GÜNDEM HABERLERİ

Bayram tatilinde 38 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinde 38 kişi hayatını kaybetti
Bakanlık'tan İsrail iddialarına yanıt
Bu doğrultuda, Türkiye, 9 Nisan 2024 tarihinden itibaren, ilk aşamada Ek’te belirtilen ürün grupları altında yer alan ürünlerin İsrail’e ihracatını kısıtlama kararı almış bulunmaktadır. Bu kararın gerekleri Ticaret Bakanlığı tarafından derhal yürütülecekt..
Bakan açıkladı: Gabar'da rekor petrol ürettik
Bakan açıkladı: Gabar'da rekor petrol ürettik
Fitre kampanyasında rekor bağış
“Ramazan Ayının Bereketi Her Sofrada Hissedilsin Diye İhtiyaç Sahipleriyle Hayırseverler Arasında Köprü Olmaya Devam Ediyoruz”
Bayramın son günü hava nasıl olacak?
Bayramın son günü hava nasıl olacak?
Afet bölgesinde çifte bayram sevinci
Afet bölgesinde çifte bayram sevinci
Hudutlardan geçit yok!
Hudutlardan geçit yok!
Van Gölü, sel suyunun karışmasıyla kahverengine boyandı
Bitlis'in Ahlat ilçesinde yağmur ve sel sonrası dere yataklarından dökülen su, Van Gölü'nü kahverengine boyadı. Ortaya çıkan manzara ise havadan görüntülendi.
Muş'ta bayram namazı sonrası muhtarı öldüren şahıs önce jandarmayla çatıştı sonra da intihar etti
Muş'un Korkut ilçesinde bayram namazı sonrası husumetlisi olduğu muhtarı silahla vuran baba ve üç oğlu, jandarma ekiplerine de ateş açtı. Jandarma tarafından kıstırılan baba, yakalanacağını anlayınca silahını kafasına dayayıp intihar etti. Saldırgan oğull..
Tokat'ta kafa kafaya çarpışan araçlarda 8 kişi yaralandı
Tokat'ın Niksar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. Yaralılardan üçünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Almanya'da Türk kökenli aileye yapılan kundaklama olayında şüpheli tutuklandı
Almanya'nın Solingen kentinde geçtiğimiz ay bir binanın kundaklanması ve Türk kökenli Bulgaristan vatandaşı 2'si bebek, 4 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan faciada bir şüpheli tutuklandı. Şüphelinin, daha önce kundaklanan binada oturduğu, 2022 bah..
Yerel seçimlerde itiraz süreci sona erdi! YSK, 100'e yakın itirazı karara bağladı
31 Mart yerel seçimleri ile ilgili Yüksek Seçim Kurulu'na 2 Nisan'da başlayan olağan itiraz süreci, bugün 17.00 itibarıyla bitti. YSK, siyasi partilerden gelen 81 itiraza ilişkin son kararını verdi. CHP'nin yaptığı 24 itiraz reddedildi, AK Parti'nin 18 it..
Afyonkarahisar'da bir kişi eski eşinin kocasını ve annesini pompalı tüfekle vurdu
Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde bir kişi, eski eşinin evini basarak terör estirdi. Eski eşinin kocası ve annesini pompalı tüfekle yaralayan saldırganı yakalamak için ekipler seferber oldu.
Enerji Bakanı Bayraktar: Gabar'da rekor kıracağız
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'dan çıkan petrole ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erzincan Belediyesi tarafından belediye binasında düzenlenen toplu bayramlaşma programına katılan Bayraktar, "Bir dönem adı terörle anılan,..
Bolu'da otobüse çarpan otomobil kağıt gibi ezildi: 2 ölü, 1 ağır yaralı
Bolu'da yolcu otobüsüne çarpıp kağıt gibi ezilen otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı. Olay yerine gelen kazazedelerin yakınları sinir krizi geçirdi.
Bilecik'te 5. kattan düşen genç hayatını kaybetti
Bilecik'te bir apartmanın 5.katından yere düşen 22 yaşındaki genç yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
ABD'de Ramazan Bayramı etkinliğine silahlı saldırı: Çok sayıda yaralı var
ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yer alan Philadelphia kentinde Ramazan Bayramı etkinliği sırasında silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, çok sayıda kişi yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan kişi ve ele geçirilen silah sayısı hakkında bilgi verilmedi...
Ailesinin pikniğe götürdüğü 2 yaşındaki çocuktan acı haber
Bursa'nın İnegöl ilçesinde ailesiyle birlikte dere kenarına piknik yapmaya giden 2 yaşındaki Muhammed kayboldu. 100 kişilik ekibin seferber olduğu çocuk, dere yatağında ölü halde bulundu.
Muğla'da dehşet anları kamerada: 2 grup arasında çıkan kavgada silahla acımasızca böyle vurdu
Muğla'nın Milas ilçesinde sokak ortasında çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü. Yere yatırılan bir kişi kalabalık bir grup tarafından dakikalarca tekme tokat dövülürken yaşananlar bununla sınırlı kalmadı. Silahlı bir kişi herkesin gözü önünde karşı t..
Uzman çavuş dehşet saçtı! Mezarlıkta ot yakma cinayeti
Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, mezarlık ziyaretinde otların yakılması nedeniyle tartıştığı iki kardeşe ateş açan ve birini öldüren 46 yaşındaki Uzman Çavuş K.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bakan Şimşek'in tahminiyle hesaplar değişti! İşte temmuzda memur ve emekliyi bekleyen zam oranı
Milyonlarca emekli temmuz ayında yapılacak zammı heyecanla beklerken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten gelen enflasyon tahmini sonrası hesaplar yeniden yapılmaya başlandı. Bakan Şimşek'in tahmini tutarsa; emekliye temmuzda yüzde 24, memura ise yüz..
15 yaşındaki hırsız gelin ve kaynanasına polis ekiplerinden suçüstü baskın
Bursa'da 15 yaşındaki gelin ile kaynanasının yaptığı hırsızlık polisi harekete geçirdi. Özel ekip kuran ekipler, şüphelileri suçüstü şekilde kıskıvrak yakaladı. Hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.
Defne Belediye Başkanı makam araçlarını satışa çıkardı, lüks otomobili iade etti
Hatay'ın Defne ilçesinde seçimlerden zaferle çıkan Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, israfı önlemek amacıyla belediyede kullanılan makam araçlarını satışa çıkardı ve kendinden önceki başkanın kiralık lüks aracını iade etti...
Yeni turistik trenler yolda
Yeni turistik trenler yolda
Tunceli ve Şırnak'ta 32 mağara ve sığınak yok edildi!
Tunceli ve Şırnak'ta 32 mağara ve sığınak yok edildi!
İçişleri'nden Narkoçelik-11!
İçişleri'nden Narkoçelik-11!
Bayram havasında 2. gün nasıl geçecek?
Bayram havasında 2. gün nasıl geçecek?
Rize'deki bir çay bahçesinde vücut bütünlüğü bozulmuş erkek cesedi bulundu
Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy beldesindeki çay bahçesinde gübreleme yapan bir kişi, vücut bütünlüğü bozulmuş bir erkek cesedine rastladı. Cesedin yanında tüfek, tabanca, çanta içerisinde kıyafet ve para bulundu.
İsrail'e yönelik 54 ürün grubunda ihracat kısıtlaması kararı sonrası listede uçak benzini ve jet yakıtının olması, "İsrail'e jet yakıtı Türkiye'den gidiyor" iddiasını gündeme getirdi. İletişim Başkanlığı iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirirken Bayka..
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 1 askerimiz şehit oldu
Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bir asker, teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu sevk edildiği hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Uğur Dündar'ın yalanladığı
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar arasındaki polemik alevleniyor. Eski CHP liderinin Uğur Dündar'la ilgili gündeme getirdiği, "TRT Genel Müdürü" iddiası dikkat çekti. Söz konusu iddiaya ünlü sanatçı Tarık Akan'ın 12 Eylül dönemini anlattığı kitabında yer..
Bayramın son günü kamyon, çekici ve tanker cinsi araçlara 24 saatlik kısıtlama getirildi
Bayram tatilinin son gününde kamyon, tanker ve çekicilerin 24 saat boyunca trafikten kısıtlanacağını açıklayan Bakan Ali Yerlikaya, ''Pazar günü son 24 saat, 05.00 ile pazartesi günü 05.00 arasında da kamyon, tanker ve çekicilerin de trafikten 1 gün boyun..
Emekliye neden zam yapılmadı? Bakan Şimşek
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti MYK'sında emeklilere neden zam yapılmadığını anlattı. Şimşek "Bunu yapmak için Türkiye'nin yurtdışından yüzde 50'den fazla faizle borçlanması gerekecekti" dedi.
Durağa çarpan araç dereye uçtu: 2 ölü, 2 ağır yaralı
Hatay'da bir otomobil otomobil kaza yaparak dereye uçtu. Olayda 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı. Ekipler, araçta başka kişi ya da kişiler olup olmadığını araştırıyor.
Zabıta denetimine takılan dilencinin üzerinden 23 bin lira para çıkartıldı
Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Eyüp Sultan Camii çevresinde yaptıkları uygulamada bir dilenci kadının üzerinden yaklaşık 23 bin TL çıkardı. Kadın hakkında cezai işlem uygulandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ramazan Bayramı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ramazan Bayramı mesajı
Avrupa Konseyi’nin en genci, bir Türk oldu
Avrupa Konseyi’nin en genci, bir Türk oldu
Hatay Büyükşehir'den hijyen mesaisi
Hatay Büyükşehir'den hijyen mesaisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ramazan Bayramı mesajına hayat pahalılığıyla ilgili sözleri damga vurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında ekonomiye dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Ekonomi cephesinde en hassas oldukları konunun hayat pahalılığı ve enflasyonla mücadele etmek olduğuna vurgu yapan Erdoğan, "Uyguladığımız ekono..
Güngören'de trafikteki baltalı kavga cep telefonu kamerasına yansıdı
Güngören'de iki sürücü arasında yol verme meselesi nedeniyle başlayan tartışma, arbedeye dönüştü. Kavga sonucunda bir sürücü diğerine baltayla saldırdı. Kavga anı çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
Beylikdüzü'nde bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında defalarca bıçakladı
İstanbul Beylikdüzü'nde bir kadın, boşanma aşamasındaki kocası tarafından sokak ortasında defalarca bıçaklandı. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken olay anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Öte yandan saldırgan şahsın yakalanması i..
'Kız meselesi' kavgasında 16 yaşındaki Ege bıçaklanarak öldürüldü
İzmir'de sosyal medyada başlayan 'kız meselesi' tartışması kavgaya dönüştü. 16 yaşındaki Ege Hepbalıkçılar, 6 yerinden bıçaklanarak hayatını kaybetti.
Ticaret Bakanlığı, 54 ürün grubunda İsrail'e ihracatı kısıtladı
Ticaret Bakanlığı, İsrail'le ihracata kısıtlama getirildiğini açıkladı. Bakanlık, toplam 54 üründe kısıtlama uygulanacağını duyurdu. Kısıtlama kararı inşaat demirinden, çelik tellere kadar 54 ürün grubunu kapsıyor.
Şeyma Döğücü
Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, başkanlık katında jakuzi bulunduğuna dair iddialara ilişkin canlı yayında açıklamalarda bulundu. Döğücü, "Benim itibarımla oynadılar. Hakkımı helal etmiyorum. Beni çok üzdüler. Gerekli hukuki işlemleri hazırl..
İETT şoförü, yolcuya demir sopayla saldırdı
İstanbul'da bir İETT şoförü ile yolcu arasında çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kavgada şoförün yolcuya demir sopayla saldırdığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Husumetli gruplar arasında çıkan tartışma silahlı saldırıya dönüştü: 2 ölü, 1'i ağır 2 yaralı
Kağıthane'de aralarında husumet olan 2 grup arasında sokak ortasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Bir grup, silahlarını çıkarıp husumetlilerine ateş açtı. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 2 kişi yaralandı.
Abdullah Zeydan'a mazbata verilmesi Bahçeli'yi küplere bindirdi
MHP lideri Devlet Bahçeli, Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan'a mazbata verilmesiyle ilgili çok sert açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Hukuken seçime girmesi baştan yanlış olan ve bölücü terör örgütü PKK'ya övgüler düzdüğü bilinen bir şahsa be..
İstanbul'da bayram tatili nedeniyle hava kirliliği azaldı, 3 şehir tek noktadan görüldü
İstanbul'da hava kirliliğinin son 2 yılın en düşük seviyesinde görülmesiyle birlikte yaklaşık 100 kilometre uzaklıktaki Bursa'da bulunan Uludağ gözüktü. 3 şehir tek karede birleşti; İstanbul Bostancı, Yalova ve Uludağ aynı fotoğrafta görüntülendi...
4 yaşındaki Bilge, babasının kullandığı traktörün altında can verdi
Gaziantep'te meydana gelen kazada 4 yaşındaki Bilge, babasının kullandığı traktörün altında kaldı. Ağır yaralanan çocuk, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Hatalı dönüş yapan sürücü nedeniyle kaza yapan Semanur, 22 günlük yaşam savaşını kaybetti
İstanbul'da yol üzerinden hatalı 'U' dönüşü yapan araca motosikleti ile çarpan Semanur Hacıoğlu 22 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Genç kızın ailesi ölüm haberiyle yasa boğulurken sürücü ise hala serbest.
Arife günü mezarlıklarda 'sahte hoca' denetimi: Duayı yanlış okuyanlar dışarı çıkartıldı
Adana'da Ramazan Bayramı arifesinde mezarlıkta 'Sahte hoca' denetimi gerçekleştirildi. Vatandaşların duygularını istismar edip haksız kazanç sağlayan sahte hocalar mezarlıktan dışarı çıkartıldı.
Süper Kupa maçında sahadan çekilen Fenerbahçe, PFDK'ya sevk edildi
Galatasaray ile karşı karşıya geldikleri Süper Kupa maçının 2. dakikasında sahadan çekilen Fenerbahçe, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
Dairenin balkonu çöktü, 63 yaşındaki kadın yaralandı
İstanbul'da 5 katlı binanın birinci katındaki balkon çöktü. Bu sırada balkonda bulunan 63 yaşındaki kadın düşerek yaralandı. Yaralı, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı
Depremzede çocuğun bayrak sevgisi duygulandırdı
Kahramanmaraş'taki depremin ardından ailesiyle birlikte Konya'ya yerleşen 3 yaşındaki Zehra'nın annesinin kucağına çıkarak bir iş yerinin önünde asılı duran Türk Bayrağını öpmesi görenleri duygulandırdı.
Diyarbakır'da feci kaza: 3 Ölü, 2'si ağır 5 Yaralı
Diyarbakır-Eğil kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile minibüs çarpıştı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, itfaiye ekipleri sıkışan 3 kişinin cenazesini çıkardı...
Bakanlık fırsat vermedi! Ramazan'da baskın denetim
Bakanlık fırsat vermedi! Ramazan'da baskın denetim
Arife Günü hava durumu nasıl? Sağanak yağışa dikkat!
Arife Günü hava durumu nasıl? Sağanak yağışa dikkat!
Diyarbakır'da DEM Partili başkanlar göreve başladı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ni yüzde 64 oy alarak kazanan DEM Partili Serra Bucak Küçük'ün yanı sıra DEM Partili Kayapınar, Bağlar, Sur ve Yenişehir Belediye Başkanları İl Yüksek Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını alarak göreve başladılar. Belediye önün..
Esenyurt'ta iş yerine kurşun yağdıran zanlıların yeni görüntüleri ortaya çıktı
Esenyurt'ta sahibinden 10 milyon TL haraç istedikleri iş yerine kurşun yağdıran zanlıların yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde seyir halindeki bir motor sürücüsünün saldırı sırasında korkarak kendini yere attığı, saldırı sonrası geri dönen zanlıla..
İYİ Parti teşkilatı, olaylı şekilde istifa eden Ağıralioğlu'nu kurultay öncesi ikna etmek için kolları sıvadı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, olağanüstü seçimli kurultayda aday olmayacağını ilan etti. 27 Nisan'da düzenlenecek kurultayda ise gözler adaylara çevrildi. İYİ Parti teşkilatının ise, partiden olaylı bir şekilde ayrılan Yavuz Ağıralioğlu'nu ikna e..
Yozgat'ın Yerköy ilçesinde okullardaki dolaplarda oy zarfları bulundu
Yerel seçimlerde AK Parti adayı Fatih Arslan'ın 4 bin 182 oy alarak belediye başkanlığını kazandığı ve seçim yarışının kıran kırana geçtiği Yozgat'ın Yerköy ilçesinde, okullardaki dolaplara gizlenmiş mühürlü zarflar ve yırtılmış oy pusulaları bulundu. Zar..
Fiyatı duyan sıraya girdi! İstanbul'da bayram öncesi ucuz baklava kuyruğu
İstanbul Şirinevler'de geçen yıl kilosu 55 liradan, bu yıl ise 84 liradan satılan baklavadan almak isteyen vatandaşlar, dükkan önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Ramazan Bayramı'nda uygun fiyatlı tatlı yemek için ucuz baklava sırasına giren vatandaşların ol..
İstifası istenen Büyükekşi'ye Fenerbahçe'den 5 soru
Fenerbahçe, TFF'de Seçimli Genel Kurul yapılacağının açıklanması üzerine istifası istenen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye bazı sorular yöneltti.
Sanal kumar bağımlısı adam sokak ortasında intihar etti
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde sanal kumarda yüklü miktarda para kaybeden bir adam, bunalıma girerek sokak ortasında silahla kendini vurdu. Silahla başından vurulan adam olay yerinde hayatını kaybederken, görüşme isteğini kabul etmeyen kız arkadaşına olaydan..
Süit otelde arkadaşlarını bıçaklayarak kameraya kaydeden iki kişi tutuklandı
Samsun'un Atakum ilçesinde süit bir otelde arkadaşlarını darbedip omzundan bıçaklayan ve o anları da cep telefonuna kaydeden iki genç, gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Devir teslim töreninde ortalık karıştı! Eski başkan çiçek fırlattığı milletvekiline küfretti
Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde belediye başkanlığı devir teslim töreninde eski belediye başkanı Birol Şahin ile MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül arasında tartışma çıktı. MHP'den ihracında haksızlık yaşandığını söyleyen Şahin, kendisini susturmak isteyen A..
TFF, seçimlerin 18 Temmuz'da yapılacağını resmen duyurdu
Süper Kupa maçı sonrası, bazı futbol kulüplerinden gelen tepkilerin ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), seçime dair yeni bir açıklama yayınladı. TFF, Olağan Mali Genel Kurul'un 18 Temmuz'da seçimli olarak yapılacağını resmen duyurdu...
Evden kaçıp evlenen hamile genç kadın, ağabeyi tarafından sokakta tek kurşunla öldürüldü
Mersin'de kaçarak evlenen 2,5 aylık hamile genç kadın, sokak ortasında ağabeyi tarafından kafasından tek kurşunla vurularak öldürüldü.
Mersin'de 3 kişilik aileyi yakarak öldüren katil zanlısı cezaevinde intihar etti
Mersin'de 3 kişilik aileyi yakarak öldüren katil zanlısı cezaevinde intihar etti. Tek kişilik hücrede atlet ve tişörtünü parçalayarak kendini astığı belirlenen katil zanlısının cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.
Liderlerin Ramazan Bayramı programı belli oldu
Liderlerin Ramazan Bayramı programı netleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayramı ailesi ile Ankara dışında geçirecek. TBMM Başkanı Kurtulmuş İstanbul'da, CHP Genel Başkanı Özel memleketi Manisa'da, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı M..
Denizli'de otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1'i çocuk 3 kişi hayatını kaybetti
Denizli'nin Tavas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada 1'i çocuk 3 kişi hayatını kaybetti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan YSK'nın Hatay kararına ilk yorum: Mehmet kardeşimiz kesin kararla seçimi kazanmış oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, YSK'nın, AK Parti'nin kazandığı Hatay'da CHP'nin yerel seçimi yenileme talebini reddetmesine ilişkin konuştu. Erdoğan, "Sizler azmettiniz, karar verdiniz ve bunun neticesinde de Hatay'da Mehmet kardeşimiz kesin kararla seçimi kazanm..
Londra’da 'Türkiye-Birleşik Krallık İlişkileri' görüşüldü
Londra’da 'Türkiye-Birleşik Krallık İlişkileri' görüşüldü
İstanbul'da Japonya rüzgarı esti
İstanbul'da Japonya rüzgarı esti
Suudi Arabistan'dan kadınlar ve gençler için seyahat kolaylıkları
Suudi Arabistan'dan kadınlar ve gençler için seyahat kolaylıkları
898 milyon TL'lik SED ödemeleri hesaplarda
898 milyon TL'lik SED ödemeleri hesaplarda
Çin Aslanı, evdeki diğer köpekten kıskandığı sahibinin bacağını parçaladı
Adana'da Tina isimli bir köpek, sahibinin Linda isimli diğer köpeğini sevdiğini görünce kıskançlık krizi geçirdi ve sahibinin bacağını parçaladı. Genç kadının bacağında doku kaybı meydana geldi
3 yaşındaki çocuğun can verdiği feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Mardin'de Seyir halinde olan tır ile lüks otomobilin çarpıştığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Kazada 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
Görüntü Türkiye'den! Yıldırım düşen elektrik direğinde patlama yaşandı
Yağışlı havanın etkili olduğu Hatay'da, bir elektrik direğine yıldırım düşme anı araç kamerasına yansıdı. Yaşanan patlama nedeniyle bölgede kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı.
Gencecik evlatlarının ölüm haberiyle parka koşan anne ve baba sinir krizi geçirdi
Bursa'da gelen ihbar üzerine polis ekiplerinin geldiği parkta, bir genç kanlar içerisinde yerde bulundu. Yanında bir de tüfek olan gencin hayatını kaybettiğini belirlendi. Acı haberi alan gencin anne ve babası, olay yerinde feryat ederek sinir krizi geçir..
Esenyurt Devlet Hastanesi'nde elektrik arızası nedeniyle hasta kabulü durdu
Esenyurt Devlet Hastanesi'ne yeni yapılan ek binadaki elektrik çalışmaları nedeniyle ameliyathane ve yoğun bakım servisi dışındaki tüm alanlar kapatıldı. Hasta kabulü ise durduruldu.
MSB: 4 terörist etkisiz halde
MSB: 4 terörist etkisiz halde
Türk Hava Kuvvetleri NATO Uzay Sempozyumu'nda
Türk Hava Kuvvetleri NATO Uzay Sempozyumu'nda
Bakan Göktaş'tan sürpriz ziyaret
Bakan Göktaş'tan sürpriz ziyaret
O helikopter pisti Emine Erdoğan için değil!
O helikopter pisti Emine Erdoğan için değil!
Türksat 6A yeni logosuyla Haziran'a hazır
Türksat 6A yeni logosuyla Haziran'a hazır
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 34 30 1 3 80 21 93 +59
2 Fenerbahçe 34 28 1 5 89 31 89 +58
3 Trabzonspor 34 18 12 4 60 45 58 +15
4 Beşiktaş 35 16 13 6 48 42 54 +6
5 Başakşehir FK 34 15 12 7 46 39 52 +7
6 Alanyaspor 35 12 10 13 50 47 49 +3
7 Kasımpaşa 34 14 13 7 56 59 49 -3
8 Çaykur Rizespor 35 14 14 7 47 54 49 -7
9 Sivasspor 34 12 10 12 41 45 48 -4
10 Antalyaspor 34 11 11 12 39 42 45 -3
11 Adana Demirspor 34 9 11 14 49 47 41 +2
12 Kayserispor 34 11 13 10 39 48 40 -9
13 MKE Ankaragücü 35 8 12 15 43 46 39 -3
14 Samsunspor 34 10 15 9 37 44 39 -7
15 Fatih Karagümrük 34 9 16 9 41 43 36 -2
16 Konyaspor 34 8 14 12 34 48 36 -14
17 Gaziantep FK 34 9 18 7 39 54 34 -15
18 Hatayspor 34 7 15 12 38 48 33 -10
19 Pendikspor 34 7 18 9 38 70 30 -32
20 İstanbulspor 34 4 23 7 26 67 16 -41
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 32 23 6 3 73 28 72 +45
2 Göztepe 32 20 6 6 56 19 66 +37
3 Sakaryaspor 32 16 7 9 48 33 57 +15
4 Çorum FK 32 16 9 7 53 33 55 +20
5 Kocaelispor 32 16 9 7 48 36 55 +12
6 Bodrumspor 32 14 7 11 39 21 53 +18
7 Boluspor 32 14 10 8 31 33 50 -2
8 Bandırmaspor 32 12 9 11 47 30 47 +17
9 Gençlerbirliği 32 12 9 11 37 32 47 +5
10 Erzurumspor FK 32 12 9 11 30 28 44 +2
11 Keçiörengücü 32 10 13 9 32 40 39 -8
12 Manisa FK 32 8 11 13 39 38 37 +1
13 Ümraniyespor 32 10 15 7 36 46 37 -10
14 Şanlıurfaspor 32 8 14 10 29 36 34 -7
15 Tuzlaspor 32 8 14 10 32 46 34 -14
16 Adanaspor 32 9 17 6 25 45 33 -20
17 Altay 32 5 24 3 15 73 9 -58
18 Giresunspor 32 2 26 4 15 68 7 -53
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 35 25 5 5 77 29 80 +48
2 Van Spor FK 35 24 5 6 63 34 78 +29
3 Bucaspor 1928 35 20 5 10 51 24 70 +27
4 1461 Trabzon FK 35 20 6 9 66 35 69 +31
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 35 16 9 10 48 31 58 +17
6 Ankaraspor 35 15 8 12 42 32 57 +10
7 Karacabey Belediye Spor 35 13 10 12 42 34 51 +8
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 35 14 14 7 44 37 49 +7
9 Ankara Demirspor 35 14 16 5 38 44 47 -6
10 Diyarbekir Spor 35 12 14 9 38 38 45 0
11 Kırklarelispor 35 11 13 11 32 38 44 -6
12 Altınordu 35 10 13 12 42 36 42 +6
13 Hes İlaç Afyonspor 35 10 13 12 24 34 42 -10
14 Serik Belediyespor 35 10 15 10 29 39 40 -10
15 Nazilli Belediyespor 36 11 16 9 38 57 39 -19
16 Zonguldak Kömürspor 35 10 17 8 38 56 35 -18
17 Kırşehir Futbol SK 35 5 22 8 34 71 23 -37
18 Bursaspor 35 5 22 8 25 64 20 -39
19 Adıyaman FK 35 3 25 7 24 62 16 -38
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 28 22 2 4 67 18 70 +49
2 Aliağa Futbol A.Ş. 28 19 0 9 60 18 66 +42
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 28 15 6 7 40 25 52 +15
4 52 Orduspor FK 28 14 7 7 40 28 49 +12
5 İnegöl Kafkas GK 28 13 7 8 37 30 47 +7
6 Edirnespor 28 13 10 5 45 28 44 +17
7 Mardin 1969 Spor 28 12 11 5 40 34 41 +6
8 K.Çekmece Sinopspor 28 10 10 8 41 31 38 +10
9 Karabük İdmanyurdu Spor 28 10 13 5 27 44 35 -17
10 Artvin Hopaspor 28 9 12 7 33 29 34 +4
11 Talasgücü Belediyespor 28 10 14 4 34 45 34 -11
12 Kırıkkalegücü FK 28 8 15 5 31 42 29 -11
13 Gümüşhanespor 28 4 14 10 25 49 22 -24
14 Malatya Arguvanspor 28 3 21 4 21 57 13 -36
15 Tarsus İdman Yurdu 28 2 22 4 20 83 10 -63
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 04/05/2024 İstanbulspor vs Adana Demirspor
 04/05/2024 Kayserispor vs Fatih Karagümrük
 04/05/2024 Samsunspor vs Trabzonspor
 05/05/2024 Başakşehir FK vs Kasımpaşa
 05/05/2024 Galatasaray vs Sivasspor
 05/05/2024 Gaziantep FK vs Hatayspor
 06/05/2024 Antalyaspor vs Pendikspor
 06/05/2024 Konyaspor vs Fenerbahçe
 12/05/2024 Adana Demirspor vs Gaziantep FK
 12/05/2024 Alanyaspor vs Beşiktaş
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 04/05/2024 Eyüpspor vs Göztepe
 05/05/2024 Altay vs Adanaspor
 05/05/2024 Bandırmaspor vs Keçiörengücü
 05/05/2024 Bodrum FK vs Kocaelispor
 05/05/2024 Çorum FK vs Şanlıurfaspor
 05/05/2024 Gençlerbirliği vs Giresunspor
 05/05/2024 Manisa FK vs Boluspor
 05/05/2024 Sakaryaspor vs Tuzlaspor
 05/05/2024 Ümraniyespor vs Erzurumspor FK
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 04/05/2024 Adıyaman FK vs Hes İlaç Afyonspor
 04/05/2024 Altınordu vs Ankaraspor
 04/05/2024 Ankara Demirspor vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 04/05/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Karacabey Belediye Spor
 04/05/2024 Bucaspor 1928 vs Diyarbekir Spor
 04/05/2024 Bursaspor vs Van Spor FK
 04/05/2024 Kırklarelispor vs Zonguldak Kömürspor
 04/05/2024 Serik Belediyespor vs Esenler Erokspor
 28/04/2024 Ankaraspor 0 - 0 Nazilli Belediyespor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor 3 - 4 Talasgücü Belediyespor
 27/04/2024 Gümüşhanespor 2 - 4 Kepezspor FAŞ
 27/04/2024 Artvin Hopaspor 0 - 1 52 Orduspor FK
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor 4 - 2 İnegöl Kafkas GK
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu 1 - 1 Karabük İdmanyurdu Spor
 27/04/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor 1 - 0 Edirnespor
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. 6 - 3 Kırıkkalegücü FK
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI