GÜNDEM HABERLERİ

Çin Aslanı, evdeki diğer köpekten kıskandığı sahibinin bacağını parçaladı
Adana'da Tina isimli bir köpek, sahibinin Linda isimli diğer köpeğini sevdiğini görünce kıskançlık krizi geçirdi ve sahibinin bacağını parçaladı. Genç kadının bacağında doku kaybı meydana geldi
3 yaşındaki çocuğun can verdiği feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Mardin'de Seyir halinde olan tır ile lüks otomobilin çarpıştığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Kazada 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
Görüntü Türkiye'den! Yıldırım düşen elektrik direğinde patlama yaşandı
Yağışlı havanın etkili olduğu Hatay'da, bir elektrik direğine yıldırım düşme anı araç kamerasına yansıdı. Yaşanan patlama nedeniyle bölgede kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı.
Gencecik evlatlarının ölüm haberiyle parka koşan anne ve baba sinir krizi geçirdi
Bursa'da gelen ihbar üzerine polis ekiplerinin geldiği parkta, bir genç kanlar içerisinde yerde bulundu. Yanında bir de tüfek olan gencin hayatını kaybettiğini belirlendi. Acı haberi alan gencin anne ve babası, olay yerinde feryat ederek sinir krizi geçir..
Esenyurt Devlet Hastanesi'nde elektrik arızası nedeniyle hasta kabulü durdu
Esenyurt Devlet Hastanesi'ne yeni yapılan ek binadaki elektrik çalışmaları nedeniyle ameliyathane ve yoğun bakım servisi dışındaki tüm alanlar kapatıldı. Hasta kabulü ise durduruldu.
İstanbul'da facianın eşiğinden dönüldü! Gaz pedalı takılı kalan İETT otobüsü duraktaki otobüslere çarptı
Gaziosmanpaşa İETT Durağı'na yanaşan otobüs, gaz pedalının takılı kalması sonucu durakta bekleyen diğer İETT otobüslerine çarptı. 5 otobüste hasar meydana gelirken, araçların boş olmasıyla facianın eşiğinden dönüldü.
Tatilin ilk 2 gününde trafiğe 12 kurban!
Tatilin ilk 2 gününde trafiğe 12 kurban!
Bakan Şimşek: Vergi kaybına yönelik yapay zeka destekli çalışmalar tamamlandı
Bakan Şimşek: Vergi kaybına yönelik yapay zeka destekli çalışmalar tamamlandı
1 yılda 5,2 milyon yolcu
1 yılda 5,2 milyon yolcu
'ByLock kullananlar ifşa oldu' iddiaları dezenformasyon!
'ByLock kullananlar ifşa oldu' iddiaları dezenformasyon!
71 ilde silah kaçakçılarına 'Mercek'!
71 ilde silah kaçakçılarına 'Mercek'!
Bugün hava nasıl olacak?
Bugün hava nasıl olacak?
Bitlis'te seçim gerginliği! 14 kişi gözaltına alındı, 5 polis hafif şekilde yaralandı
Bitlis'in Güroymak ilçesinde seçim sonuçlarını protesto etmek amacıyla DEM Parti ve Yeniden Refah Partisi üyelerinin düzenledikleri eylemde, polisin müdahalesi sonucu 14 kişi gözaltına alınırken, 5 polis hafif şekilde yaralandı.
Rezidansın 30. katından düşen 24 yaşındaki kız hayatını kaybetti
Esenyurt'ta 24 yaşındaki bir kız 39 katlı rezidansın 30'uncu katından düşerek hayatını kaybetti. Polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edilirken olayın intihar mı yoksa kaza mı olduğunun belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.
Sultangazi'de bekçilerle esnaf arasında kavga
Sultangazi'de iddiaya göre gece bekçileriyle 'Sürekli gelip müşterileri kaçırıyorsunuz iş yapamıyoruz' diyen esnaf arasında kavga çıktı. Olayda çok sayıda vatandaş gözaltına alındı.
Bayram tatilinin ilk gününde 9 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatili için yola çıkan vatandaşların yaptığı trafik kazalarıyla ilgili açıklamada bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, tatilin 1. gününde 651 kazanın yaşandığını ve bin 47 vatandaşın yaralandığını, 9 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi...
Soylu'dan komedyen Özgür Turhan'ın kendisiyle ilgili
Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, komedyen Özgür Turhan'ın bir gösterisinde sarf ettiği "Ben Tylolhot'un uyuşturucuyla bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum çünkü hiç Süleyman Soylu'yla fotoğrafını görmedim" sözlerine sert çıktı. Soylu, "Bu kişiyi komed..
YSK'dan CHP'nin İstanbul ilçeleriyle ilgili başvurusuna ret
Yüksek Seçim Kurulu, İstanbul'un Bahçelievler, Ümraniye, Pendik, Nevşehir'in Avanos için CHP'nin "Yeniden sayılsın" talebini reddetti. Ordu'nun Gölköy, Gülyalı, Kumru, İkizce, Perşembe, Mesudiye, Gürgentepe, Kabataş ve Ünye ilçelerinde oy sayılmasının dur..
Nuri Alço'nun tedavisi Eskişehir Şehir Hastanesi'nde devam edecek
Hastanede tedaviye alınan Yeşilçam'ın usta sanatçısı Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Alço'nun tedavisinin Eskişehir Şehir Hastanesi'nde devam edileceği belirtildi.
Kadın kıyafeti giyerek camideki kadınları taciz etti
Samsun'daki bir camide teravih namazı sırasında skandal bir olay yaşandı. Kadın kıyafeti giyen bir erkek kadınların bulunduğu bölüme geçerek iddiaya göre tacizde bulundu. Durumun şikayet edilmesi polis şahsı aramaya başladı.
TFF, 18 Temmuz'da seçime gitme kararı aldı
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz'da Seçimli Genel Kurul yapılacağını açıkladı. Büyükekşi, "Temmuz ayında Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde 2 yılımızı geride bırakmış olacağız. Yönetim Kurulumuzda aldığımız karar ile 18 T..
Siverek, Halfeti ve Ürgüp'te seçimin yenilenmesine ilişkin karara iptal
Yerel seçimlerde DEM Parti'nin kazandığı ve yakılan oy görüntüleriyle tartışmaların odağı haline gelen Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi ile AK Parti'nin küçük bir farkla kazandığı Siverek ilçesinde seçimlerin yenilenmesi kararı iptal edildi. Nevşehir'in Ürgüp..
CHP'li belediye başkanına alkış isteyen Bursa İl Seçim Kurulu Müdürü hakkında soruşturma kararı
Bursa İl Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Us'un, CHP'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e mazbatasını teslim ederken sarf ettiği sözler dikkat çekti. Mustafa Bozbey için yüksek alkış isteyen Us hakkında soruşturma kararı verildi...
Diyarbakır'da bir şahıs yolun ortasında tuvaletini yaptı
Diyarbakır bir AVM önünde bir şahıs, yolun ortasında tuvalet ihtiyacını giderdi. O anlar cep telefonuyla kaydedildi.
İzmir'de birliğinden firar eden uzman çavuşun cesedi 6 yıl sonra ormanlık alanda bulundu
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde ormanlık arazide bir çoban, jandarma üniforması içinde insan kemikleri buldu. İhbar üzerine bölgede inceleme başlatan ekipler, cesedin 2018 yılında görev yaptığı Ulucak Jandarma Karakolu'ndan firar eden ve izine rastlanamayan ..
İnşaat firması sahibinin oğlu çalışanını silahla vurdu
Bursa'da inşaat firması sahibi Mustafa A., çalışanlarından Hüseyin S.'yi inşaatlardan malzeme çalıp satmakla suçladı. Tartışma sonrası inşaat firması sahibinin oğlu Abdükadir A., Hüseyin S.'yi bacağından vurdu.
Süper Kupa maçı öncesinde tribünlerden
Şanlıurfa'da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçında tribünlerden "Ali Koç dışarı" sesleri yükseldi.
Burdur'da şizofreni hastası, 4 polisi hastanelik etti
Burdur'da havalı tabancayla etrafa ateş açan ve evdeki eşyaları caddeye fırlatan şizofreni hastası, polisleri alarma geçirdi. Hasta adamı kontrol altına almaya çalışan polislerden biri omzundan yaralanırken 3 polis ise biber gazından etkilendi. Şizofreni ..
Ticaret'ten restoranlara servis ücreti uyarısı!
Ticaret'ten restoranlara servis ücreti uyarısı!
Bayramda yola çıkan sürücüler için öneriler
Bayramda yola çıkan sürücüler için öneriler
YSK itirazları karara bağlıyor
YSK itirazları karara bağlıyor
Uçuş trafiği yükselişte!
Uçuş trafiği yükselişte!
İstanbul'da İsrail'i protesto olaylarına İletişim'den açıklama
İstanbul'da İsrail'i protesto olaylarına İletişim'den açıklama
Sabiha Gökçen'den Kahire uçuşları başladı
Sabiha Gökçen'den Kahire uçuşları başladı
Bakan Yerlikaya'dan 'hayatla yarışılmaz' mesajı
Bakan Yerlikaya'dan 'hayatla yarışılmaz' mesajı
Metina ve Gara'da hava harekâtı
Metina ve Gara'da hava harekâtı
Evde bakım ödemeleri bayram öncesi hesaplarda
Evde bakım ödemeleri bayram öncesi hesaplarda
Konut stoklarının yarısı Marmara'da
Konut stoklarının yarısı Marmara'da
Türkiye'de bugün hava durumu nasıl?
Türkiye'de bugün hava durumu nasıl?
Boğaz bir anda gözden kayboldu! İstanbul'da film karesi gibi anlar
İstanbul'da etkili olan yoğun sis boğazı kapladı. Sis nedeniyle deniz trafiği aksarken, bazı ana cadde ve viyadüklerde de görüş mesafesi düştü.
Yaşlı kadının ölümüne sebep olan çoban köpeklerinin sahibi tutuklandı
Antalya'da kabir ziyaretine gittiği sırada 3 çoban köpeğinin saldırısına uğrayan Havva Özen, hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada köpeklerin sahibi tutuklandı.
Aile içi tartışma faciaya dönüştü: Anne ve ağabey öldü, baba ve kız kardeş ağır yaralı
İstanbul'da bir evde çıkan tartışma sırasında silahına sarılan Yusuf Fırat, aile bireylerine kurşun yağdırıp kendisini de yaraladı. Olayda anne Sabiha ile ağabey Bilal Fırat öldü, baba Murat ile kardeş Zehra Fırat ise ağır yaralandı...
Yankesicilik yaparken yakalanınca
İstanbul Bakırköy Halk Pazarı'nda yankesicilik yaptığı iddia edilen bir şüpheli, vatandaşlar tarafından yakalandı. Şüpheli, kurtulmak için "Bomba var" diye bağırınca panik oluştu.
YSK, Van kararının gerekçesini açıkladı: Diyarbakır Ağır Ceza Mahkemesi'nin son kararı yok hükmündedir
Yüksek Seçim Kurulu'ndan Van kararının gerekçesine ilişkin yapılan açıklamada, "Diyarbakır Ağır Ceza Mahkemesi'nin son kararı yok hükmündedir. Abdullah Zeydan seçilme yeterliliği taşımaktadır" ifadelerine yer verildi.
53 gün sonra cansız bedenine ulaşılan işçinin eşi feryadıyla yürekleri yaktı: Uğur ben geldim buradayım
Erzincan'ın İliç ilçesindeki madende toprak altında kalan işçilerden Uğur Yıldız'ın cesedine 53 gün sonra ulaşıldı. Morgdan çıkarılıp cenaze aracına konulan Yıldız'ın naaşına son kez sarılmak isteyen acılı eş, "Uğur ben geldim buradayım" diyerek gözyaşlar..
Şanlıurfa'da otogarda çıkan silahlı kavgada ölü sayısı 2'ye yükseldi, 5 şüpheli gözaltında
Şanlıurfa'da şehirlerarası otobüs terminalinde, bilet gişesine gelen bir grup ile çalışanlar arasında alacak verecek meselesi yüzünden kavga çıktı. Silah ve bıçak kullanılan kavgada ölü sayısı 2'ye yükseldi. 5 şüpheli gözaltına alındı...
Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde 9 araçlı zincirleme trafik kazası
9 günlük bayram tatilinin başlamasıyla birlikte vatandaşlar yollara düşerken, yoğunluğun yaşandığı Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde 9 araç birbirlerine girdi. Zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazadan en dikkat çekici görüntü ise bir cipin ar..
3 kişiyi öldürüp yakan şüpheli, katlettiği kadının alyansını satmış
Mersin'de anne ve oğlu evde, baba ise evine 4 kilometre mesafede aracında yanarak ölmüş halde bulunmuştu. Cinayete kurban giden aileyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Şüphelinin, öldürdüğü kadının alyansını bir kuyumcuya satarken güvenlik kameralarına y..
Atıl haldeki kanepenin atlında 6 yavru kedi, kafaları ve patileri kesilmiş halde bulundu
Ankara'da ölü bulunan 6 yavru kedinin ardından soruşturma başlatıldı. Yavru hayvanların kesilmiş olduğu görüldü.
Bursa’nın fethi coşkuyla kutlandı
Bursa’nın fethi coşkuyla kutlandı
Tatar, ABD’de konuştu: Haksızlıklara sabrımız kalmadı
Tatar, ABD’de konuştu: "Haksızlıklara sabrımız kalmadı
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
2,3 milyar TL'lik mazot desteği hesaplarda
2,3 milyar TL'lik mazot desteği hesaplarda
MEB'ten öğrencilere özel 'ara tatil' kitabı
MEB'ten öğrencilere özel 'ara tatil' kitabı
Gazze'ye 332 ton malzeme daha gönderildi
Gazze'ye 332 ton malzeme daha gönderildi
Tüketi Heyetleri 'hakem' oldu... 3 yılda 6,3 milyar TL karara bağlandı
Tüketi Heyetleri 'hakem' oldu... 3 yılda 6,3 milyar TL karara bağlandı
Okullar ara tatile giriyor
Okullar ara tatile giriyor
Köprü ve otoyol geçişlerine 9 gün tatil ayarı
Köprü ve otoyol geçişlerine 9 gün tatil ayarı
Kadir Gecemiz mübarek olsun
Kadir Gecemiz mübarek olsun
Türkiye'de dört mevsim bir arada
Türkiye'de dört mevsim bir arada
Evi kirada olanlar dikkat! 5 Nisan son!
Evi kirada olanlar dikkat! 5 Nisan son!
MGK'da 'terörle mücadele' vurgusu
MGK'da 'terörle mücadele' vurgusu
1 terörist Habur'da teslim oldu!
1 terörist Habur'da teslim oldu!
MEB'ten harita üretimi iş birliği
MEB'ten harita üretimi iş birliği
Türk robot takımına ABD ödülü
Türk robot takımına ABD ödülü
MSB: İlk 3 ayda 673 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: İlk 3 ayda 673 terörist etkisiz hale getirildi
Ulaşım bayrama hazır... Bilet fiyatlarına sıkı denetim
Ulaşım bayrama hazır... Bilet fiyatlarına sıkı denetim
Aile'den 'kadın girişimcilere özel destek
Aile'den 'kadın girişimcilere özel destek
Bayraktar TB3 bir testten daha geçti
Bayraktar TB3 bir testten daha geçti
Milli Güvenlik Kurulu Beştepe'de toplanıyor
Milli Güvenlik Kurulu Beştepe'de toplanıyor
Yurt genelinde bugün hava nasıl olacak?
Yurt genelinde bugün hava nasıl olacak?
Oteli tarayıp kaçtılar! Kurşunlar metrobüse de isabet etti
Küçükçekmece'de E-5 Karayolu yanyol üzerinde bulunan bir otele uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Onlarca kurşunun sıkıldığı sokakta bazı mermiler içerisinde yolcuların da olduğu seyir halindeki metrobüse isabet etti. Ölü ve yaralının olmadığı saldırıda..
Buluşan askerlik arkadaşları kaza yaptı! 2 ölü, 1 yaralı
İzmir'de buluşan askerlik arkadaşlarının bulunduğu otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ağır yaralandı. Korkunç kazada direğe çarpan otomobilin ikiye ayrılması da dikkat çekti.
Deniz yüzeyinde bulunan cesedin Batuhan A gemisinin kaptanına ait olduğu belirlendi
15 Şubat'ta Bursa açıklarında batan Batuhan A adlı geminin kaptanı Hasan Mehmet Uyanık'ın cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp 2 mürettebatı arama çalışmaları gün boyu devam etti.
29 kişinin öldüğü yangında gözaltına alınanların suç dosyaları kabarık çıktı
Beşiktaş'ta 16 katlı bir binanın altındaki eğlence merkezinde 29 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı yangınla ilgili iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürün de aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin kasten yaralama, cins..
Malatya'da 4.5 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi
AFAD'ın geçtiği bilgiye göre, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 14 km derinlikteki sarsıntı Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta da hissedildi. Malatya Valisi Ersin Yazıcı, "Şu an için herhangi bir olums..
Eski AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkanı Köken'den 'hediye' iddialarına yanıt: Sosyal destek için kullanılan ürünler
İstanbul Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, sosyal medyada paylaşılan hediye kutusu görüntülerinin manipülatif olduğunu ifade ederek, "resmi depoda bulunan ürünler, ihtiyaç sahibi komşularımıza sosyal destek için kullandığımız ürünlerdir." açıklamas..
Yangında ölen 29 kişinin arasında iş görüşmesine gelen DJ ve aşçılar da varmış
İstanbul Gayrettepe'de bir gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybederken, yaşamını yitirenler arasında tadilat sonrası açılacak mekanda çalışmak üzere iş görüşmesine gelen DJ, aşçı ve güvenlik personellerinin de bulunduğu öğ..
Van'da gece boyunca süren mazbata protestoları sonrası sokakların son hali! Esnaf kepenkleri açmadı
31 Mart seçimlerinden birinci çıkan DEM Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Zeydan'ın memnu hakkının geri alınmasının ardından kentte çıkan olaylar sonrası sokakların son hali görüntülendi. Birçok esnafın sabah kepenk açmaması dikkat çekti..
Afet bölgesinden sanatçılara açık çağrı
Afet bölgesinden sanatçılara açık çağrı
Gazze'de açlık, savaş silahı haline geldi
Gazze'de açlık, savaş silahı haline geldi
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasında 8 sanığa tahliye
Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin 61 sanığın yargılandığı davada, 28 t..
İkinci Kadir Şeker davası: 5 yıl hapis cezası onanan 2 genç tutuklandı
Eskişehir'de eşini ve kızını bıçakla yaralayan Afganistan uyruklu şahsı, ka..
Kadıköy'de seçimi kaybeden Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi
Tunceli'nin eski Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart'ta Kadıköy'..
Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı
Evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden eski Spordan Soruml..
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI