GÜNDEM HABERLERİ

Cezaevinden izne gelen adam, kendisine para vermeyen ablasını bıçakla rehin aldı
Bursa'da cezaevinden izne gelen bir şüpheli, para vermediği gerekçesiyle ablasını balkonda bıçakla rehin aldı. Polis ekiplerinin ikna çabaları sonucunda abla son anda kurtarılırken saldırgan ise gözaltına alındı.
Aracına aldığı kişi tarafından öldürülen gencin katili yakalandı
Mersin'de bir genç, iş çıkışı aracına aldığı şahıs tarafından öldürüldü. Katil, Akkuyu Nükleer Santral inşaatında çalışan Kazakistan uyruklu bir kişi çıktı. Şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi...
Kendini eşarpla doğal gaz borusuna asan genç kız hayatını kaybetti
Samsun'da kendisini doğal gaz borusuna asan genç kız, 2 gün süren yoğun bakım savaşını kaybetti.
Bahar Kalkanı'nda acı haber! Şehit ateşi Adıyaman'a düştü!
Bahar Kalkanı'nda acı haber! Şehit ateşi Adıyaman'a düştü!
Bakan Yerlikaya Huzur ve Seçim Güvenliği Toplantısı'na katıldı
Bakan Yerlikaya Huzur ve Seçim Güvenliği Toplantısı'na katıldı
Bakan Bak'tan Sibel Çam'a tebirk
Bakan Bak'tan Sibel Çam'a tebirk
TÜRKSAT 6A İÇİN tarih verildi
TÜRKSAT 6A İÇİN tarih verildi
Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan: “Moskova saldırısı beklenmedik değil”
Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan: “Moskova saldırısı beklenmedik değil”
Bakan Yılmaz Tunç'tan Moskova saldırısı açıklaması
Bakan Yılmaz Tunç'tan Moskova saldırısı açıklaması
Yurtta bugün hava durumu nasıl?
Yurtta bugün hava durumu nasıl?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür Efendi'nin tüm Türkiye'ye özür borcu var
Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde darbe açıklamasıyla ses getiren CHP Genel Başkanı Özel'e tepki göstererek, "Dünyanın hiçbir medeni ülkesinde ekranlarda darbe güzellemesi yapan ana muhalefet yöneticisine rastlayamazsınız. Genel Başkanlık koltuğu..
TPAO'ya Marmara Denizi'nde petrol arama ruhsatı verildi
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO), Marmara Denizi'ndeki 3 ayrı bölgede petrol aramasına çıkmak için yaptığı ruhsat başvurusu sonuçlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Tekirdağ, Balıkesir ve Çanakkale'deki deniz sahaları için TPAO'ya ..
Tansu Çiller: Can Yücel'den şiir yazmasını istediğim iddiası iftiradır
Eski başbakanlardan Tansu Çiller, sosyal medyada kendisi için Can Yücel'e şiir yazmasını istediği iddialarının gerçek dışı olduğunu açıkladı. Çiller, bu tür iftiraların Türkiye'nin bölünmüşlük üzerinden siyaset yapanları daha da düşmanlaştırdığını belirtt..
Biri mezara diğeri hapse! Araba sevdası yüzünden baba katili oldu
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yeni bir otomobil almak isteyen İbrahim Halil Öztunç, babasına ait araziyi krediye karşılık bankada ipotek ettirmek istedi. Bu talebi kabul edilmeyen Öztunç, tartıştığı babasını sırtından bıçaklayarak öldürdü...
Tek başına okey oynayan vatandaş artık yalnız değil
Sivas'ın Zara ilçesinde tek başına okey oynadığı anların görüntüsü sosyal medyada gündem olan Ahmet Doğan, artık hiç yalnız kalmıyor. Ahmet Doğan'la birlikte okey oynayan kişilerden Birkan Karakuş, Ramazan ayı bitene kadar Doğan ile okey oynayacaklarını i..
Sevgilisinin eski eşinden kaçan adam, 4'üncü kattan çocuğun üstüne düşerek ağır yaraladı
İstanbul'da bir adam, evde sevgilisinin eski eşine yakalanınca 4. kattan aşağı atlayarak yoldan geçen çocuğun üzerine düştü. Talihsiz çocuğun yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.
3 aylık bebeğin yanarak öldüğü evde 2 gün sonra tekrar yangın çıktı
Antalya'da 3 aylık Meva bebeğin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan yangının olduğu daireden tekrar alevler yükseldi. Yangında evde kimsenin olmadığı öğrenilirken apartman sakinleri büyük panik yaşadı.
Depremde yıkılan Galeria Sitesi'nin 3 müteahhidi ve inşaat mühendisine 17 yıl hapis cezası
Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'da yıkılan Galeria Sitesi'ne ilişkin davada, tutuklu 3 müteahhit ve inşaat mühendisine 17 yıl 6'şar ay hapis cezası verildi. Firari sanıkların dosyaları ayrıldı.
Bakan Göktaş, Türkiye'deki yaşlıların yüzde 64'ünün mutlu olduğunu açıkladı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından hazırlanan "Türkiye Yaşlı Profili Araştırması" verilerini paylaştı. Verilere göre yaşlıların yüzde 64'ünün mutlu olduğu aktarıldı.
Kreşte eğitmenin ittiği çocuk ölümden döndü! Gerçek kamerada ortaya çıktı
Kırıkkale'de özel bir kreşe çocuklarını gönderen aile, çocuklarının masaya başını çarpıp yaralandığı yönünde bir telefon aldı. Olayın perde arkası ise kamera kayıtlarında ortaya çıktı. Çocuğun eğitmenin kolundan savrularak yaralandığını fark eden aile, kr..
Engin Polat'ın cezevinden ilk fotoğrafı! Gören herkes Icardi'ye benzetiyor
Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamasıyla tutuklanan Engin Polat'ın görüş sırasında çekilen bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Kısa sürede büyük yankı uyandıran fotoğrafın altına "Enginnn bana selfie gönder", "İçerde güzel bakılıyorlar", "Adam ..
BDDK elektrikli taşıt kredilerinde limitleri güncelledi
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, elektrikli taşıt alımına ilişkin kredi tutarlarında düzenlemeye gitti. Kredi tutarlarına ve vade sınırlarına ilişkin yapılan düzenlemelerde fatura değeri 1 milyon 600 bin lira ve altında olan taşıtlar için kullanı..
Para almak için seyir halindeki otomobilin önüne atlayan şahıs mobeseye yakalandı
Nevşehir'de bir yayanın "kaza süsü vermek amacıyla" otomobilin üzerine atlamasını mobese kamerası tarafından kaydedildi
Gülhan'ı hayattan koparan takıntılı eski sevgili yakalandı! Günlerce yürümüş
Kocaeli'de sabah işe gitmek için evden çıktığı sırada 4 el ateş edilerek öldürülen 24 yaşındaki Gülhan Esen'in katili İstanbul'da yakalandı. Cinayet zanlısı eski sevgilinin günlerdir sürekli yürüyerek adres değiştirdiği, güvenlik kamerasına yakalanmamak i..
Dilencilerin paraları balık poşeti ve ramazan pidesinden çıktı
Samsun'da dilencilere yönelik operasyon düzenlendi. Suçüstü yakalanan çok sayıda dilenci hakkında işlem yapılırken, dilencilerin paraları sakladıkları yerler işe şaşkına çevirdi. Bir dilencinin elindeki balık poşetinden 500 lira çıkarken, başka bir dilenc..
Evden 50 bin lira değerinde altın çalan kadın tutuklandı
Samsun'da bir evden 50 bin lira değerinde altın çalan 5 çocuk annesi kadın tutuklandı. Kadının daha önce de hırsızlık suçundan toplam 45 yıl hapis cezasının bulunduğu ancak 7 aylık bebeği olduğu için tutukmadığı öğrenildi.
Emine Erdoğan'dan 'su' mesajı
Emine Erdoğan'dan 'su' mesajı
44 yaş altı nüfus 630 bin azaldı... Türkiye nüfusu yaşlanıyor
44 yaş altı nüfus 630 bin azaldı... Türkiye nüfusu yaşlanıyor
591 şehit ve gazi yakını daha kamuya yerleşti
591 şehit ve gazi yakını daha kamuya yerleşti
TÜBİTAK destekli ilk yerli dümenleme sistemi faaliyette
TÜBİTAK destekli ilk yerli dümenleme sistemi faaliyette
Bekar Anneler Derneği kuruldu!
Bekar Anneler Derneği kuruldu!
14 ilde 34 'Siber' gözaltı!
14 ilde 34 'Siber' gözaltı!
PTT'den 'sakin şehirler'e ilk gün zarfı
PTT'den 'sakin şehirler'e ilk gün zarfı
Kandil'de hava harekâtı!
Kandil'de hava harekâtı!
Bakan Yerlikaya'dan 'gereği yapıldı' paylaşımı
Bakan Yerlikaya'dan 'gereği yapıldı' paylaşımı
Meteoroloji'den kuvvetli kar uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli kar uyarısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu bankaları emeklilere 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacak
31 Mart seçimleri öncesinde AK Parti'nin Kayseri mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca emekliyi sevince boğacak bir gelişmeyi duyurdu. Erdoğan, "Kamu bankaları emeklilere 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacak. Diğer bankaların d..
Tekirdağ'da tır, yolcu minibüsüne çarptı: 5 kişi öldü, 10 kişi yaralandı
Tekirdağ'da seyir halindeki tır, aynı istikametteki yolcu minibüsüne çarptı. Feci kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralandı.
Elektrik faturası desteği alan vatandaşlardan güvence bedeli alınmayacak
EPDK elektrik abonelikleriyle alakalı yeni bir karara vardı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından 'elektrik faturası desteği alan' vatandaşlardan elektrik aboneliği sürecinde güvence bedeli alınmayacak.
31 Mart seçimleri için propaganda serbestliği ve bazı seçim yasakları başladı
31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için propaganda serbestliği ve bazı seçim yasakları bugün itibarıyla başladı. Siyasi parti ve bağımsız adayların seçim propaganda süresinin sonuna kadar yazılı basında ilan ve reklam yoluy..
Depoda başlayan yangından yükselen alevler iş yerlerine sıçradı
Ankara'da bir depoda yangın çıktı. Alevler kısa sürede yandaki iş yerlerine de sıçradı. İtfaiye ekipleri alevleri söndürmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Haber alınamayan yaşlı çift evde ölü bulundu
Kayseri'nin Develi ilçesinde bir süredir haber alınamayan yaşlı çift evlerinde ölü bulundu. İhbar üzerine eve giren ekipler, yaşlı çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı. Cenazeler otopsi için hastane morguna kaldırıldı.
İddianamede kan donduran ayrıntı! Sapık sucu istismar ettiği çocukların adını dükkanın duvarlarına yazmış
2009 yılında yargılandığı çocuk istismarı davasından beraat eden sucu Metin Şenay'ın İstanbul Bağcılar'da mahalledeki çok sayıda çocuğu yıllar boyu istismar ettiği öğrenildi. Hakkında yüzyılı aşkın hapis cezası istenen sapık sucuyla ilgili iddianamede kan..
Büyük ihlal ortaya çıktı! Tekirdağ'da 5 kişinin öldüğü feci kaza kamerada
Tekirdağ'da tır ve yolcu minibüsünün karıştığı trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı. Güvenlik kamerası görüntüleri, kazanın kırmızı ışık ihlali sebebiyle yaşandığını gözler önüne seriyor.
Eğitimde yeni dönem! Öğrenci karnelerine sosyal etkinliklere katılım durumları da işlenecek
Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilere dağıtılan karnelerde değişikliğe gidiyor. Ortaokul öğrencilerini kapsayan değişiklikle birlikte yeni karnelere, ders notlarının yanında sosyal etkinliklere katılım durumları da işlenecek. Okul içi ve okul dışında gerçek..
Trabzon Barosu'na üye 61 avukattan tutuklanan 5 taraftar için sessiz protesto: Sadece adalet bekliyoruz
Fenerbahçe maçı sonrası sahaya girerek olaylara karışan 5 Trabzonspor taraftarının tutuklanmasının hukuka aykırı olduğunu savunan Trabzon Barosu'na üye 61 avukat, adliye binası önüne "Sadece adalet bekliyoruz" yazılı siyah çelenk bırakarak sessiz bir prot..
Cezaevi nakil aracı devrildi: 11 yaralı
Kayseri-İncesu yolunda cezaevi nakil aracı devrildi ve 1'i ağır 11 kişi yaralandı. Kaza sonrası olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Çamaşır makinesinde havasız kalan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Adana'da evde kalan 3 çocuktan biri çamaşır makinesine girince havasız kaldı. Hastaneye kaldırılan 3 yaşındaki kız çocuğu kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Yeni AYM Başkanı Kadir Özkaya, Can Atalay'ın bireysel başvurusunda
Anayasa Mahkemesi'nde görev süresi dolan Zühtü Arslan'dan boşalan başkanlık koltuğuna Kadir Özkaya otururken, değişim bir hayli sancılı oldu. Hukuk fakültesi mezunu olmadığı için eleştirilen Özkaya'nın milletvekilliği düşürülen Can Atalay'ın bireysel başv..
Çerkezköy'de hızlı tren şantiyesinde toprak kayması! 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, hızlı tren hattı şantiyesinde toprak kayması meydana geldi. Toprak altında kalan 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı.
Evini satıp kiracı oldular! 100 milyon dolar dolandırıldılar
Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Mağdurlar, şirket sahibi karı kocanın yakalanmasını istiyor.
Katil kocadan pes dedirten savunma: Normal kafada da olsam eşimi öldürürdüm
Konya'da eşini 3 çocuğunun gözü önünde öldüren Hüseyin A. aldatıldığını iddia etti. Şahıs mahkemedeki savunmasında, "Olay anında uyuşturucu etkisindeydim ama uyuşturucunun etkisinden dolayı öldürmüş değilim. Normal kafada da olsam eşimi öldürürdüm. Çünkü ..
Bakan Işıkhan: 28 Mart itibarıyla emeklilerin promosyonları hesaplara yatacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu bankalarının emeklilere 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, diğer bankaları da promosyonlarında artışa çağırdı. Emekli promosyonları ile ilgili bir açıklama da Çalışma ve Sosyal ..
Silahlı saldırganlar, Nusret Gökçe'nin restoranını taradı
İstanbul Etiler'de Nusret isimli ünlü et restoranına silahlı saldırı düzenledi. Sabaha karşı motosikletle gelen 2 kişi, restoranı taradı. Saldırıda herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmazken polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı...
Spor dünyası cenazedeydi! Bir döneme damga vuran Ersen Martin'e son veda
Rahatsızlığı nedeniyle vefat eden A Milli Futbol Takımı'nın eski oyuncularından Ersen Martin'in cenazesi İzmir'de defnedildi. Cenaze törenine spor dünyasından birçok isim katıldı.
Bakan Bolat: Müzakerelerin en kısa sürede tamamlanacağına inanıyorum
Bakan Bolat: "Müzakerelerin en kısa sürede tamamlanacağına inanıyorum
Teröre 'Bozdoğan' darbesi
Teröre 'Bozdoğan' darbesi
Bursa-Bilecik arası 51 dakikadan 25 dakikaya düştü
Bursa-Bilecik arası 51 dakikadan 25 dakikaya düştü
Bursa-Çalı-Hasanağa Yolu'nun ikinci etabı açıldı
Bursa-Çalı-Hasanağa Yolu'nun ikinci etabı açıldı
Şubat'ta trafiğe 191 bin araç daha katıldı
Şubat'ta trafiğe 191 bin araç daha katıldı
Üniversitedeki sınava giden annenin 3 aylık bebeği evde çıkan yangında öldü
Antalya'da üniversitedeki sınavına giden anne, 3 aylık bebeğini ailesine teslim etti. Evde çıkan yangında bebek hayatını kaybederken, anne, aile yakınları ve komşuları tarafından güçlükle sakinleştirildi.
Aile faciası! Karısını öldürüp, oğlunu yaraladıktan sonra 5. kattan aşağı atladı
Ankara'da aralarında uzun süredir sorun olan evli çiftin tartışması felaketle sonuçlandı. Eşini bıçaklayarak öldüren Murat Çetinkaya, oğlunu da ağır yaraladı. Çetinkaya olay sonrası 5. kattan atlayarak intihar etti.
Nelson Mandela'nın torunu ve Che Guevara'nın kızı Filistin'e destek için İstanbul'da buluşacak
Güney Afrika'nın eski lideri Nelson Mandela'nın torunu Nkosi Zwelivelile Mandela ve Küba devriminin öncü ismi Che Guevara'nın kızı Aleida Guevara, Filistin'e destek için İstanbul'da bir araya gelecek.
Ateşe benzin döken Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan çok sert sözler
Süper Lig'in 30. haftasında oynanan olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe mücadelesi gündeme oturmuştu. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan konuyla ilgili düzenlediği basın toplantısında çok sert ifadeler kullandı. Kameralar önünde tehditler savuran Doğan, "Bu m..
Derbideki olaylarla ilgili gözaltına alınan 13 kişiden 2'si tutuklandı
Pazar günü oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonunda çıkan olaylarla ilgili yürütülen soruşturmada futbolculara saldıran 13 taraftardan 2'si tutuklanırken, 2 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Tutuklanan isimlerin sahaya ilk giren maskeli Ha..
Aracına bindiği taksiciyi öldüren Delil Aysal'a verilen cezada gerekçeli karar açıklandı: Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer
İzmir'de aracına bindiği taksi şoförü Oğuz Erge'yi silahla öldüren Delil Aysal'a verilen müebbet hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda, 'Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer' ifadesi yer aldı.
Murat Kurum'dan Kanal İstanbul açıklaması: İstanbul'un bu kadar sıkıntısı varken gündemimize alamayız
Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, katıldığı bir televizyon canlı yayınında Kanal İstanbul sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. Kurum, "İstanbul'da deprem riski bu kadar önemliyken, sokak hayvanları problemleri varken, ulaşım çilesi bu ka..
İzmir'de evli çifti kaza ayırdı: 1 ölü, 1 yaralı
İzmir'in Karabağlar ilçesinde kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen evli çifte çarptı. Kazada adam, hayatını kaybederken eşi ağır yaralandı.
Vatandaş haklı olarak isyanda! Site yöneticileri oturdukları yerden 200 bin TL maaş alıyor
Özellikle İstanbul'da fahiş aidatlara isyan eden site sakinleri bir yandan da site yöneticilerinin 200 bin TL'yi bulan astronomik maaşlarından bıktı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, devletin duruma el atarak denetimlerini sıklaştırması gerektiğini savu..
İmam ve eşi teravih dönüşü kazada can verdi
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde teravih namazı kıldırmaya giden cami imamı ve eşi, dönüşte geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybetti. İmamın, asli görevli olduğu camiden başka bir camiye geçici görevlendirildiği ortaya çıkarken kazayla ilgili soruşturm..
Direksiyon eğitmeni kazada hayatını kaybetti
Esenyurt'ta direksiyon eğitmeninin kullandığı otomobil, ara sokaktan kontrolsüz çıkan bir araca çarptıktan sonra bariyerlere girdi. Kazada direksiyon eğitmeni hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
Zeytin Dalı Harekatı bölgesine sızmaya çalışan terörist kıskıvrak yakalandı
Türkiye destekli Suriye Milli Ordusu, terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG mensubu Mehmet Kılıç'ı Zeytin Dalı Harekatı bölgesine sızmaya çalışırken yakaladı. Teröristin 2019'da da Şırnak Uludere'deki karakola sızma faaliyetine katılan teröristler arasında olduğu ..
Yağını, suyunu, mazotunu koydu ama 4 bin kilometreyi geçemedi
Sivas'ta yaşayan bir vatandaş, lüks marka sıfır kilometre bir minibüs aldı. Sıfır aracı 4 gün sonra arıza verdi. 5 kez servise gittiğini ancak çözüm bulunamayınca mağdur vatandaş çareyi, firmayı şikayet etmekte buldu.
Afet bölgesindeki 23 bin öğrenciye özel destek
Afet bölgesindeki 23 bin öğrenciye özel destek
Bakan Göktaş: Yaşlı profili Cuma günü açıklanacak
Bakan Göktaş: Yaşlı profili Cuma günü açıklanacak
Bölgesel tren ilk sefere çıkıyor
Bölgesel tren ilk sefere çıkıyor
'Arım, Balım Peteğim' yetim kaldı... Usta sanatçı İsmet Nedim vefat etti
'Arım, Balım Peteğim' yetim kaldı... Usta sanatçı İsmet Nedim vefat etti
Bakan Kacır ve ilk Türk astronot Gezeravcı Dokuz Eylül'de
Bakan Kacır ve ilk Türk astronot Gezeravcı Dokuz Eylül'de
Tüketiciyi aldatıcı reklamlara 17 milyon TLceza
Tüketiciyi aldatıcı reklamlara 17 milyon TLceza
Çetinler çetesi çökertildi! 109 şüpheli yakalandı
Çetinler çetesi çökertildi! 109 şüpheli yakalandı
Marmara Denizi 3,5 büyüklüğünde sallandı!
Marmara Denizi 3,5 büyüklüğünde sallandı!
Devlet Bahçeli isim vermeden İmamoğlu'nu hedef aldı: Türk milletini
MHP lideri Devlet Bahçeli, 23 Nisan nedeniyle yayımladığı mesajında isim ve..
8 ilde terör örgütüne ağır darbe! 82 mağara ve sığınak imha edildi
8 ilde bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin "bahar aylarında kırsalda ..
Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden şüpheli hakkında tutuklama kararı
Diyarbakır Sur Belediyesi'nin mazbata töreninde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Er..
Tokat'ın Turhal ilçesinde deprem nedeniyle düğün salonunda çökme meydana geldi
Tokat'ın Turhal ilçesinde meydana gelen 4,1'lik depremin ardından ilçedeki ..
Bolu'da üniversite öğrencilerini taşıyan panelvan kaza yaptı: 3'ü ağır 15 yaralı
Bolu'nun Mudurnu-Akyazı kara yolunda üniversite öğrencilerini taşıyan araç ..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI