GÜNDEM HABERLERİ

2024 yılı Eğitim ve Araştırma Bursları'na başvurular başlıyor
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, lisans ve lisansüstü için 2024 yılı burs başvurularının alımına 6 Kasım 2023 tarihinde başlıyor.
Müfredat sadeleşiyor... Kademeli uygulanacak!
Millî Eğitim Bakanlığının okul öncesinden lise son sınıfa tüm eğitim kademelerinde hazırlıklarını yürüttüğü yeni müfredat, 2024-2025 eğitim öğretim döneminde "okul öncesi, ilkokul birinci, ortaokul 5'inci ve lise 9'uncu sınıf"lardan itibaren kademeli şeki..
İBB Denetim Komisyonu'ndan çarpıcı rapor: İSPARK 4 milyar euroluk değerden iflas durumuna geldi
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Hukuk Komisyonu Başkanı Muhammet Kaynar, komisyonun İSPARK'a ilişkin elde ettiği bilgilere ilişkin açıklama yaptı. 2012-2013 döneminde 4 milyar euroluk değere ulaşan İSPARK'ın geçen yıl 29,9 milyon lira zarara uğradığı..
Ters yöne giren motosiklet otomobille çarpıştı: 3 genç hayatını kaybetti
İzmir'de seyir halindeki otomobille ters yönde gittiği öne sürülen motosiklet çarpıştı. Feci kazada motosikletteki 3 genç hayatını kaybederken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
2024 yılının resmi tatil günleri belli oldu! Yıl içinde 7 gün izin kullanan 40 gün tatil yapabilecek
Yeni yılın yaklaşmasıyla 2024'ün resmi tatil günleri de belli oldu. Önümüzdeki yıl çalışanlar yıl içinde 7 gün izin kullanmaları halinde toplamda 40 gün tatil yapabilecek. İşte 2024'ün tatil günleri.
3 saniye sonrası korkunç! Şakalaşan çocukların üzerinden otomobil geçti
İzmir'de sokak ortasında şakalaştıkları öne sürülen 10 yaşlarındaki 2 çocuk yolda yuvarlandıkları anda bir otomobilin altında kaldı. Korku dolu anlar kameralara yansırken çocukların durumu kritik.
Kavga ediyorlar sandı gerçek çok başka çıktı! Öğrencilerden öğretmenlerine şahane sürpriz
Bir okulda öğretmenlerine sürpriz yapmak isteyen gençler sıra dışı bir yöntem seçti. Sınıfta kavga ediyormuş gibi davranan öğrenciler, öğretmenlerinin bağırmaya başlaması ile sakladıkları çiçeği çıkararak takdim ettiler. O esnada öğretmenin büyük şaşkınlı..
Ankara Barosu'nun LGBT+ etkinliğine tepki gösteren avukatın görevleri elinden alındı
Ankara Barosu'nun 14 Haziran'da düzenlediği LGBT+ etkinliğine baroya kayıtlı olan genç avukat Merve Ayvalı'dan tepki gelmişti. Bu tepki üzerine Ankara Barosu genç Avukata disiplin soruşturması açmıştı. Ankara Barosundan gönderilen yazıda, genç avukatın gö..
Dilan ve Engin Polat çiftinin araçları Emniyet'in önünde sergileniyor
Kara para aklama iddialarıyla bir süredir gündemde olan Dilan ve Engin Polat çifti, önceki gün İstanbul'da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Soruşturma devam ederken çiftin ev ve iş yerlerindeki araçlar İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde sergilenmey..
Bursa'da kaybolduktan 5 gün sonra arazide cesedi bulunan Recep Arı'nın cinayetiyle ilgili dava başladı
Bursa'da kaybolduktan 5 gün sonra arazide cesedi bulunan Recep Arı'nın silahla öldürülmesiyle ilgili haklarında dava açılan eşi ve arkadaşının yargılanmasına başlandı. Arı'nın eşi Selma Arı, ilişki yaşadığı Kadir I.'nın "Plan tıkır tıkır işledi, artık rah..
Türksat 6A'ya başarılı bir test daha...
Türksat 6A'ya başarılı bir test daha...
Bakan Işıkhan: Esnek çalışmayı yaygınlaştıracağız
Bakan Işıkhan: Esnek çalışmayı yaygınlaştıracağız
Gri listeye bir çizik daha!
Irak ve Suriye’nin kuzeyi dahil son bir haftada 87 terörist etkisiz hale getirildi. 2023 yılında etkisiz hale getirilen terörist sayısı ise bin 802'ye yükselirken, gri kategoride aranan terörist 3 ayrı girişi olan mağarada etkisizleştirildi.
LGS sınav tarihi belli oldu
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, LGS merkezî sınavının tarihinin 2 Haziran 2024 olarak belirlendiğini açıkladı
'HES’lerin satılacağı' iddiasına İletişim'den açıklama
İletişim Başkanlığı, bazı basın yayın organlarında yer alan “Bakan Şimşek, köprülerin, yolların, limanların ve HES’lerin satılacağını açıkladı” iddiasının doğru olmadığını açıkladı.
Hazine ve Maliye Bakanlığı, otoyol ve köprülerin satılacağı yönündeki haberi yalanladı
Hazine ve Maliye Bakanlığı, Bakan Mehmet Şimşek'in Türkiye'nin özelleştirme programında halihazırda var olan varlıklara atıfta bulunarak yaptığı açıklama sonrası servis edilen "Otoyol ve köprüleri satacaklar" haberlerine ilişkin açıklama yayınladı. Bakanl..
Eski HDP Milletvekili Hüda Kaya tutuklandı
Eski HDP Milletvekili Hüda Kaya 6-7-8 Ekim 2014 tarihlerindeki Kobani olaylarıyla ilgili soruşturma kapsamında İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. Sağlık kontrolünün ardından adliyeye getirilen Kaya, tutuklama talebiyle sevk edildiği nöbetçi Ankara ..
Gazeteci Tolga Şardan
Gazeteci Tolga Şardan, "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Türk Hava Yolları'ndan yeni açıklama: Sistemdeki aksaklık giderildi, operasyonumuz kademeli olarak normal seyrine dönmektedir
Biletleme ve rezervasyon işlemlerinde yaşanan network sıkıntısı nedeniyle İstanbul çıkışlı uçuşlarını 3 saat iptal etmek zorunda kalan THY yeni açıklama yaptı. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün seferlerin normale dönmeye başladığını belirterek, "Bilgi teknol..
İstanbul dahil 11 kente sarı uyarı! Kuvvetli yağış geliyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 11 kenti sarı kodla uyardı. Balıkesir, Çanakkale, İstanbul, Kırklareli, Manisa, Yalova, Bursa, Edirne, İzmir, Kocaeli ve Tekirdağ'da şiddetli yağış bekleniyor.
Gözaltındaki Dilan Polat sağlık kontrolünde polislerden cildi için vitamin istedi: Burası cildime iyi gelmiyor
İstanbul'da düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Dilan Polat, sağlık kontrolünde polislerden "Burası cildime iyi gelmiyor, vitaminleri almam lazım" diyerek takviye gıda istedi. Polat bunun yanı sıra kullandığı sinir ilaçlarının da temin edilmesini tale..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Rekabet Kurulu Başkanlığına Birol Küle atandı
Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre Rekabet Kurulu Başkanlığına Birol Küle atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı kararlarla birlikte bazı üniversitelerde ise yeni fakülteler kuruldu.
Bilim, kültür ve sanatın yeni adresi
Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Genç Akademi Kafe Sıhhiye, Ankara Us Atölyesi iş birliğiyle hafta sonunda gerçekleştirilen bilim ve felsefe konferanslarına ev sahipliği yaptı.
Meteoroloji'den 10 ile sel uyarısı!
Meteoroloji Trakya, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Balıkesir, Çanakkale, İzmir ve Manisa çevreleri ile Aydın'ın kıyı kesimleri ve Muğla'nın batı kıyı kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli yağış, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden s..
Togg CEO'su: Dört tekerli bilgisayar yaptık!
Togg CEO'su: Dört tekerli bilgisayar yaptık!
Öğrenciler etkinliklerle 'Dilimizin Zenginlikleri'ni tanıyacak
Öğrenciler etkinliklerle 'Dilimizin Zenginlikleri'ni tanıyacak
ABD uçakları İncirlik'e neden geldi?
ABD uçakları İncirlik'e neden geldi?
Türkiye Kent Konseyleri Birliği deprem bölgesinde
Türkiye Kent Konseyleri Birliği deprem bölgesinde
Ayasofya'da 'yeni' dönem... Yabancıya ücretli, vatandaşa bedava!
Ayasofya'da 'yeni' dönem... Yabancıya ücretli, vatandaşa bedava!
İstanbul'a faizsiz 1 milyon TL kredi!
İstanbul'a faizsiz 1 milyon TL kredi!
Emniyetten göçmen operasyonu: 309 kişi yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir’de düzenlenen “kalkan” operasyonlarında 309 düzensiz göçmen yakalandığını duyurdu
Benzine de indirim geldi! İkinci indirim yolda mı?
Benzinin litre fiyatına bugünden itibaren geçerli olmak üzere 67 kuruş indirim geldi. Gözler motorinde ikinci indirime çevrildi
22.5 yıla kadar hapsi istenen ünlü şef Somer Sivrioğlu kendini böyle savundu: Duvarın bizim sorumluluğumuz alanında olduğunu bile bilmiyordum
Beşiktaş'ta ünlü şef Somer Sivrioğlu'na ait restoranın bahçe duvarının çökmesi sonucu oradan geçen 1 kişinin hayatını kaybetmesine ilişkin davanın görülmesine devam edildi. Bilirkişi raporunda İBB, mülk sahipleri ve restoran yetkililerinin de kusurlu oldu..
Bipolar hastası adam eşini tabancayla öldürüp aynı silahla intihar etti
Beyoğlu'nda, tartıştığı eşi Şerife Buğdaycı'yı tabancayla vurarak öldüren Mehmet Buğdaycı, aynı silahla intihar etti. Haberi alıp gelen çiftin kızları sinir krizi geçirirken, bipolar hastası olduğu iddia edilen Mehmet Buğdaycı'nın daha önce de kendini ipl..
ABD Hava Kuvvetleri'ne ait B-1B bombardıman uçakları İncirlik Hava Üssü'ne geldi
ABD Hava Kuvvetleri'ne ait B-1B bombardıman uçakları, Adana'daki İncirlik Hava Üssü'ne sıcak yakıt ikmali için geldi. Uçaklar, Türk Hava Kuvvetleri ile eğitim görevi için entegre edildi. ABD Hava Kuvvetleri 39. Hava Üssü Kanat Komutan Yardımcısı Albay Rob..
Dilan Polat ve eşi Engin Polat gözaltına alındı
Kara para aklama iddiasıyla haklarında soruşturma başlatılan ve şirketlerinde arama yapılan Engin Polat ile eşi Dilan Polat, düzenlenen operasyonla İstanbul'da gözaltına alındı.
Gözaltına alınan Dilan-Engin Polat çiftinin ilk görüntüleri
Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarından dolayı haklarında soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti, sabaha karşı gözaltına alındı. Çift ve gözaltına alınan diğer şüpheliler elleri kelepçeli görüntülendi. Polat çiftinin yüz ifadesi ol..
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu, Orta Karadeniz (Çorum hariç), Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, İzmir, Aydın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Giresun ve Erzurum çevreleri ile Anka..
Cumhuriyetin 100 yılı için Mithat Güven'den anlamlı Marş!
Cumhuriyetin 100 yılı için Mithat Güven'den anlamlı Marş!
Emine Erdoğan: Önümüzdeki 1 seneyi sıfır atık yılı ilan etmek için hazırlıklarımızı yapıyoruz
İstanbul'da düzenlenen 2023 Dünya Şehirler Günü programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Önümüzdeki 1 seneyi sıfır atık yılı ilan etmek için de hazırlıklarımızı yapıyoruz" dedi.
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi,
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomide somut bir değişme olmadığı için Mehmet Şimşek'i uyardı" şeklindeki iddiayı yalanladı.
Okul müdürünün bağışlanan bilgisayarları satıp kumar oynadığı iddiasına inceleme başlatıldı
Afyonkarahisar'da, bir okul müdürünün gurbetçiler tarafından bağışlanan bilgisayarlardan 9'unu 4 bin 500 euroya satıp, kumar oynadığı iddiası üzerine inceleme başlatıldı.
Halk otobüsü şoförü
Bursa'da bir halk otobüsü şoförü, kadın yolcuların çok konuşmasından rahatsız olarak durakta bütün yolcuları indirdi. Şoför seferi iptal ederek boş otobüsle yola devam ederken, yolcuların mağduriyeti kameralara yansıdı.
Motosiklet sürücülerine koruma gözlüğü zorunluluğu getirildi
Motorlu bisiklet, motosiklet, elektrikli bisiklet sürücülerinde zorunlu olan kaskın yanına gözü dış tesirlere karşı koruyacak, görüşe engel olmayacak, normal görüşü bozmayacak renkli veya renksiz koruma gözlüğü takma şartı getirildi. Kaskında koruma gözlü..
Kocaeli'deki plastik fabrikasında kimyasal tank patladı! 1'i ağır 3 işçi yaralandı
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir sanayi sitesi içinde bulunan plastik fabrikasının kimyasal tankı patladı. Patlamanın ardından iş yerinde yangın çıkarken, olayda 1'i ağır 3 işçi yaralandı.
Hazal Kaya, Musa Orhan'a hakaret davasından beraat etti
18 yaşındaki genç kıza cinsel saldırıda bulunmak ve intihara sürüklemekten 10 yıl hapis cezası alan Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan oyuncu Hazal Kaya, beraat etti.
Yeni uygulama 1 Ocak'ta başlıyor! İzin belgesi olmadan evini günlük kiralayana 1 milyon lira ceza kesilecek
Yüksek kazanç beklentisiyle konutunu günlük kiraya veren ev sahipleri, izin belgesi bulundurmadığı takdirde 100 bin lira ceza alacak. 1 Ocak itibarıyla uygulanacak yasayla izin belgesi olmadan yılda 4 kez kiralama yaptığı tespit edilen ev sahiplerine 1 mi..
Hacizli araçlarda satış günü geldi! Yediemindeki araçlar 1 Kasım'da satışta
Hukuken muhafazasına gerek kalmayan yedieminlerdeki hacizli araçlar 1 Kasım itibarıyla satışa çıkıyor. Araçların piyasa değerinin yüzde 10 ila 15 daha altında satışa çıkarılması bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek’i uyardı mı? İddiaya açıklama geldi
İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomide somut bir değişme olmadığı için Mehmet Şimşek'e uyarı ilettiği yönündeki iddiaların doğru olmadığını açıkladı.
29 Ekim töreninde yaptığı konuşma nedeniyle gözaltına alınan öğretmen, serbest bırakıldı
Antalya'da özel bir okuldaki Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü kutlamaları sırasında yaptığı konuşmada siyasi içerikli söylemlerde bulunan öğretmen gözaltına alınmıştı. Öğretmen ifadesinin ardından serbest bırakılırken Milli Eğitim Bakanlığı müfettişleri soru..
Hac kurası 2 Kasım'da çekilecek
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2024 Hac kurasının 2 Kasım Perşembe günü çekileceğini açıkladı. Kura sonuçları, aynı gün e-Devlet üzerinden öğrenilebilecek.
Tarihi resmi geçitte denizaltılar görünür oldu
Milli Savunma Bakanlığı, İstanbul'da Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamalarındaki tarihi geçit tören anına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bakanlık, paylaşımda, İstanbul Boğazı'ndan geçen denizaltıların farklı açılardan kayda alınan görüntü..
28 ilde terör örgütüne yönelik Kahramanlar Operasyonu! Kış için yaptıkları tüm hazırlıklar imha edildi
28 ilde gerçekleştirilen Kahramanlar Operasyonu'nda terör örgütünün kış aylarında kullanmak için hazırladığı sığınaklar tek tek imha edildi. Operasyonlarda çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirilirken; İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Terörle müc..
Kavgayı izlemeye sokağa çıkan hamile kadın, pompalı tüfekle vuruldu
Tekirdağ'da komşu iki aile arasında yaşanan tartışmanın ardından çıkan silahlı kavgada, olayla ilgisi bulunmayan 7 aylık hamile Sedanur Güven hayatını kaybetti. Bebek ise ameliyatla sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Olayın şüphelisi polis tarafından ara..
İnternet üzerinden araba almak isterken 739 bin lirasından oldu
Trabzon'da yaşayan bir vatandaş internet üzerinden anlaştığı kişiden araç almak isterken hayatının şokunu yaşadı. 739 bin 600 TL'yi aracı almadan gönderen şahıs, karşı tarafa bir daha ulaşamayınca dolandırıldığını anlayıp karakola giderek şikayetçi oldu...
Polis ekipleri bile inanamadı! 3 aylık bebeğin karnında uyuşturucu saklamışlar
Kırklareli'nde polis ekipleri, durdurdukları bir otomobilde yapılan aramada 3 aylık bebeğin karın bölgesinde uyuşturucu buldu. Olayla ilgili 4 zanlı tutuklandı.
Hacizli malların satışında yeni dönem! Uygulama yarın başlıyor
Hukuken muhafazasına gerek kalmayan yedieminlerdeki hacizli malların tasfiyesinde yeni döneme geçiliyor. Söz konusu malların taraflarca alınmaması durumunda bedeli karşılığında MKE'ye, bunun da mümkün olmaması halinde bedelsiz olarak Türk Kızılay'a devred..
Son Dakika: Bakan tarih verdi! Ayasofya Camii'ne girişler yabancı turistler için ücretli olacak
Son dakika: Ayasofya-i Kebîr Câmii'nde UNESCO tavsiyesi üzerine 15 Ocak 2024 tarihinden itibaren ziyaretçi yönetim planı uygulamasına geçiliyor. Bu kapsamda 15 Ocak'tan itibaren Ayasofya Camii'ne girişler, yabancı turistler için ücretli olacak. İbadetini ..
Görev başındaki kadın doktor, hasta yakını tarafından yumruklandı
Bursa Şehir Hastanesi'nde görev yapan Doktor Nihan Alkış, hastasını muayene ederken bir hasta yakını tarafından darbedildi. Doktor tedavi altına alınırken, saldırgan gözaltına alındı.
Cezaevinden çıkan kadın ve kızı intihara kalkıştı
Zonguldak'ta cezaevinden çıkan kadın, kızı ile birlikte gittiği ormanda ilaç içerek intihara teşebbüs etti. Genç kızın arkadaşına konum ve mesaj atmasıyla bölgeye gelen ekipler, anne ve kızını hastaneye kaldırdı.
Motorinin ardından bir indirimde benzine geliyor
Petrol fiyatlarında yaşanan düşüş akaryakıta indirim olarak yansımaya devam ediyor. Bugün motorine gelen indirimin ardından bir indirim de benzine geliyor. Benzinin litresi bu gece yarısından itibaren 67 kuruş ucuzlayacak.
Gösteri gurubundan öğretmeni tarafından çıkarılan çocuğun provalarda da dışlandığı ortaya çıktı
Afyonkarahisar'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için hazırlanan gösteride bir öğrenci dikkat eksikliği gerekçesiyle gösteri grubundan çıkarılarak köşede ayrı tutuldu. Büyük tepki çeken olayın yankıları sürerken öğretmenin sınıfta yapılan provada ..
MİT'in özel eğitimli saha ajanlarından nokta operasyon! PKK/KCK'nın sözde lojistik sorumlusu etkisiz hale getirildi
Milli İstihbarat Teşkilatı'nın özel eğitimli saha ajanları, teröristlere silah ve mühimmat aktarımı yapmak için bir araya gelen PKK/KCK'nın sözde Metina lojistik sorumlusu 'Hüseyin Piran' kod adlı Cahit Aktay ve beraberindeki teröristleri nokta operasyonl..
Sahte ilanlara yönelik düzenleme yarın yürürlükte
Sahte ilanlarla, sahte kimliklerle yapılan fiyat şişirmeleri ve manipülasyonlarının önüne geçecek düzenleme 1 Kasım'da yürürlüğe girecek.
Kabine bugün toplanıyor
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanacak.
İsviçre'nin fidanı Ankara'da yeşerecek
İsviçre’den getirilen fidan, Ankara Üniversitesi Yerleşkesinde toprakla buluşturuldu
Kıdem tazminatımı nasıl alırım? İşte merak edilenler...
Kıdem tazminatımı nasıl alırım? İşte merak edilenler...
Cevdet Yılmaz: Demokrasinin düşmanı terördür
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Demokrasinin ve kalkınmanın düşmanı terördür. Terörün olduğu yerde, temel hak ve hürriyetlerinizi yaşayamazsınız." dedi.
Gazze'deki Türk-Filistin Dostluk Hastanesi, İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı
Gazze'yi 24 gündür tam abluka ve bombardıman altında tutan İsrail, hastaneleri de vurmaktan geri kalmıyor. Gazze'deki sağlık idaresine ait Türk-Filistin Dostluk Hastanesi, İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. Hastanenin üçüncü ve son katında ağır ..
Kahramanmaraş'ta 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı, Kahramanmaraş'ın yanı sıra Kayseri, Adana ve Osmaniye'de de hissedildi.
Sahilde yürüyen vatandaşlar, belden yukarısı olmayan kadın cesediyle karşılaştı
Muğla'da sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar, belden yukarısı olmayan bir cesetle karşılaştılar. Olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, cesedin kadın bir göçmene ait olduğu üzerinde duruluyor.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor! İşte masadaki konular
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Beştepe'de toplanacak. Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın başkanlığında düzenlenecek toplantıda ana gündem maddesi olarak İsrail'in Gazze'ye yönelik insanlık dışı saldırıları ele alınacak. Öte yandan bölgedeki son gelişmelerle ..
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'in Gazze'deki Türk-Filistin Dostluk Hastanesi'ne yaptığı saldırıya tepki
Abluka altındaki Gazze Şeridi'nde bulunan ve kanser hastalarına yönelik bölgedeki tek hastane olan Türk-Filistin Dostluk Hastanesi, İsrail ordusu tarafından hedef alındı. Hastanede hasar oluşurken, Dışişleri Bakanlığı, "İsrail'in Gazze Türk-Filistin Dostl..
29 Ekim'deki konuşması nedeniyle öğretmene gözaltı
Antalya'da özel bir okuldaki Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü kutlamaları sırasında yaptığı konuşmayla sosyal medyada çok konuşulan öğretmen gözaltına alındı. Öğretmen hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan adli işlem yapıldı...
KYK yurdunda bir asansör felaketi daha! Öğrenciler indikten sonra zemine çakıldı
Aydın'da KYK yurdunda bir üniversite öğrencisinin asansör kazasında hayatını kaybetmesinin ardından korkunç bir olay daha meydana geldi. Ordu'daki bir KYK yurdunda asansör 4. katta kendiliğinden durdu. Öğrenciler, arkadaşlarının yardımıyla asansörden çıka..
Motorinde indirim pompaya yansıdı
Motorine yüzde 4'lük düşüş ile 1,57 TL'lik indirim geldi. Benzin fiyatı için herhangi bir indirim ya da zam haberi bulunmuyor.
Kıyı illere şiddetli yağmur uyarısı
Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Ege, Batı Akdeniz, Eskişehir çevreleri, Konya'nın güney ve batı ilçeleri ile Doğu Akdeniz'in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulut..
Tuzla'daki 'Perili Köşk', tarihi ve kültürel bir müzeye dönüştü
Cumhuriyetin ve Türkiye ile Yunanistan arasında yapılan nüfus mübadelesinin 100'üncü yılı anısına halk arasında perili köşk olarak bilinen, geçirdiği yangınlar sonrası yok olan tarihi bina, Tuzla Belediyesi tarafından ihya edilerek Tuzla Kent ve Mübadele ..
Türk donanmasının 100 gemili resmigeçidi Yunan basınında: Erdoğan'ın emriyle güç gösterisi yaptılar
Cumhuriyet'in 100'üncü yılı dolayısıyla Türk donanması, İstanbul Boğazı'nda 100 gemi ile tarihinin en büyük resmigeçidini gerçekleştirirken yaşanan gelişme Yunan basınında geniş yankı uyandırdı. Türk donanmasının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emriyle güç göste..
Yaşlı çiftin evine giren ekipler korkunç manzara ile karşılaştı! Biri ölü, diğeri yaralı bulundu
Burdur'da yaşayan yaşlı bir çiftin kapıyı açmaması üzerine haber verilen ekipler, eve girdiklerinde korkunç bir manzara ile karşılaştı. Çifti kanlar içinde bulan ekipler 76 yaşındaki adamın öldüğünü, 67 kadının ise yaralı olduğunu tespit etti. Olayla ilgi..
Deprem bahanesiyle jeneratör alıp bölgeye göndermeyen Tunceli Özel İdaresi Genel Sekreteri görevden alındı
6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depreminin ardından Adıyaman'daki çalışmaları desteklemek amacıyla Tunceli İl Özel İdaresi'nin satın aldığı jeneratörleri bölgeye göndermediği ortaya çıkmıştı. Skandalın ardından Tunceli Özel İdaresi Genel Sekreteri ..
TAV Almatı’da yeni terminal açtı
TAV Almatı’da yeni terminal açtı
İletişim'den 'asgari' açıklama!
İletişim'den 'asgari' açıklama!
Türkiye’de LGS heyecanı
Türkiye’de LGS heyecanı
Yurtta bugün hava nasıl? Sıcaklıklara dikkat
Yurtta bugün hava nasıl? Sıcaklıklara dikkat
Zehir tacirleri 'Narkoçelik'e takıldı
Zehir tacirleri 'Narkoçelik'e takıldı
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 38 33 2 3 92 26 102 +66
2 Fenerbahçe 38 31 1 6 99 31 99 +68
3 Trabzonspor 38 21 13 4 69 50 67 +19
4 Başakşehir FK 38 18 13 7 57 43 61 +14
5 Kasımpaşa 38 16 14 8 62 65 56 -3
6 Beşiktaş 38 16 14 8 52 47 56 +5
7 Sivasspor 38 14 12 12 47 54 54 -7
8 Alanyaspor 38 12 10 16 53 50 52 +3
9 Çaykur Rizespor 38 14 16 8 48 58 50 -10
10 Antalyaspor 38 12 13 13 44 49 49 -5
11 Gaziantep FK 38 12 18 8 50 57 44 -7
12 Adana Demirspor 38 10 14 14 54 61 44 -7
13 Samsunspor 38 11 17 10 42 52 43 -10
14 Kayserispor 38 11 15 12 44 57 42 -13
15 Hatayspor 38 9 15 14 45 52 41 -7
16 Konyaspor 38 9 15 14 40 53 41 -13
17 MKE Ankaragücü 38 8 14 16 46 52 40 -6
18 Fatih Karagümrük 38 10 18 10 49 52 40 -3
19 Pendikspor 38 9 19 10 42 73 37 -31
20 İstanbulspor 38 4 27 7 27 80 16 -53
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 34 24 7 3 77 31 75 +46
2 Göztepe 34 21 6 7 60 20 70 +40
3 Sakaryaspor 34 17 8 9 50 35 60 +15
4 Bodrumspor 34 15 7 12 43 22 57 +21
5 Çorum FK 34 16 10 8 55 36 56 +19
6 Kocaelispor 34 16 11 7 48 41 55 +7
7 Boluspor 34 15 11 8 33 35 53 -2
8 Gençlerbirliği 34 13 9 12 39 33 51 +6
9 Bandırmaspor 34 13 10 11 49 32 50 +17
10 Erzurumspor FK 34 12 11 11 30 34 44 -4
11 Ümraniyespor 34 12 15 7 40 47 43 -7
12 Manisa FK 34 9 12 13 40 40 40 0
13 Keçiörengücü 34 10 14 10 34 43 40 -9
14 Adanaspor 34 11 17 6 28 45 39 -17
15 Şanlıurfaspor 34 9 14 11 32 37 38 -5
16 Tuzlaspor 34 9 14 11 35 47 38 -12
17 Altay 34 5 25 4 16 76 10 -60
18 Giresunspor 34 2 28 4 16 71 7 -55
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 36 26 5 5 83 29 83 +54
2 Van Spor FK 36 24 6 6 63 37 75 +26
3 Bucaspor 1928 36 21 5 10 54 25 73 +29
4 1461 Trabzon FK 36 21 6 9 71 39 72 +32
5 Ankaraspor 36 15 8 13 45 35 58 +10
6 Yeni Mersin İdman Yurdu 36 16 10 10 50 36 58 +14
7 Beyoğlu Yeniçarşıspor 36 15 14 7 47 38 52 +9
8 Karacabey Belediye Spor 36 13 11 12 43 37 51 +6
9 Ankara Demirspor 36 15 16 5 43 46 50 -3
10 Diyarbekir Spor 36 12 15 9 39 41 45 -2
11 Kırklarelispor 36 11 14 11 33 41 44 -8
12 Altınordu 36 10 13 13 45 39 43 +6
13 Hes İlaç Afyonspor 36 10 14 12 25 38 42 -13
14 Serik Belediyespor 36 10 16 10 29 45 40 -16
15 Nazilli Belediyespor 36 11 16 9 38 57 39 -19
16 Zonguldak Kömürspor 36 11 17 8 41 57 38 -16
17 Kırşehir Futbol SK 36 5 23 8 38 76 23 -38
18 Bursaspor 36 6 22 8 28 64 23 -36
19 Adıyaman FK 36 4 25 7 28 63 19 -35
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 28 22 2 4 67 18 70 +49
2 Aliağa Futbol A.Ş. 28 19 0 9 60 18 66 +42
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 28 15 6 7 40 25 52 +15
4 52 Orduspor FK 28 14 7 7 40 28 49 +12
5 İnegöl Kafkas GK 28 13 7 8 37 30 47 +7
6 Edirnespor 28 13 10 5 45 28 44 +17
7 Mardin 1969 Spor 28 12 11 5 40 34 41 +6
8 K.Çekmece Sinopspor 28 10 10 8 41 31 38 +10
9 Karabük İdmanyurdu Spor 28 10 13 5 27 44 35 -17
10 Artvin Hopaspor 28 9 12 7 33 29 34 +4
11 Talasgücü Belediyespor 28 10 14 4 34 45 34 -11
12 Kırıkkalegücü FK 28 8 15 5 31 42 29 -11
13 Gümüşhanespor 28 4 14 10 25 49 22 -24
14 Malatya Arguvanspor 28 3 21 4 21 57 13 -36
15 Tarsus İdman Yurdu 28 2 22 4 20 83 10 -63
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 26/05/2024 Fenerbahçe 6 - 0 İstanbulspor
 26/05/2024 Hatayspor 2 - 0 Çaykur Rizespor
 26/05/2024 Adana Demirspor 2 - 6 Başakşehir FK
 26/05/2024 Trabzonspor 4 - 2 MKE Ankaragücü
 26/05/2024 Pendikspor 0 - 1 Gaziantep FK
 26/05/2024 Konyaspor 1 - 3 Galatasaray
 26/05/2024 Kasımpaşa 2 - 1 Beşiktaş
 25/05/2024 Sivasspor 2 - 1 Kayserispor
 25/05/2024 Fatih Karagümrük 3 - 1 Samsunspor
 24/05/2024 Alanyaspor 1 - 1 Antalyaspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 11/05/2024 Kocaelispor 0 - 2 Sakaryaspor
 11/05/2024 Erzurumspor FK 0 - 4 Eyüpspor
 11/05/2024 Boluspor 2 - 1 Çorum FK
 11/05/2024 Göztepe 1 - 1 Bodrum FK
 11/05/2024 Adanaspor 1 - 0 Bandırmaspor
 11/05/2024 Tuzlaspor 1 - 1 Gençlerbirliği
 11/05/2024 Şanlıurfaspor 2 - 0 Manisa FK
 10/05/2024 Giresunspor 1 - 2 Ümraniyespor
 10/05/2024 Keçiörengücü 1 - 1 Altay
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 Hük. Bursaspor 3 - 0 Van Spor FK
 04/05/2024 Altınordu 3 - 3 Sincan Belediyesi Ankaraspor
 04/05/2024 Bucaspor 1928 3 - 1 Diyarbekir Spor
 04/05/2024 Serik Belediyespor 0 - 6 Esenler Erokspor
 04/05/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor 3 - 1 Karacabey Belediye Spor
 04/05/2024 Adıyaman FK 4 - 1 Hes İlaç Afyonspor
 04/05/2024 Ankara Demirspor 5 - 2 Yeni Mersin İdman Yurdu
 04/05/2024 Kırklarelispor 1 - 3 Zonguldak Kömürspor
 04/05/2024 Kırşehir Futbol SK 4 - 5 1461 Trabzon FK
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor 3 - 4 Talasgücü Belediyespor
 27/04/2024 Gümüşhanespor 2 - 4 Kepezspor FAŞ
 27/04/2024 Artvin Hopaspor 0 - 1 52 Orduspor FK
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor 4 - 2 İnegöl Kafkas GK
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu 1 - 1 Karabük İdmanyurdu Spor
 27/04/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor 1 - 0 Edirnespor
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. 6 - 3 Kırıkkalegücü FK
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI