GÜNDEM HABERLERİ

Sakarya'da oğlu tarafından tekme tokat dövülen baba hayatını kaybetti
Sakarya'nın Pamukova ilçesinde tartışma sonucu oğlu tarafından darbedilen baba, 37 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Olayın ardından gözaltına alınan şahıs ise tutuklandı.
Türkiye'nin ünlü gıda firması Mandıracı Amca iflas etti
Küresel ekonomik krizden son olarak nasibini bir Türk firması aldı. Ankara merkezli gıda şirketi Mandıracı Amca resmen iflas etti. Şirket şubelerini teker teker kapatırken, onlarca kişi de işsiz kaldı.
Zincir markette Osmanlı kavgası
Zincir marketlerden birinin şubesinde, yaşlı bir kadın ile genç arasında Osmanlı-Türkiye Cumhuriyeti tartışması yaşandı. Cep telefonuyla kaydedilen tartışmada genç, "Burası Osmanlı'nın toprakları" diyen kadına, "Teyze burası Türkiye Cumhuriyeti. Benim ülk..
Dilan Polat'ın lüks araçları TMSF'ye çekildi
Haklarında kara para aklama, vergi kaçırma gibi suçlamalar bulunan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın mal varlığına el konulmuş ve şirketlerine kayyım atanmıştı. Çiftin Yediemin Otoparkı'na çekilen lüks araçları, otoparka günlük ücret ödemesi yapılması ned..
Nafakasını ödemediği için tutuklanan yaşlı adam serbest kaldı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde eski eşinin nafakasını ödemeyi unuttuğu için tutuklanan 81 yaşındaki adamın nafakası ödendi. Gözyaşları içinde cezaevine giden adam birkaç saat sonra serbest kaldı.
Gözler bugün gerçekleşecek Kabine Toplantısı'nda! Masada milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret konusu var
Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında bugün Beştepe'de bir araya gelecek. Toplantının ana gündem maddesi milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret konusu olacak. Bu kapsamda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücret komis..
24 ile sarı kodla kuvvetli yağış ve kar uyarısı
24 ile sarı kodla kuvvetli yağış ve kar uyarısı
Bakan Özhaseki'den Malatya'ya ziyaret
Bakan Özhaseki'den Malatya'ya ziyaret
'Aşı takip cihazları bozuldu' iddialarına yanıt
'Aşı takip cihazları bozuldu' iddialarına yanıt
Çevreyi korumak için 140,3 milyar harcadık!
Çevreyi korumak için 140,3 milyar harcadık!
ÖSYM ALES/3 sonuçlarını açıkladı
ÖSYM ALES/3 sonuçlarını açıkladı
Türk askeri 2 yıl daha Libya'da
Türk askeri 2 yıl daha Libya'da
Aile'den kamuya 491 atama
Aile'den kamuya 491 atama
Seyircileri 3 saat bekletip konsere çıkmayan Melike Şahin, İBB'ye ateş püskürdü
İBB'nin düzenlediği konsere, aşırı rüzgar nedeniyle çıkmadığı için eleştirilen ünlü şarkıcı Melike Şahin, İBB'ye yüklendi. "Yaşanan rezaletle ilgili ben de bir şeyler söylemek istiyorum" diyen Şahin, rüzgarın alandakilerin de can güvenliğini tehdit ettiği..
Kiracılarını öldürüp evlerinin garajına gömen çift müebbet hapis cezasına çarptırıldı
Aydın'ın Nazilli ilçesinde, 2010 yılında kiracıları Nesip Sürmeli'yi öldürüp cesedini evlerinin garaj bölümüne gömen tutuklu sanık Emin A. ve tutuksuz yargılanan eşi Elif Hatice A. hakim karşısına çıktı. Mahkeme, Emin A. ve Elif Hatice A.'yı müebbet hapis..
Köylülere kızan adam canlı yayıp açıp evini ateşe verdi: Benden tüm izleyenlere gelsin
Çankırı'da bir kişi, sosyal medyada canlı yayın açarak evini ateşe verdi. Şahıs canlı yayında, "Şu an evi yakıyorum. Tüm izleyenlere benden gelsin. Cayır cayır yanıyor. Evin her yerinde ateşi yaktım. Onaç köyünde üzerime şike oynanıyor, ben de Onaç köyünd..
Nazlı Ilıcak yeniden cezaevine girdi
2016 yılında yazdığı bir yazı nedeniyle yargılanan Nazlı Ilıcak, mahkeme tarafından "iftira" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ilıcak, cezasının infazı için Sakarya 1 No'lu Kapalı Cezaevi'ne giderek teslim oldu. Ilıcak, 15 Temmuz darbe giriş..
Rusya lideri Putin: Türkiye ile çok sayıda ilginç projemiz ve ortak çalışmamız var
Türkiye ile ortaklığın en yüksek düzeyde olduğunu ve uzun yıllar çeşitli alanlarda elde edilen tecrübeye dayandığını belirten Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Ticaret ve yüksek teknoloji alanlarında da çok sayıda ilginç projemiz, ortak çalışmamız var..
Bugün Türkiye'de hava durumu nasıl olacak?
Bugün Türkiye'de hava durumu nasıl olacak?
Eski Diyanet İşleri Başkanı Lütfi Doğan hayatını kaybetti
Eski Diyanet İşleri Başkanı ve İSİLAY Mütevelli Heyeti Başkanı Lütfi Doğan, 93 yaşında hayatını kaybetti. Doğan, bir süredir tedavi görüyordu.
TikTok'ta rezillikler sınır tanımıyor! Kamera önünde gaz çıkaran kadına para yağdırdılar
Sosyal medya platformu TikTok'ta rezillikler sınır tanımıyor. Kameraya arkasına dönüp yatan ve ara sıra gaz çıkaran genç bir kadını anlık 1200 kişinin izlemesi ve yayın boyunca hediyeler atılması büyük tepki çekti.
Tevfik Göksu,
İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, katıldığı bir yayında "Yardımın reklamı olmaz. Bugüne kadar 5 bin çocuğa süt dağıttık. Ben bunun reklamını yapmam" diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu süt dağıtımıyla ilgili yaptığı reklamlar üzerinden vurdu...
Arkeologlar tek cümlede özetledi! İşte Firavun mezarlarındaki gizemli ölümlerin nedeni
Firavunların mezarlarında yaşanan gizemli ölümlerin nedenine ilişkin ilginç bir bilgi ortaya çıktı. Mısır'ın eski Tarihi Eserlerden Sorumlu Devlet Bakanı Zahi Hawass, bu zamana kadar Firavunların mezarını açtıktan sonra ölen arkeologların aslında lanetlen..
Esenboğa'da hareketli anlar! Uçakta karısını darbeden adam, aşağıda da görevliyle kapıştı
Esenboğa Havalimanı'nda Ankara-Köln seferini yapan uçakta alkollü bir adam karısına şiddet uyguladı. Uçaktan indirilen adam bu kez de yer hizmetlerinde görev alan personel ile kavga ederken o anlar kameralara yansıdı.
Dilan Polat'ın
Dilan Polat'ın çekip paylaştığı "Şampiyonlar Ligi" fotoğrafında yer alan 12 kişinin şirketlerine kayyum atandı. Öte yandan geçtiğimiz günlerde, söz konusu fotoğrafta olan sosyal medya fenomenlerinin mal varlıklarına el konulmuştu.
Türkiye'den İsrail istihbaratına uyarı: Yasa dışı operasyonlara müsaade etmeyiz
İsrail iç istihbarat teşkilatı Şin-Bet Direktörü Ronen Bar'ın, "Katar, Türkiye ve Lübnan dahil olmak üzere dünyanın her yerinde Hamas liderlerini, yıllar sürse bile öldürmeye kararlıyız" açıklamasının ardından Türkiye'den İsrail'e uyarı geldi. İsrailli is..
Samsun'da yolcu otobüsüyle otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı
Samsun'un Kavak ilçesinde yolcu otobüsü ile karşı yönden gelen otomobil çarpıştı. Kazada parçalara ayrılan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti. Otobüsteki muavin ile 2 yolcu yaralandı.
Bakan Yerlikaya Marmara depremi ile ilgili son durumu paylaştı
Bakan Yerlikaya Marmara depremi ile ilgili son durumu paylaştı
Pençe Kilit'te 5 terörist etkisiz
Pençe Kilit'te 5 terörist etkisiz
Gemlik Körfezi sallanmaya devam ediyor... AFAD: Olumsuz bir durum yok!
Gemlik Körfezi sallanmaya devam ediyor... AFAD: Olumsuz bir durum yok!
Bursa'da büyük deprem! Tüm  Marmara da hissedildi
Bursa'da büyük deprem! Tüm Marmara da hissedildi
Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı!
Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gazze diplomasisi hız kesmiyor! Bugün Katar'a ardından da Yunanistan'a gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun Gazze diplomasisi devam ediyor. Bugün Katar'a gidecek olan Erdoğan, çatışmalara ara verilmesinde arabuluculuk rolü üstlenen Katar Emiri ile Gazze'de insani aranın yeniden başlatılması ve kalıcı ateşkesin sağlanması konuların..
2 ailenin kavgasında sokak savaş alanına döndü: 11 yaralı
Aydın'da aralarında husumet bulunan iki aile arasında kavga çıktı. Sopa ve kesici aletlerin kullanıldığı kavgada 11 kişi yaralandı.
Tekel bayisine silahlı saldırı: 1 kişi ağır yaralandı
İstanbul Maltepe'de bir tekel bayisine silahlı saldırı düzenlendi. Olayda dükkanda çırak olarak çalışan bir kişi ağır şekilde yaralandı. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişiler ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
4 kanlı eylemin talimatını vermiş!
Mardin ili Dargeçit ilçesi Alayurt kırsalında gerçekleştirilen Kahramanlar-32 operasyonunda 1'i kırmızı kategorideki "Rodi Hayri" kod adlı Orhan Elma olmak üzere 2 terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonun başlamasıyla yakalanacağını anlayıp kendini pa..
Kayıp olarak aranan 2 gencin trafik kazasında öldüğü ortaya çıktı
Eskişehir'de 1 Aralık'tan bu yana kayıp olarak aranan Ümit Yaşar Çetin'in ve Bilal Kuru'nun, geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybettikleri tespit edildi. Acı gerçek, gençlerin içinde bulunduğu aracın bulunmasıyla ortaya çıktı...
Kuşadası'nda 5 yıldızlı otelde yangın
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelde yangın çıktı. Yangında yerli ve yabancı turistler tahliye edildi.
CHP'den İBB başkan aday adayı olan Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu, İmamoğlu'nu bombaladı
CHP'den İBB başkan aday adayı olan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Ekrem İmamoğlu'na sert sözlerle yüklendi. İBB başkan adaylığı için parti içinde ön seçim yapılması gerektiğini belirten Kerimoğlu, "Biz artık İstanbul'da hiçbir ittifaka ihtiya..
Kaçırılmış gibi not bırakarak babasından 300 bin TL fidye isteyen şüpheli yakalandı
Tekirdağ'da kaçırılmış gibi not bırakarak babasından 300 bin lira fidye isteyen kişi polis operasyonuyla gözaltına alındı. Borçlarını ödeyemediği için evden kaçtığını ve böyle bir plan hazırladığını iddia eden genç, nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak ..
Türk-İş, asgari ücret pazarlığında alt sınırını açıkladı! Rakam milyonları hayal kırıklığına uğratacak
Türk İş Başkanı Ergün Atalay, asgari ücret pazarlığına sayılı günler kala dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Açlık sınırından bir pazarlık olmaz onun üzerinden bir pazarlık olur" diyen Atalay, asgari ücret pazarlığında alt sınırın 4 kişilik bir ailenin ..
Bartın'da bir baba, nalburdan dönüşte oğlunu çatıda bulamayınca baktığı havalandırma boşluğunda cesedini buldu
Bartın'ın Amasra ilçesinde oğluyla birlikte çatıda tadilat yapan bir baba, matkap ucu almak için gittiği nalburdan dönüşte oğlunu bulamadı. Çevredekilerin de yardımıyla her yerde oğlunu arayan baba, binanın havalandırma boşluğunda oğlunun cansız bedenini ..
Konser tartışması devam ediyor! Rüzgar nedeniyle sahneye çıkmayan Melike Şahin cephesinden yeni açıklama
İBB'nin öğretmenlere özel düzenlediği konserde sahne alacak olan şarkıcı Melike Şahin, şiddetli rüzgar nedeniyle konsere çıkmamıştı. İBB'nin Şahin'in ekibini suçladığı açıklamasına yanıt veren ünlü şarkıcının menajerlik ekibi, "Saat 16.00'da konseri ileri..
Hakkari'de bir zincir markette çocuğun çikolata aldığı için depoya kapatılmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı
Hakkari'de bir zincir markette çocuğun çikolata aldığı için depoya kapatılmasıyla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından market yetkilileri hakkında soruşturma başlatıldı. Konuya ilişkin Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da "Çocuğun üstün yararını zedel..
Depremde ağır hasar alan binadan söktüğü kapı ile 4. kattan aşağı düştü
Malatya'nın Battalgazi ilçesinde ağır hasarlı bir binanın son katından söktüğü kapı ile yere çakılan bir kişi ağır yaralandı.
Günlük kiralık dairede yaşanan cinayetin nedeni kız meselesi çıktı
Esenyurt'ta günlük kiralık dairede Mehmet Ali Polat'ın vurularak öldürülmesinin nedeninin kız meselesi olduğu ortaya çıktı. Olayın ardından iki şahıs polis ekiplerince yakalanırken, cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Kızıldeniz'de bir ABD savaş gemisi ve iki ticari gemi saldırıya uğradı
Kızıldeniz'de USS Carney isimli ABD savaş gemisi ile iki ticari gemi Yemen'deki İran destekli Husiler'in saldırısına uğradı. Gemilerin İsrail bağlantılı olduğunu söyleyen Husiler, saldırıyı Gazze'deki katliam nedeniyle yaptıklarını belirtti. İsmini açıkla..
Banka müdürü Seçil Erzan'ın "Fatih Terim Fonu" adı altında futbol dünyasını dolandırdığı dava Türkiye'nin gündeminde. Tutuklu bulunan Seçil Erzan'ın, "Korkuyorum, kesinlikle ismini veremem" dediği kişi olduğu öne sürülen Cüneyt Demir, kendisinin de 150 bi..
Güzellik merkezi kurşunlanan Ece Ronay'dan açıklama var: Kimlere hizmet ettiği aşikar
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde güzellik merkezi kurşunlanan sosyal medya fenomeni Ece Ronay açıklama yaptı. "Bu eylemin kimlere hizmet ettiği aşikar" diyen Ronay, sosyal medyada, eşinin arabalarının sergilendiğini söylediği oto galerinin 1 gün sonra kurşunla..
Cem Davran'dan Altın Kelebek'e damga vuran konuşma: Ben es geçmeyeceğim, Cumhuriyet'i Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz
49. Altın Kelebek Ödülleri'ne gecenin sunucusu Cem Davran'ın Cumhuriyet'in 100. yılı için yaptığı konuşma damga vurdu. "Es geçenler var ama ben es geçmeyeceğim. Bu Cumhuriyet'i, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz. Onu saygı ve min..
Göç İdaresi Başkanlığı,
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı, Kayseri'de düzensiz göçmenlerin serbest bırakıldığı iddiasının halkı yanıltmaya yönelik olduğunu açıkladı. Başkanlıktan yapılan açıklamaya göre söz konusu görüntülerin eski tarihli olduğu ve yeniden dolaşıma soku..
Havaya ateş açıp, lastik yaktılar! Bursa'da yolu kapatan düğün konvoyundaki magandalar terör estirdi
Bursa'da iki ayrı düğün konvoyunda yer alan vatandaşlar, trafiğe aldırış etmeden yolu kapatıp eğlendi. Bir grup havaya rastgele ateş ederken, diğer grup ise lastik yakıp oynadı. Görüntüler cep telefonu kamerasına yansıdı.
Tokat'tan İstanbul'a giden yolcu otobüsüne tüfekle ateş açıldı
Tokat'ın Erbaa ilçesinden İstanbul'a gitmekte olan yolcu otobüsüne, kimliği belirsiz kişilerce tüfekle ateş açıldı. Otobüsün motor kısmı açılan ateş sonucu hasar alırken, yolcular firmanın başka bir otobüsüyle yola devam etti. Polis ekipleri, otobüse ateş..
Hem çiftçi kazanıyor hem de vatandaş!
Hem çiftçi kazanıyor hem de vatandaş!
Köpek dövüşüne şok baskın!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar yolcusu
Pençe Yıldırım'da teröristlerin inlerinden çok sayıda mühimmat çıktı
Pençe Yıldırım'da teröristlerin inlerinden çok sayıda mühimmat çıktı
Özhaseki: Hatay'ı ayağa kaldırmak boynumuzun borcu
Özhaseki: Hatay'ı ayağa kaldırmak boynumuzun borcu
İletişim: TSK Birliği vurulduğu dezenformasyondan ibaret!
İletişim: TSK Birliği vurulduğu dezenformasyondan ibaret!
TBMM Başkanı'ndan 3 Aralık mesajı
TBMM Başkanı'ndan 3 Aralık mesajı
Melike Şahin, İBB'nin öğretmenlere özel konserine çıkmaktan vazgeçti! 3 saat bekleyen seyirci sebebi duyunca çıldırdı
İBB'nin Feshane'de düzenlediği öğretmenlere özel konserde sahne alacak olan şarkıcı Melike Şahin, şiddetli rüzgar nedeniyle konsere çıkmadı. Konser alanında 3 saat bekleyen yüzlerce öğretmen Şahin'e tepki gösterdi. Ünlü sanatçı, "Çok rüzgar varmış. Beniml..
AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu trafik kazasında hayatını kaybetti
AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu, Samsun'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Bartınlı bir balıkçı 2 milyon TL değerindeki balığı nesli tükenmekte olduğu için denize geri bıraktı
Bartın açıklarında avlanan bir balıkçı, havyarı 2 milyon TL değerinde olan Sibirya Mersin balığı yakaladı. Şaşıran balıkçı, nesli tükenme tehdidi altında bulunan balığı çekilen hatıra fotoğrafının ardından denize geri bıraktı. Balıkçı, "Avlanması yasak ol..
Interpol'ün mavi bültenle aradığı suç örgütü yöneticisi Shamil Amirov, İstanbul'da yakalandı
Interpol tarafından mavi bültenle aranan ve Rusya'da faaliyet gösteren "Thieves in Law" suç örgütü yöneticilerinden Shamil Amirov, İstanbul'da yakalandı. Gelişmeyi duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Uluslararası ve ulusal organize suç odaklarıyla, ze..
Gençlik ve Spor Bakanı Bak'tan usta işi penaltı! Rabona tekniğiyle topu 90'a yolladı
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Zeytinburnu'nda bir spor tesisinin açılış töreninde attığı penaltıyla yıldız futbolculara adeta taş çıkarttı. Penaltıyı "rabona" tekniğiyle kullanan Bakan Bak, topu tam 90'a nişanlarken attığı golün videosu..
Adalet Bakanı Tunç'tan, Arka Sokaklar dizisindeki sahneye tepki: İdari ve hukuki soruşturmalar yapılacaktır
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Arka Sokaklar dizisinde yer alan infaz memuru tiplemesine ilişkin "Bu tür yayınlarla ilgili olarak gerekli idari ve hukuki inceleme ve soruşturmaların yapılacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın" açıklamasında bulundu...
Enflasyon üzerinden tek tek hesaplandı! İşte asgari ücrette zam senaryoları
Asgari ücret pazarlığı için geri sayım başladı. Bu yıl maaşlara 1 kez zam yapılacağını belirten hükümet, işçiyi enflasyona ezdirmeyeceğini de her fırsatta vurguluyor. Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz, enflasyon üzerinden yaptığı hesaplama ile asgari ücr..
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, engelli vatandaşların yanında! Ulaşımdaki engeller tek tek kalkıyor
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, engelli vatandaşların rahat ulaşım sağlaması için yoğun bir çaba sarf ediyor. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bu zamana kadar yapılan çalışmaları aktaran bakanlık, "Turuncu Masa'dan 52.050 yolcu yararlandı, 'Eriş..
Ulaşım ve iletişimde engelsiz projeler öne çıktı
Ulaşım ve iletişimde engelsiz projeler öne çıktı
Tarım'dan patates hastalıklarına karşı yönetmelikler
Tarım'dan patates hastalıklarına karşı yönetmelikler
20 dakikalık yol 2 dakikaya düştü
20 dakikalık yol 2 dakikaya düştü
Meteoroloji'den fırtına uyarısı
Meteoroloji'den fırtına uyarısı
Gülben Ergen'den 'Çocuklar Gülsün' mesajı
Gülben Ergen'den 'Çocuklar Gülsün' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatih Terim fonu hakkında ilk yorum
Son dönemde gündemden düşmeyen Fatih Terim Fonu olarak bilinen ve yüksek karlı gizli fon vaadiyle dolandırılan futbolculara ilişkin bir değerlendirmede bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu konularla ilgili kararlar yargı tarafından en ideal şekilde verilece..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçimlere ilişkin iddialı çıkış: Bizim belediyecilik anlayışımız dillerde destandır
Birleşik Arap Emirlikleri ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlere ilişkin konuştu. İstanbul ve Ankara adaylarının belirlenmesi için çalışmaların devam ettiğini söyleyen Erdoğan, "Bizleri mahcup ..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete tek zam mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Milyonlarca çalışanın dört gözle beklediği asgari ücret zammıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zatandaşımızı bugüne kadar enflasyona ezdirmedik ve ezdirmeyiz" mesajını verdi. Geçtiğimiz yılların aksine asgari ücrete bu yıl içer..
9 ilde büyük operasyon! Terör örgütüne maddi destek veren 88 kişi yakalandı
Bitlis merkezli 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Kahramanlar Operasyonlarında 88 BTÖ mensubu yakalandı. Şahısların bölücü terör örgütüne üye olduğu ve terörizme maddi kaynak sağladıkları belirlendi.
Polis memurunun canına kasteden magandalar, ters kelepçe ile paketlendi
Aksaray'da denetim yapan ekiplerin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan ve bu esnada polis memuruna çarparak yaralanmasına sebep olan 5 şüpheli, 20 dakikalık kovalamaca sonucu yakalanıp ters kelepçe yapılarak gözaltına alındı.
Kimi ne kadar çarptı? Seçil Erzan'ın evinden çıkan listede hepsi kalem kalem not edilmiş
Türkiye'yi sarsan milyon dolarlık dolandırıcılık davasında, Seçil Erzan'ın yakalama dosyasında kimlerden kaç para aldığı, ne kadar ödediği ve kalan borçların ne kadar olduğuna dair iki liste ortaya çıktı. Soruşturma dosyasında yer alan biri dolar diğeri T..
Sokak ortasında bıçağı boğazına dayayıp ekiplere böyle yalvardı: Bana Hülya'yı getirin
Bursa'da sokak ortasında alkollü halde bıçakla kendine zarar vermeye çalışan Murat A., polise zor anlar yaşattı. Kendini kaybederek "Bana Hülya'yı getirin" diye bağıran şahıs, bir süre sonra bıçağı boğazına dayadı. Ekipler tarafından etkisiz hale getirile..
12 yaşındaki kız çocuğu, babasının silahıyla oynarken kendini vurdu
Adıyaman'da babasına ait silahla oynayan S.D, tabancanın kazara ateş almasıyla kanlar içinde kaldı. Hastaneye kaldırılan kız çocuğu kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Yazışmalar ortaya çıktı! Seçil Erzan, Arda Turan'a 3 saatte 33 milyon liralık kredi çıkartmış
Banka şube müdürü Seçil Erzan'ın "Fatih Terim Fonu" adı altında futbol dünyasını dolandırdığı davada yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Kredi olarak çektiği parayı bile Erzan'a verdiğini söyleyen Arda Turan'a 3 saatte nasıl 33 milyon liralık kredi..
ABD'de hayatını kaybeden Yağmur Taktaş'ın teyzesi: Kıskançlığı yüzünden yeğenimin kaşını ve saçlarını kazıyordu
ABD'de hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın teyzesi K.C..
Şanlıurfa'da yapay gölette hayatını kaybeden amca ve yeğeninin boğulma anı güvenlik kamerasına yansıdı
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yapay gölete düşen 15 yaşındaki Polat Ba..
MHP'den Bahçeli'nin sağlık durumu ile ilgili iddialara videolu yanıt
TBMM'deki 23 Nisan resepsiyonuna katılmayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçel..
Kadıköy'de diş sağlığı merkezinin güvenlik amiri, tartıştığı yardımcısını sopayla döverek öldürdü
Kadıköy'de bulunan Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde güvenlik amiri, ..
Seçimden önce,
Yerel seçimlerden önce, "Tekrar taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum."..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI