde terör operasyonu: Çok sayıda gözaltı var
Mardin merkezli 6 ilde gerçekleştirilen terör operasyonda 33 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan araramalarda ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve tüfeğe ait çok sayıda fişek, 870 paket gümrük kaçağı nargile tütünü, örgütsel kitap, örgütse..
7 kişi sokak köpeklerinin saldırısına uğradı!  'Korkudan evimizden çıkamaz olduk'
Mardin'in Derik ilçesinde okuldan dönen 4 öğrenci ile 3 kişi sokak köpeklerinin saldırısı sonucu yaralandı. Yaralılar, Derik, Kızıltepe ve Mardin'deki hastanelerde tedaviye alındı. Köpeklerin saldırı anı bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi...
Vali Demirtaş, Gara şehidinin ailesini ziyaret etti
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 13 kişiden polis memuru Vedat Kaya'nın babası Şeyhmus ve annesi Emine Kaya'yı ziyaret etti. Vali Demirtaş, şehidin ismini yaşatmak için yapılan b..
Şanlıurfa'da PKK operasyonu: 15 gözaltı
Şanlıurfa'da polisin terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlediği operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.
Adıyaman'da alacak verecek kavgası!
Adıyaman’da, iki grup arasında çıkan alacak verecek kavgasında 1 kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaçak avcıların kurduğu tuzaklar yıkıldı
Siirt’te kırsal bölgede kaçak avcılar tarafından yasak avlanmada kullanılan taş yapılar (meteris) adı verilen tuzaklar yıkılarak kullanılamaz hale getirildi.
Evlat nöbetindeki ailelerden Gara şehidinin babasına ziyaret
Diyarbakır'da HDP il binası önünde evlat nöbeti tutan aileler, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 13 kişiden biri olan Polis Memuru Vedat Kaya'nın babası Şeyhmus Kaya'yı, Mardin'deki evinde ziyaret etti. Şeyhmus..
Sokak köpekleri dehşet saçtı! Yüzleri parçalandı
Mardin’in Derik ilçesinde 1’i çocuk 3 kişi, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpek saldırısına uğrayan vatandaşların 2’sinin yüzleri parçalandı.
Halk otobüsü ile AFAD aracı çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Şanlıurfa'da, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsü ile AFAD’a ait araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada otobüsün sürücüsü Memduh Çakmak (34) öldü, 3 kişi yaralandı.
Facia! Komşuları haber verdi kahreden son ortaya çıktı
Gaziantep'te, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Behiye Özkan (65), kızı Selma Özkan (27) ve torunu Yusuf Özçelik (9) hayatını kaybetti.
Diyarbakır'da FETÖ operasyonu! 5 avukat gözaltına alındı
Diyarbakır’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 6 avukattan 5’i eş, zamanlı operasyonla yakalandı.
Hastane önünde ağabeyini ve arkadaşını vurdu! 5 saat sonra yakalandı
Diyarbakır’da, hastanenin acil girişindeki tartışmada ağabeyini ve arkadaşını tabancayla vurarak yaralayan Cihan B., güvenlik kamerası görüntüleriyle, 5 saat sonra yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Cihan B. tutuklandı...
Mardin'de Eren Kış-20 operasyonu başladı
İçişleri Bakanlığınca Mardin’de Eren Kış-20 operasyonu başlatıldı. Operasyonda jandarma komando, jandarma özel harekat ve güvenlik korucularından oluşan 585 personel görev alıyor. Eren-Kış operasyonları kapsamında bugüne kadar 20 terörist etkisiz hale get..
Apartmandan ayakkabı hırsızlığı! 2 kişi her yerde aranıyor
Şanlıurfa’da, apartmana giren 2 hırsızlık şüphelisinin, daire kapılarının önlerinden ayakkabıları çaldıkları anlar, güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Polis ekipleri ise şüphelilerinin kimliklerinin belirlenerek, yakalanması için çalışma başlattı...
Karantinası bitip evine gidince şoke oldu! 'Bir buzdolabı kalmış'
Mardin’de, babasının evinde geçirdiği koronavirüs karantinasından sonra kendi evine giden Mahşuk Alkan, klima, buzdolabı ve derin dondurucu dışındaki eşyalarının çalındığını fark edince büyük şaşkınlık yaşadı. Polise şikayetçi olduktan sonra tekrar babası..
Evlat nöbetindeki baba: Dağdan gelen hiçbir çocuğa ceza yok
Diyarbakır'da, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ailelerin HDP binası önündeki evlat nöbeti, 888'inci gününde sürdü. 7 yıl önce 19 yaşındayken kaçırılan oğlu Doğan'a teslim olması yönünde çağrı yapan Hacı Güger, "Dağdan gelen hiçbir çocuğa c..
Diyarbakır için uyarı: Vaka sayılarında 5 katlık artışla karşı karşıyayız
Sağlık Bakanlığı’nın koronavirüs vaka haritasında artışın sürdüğü Diyarbakır'ın, Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasındaki haritada kırmızıya döndü. İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Halis Yerlikaya, "Kentte 5 katlık artışla karşı karşıyayız. Test ..
Evlat nöbetinde aile sayısı 258 oldu
Diyarbakır'da, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ailelerin HDP binası önündeki evlat nöbeti, 886'ncı günde de sürdü. 2014 yılında kaçırılan kızları Hatice için Çınar ilçesinden gelen Necmettin ve Meliha Dinç çiftinin de katılımıyla nöbet tut..
Önce silahın kabzayla camı kırdı, sonra yarım kilo altını çaldı!
Gaziantep’te bir kuyumcunun vitrin camının silah kabzasıyla kırıldıktan sonra yarım kilo altının çalındığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şüpheli şahsın vitrin camını kabza ile kırdıktan sonra altınları çalarak kaçması ve kuyumcunun peşi..
Evlat nöbetinde aile sayısı 257 oldu
Diyarbakır'da, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ailelerin HDP binası önündeki evlat nöbeti, 885’inci günde de sürdü. Kızı Rozerin için gelen Ali Umğaç ile kız kardeşi Gülizar Karakaya için gelen Ayhan Karakaya ile evlat nöbetindeki aile say..
Lokanta çalışanı iş dönüşü silahlı saldırıda öldü
Şanlıurfa’da lokanta çalışanı Osman Özaydın (31), işten dönerken sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Silahlı saldırıyla ilgili ismi açıklanmayan 3 şüpheli gözaltına alındı.
Hayvanlara yapılacak aşılar ücretsiz olacak
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın aşılama programında yer alan ve ücretli olan aşıların bedeli ile uygulama ücretlerinin hayvan sahipleri adına karşılanması amacıyla Bakanlık, Gaziantep Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi arasında protokol imzalandı...
İşportacı zabıtaları bıçakladı; 2 yaralı
Diyarbakır'da işportacının bıçaklı saldırısına uğrayan 2 zabıta yaralandı. Şüpheli gözaltına alındı.
Hırsızlık şüphelisi, kaçarken atladığı kanalda boğuldu!
Şanlıurfa'da, hastane koridorlarında gezdiği sırada güvenlik görevlilerince fark edilen hırsızlık şüphelisi Ferhat Y. (23), kaçarken atladığı sulama kanalında yaşamını yitirdi.
Husumetli ailelerin taşlı- sopalı kavgası! 25 kişi yaralandı
Şanlıurfa’da, husumetli iki aile arasında çıkan taşlı- sopalı kavgada 25 kişi yaralandı. Ekipler olaya karışan kişilerin tespit edilmesi için çalışma başattı.
Üs bölgesinde rahatsızlanan asker için 8 saat karla mücadele
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 2 bin 800 rakımdaki askeri üs bölgesinde görevli asker, rahatsızlanınca ekipler seferber oldu. 8 saat süren çalışmanın ardından bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, askeri hastaneye götürdü.
Evlat nöbetindeki aile sayısı 255 oldu
Diyarbakır'da, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ailelerin HDP binası önündeki evlat nöbeti, 877'inci günde de devam ediyor. 18 yaşındayken 2008 yılında çalışmaya gittiği Yunanistan'da kaçırılarak dağa götürüldüğünü belirttiği oğlu Erdal içi..
Gaziantep otogarının kapalı alanı çökme riskine karşı yayalara kapatıldı
Gaziantep'te üzerinde biriken kar kütlesi nedeniyle çökme riski bulunan şehirlerarası otobüs terminalinin kapalı alanı, yaya geçişlerine kapatıldı. Yolcuların dışarıdan peron kısmına geçtiği ve otobüs seferlerinin ise devam ettiği belirtildi...
Diyarbakır’da DBP il binasına operasyon!
Diyarbakır'da Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) il binasında yapılan etkinliklerin sosyal medyada paylaşılmasıyla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, binaya operasyon düzenlendi.
Mardin'de terör operasyonu: 12 gözaltı
Mardin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen terör operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı.
Eşini av tüfeğiyle öldüren madde bağımlısı koca tutuklandı
Gaziantep'in Nizip ilçesinde tartıştığı eşi iki çocuk annesi Dilan Palamut’u av tüfeğiyle vurarak öldüren madde bağımlısı koca Ökkeş Palamut, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Nizip'te defnedilen iki çocuk annesinin cenazesinde gözyaşları sel oldu...
Diyarbakır için 'turuncu' uyarı! Gece saat 03.00'te başlayacak
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Diyarbakır’da, yoğun kar yağışı, buzlanma ve çığ tehlikesine karşı "Turunu" uyarıda bulundu.
Duvarını delerek girdikleri kuyumcudan 1,5 milyon liralık altın çaldılar
Gaziantep’te, bir iş yerinin tuvalet duvarını kırıp, yandaki kuyumcu dükkanına giren 4 kişi, 1,5 milyon liralık altını alıp, kaçtı.
Evlat nöbetindeki abla: Yüzde 70 engelli kardeşimi kaçırdılar
Diyarbakır'da, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan 254 ailenin evlat nöbeti 876’ncı günde de devam ediyor. Engelli çocukları kaçırılan aileler adına açıklama yapan Ruken Canbey, kardeşi Muhammed’in de yüzde 70 engelli olduğunu söyleyerek, “Sür..
Diyarbakır'da 941 kırsal mahalle yolu ulaşıma açıldı
Diyarbakır ve ilçelerinde etkili olan kar yağışıyla kapanan 1047 kırsal mahalle yolundan 941’ine ulaşım sağlandı. Kapalı 106 kırsal mahalle yolunun açılması için de çalışmalar sürdürülüyor.
Kent buz pistine döndü! Kırıklar nedeniyle 222 kişi hastanelik oldu
Diyarbakır’da, 49 yılın en etkili kar yağışıyla 3 günde buz pistine dönen yol ve kaldırımlarda kayarak düşen 222 kişi, hastanelere başvurdu. Türk Tabipler Birliği Merkez Konsey Üyesi, İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Halis Yerlikaya, "Şu ana k..
Kablolu cinayette korkunç itiraf! Katil, çay davetine giden arkadaşı çıktı
Şanlıurfa’da kablo ile boğulan Mahmut Çetindağ'ın (56) evine davet ettiği Suriye uyruklu arkadaşı A.A. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Kablo ile boğarak öldürdüğünü itiraf eden A.A., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek...
Şanlıurfa'da 645 mahalle yolu ulaşıma kapandı
Şanlıurfa'da etkili olan kar yağışı sonrası 645 kırsal mahalle yoluna ulaşım sağlanamıyor.
Adıyaman'da 797 yerleşim yerinin yolu kardan kapandı
Adıyaman'da yoğun kar yağışı nedeniyle 319 köy ve 478 mezra yolu kapandı. Yolların açılması için çalışmalar da devam etti. Öte yandan Adıyaman'da yarın için eğitime ara verildiği açıklandı.
 54 yıl sonra aynı kabus! İnanılmaz görüntüler geliyor
Gaziantep'te, dün başlayan ve gece boyu devam eden kar yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. En son 1968 yılında 1 metre kar kalınlığı ölçülen kent merkezinde, 54 yıl sonra kar kalınlığı 49 santimetre, yüksek kesimlerde ise 1 metre olarak ölçüldü. Gazia..
Yoğun kar nedeniyle ambulansta doğum yaptı
Mardin’de doğum sancısı tutan A.Y., yoğun kar yağışı nedeniyle hastaneye yetiştirilemeyince bebeğini ambulansta dünyaya getirdi.
Yine aynı dehşet! Boşanma aşamasındaki eşini öldürdü
Adıyaman'da iki çocuk annesi Canan Işık (25), sokak ortasında karşılaştığı boşanma aşamasındaki eşi Mahmut Işık (27) tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
Şanlıurfa’da feci kaza! 1 kişi hayatını kaybetti, 6 yaralı var
Şanlıurfa’da ticari taksinin yolun ortasındaki bariyerleri devirdikten sonra karşı şeride geçip iki araca çapması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.
Kan donduran olay! Köpekler eşeledi, korkunç gerçek ortaya çıktı!
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi kırsalındaki dağlık ve kayalık alanda çoban köpeklerinin kazdığı çukurdan ceset çıktı. Kazıda bütünlüğü bozulmuş bir ceset çıkartıldı. Cinsiyeti ve kimliği henüz belirlenemeyen ceset, yapılan incelemenin ardından otopsi ya..
Her sabah aynı çile! Servis kayığı okul rotasında
Diyarbakır'ın Silvan ilçesine bağlı kırsal Usluca Mahallesi'nin büyük bir bölümünün baraj sularının altında kalması ile Malabadi Mahallesi'ndeki okullarına gidemeyen öğrenciler için babaları, kayık yaparak çözüm buldu. 3 kardeş, her sabah kayıkla 25 dakik..
Diyarbakır annelerinin oturma eylemine iki aile daha katıldı
Kırklareli'nden 6 yıl önce kandırılarak dağa götürülen oğulları Erhan için Hatay'dan gelen anne Aysel Artık: - "Oğlum sensiz olmuyor, evine dön. Nerede olursan ol, devlete teslim ol" - Baba Ekrem Artık: - "Biz de nice aileler gibi mücadelemizi vereceğ..
Siirt'te polis lojmanlarına roketatarlı saldırı düzenleyen terörist İstanbul'da yakalandı
İstanbul'da sahte kimlikle yakalanan, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan,  2016 yılında Siirt'te polis lojmanlarına düzenlenen roketatarlı saldırının faili terörist F.Ş.E., işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
Diyarbakır annelerinin evlat nöbetine bir aile daha katıldı
Diyarbakır annelerinin dağa kaçırılan çocukları için HDP İl Başkanlığı binası önündeki evlat nöbetine bir aile daha katıldı.
Birlikte yaşadığı kadın ve babasını öldüren sanığa müebbet hapis
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, dini nikahla birlikte yaşadığı Aynur Arslan (34) ile babası Hacı Arslan'ı (52) av tüfeğiyle öldüren tutuk sanık Halim Çakırtaş (43), müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
Sazı kırılıp yüzüne tekme atılmıştı! Kesinlikle öyle bir itham yok
Gaziantep'in İslahiye ilçesinde müzisyenlik yapan ve bir düğünde saldırıya uğrayan Erdal Erdoğan, "ırkçı saldırı" iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Erdoğan, "Irkçılığa çekmeye çalışıldı ama kesinlikle öyle bir ithamda bulunulmadı" dedi...
Acı olay! Oyun oynarken kamyon çarptı
Batman'ın Sason ilçesinde, oyun oynarken kamyonun çarptığı 3 yaşındaki Merve Çelik, yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Hafriyat kamyonunun çarptığı çocuk öldü
Adıyaman Gölbaşı ilçesinde hafriyat kamyonunun çarptığı Erkan Döndaş hayatını kaybetti. Döndaş'ın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.
Silahlı ve maskeli kuyumcu soygunu! İçeriye giren kadın dehşeti yaşadı
Şanlıurfa’da siyah yüz maskesi takan kişi, girdiği kuyumcuda silah tehdidiyle soygun yaptı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, bir miktar altını poşete koyan şüpheli, kendisini bekleyen motosikletli ile birlikte kaçtı.
Gaziantep coğrafi işaret tescilinde AB'yi solladı
YUCİTA Başkanı Prof. Dr. Yavuz Tekelioğlu: - "Gaziantep'in 1 Ocak 2001'den bugüne kadar almış olduğu 32 tescil var, 27 ülkeli Avrupa Birliği'nin bu sürede aldığı tescil sayısı 29" - "Türkiye'nin bugün itibarıyla 882 ürünü tescil almış durumda, bu konud..
Doğu ve Güneydoğu'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi
Diyarbakır, Mardin, Elazığ, Siirt ve Bingöl'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit aileleri ziyaret edildi, şehitliklerde tören yapıldı
Kilis’te buzağı yetiştiricilerine destek çağrısı
Kilis Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nce buzağı yetiştiricilerine destekleme ile alakalı bir duyuru yapıldı.
Kilis’te bilime şenlikli açılış
Kiliste "4007-TÜBİTAK Bilim Şenlikleri Destekleme Programı" kapsamında başvurusu ve koordinesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapıldı.Projenin yürütücülüğünü ise Kilis Bilim ve Sanat Merkezi yaptı.
Diyarbakır’da zabıtadan ruhsat denetimi
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, işyerlerinde ruhsat denetimi yaptı
Kilis’te iki gün arayla otlar alev aldı
Kilis’te aynı park içerisinde nedeni bilinmeyen bir şekilde iki gün arayla çıkan yangınlar çevre sakinlerini korkuttu
Kilis’te bağ evi hırsızları JASAT’tan kaçamadı!
Kilis’te birçok hırsızlık olayının failleri olan ve haklarında 10 yılın üstünde hapis cezası bulunan iki zanlı Jandarma Dedektifleri JASAT’ın sıkı takibiyle yakalandı
Mardin'de
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, bir hastanın koronavirüs salgınına yakalandığı iddialarının asılsız olduğu bildirildi.
Fadıloğlu, lise son sınıf öğrencileriyle buluştu
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İl Genel Meclisi Anadolu Lisesi ile Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerini ziyaret etti.
Gaziantep Fakülte-Okul İşbirliği toplantısı
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Gaziantep Eğitim Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen, "Fakülte-Okul İşbirliği" toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü, Müdür Yardımcıları, akademisyenler, idareciler ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti...
Diyarbakır'da, kadınların kavgasını erkekler ayırdı
DİYARBAKIR'da, 2 kadın arasında bilinmeyen nedenle çıkan kavga, erkeklerin araya girmesiyle sonlandırıldı.
Gaziantep'te 670 polisle uyuşturucu operasyonu: 29 gözaltı
GAZİANTEP'te, uyuşturucu satıcılarına yönelik 2 mahallede 670 polisin katılımıyla düzenlenen ve 12 saat süren operasyonda 29 şüpheli gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da iki grup yol kapatıp kavga etti: 14 yaralı
Şanlıurfada, husumetli iki aile fertleri arasında taş ve sopaların kullanıl..
Kilis'te, otomobil devrildi: 3 yaralı
Kiliste, şarampole devrilen otomobilde bulunan 3 kişi ağır yaralandı.
Kilis'te fırtına nedeniyle belediyeye bağlı merkezin çatısı uçtu
Kilis'te fırtına nedeniyle belediyeye bağlı merkezin çatısı uçtu, düşen dem..
Diyarbakır'da silahlı arazi kavgası! Ölü ve yaralılar var
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı ka..
Yolculu minibüsü seyir halindeyken alev aldı! Yolcular ölümden döndü
Diyarbakır’da seyir halindeyken yangın çıkan yolcu minibüsü, kullanılmaz ha..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI