GÜNDEM HABERLERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmed Zahid Kotku'nın kızı Hacer Coşan'ın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eyüp Sultan Camii'nde Mehmed Zahid Kotku'nın kızı ve Mahmud Esad Coşan'ın eşi Hacer Coşan'ın cenaze törenine katıldı. Törene, ayrıca Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan da k..
Bitkin halleri dikkatlerden kaçmadı! Nihal ve Bahar Candan kardeşler sağlık kontrolüne böyle getirildi
"Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından İstanbul'da gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler, sağlık kontrolünün ardından tekrar emniyete getirildi. Basın mensuplarının soru..
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın annesi vefat etti
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın annesi Binnaz Erbaş, hayatını kaybetti. Erbaş'ın cenazesi 15 Kasım Çarşamba günü, Ordu'da toprağa verilecek.
Kafasına sert bir cisimle vurularak öldürülen kadının eşi ve 2 oğlu gözaltına alındı
Kayseri'de başına sert bir cisimle vurularak öldürülen kadın hakkında soruşturma devam ediyor. Öldürülen kadının eşi ve 2 oğlu gözaltına alındı.
Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin de gözaltına alındığı sazan sarmalı yöntemiyle dolandırıcılık davasında mütalaa açıklandı
Ucuza araç sattıklarını söyleyerek vatandaşları "sazan sarmalı" yöntemiyle dolandıran ve güven kazanmak için mağdurlarla yaptıkları görüşmelere Bahar ve Nihal Candan kardeşleri de çağırdığı iddia edilen örgüt yöneticisi ve üyelerinin yargılandığı davada m..
Bakan Bayraktar: Önce insan, sonra madencilik
Üretim ve İstihdamda Artış
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
İYİ Partili Toktaş'tan Hatipoğlu'na sert cevap
İYİ Partili Toktaş'tan Hatipoğlu'na sert cevap
Sendikalardan 'ücretsiz öğün' için imzalı çağrı
Sendikalardan 'ücretsiz öğün' için imzalı çağrı
Yargıya da 'yapay zeka' gelecek
Yargıya da 'yapay zeka' gelecek
Karısını yasak aşkıyla birlikte öldürüp intihar etmişti! Adamı acıdığı için evine aldığı ortaya çıktı
Denizli'de sevgilisi Yusuf Cavlak ile sokakta yürüyen Özlem Ülker, eşi Emin Ülker'in silahlı saldırısına uğradı. Ülker 2 kişiyi öldürdükten sonra intihar ederken, olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Ülker'in Cavlak'ı bir dönem acıdığı için yanına al..
1 saatte kazandığı para dudak uçuklatıyor! Atatürk'e benzeyen şahıs meydan okudu
Milas'ta Atatürkçü Düşünce Derneği'nin düzenlediği Cumhuriyet Balosu'nda masaları teker teker gezen 'çakma Atatürk' tartışma yaratmıştı. İsminin Necdet Bardak olduğu öğrenilen ve bir saat boyunca masaları selamlaması karşılığında 10-25 bin lira arası para..
Dosya hayli kabarık! Bakan Yerlikaya, çökertilen Sarallar çetesinin işlediği suçları tek tek listeledi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bugün yaptığı açıklamayla Sarallar organize suç örgütünün çökertildiğini ve aralarında çete lideri Özgür Saral'ın da bulunduğu 24 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Örgütün suç dosyasına ait detayları da paylaşan Yerlik..
Şikayetçi olduğu Polat ailesi hakimliğe sevk edildi, Banu Parlak göbek atıp kutlama yaptı
Engin Polat, Dilan Polat ve Sezgin Polat, Banu Parlak'a ait güzellik merkezine yapılan silahlı saldırıya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Banu Parlak ise gelişmeyi göbek atarak kutladı.
Kamyonla aracın çarpışmasında can pazarı yaşandı: 2 ölü, 3 yaralı
Afyonkarahisar'da seyir halindeki bir kamyonla araç çarpıştı. Feci kaza sonrası ortalık savaş alanına dönerken 2 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.
Dişi çekilen 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti! Anne ve babanın iddiası vahim
Bursa'da diş ağrısı şikayeti ile annesi ve babası tarafından kliniğe götürülen 5 yaşındaki Deniz Sönmez, 3 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra çocuk organ yetmezliğine bağlı olarak hayatını kaybetti. Olayda kliniğin ihmali olduğunu öne süren anne ve baba, s..
Antalya'nın Kaş ilçesinde mevsimin ilk karı düştü
Antalya'nın Kaş ilçesindeki 3 bin 24 rakımlı Uyluk Tepesi'ne mevsimin ilk karı yağdı. Gece saatlerinde başlayan kar yağışı, sabah saatlerinde bölgeyi beyaza bürüdü.
Dilan Polat ve Engin Polat çifti, Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin davadan da tutuklandı
"Kara para aklama", "vergi kaçırma", "örgüt kurma" suçlamalarıyla geçtiğimiz hafta tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat ve Engin Polat çifti, bu kez de şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsam..
İnegöl'de bir garip olay! Eve giren hırsızlar ev sahibine kapıyı açmadı pencereden atlayarak kaçtı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir eve giren hırsızlar daire kapısını arkadan kilitledi. Daireye gelen ev sahibi, hırsızların sesini duysa da kapı kilitli olduğu için giremedi. Hırsızlar cep telefonu çalıp pencereden kaçarken, polis şüphelileri yakalamak için..
İçişleri'nde
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Narkogüç, Kafes, Kahramanlar, Kalkan, Mercek, Sibergöz, Mengene, Çengel, Çember ve Kıskaç operasyonlarımızın değerlendirilmesi başta olmak üzere güvenlik, istihbarat ve koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik." paylaşımın..
Fırat Kalkanı'nda saldırı girişimi: 3 terörist etkisiz!
Fırat Kalkanı'nda saldırı girişimi: 3 terörist etkisiz!
Nihal Olçok'tan çok konuşulacak çıkış: Erdoğan çağırsın Fizan'a bile giderim
15 Temmuz şehidi Erol Olçok'un eşi Nihal Olçok, Gelecek Partisi'nden istifa etti. Verdiği bir röportajda istifa sürenin perde arkasını anlatan Olçok, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşür müsünüz?" sorusuna "Çağırsın Fizan'a giderim. Bu millet iltifat etmiş t..
Video çekip skandal ifadeler kullandı: Filistinli bayanları evime bekliyorum
İsrail Filistin savaşı ağır bir şekilde devam ederken, sosyal medyada yayılan bir video pes dedirtti. Videoda bir erkek, "Sığınacak yeri olmayan Filistinli bayanları evime davet ediyorum. Özellikle bayanları, erkekler gelmesin, sadece bayanlar gelsin" ded..
Yönetici de bunu yaparsa vay halimize! Kadın öğretmene şemsiyeli saldırı kamerada
İstanbul'da bir kolejde yöneticilik yapan şahıs, sigortasız çalıştırdığı sendika üyesi kadın öğretmene şemsiye ile saldırdı. O anlar kamera ile kayıt altına alındı.
DEAŞ'ın sözde üst düzey komutanı Kırşehir'de yakalandı
Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan DEAŞ'ın sözde üst düzey komutanı Kırşehir'de yakalandı. Irak uyruklu şahsın kısa süre önce kente geldiği ve sık sık adres değiştirdiği öğrenildi.
Mide bulandıran görüntü! İstanbul trafiğinde seyir halindeki sürücü kendini tatmin etti
İstanbul trafiğinde kadın bisiklet sporcusunu takip ettiği öne sürülen sürücü, seyir halindeyken kendini tatmin etti. O anlar sporcunun arkadaşlarından biri tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
Kılıçdaroğlu'nu arar oldular! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Özgür Özel'e gönderme
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Başkanları Çalışma Kampı'nın ardından gündeme dair değerlendirmelerde bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in partisinin belediye başkan adaylarının belirlenmesine yönelik açıklamal..
Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan, suç gelirlerini aklama suçlamasıyla gözaltına alındı
Katıldığı moda yarışmalarıyla tanınan sosyal medya fenomenleri Bahar ile Nihal Candan, suç gelirlerini aklama suçlamasıyla gözaltına alındı.
Liderliğini Özgür Saral'ın yaptığı Sarallar organize suç örgütü çökertildi, 24 şüpheli yakalandı
İstanbul'da düzenlenen Kafes Operasyonları kapsamında, liderliğini Özgür Saral'ın yaptığı ve "Sarallar" grubu olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi. Operasyonda 24 kişi gözaltına alındı.
CHP lideri Özgür Özel: Kılıçdaroğlu'nun önünde saygıyla eğiliyorum
Genel Başkan seçilmesinin ardından ilk kez CHP'nin TBMM Grup Toplantısı'nda partililere hitap eden CHP lideri Özgür Özel, "Hukukun rafa kaldırıldığı bir dönemde 13 yıl boyunca AKP'ye karşı büyük mücadele vermiş, PKK'nın hedefi olmuş, Çubuk'ta linç girişim..
93 yaşındaki Rizeli kadın, elindeki silahla peş peşe ateş edip İsrail'e lanet okudu
Rize'nin Ardeşen ilçesinde yaşayan 93 yaşındaki Emine Erdem eline silahı alarak İsrail'in çocukları canice öldürmesine karşılık havaya ateş etti. "Çocukları kıran, öldüren İsrail Allah seni yok etsin" diyen kadının videosu kısa sürede binlerce kişi tarafı..
Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, merdiven boşluğuna düştü
Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, evinde tadilatta olan müştemilatında koruyucu zemin plakanın yerinden oynaması sonucu merdiven boşluğuna düştü. Kılıç'ın iki bacağı birden kırıldı.
Faciadan kıl payı kurtuldular, büyük korku yaşayan gelin yere çöküp hüngür hüngür ağladı
Samsun'da yüksek bahçe duvarını aşan gelin arabası bahçeye düştü. Kazada yaralanan olmaz iken gelin ve damat en mutlu günlerinde faciadan kıl payı kurtuldular. Yaşanan kaza sonucu gelin ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.
Gazze'de katliam yapan İsrail'e yönelik protestolar dünyanın dört bir yanında devam ederken, Tel Aviv yönetimine destek verdiği iddia edilen ünlü markalar da hedefte. Sakarya'da bir şahıs "Kahrolsun İsrail" sloganı atarak fast-food zincirinde çalışanlara ..
Atama kararları 'Resmi'leşti
Atama kararları 'Resmi'leşti
Türkiye'nin 2022 atığı 109,2 milyon ton!
Türkiye'nin 2022 atığı 109,2 milyon ton!
Araban Sarımsağı AB tescilinde son virajda
Araban Sarımsağı AB tescilinde son virajda
Yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye belli oldu
Yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye belli oldu
10 terörist etkisiz hale getirildi
10 terörist etkisiz hale getirildi
Telefon ve bilgisayar desteğinin detayları belli oldu... Başvuru şartları ve süreç nasıl işleyecek?
Telefon ve bilgisayar desteğinin detayları belli oldu... Başvuru şartları ve süreç nasıl işleyecek?
Kokaini sualtından çıkardılar! Narkogüç suyun altına girdi!
Kokaini sualtından çıkardılar! Narkogüç suyun altına girdi!
Türkiye ile Yunanistan arasında iletişim noktası mekanizması kuruluyor
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan Savunma Bakanı Danışmanı Büyükelçi Haris Lalacos'u kabul etti. Türk ve Yunan heyetleri arasında gerçekleştirilen Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı'nda iki ülke arasında iletişim noktası mekanizması kurulmasına..
Karısını ve onun erkek arkadaşını öldürüp intihar eden kocanın son paylaşımı: Ölümümden onlar sorumludur
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde eşi ve erkek arkadaşına sokak ortasında kurşun yağdıran, sonra da aynı silahla yaşamına son veren şahsın olaydan 4 saat önce paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Paylaşımda, "Ölümümden Yusuf Cavlak ve eşim Özlem Ülker sorumludur...
Adalet Bakanı Tunç: AYM ile Yargıtay ilk kez karşı karşıya gelmiyor, büyük bir yargı krizi değil
Yargıtay 3. Ceza Dairesi'nin Gezi Davası'nda tutuklu bulunan Can Atalay'a ilişkin hak ihlali kararı veren Anayasa Mahkemesi üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunmasıyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama geldi. Bakan Tunç, "Bu durum Anayasa Ma..
İmam Mustafa Efe, Mekke'de
Üsküdar'daki Aziz Mahmud Hüdayi Camisi'nde görev yaparken tanınan imam Mustafa Efe, Mekke'de Gazze ve Filistin kelimelerini kullandığı için gözaltına alındı. Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Efe'nin ayağından kelepçelenmesi ise dikkatlerden kaçm..
4 ülkeye büyükelçi ataması Resmi Gazete'de
Moritanya, Uruguay, Türkmenistan ve Eritre'ye yeni büyükelçi ataması gerçekleştirildi. Ayrıca, bazı kurum ve kuruluşlara ilişkin atama kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.
8 ile kuvvetli yağış uyarısı
8 ile kuvvetli yağış uyarısı
Bakanlık 44 ilde 622 muhtelif arsayı, KDV'den muaf olarak satışa çıkardı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 44 ilde 622 muhtelif arsayı, KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. 21-23 Kasım tarihleri arasında açık arttırma yoluyla satışa sunulacak arsalar için yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade..
Patlayan torpil imamın elini kopardı
Kastamonu'nun Cide ilçesinde, bahçesindeki kayayı torpille patlatarak kırmaya çalışan imamın eli koptu.
Batı Trakyalı Müslüman Türklerin savunucusu Dr. Sadık Ahmet'in hayatı film oldu! 29 Aralık'ta vizyonda
Yunanistan'daki Batı Trakyalı Müslüman Türklerin demokratik hakları için yıllarca mücadele veren Dr. Sadık Ahmet'in hayat hikayesi beyazperdeye taşınıyor. Filmin basın toplantısında konuşan TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, "Sadık Ahmet, bir doktor ol..
AFAD açıkladı: İran-Türkiye sınırında 4.3 büyüklüğünde deprem
İran'ın Türkiye sınırına yakın noktasında bulunan Maku kentinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada deprem, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine 25 kilometre mesafede gerçekleşti. Deprem, Ağrı'nın yanı sıra Iğdır ve Van'da da h..
Atatürk'e hakaret eden ve verem hastalığı nedeniyle serbest bırakılan dönercinin son paylaşımları başını ağrıtacak
10 Kasım'da Atatürk'e hakaret eden ve tutuklandıktan sonra verem hastalığı sebebiyle serbest bırakılan fenomen dönerci Mustafa Atmaca'nın son paylaşımları dikkat çekti. Atmaca'nın, hava yoluyla bulaşan verem hastalığına rağmen mutfakta et kesmesi ve yemek..
'Aksungur' 30 bin irtifada!
'Aksungur' 30 bin irtifada!
Türkiye Yüzyılına gezici eğitim tırı
Türkiye Yüzyılına gezici eğitim tırı
Vizontele filminin
Adıyaman'da park halindeki bir kamyonetin aküsü kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı. Kamyonet sahibi ve oğlu, akünün çalındığını fark edince Vizontele filmindeki gibi "Baba akü yok" sözlerini kullandı. Mağdur olan baba-oğul ise "Akümüzü ..
Kılıçdaroğlu'nun son paylaşımı destek yerine tepki gördü: Yeni mi anladın olanları?
Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yargı krizinin ardından TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'a seslendi. Kılıçdaroğlu, "Meclis, milletin iradesine ihanet etmek istemiyorsa bu utanca son vermek zorundadır. Hatay Milletvekili Can Atalay'ın yeri Türkiye Büyük Mi..
Kocaeli'de kahve zinciri şubesindeki İsrail protestosuna soruşturma: Sınırların aşıldığı bir durum var
İsrail'in Gazze'deki katliamıyla birlikte Türkiye genelinde ABD'li kahve zincirinin kafesinde oturan insanlara tepkilerin son örneği Kocaeli'de yaşandı. Bir grup, kafede oturan insanların kahvelerini yere döktü. Olayla ilgili konuşan Kocaeli İl Emniyet Mü..
Bakanlık 44 ildeki 622 arsayı satışa çıkardı! İşte şartlar
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 44 ilde 622 muhtelif arsayı, KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. 21-23 Kasım tarihleri arasında açık arttırma yoluyla satışa sunulacak arsalar için yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade..
İletişim Başkanı Altun: 7 Ekim'den bu yana İsrail'in 100'ün üzerinde kasıtlı yalan haberini ifşa ettik
3. Uluslararası İletişim Bilimleri Sempozyumu'nda konuşan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 7 Ekim'den bu yana Gazze'de masumları bombalayan İsrail'in yalanlarına ilişkin konuştu. Saldırıların başladığı günden bu güne 100'ün üzerinde kastılı yalan haberi ..
İstanbul'daki terör saldırısı failinin tahliye iddialarına İletişim'den yanıt
İstanbul'daki terör saldırısı failinin tahliye iddialarına İletişim'den yanıt
Görüntü Türkiye'den! Öpüştükleri yer de öpüşme biçimleri de altına yapılan yorumlar da bomba
İstanbul'da belediye otobüsünde öpüşen çiftin görüntüleri kısa sürede gündem oldu. Sosyal medyada en çok izlenenler arasına giren videonun altına "Böyle öpüşme mi olur sanki uyuyakalmışlar", "Kız boğulmamış mı?", "Suni teneffüs yapıyor sandım" şeklinde yo..
Bakan Tunç'tan, Özel'in
Adalet Bakanı Tunç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yargıtay ile AYM arasındaki krize ilişkin yorumuna tepki göstererek "Erdoğan sen bir darbecisin, bu bir darbe girişimidir" ifadelerini kullanan CHP lideri Özel'e sert çıktı. Tunç, "CHP'nin yeni seçilen genel ba..
Fenomenlerin lüks yaşamlarını ifşa eden Alp Kılınç'a ölüm tehditleri yağıyor: Bir kurşuna gideceğim
Son günlerde lüks yaşantılarıyla dikkat çeken isimleri yayınlamasıyla adından söz ettiren fenomen Alp Kılınç, ölüm tehditleri almaya başladı. Can güvenliğinden şüphe eden Kılınç, "Fenomen eşleri mafyalara arattırarak ailemi ve beni taciz ediyor. Umarım de..
Sokak ortasında çırılçıplak soyundu, yetmedi
Kayseri'de mehdi olduğunu öne süren bir kişi "Ben Allah'ın kulu ve elçisiyim. Bu size son çağrım" diye bağırarak sokakta çırılçıplak gezdi. Yaşanan olay üzerine büyük şaşkınlık yaşayan vatandaşlar ekiplere haber verdi.
Yazar Sevan Nişanyan'dan Mustafa Kemal Atatürk hakkında skandal imalar! Sözlerine tepki yağıyor
Yazar Sevan Nişanyan, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik skandal imalarda bulundu. Sosyal medya üzerinde yaptığı sohbette "Yüksek libidosuyla tanınan bir kişi, neden çok sayıda kız çocuğu evlat edinir. Bu kız çocuklarıyla ..
Kansere karşı verdiği mücadeleyle örnek olan fenomen Ayşenur Parlak, yaşamını yitirdi
12 yaşından bu yana kanserle mücadele eden bir çocuk annesi fenomen Ayşenur Parlak, 37 yaşında yaşamını yitirdi. Karaciğerinde tespit edilen kanser nedeniyle bir süredir hastanede yatan Parlak'ın ölüm haberini veren eşi "Ben yıllardır bu bildirimi atmamak..
2,8 milyar TL'lik evde bakım destekleri hesaplarda
2,8 milyar TL'lik evde bakım destekleri hesaplarda
Türksat 6A ile uzay teknolojileri arasında teknik devrim
Türksat 6A ile uzay teknolojileri arasında teknik devrim
Meteoroloji'den İstanbul uyarısı: Yağış öğlen saatlerinde şiddetini artıracak, montsuz ve yağmurluksuz dışarı çıkmayın
Meteoroloji ve AKOM'un uyarıları sonrası İstanbul'da beklenen yağış başlarken, sağanağın yurt genelinde bugün Batı ve Kuzey'de etkili olması bekleniyor. Yağmurun İstanbul'da öğlen saatlerinde şiddetini artıracağını ve su baskını ile dere taşkını riskinin ..
Haklarındaki iddialarla gündemden düşmeyen Tayyar-Özlem Öz çifti konuştu: Soy ismimi değiştirmemiz dışında her şey iftira
Polat ailesine yapılan operasyon sonrası fenomen Tayyar ve Özlem Öz çifti de lüks yaşamları ile Sağlık Bakanlığı izni olmadığı ileri sürülen ürünleriyle gündeme gelmişti. FETÖ ile bağlantısı olduğu iddia edilen ve soy ismini değiştirmesiyle konuşulan çift..
Kısmet Olur yarışmacısı Yeliz Kılıç ve ablasını döven sanık, para cezasına çarptırıldı
Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacısı Yeliz Kılıç ve ablası Elif Kılıç, Kağıthane'de kaldırımda yürürken öldüresiye darp edildi. Sanık sadece 7 bin 200 lira adli para cezasına çarptırıldı. Karara tepki gösteren avukat, eksik incelemeyle karar verildiğini b..
Adalet Bakanı Tunç: AYM'de yeni reforma ihtiyaç var, başvurular birikti
Adalet Bakanı Tunç, Yargıtay ile Anayasa Mahkemesi arasında yaşanan yetki krizine ilişkin yeni bir açıklamada bulundu. Tunç, "İki yüksek mahkeme arasında görüş farkı var. Eğer seçim öncesi soruşturma başlamışsa dokunulmazlık dışındadır. Yargıtay terör suç..
Akaryakıtta tabela bu gece değişecek! Motorine indirim geliyor
Petrol fiyatlarında yaşanan düşüş akaryakıta indirim olarak yansımaya devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren motorine 1 lira 64 kuruş indirim geliyor. İndirimin ardından motorinin litresi İstanbul'da 36 lira seviyesine gerileyecek.
Burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçları açıklandı
Burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçları açıklandı
Burdur 4,4 büyüklüğünde sallandı!
Burdur 4,4 büyüklüğünde sallandı!
İçişleri'nin 'Çember'ine girdiler! 5 bini aşkın firari yakalandı
İçişleri'nin 'Çember'ine girdiler! 5 bini aşkın firari yakalandı
İzmit'te kalabalık grup, ünlü kahve zincirinde oturan müşterilere tepki gösterip kahvelerini döktü
Gazze'de katliam yapan İsrail'e yönelik protestolar dünyanın dört bir yanında devam ederken İzmit'te kalabalık bir grup ünlü kahve zincirinde oturan müşterileri hedef aldı. Masalarda oturan vatandaşlara "Yazıklar olsun" diyerek tepki gösteren grup, kahvel..
Ege ve Akdeniz'e kuvvetli yağış uyarısı
Ege ve Akdeniz'e kuvvetli yağış uyarısı
Ümraniye'de 200 bin lira çalan Şili uyruklu şüpheliler yakalandı
Ümraniye'de otomobilinin lastiğini patlattıkları E.E.'nin aracındaki, içinde 200 bin lira bulunan çantayı çaldıkları iddia edilen Şili uyruklu 2 şüpheli, polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin hırsızlık yaptıkları anlar, güvenlik kameralarına yansıdı...
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026
Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026
Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor
Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 30 26 1 3 68 20 81 +48
2 Fenerbahçe 30 25 1 4 79 25 79 +54
3 Trabzonspor 30 15 11 4 51 40 49 +11
4 Beşiktaş 30 14 12 4 40 36 46 +4
5 Kasımpaşa 30 12 11 7 53 55 43 -2
6 Başakşehir FK 30 12 12 6 38 35 42 +3
7 Çaykur Rizespor 30 12 12 6 36 47 42 -11
8 Antalyaspor 30 10 9 11 35 33 41 +2
9 Adana Demirspor 30 9 9 12 46 39 39 +7
10 Alanyaspor 30 9 9 12 38 42 39 -4
11 Sivasspor 30 9 10 11 36 43 38 -7
12 Samsunspor 30 10 14 6 35 41 36 -6
13 Kayserispor 30 10 11 9 36 43 36 -7
14 MKE Ankaragücü 30 7 11 12 36 39 33 -3
15 Hatayspor 30 7 11 12 36 40 33 -4
16 Konyaspor 30 7 11 12 31 42 33 -11
17 Gaziantep FK 30 8 15 7 34 44 31 -10
18 Fatih Karagümrük 30 7 14 9 34 38 30 -4
19 Pendikspor 30 7 15 8 34 61 29 -27
20 İstanbulspor 30 3 20 7 22 55 13 -33
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 27 21 5 1 64 23 64 +41
2 Göztepe 27 17 5 5 45 15 56 +30
3 Sakaryaspor 27 13 6 8 41 28 47 +13
4 Çorum FK 27 13 8 6 44 28 45 +16
5 Kocaelispor 27 13 8 6 39 31 45 +8
6 Bodrumspor 27 12 7 8 35 19 44 +16
7 Boluspor 27 12 8 7 26 28 43 -2
8 Bandırmaspor 27 11 8 8 37 24 41 +13
9 Gençlerbirliği 27 10 7 10 31 26 40 +5
10 Erzurumspor FK 27 10 7 10 26 21 37 +5
11 Ümraniyespor 27 9 12 6 32 39 33 -7
12 Keçiörengücü 27 8 11 8 24 33 32 -9
13 Manisa FK 27 7 10 10 33 33 31 0
14 Şanlıurfaspor 27 6 12 9 23 30 27 -7
15 Tuzlaspor 27 7 14 6 26 43 27 -17
16 Adanaspor 27 8 16 3 21 40 27 -19
17 Altay 27 5 19 3 12 55 15 -43
18 Giresunspor 27 2 21 4 12 55 7 -43
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 29 21 4 4 66 24 67 +42
2 Van Spor FK 29 19 5 5 48 29 62 +19
3 Bucaspor 1928 29 17 3 9 42 18 60 +24
4 1461 Trabzon FK 29 16 6 7 54 30 55 +24
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 30 15 6 9 42 25 54 +17
6 Ankaraspor 30 13 6 11 38 26 50 +12
7 Ankara Demirspor 29 13 12 4 34 31 43 +3
8 Karacabey Belediye Spor 30 11 10 9 30 27 42 +3
9 Beyoğlu Yeniçarşıspor 29 12 13 4 33 29 40 +4
10 Diyarbekir Spor 29 11 11 7 32 29 40 +3
11 Hes İlaç Afyonspor 29 8 11 10 18 28 34 -10
12 Kırklarelispor 30 8 12 10 22 34 34 -12
13 Nazilli Belediyespor 30 10 13 7 35 49 34 -14
14 Altınordu 29 7 12 10 32 30 31 +2
15 Serik Belediyespor 30 7 13 10 23 33 31 -10
16 Zonguldak Kömürspor 29 7 15 7 28 48 25 -20
17 Kırşehir Futbol SK 30 5 19 6 27 57 21 -30
18 Bursaspor 29 5 16 8 22 48 20 -26
19 Adıyaman FK 29 3 21 5 19 50 14 -31
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 22 17 1 4 45 10 55 +35
2 Aliağa Futbol A.Ş. 23 16 0 7 40 11 55 +29
3 52 Orduspor FK 23 12 6 5 30 21 41 +9
4 Ayvalıkgücü Belediyespor 23 11 6 6 28 19 39 +9
5 Edirnespor 22 10 8 4 35 22 34 +13
6 K.Çekmece Sinopspor 23 9 8 6 33 23 33 +10
7 İnegöl Kafkas GK 22 8 6 8 23 23 32 0
8 Artvin Hopaspor 22 8 7 7 29 20 31 +9
9 Mardin 1969 Spor 22 9 9 4 28 24 31 +4
10 Karabük İdmanyurdu Spor 22 8 10 4 20 31 28 -11
11 Talasgücü Belediyespor 23 8 13 2 24 36 26 -12
12 Gümüşhanespor 23 4 10 9 16 34 21 -18
13 Kırıkkalegücü FK 22 5 12 5 13 29 20 -16
14 Malatya Arguvanspor 22 2 16 4 9 35 10 -26
15 Tarsus İdman Yurdu 22 2 17 3 15 50 9 -35
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 03/04/2024 Antalyaspor vs MKE Ankaragücü
 03/04/2024 Başakşehir FK vs Beşiktaş
 03/04/2024 Fenerbahçe vs Adana Demirspor
 03/04/2024 Galatasaray vs Hatayspor
 03/04/2024 Gaziantep FK vs Alanyaspor
 03/04/2024 İstanbulspor vs Çaykur Rizespor
 03/04/2024 Kayserispor vs Kasımpaşa
 03/04/2024 Konyaspor vs Trabzonspor
 03/04/2024 Samsunspor vs Pendikspor
 03/04/2024 Sivasspor vs Fatih Karagümrük
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 02/04/2024 Keçiörengücü vs Çorum FK
 02/04/2024 Şanlıurfaspor vs Sakaryaspor
 02/04/2024 Boluspor vs Gençlerbirliği
 02/04/2024 Manisa FK vs Bodrum FK
 03/04/2024 Tuzlaspor vs Ümraniyespor
 03/04/2024 Adanaspor vs Eyüpspor
 03/04/2024 Altay vs Bandırmaspor
 03/04/2024 Kocaelispor vs Göztepe
 04/04/2024 Erzurumspor FK vs Giresunspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 Altınordu vs Esenler Erokspor
 23/03/2024 Ankara Demirspor vs Zonguldak Kömürspor
 23/03/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs 1461 Trabzon FK
 23/03/2024 Bursaspor vs Kırklarelispor
 23/03/2024 Nazilli Belediyespor vs Hes İlaç Afyonspor
 24/03/2024 Adıyaman FK vs Serik Belediyespor
 24/03/2024 Ankaraspor vs Diyarbekir Spor
 24/03/2024 Bucaspor 1928 vs Kırşehir Futbol SK
 24/03/2024 Karacabey Belediye Spor vs Van Spor FK
 24/03/2024 Bucaspor 1928 - Kırşehir Futbol SK Bucaspor 1928 ligde evindeki son 13 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 24/03/2024 Adıyaman FK - Serik Belediyespor Adıyaman FK ligdeki son 14 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
 24/03/2024 Ankaraspor - Diyarbekir Spor Ankaraspor ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Ankaraspor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 İnegöl Kafkas GK vs 52 Orduspor FK
 23/03/2024 Kepezspor FAŞ vs Artvin Hopaspor
 24/03/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Tarsus İdman Yurdu
 24/03/2024 Edirnespor vs K.Çekmece Sinopspor
 24/03/2024 Gümüşhanespor vs Mardin 1969 Spor
 24/03/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Talasgücü Belediyespor
 24/03/2024 Kırıkkalegücü FK vs Malatya Arguvanspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI