GÜNDEM HABERLERİ

4 günde 5 bine yakın firari 'Çember'e girdi!
4 günde 5 bine yakın firari 'Çember'e girdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gazze'de ateşkes tasarısını reddeden ABD'ye tepkisi dünya basınında
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İsrail işgali altındaki Gazze'de acil ateşkes tasarısını tek başına reddeden ABD ve BMGK'ya tepkisi dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Erdoğan'ın sözlerine ilişkin, İngiliz The Guardian "Adalet bu mu? Erdoğan, ABD'nin Gazze a..
Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun karıştığı trafik kazasında ilk değerlendirmeyi yapan polis memurları hakkında soruşturma
İstanbul'da motokurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olan ve yurt dışına çıktığı anlaşılarak hakkında yakalama kararı çıkarılan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud hakkındaki soruşturmada sıcak bir gelişme yaşandı. Adal..
Asgari Ücret Tespit Komisyonu bugün ilk toplantısını yapacak
İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2024'te geçerli olacak asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamında ilk toplantısını bugün yapacak. Yeni asgari ücrette memur maaş artışı ve 6 aylık enflasyon gibi başlıklar..
Murat Bardakçı'dan,
Tarihçi-Yazar Murat Bardakçı, "Filistinliler toprak sattı" diyen Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Prof. Dr. Celal Şengör'ün sözlerine tepki gösterdi. "İkisi de benim arkadaşım ama söyledikleri hikaye." diyen Bardakçı, "Bizim insanlarımız bilmedikleri konularda ..
Bursa'da yaşanan depremin ardından kaydedilen esrarengiz ışık paniğe yol açtı
Bursa'nın Gemlik ile Nilüfer ilçelerinde dün gece gerçekleşen 3,2 ve 2,6 büyüklüğündeki peş peşe depremlerden 40 dakika sonra esrarengiz bir ışık patlaması yaşandı. Kameralara yansıyan görüntüler paniğe yol açtı.
Adıyaman'da otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 4 ölü, 6 yaralı
Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Korkunç kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
Eşini ve kayınbiraderini silahla öldürüp intihar etti
Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bir kişi, ormanlık alanda çıkan tartışmada eşini ve kayınbiraderini silahla vurarak öldürdü. Şahıs olayın ardından aynı silahla intihar etti.
Naci Görür, tek tek ilçeleri sayarak uyardı: İstanbul'da deprem olasılığı yüzde 47
Bursa'nın Gemlik ilçesinde geçtiğimiz hafta meydana gelen 5,1 ve 4,5 büyüklüğündeki depremler olası İstanbul depremini yeniden gündeme getirdi. Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'da deprem olasılığının yüzde 47 olduğunu belirterek, "Şimdi bu gerçekten çok büy..
İstanbul'da fahiş fiyatla ekmek satan 822 fırına ceza kesilecek
İstanbul'da ekmek fırınlarında fahiş fiyat denetimi yapıldı. Denetimlerle ilgili açıklama yapan Vali Davut Gül, "Fahiş fiyatla satış yapan 822 ekmek fırınıyla ilgili tutanak tutularak cezalandırılmaları için Ticaret Bakanlığımıza gönderilmiştir. Kuralsızl..
Adalet Bakanı Tunç: 'Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu' sorusu dezenformasyondur
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun İstanbul'da karıştığı ve motokurye Yunus Emre Göçer'in hayatını kaybettiği kaza ile ilgili yöneltilen soruya yayın sırasında "Gündem Filistin" yanıtını verdi. Görüntülerin gündem olması sonrasınd..
Kız meselesi yüzünden çıkan kavgada silahlar konuştu: 1 ölü, bir yaralı
Ankara'da aralarında kız meselesi nedeniyle husumet olan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı. Polis olayla ilgili 3 şüpheliyi gözaltına aldı.
Bakan Özhaseki'den 'yerinde dönüşüm' paylaşımı
Bakan Özhaseki'den 'yerinde dönüşüm' paylaşımı
Numan Kurtulmuş'tan 10 Aralık mesajı
Numan Kurtulmuş'tan 10 Aralık mesajı
Kimlik avı saldırılarında tehlike büyüyor
Kimlik avı saldırılarında tehlike büyüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'ye Gazze tepkisi: ABD tek başına ateşkesi reddetti, böyle adalet olmaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin tek oyuyla 13 ülkenin kabul ettiği Gazze'de ateşkes ilan edilmesine ilişkin tasarının reddedilmesine tepki gösterdi. Erdoğan, "ABD tek başına ateşkesi reddetti, böyle adalet olmaz. BM Güvenlik Konseyi'nden bir umudumuz, bekl..
Ece Ronay'ın suç dosyası kabarık çıktı! Adam yaralamadan dolandırıcılığa kadar birçok suçu var
Eski eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle karakolluk olan ve güzellik merkezleri kurşunlanan fenomen Ece Ronay'ın suç dosyası kabarık çıktı. Yıllar önce 3 kez evden kaçtığı için hakkında kayıp başvurusunda bulunulan Ronay'ın alkollü araç kullanma, dolandırı..
Sobaya tiner döken adam, alev topuna döndü! Şimdi hayat mücadelesi veriyor
Maltepe'de bulunan bir atölyede yanan sobaya tiner döken adam, yaşanan patlama sonucu alev topuna döndü. Can havliyle kaçışan şahıs ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, o anlar saniye saniye kameraya yansıdı.
Ünlü kahve zincirinin şubesine yapılan saldırıdan en net görüntü! Polise tokat atmış
İsrail'in Gazze'ye insanlık dışı saldırıları sürerken Türkiye'de ünlü bir ABD'li kahve zincirinin şubelerine yönelik protestolar yapılıyor. Niğde'de protestonun dozunu kaçıran bir kişi, şubede oturan vatandaşlara küfürler savurdu. Olaya ilişkin çıkan yeni..
Lüks cip, yaya geçidindeki anne ve kucağındaki bebeğini hayattan kopardı
Antalya'da yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve 2 yaşındaki oğluna cip çarptı. Anne Fatma İhtiyar olay yerinde hayatını kaybetti, hastaneye kaldırılan bebek de kurtarılamadı.
AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'dan Mansur Yavaş'a kentsel dönüşüm projesiyle ilgili bomba suçlamalar
AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Mamak'ta senelerdir bitirilmeyen ve usulsüzlük iddialarıyla gündeme gelen kentsel dönüşüm projeleri hakkında konuştu. ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın yönetimine eleştiri getiren Özcan, "Protokoller usulsüz, işler ih..
Görüntü Tunceli'den! Nesli tükenmekte olan hayvan şehre kadar indi
Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde, nesli tükenme tehlikesi altında olan dağ keçileri kent merkezine kadar inerek yiyecek aradı.
Kastamonu'da ayılar mezarlara dadandı! Vatandaşlar jiletli telle cenazelerini koruyor
Kastamonu'nun Ağlı ilçesinde kış uykusuna yatamayan ayılar, yeni defnedilen cenazelerin mezarını kazmaya başladı. Mezarın içerisine jiletli tel sararak cenazeleri ayılardan korumaya çalışan vatandaşlar, yaşanan ayı problemine çözüm bulunmasını istedi...
Ender Saraç'ın avukatı konuştu!
8. sınıfa giden oğlunu istismar ettiği iddiasıyla ve bir erkekle duşta görüntülendiği video ile gündeme gelen Ender Saraç'ın avukatı Altın Mimir konuştu. Konuyla ilgili herhangi bir şikayet dilekçesi bulunmadığını belirten Mimir, "Benan Hanım'ın talepleri..
Mersin'de dehşet! Genç kız, sevgilisi tarafından ailesinin gözü önünde katledildi
Mersin'de kız arkadaşının evine giden 27 yaşındaki adam, çıkan tartışma sonucu sevgilisini ailesinin yanında kafasından silahla vurarak öldürdü. Daha sonra sağa sola ateş eden şahıs, olay yerinden taksi ile kaçtı. Ekipler katil zanlısını yakalamak için ça..
Belediye otobüsünde bıçaklı kavga! Yolcular panikle kaçıştı
İzmir'de belediye otobüsünde çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 64 yaşındaki Ş.S., diğer yolcuyu bıçakla yaraladı. Olay anı ve otobüstekilerin panik halleri bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
Bir ay içinde iki büyük acı! Ali Babacan, babasının ardından şimdi de annesini kaybetti
DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın annesi Güner Babacan hayatını kaybetti. Babacan'ın babası Hilmi Babacan da 6 Kasım'da yaşamını yitirmişti.
Manevra yapmak isterken denize düşen otomobildeki 2 genç hayatını kaybetti
Antalya'da bir otomobil hareket etmek için manevra yaparken denize düştü. Bölgeye gelen dalgıçlar, araçta bulunan 22 ve 24 yaşındaki 2 gencin cesetlerini sudan çıkardı.
Dünyanın en zengin aileleri sıralandı! Zirvede BAE'li Nahyanlar var
Dünyanın en zengin ailelerinin sıralamasında listenin zirvesinde Birleşik Arap Emirliği Kraliyet Ailesi yer aldı. Nahyan Ailesi 305 milyar dolarlık servetiyle rakiplerine açık ara fark attı. İşte dünyanın en zengin aileleri...
Kıskançlık krizine kadın, 30 yıllık eşini yakarak öldürdü
Brezilya'da kıskançlık krizine giren kadın, 30 yıllık eşini balıkçı dükkanında yanıcı maddeyle ateşe vererek yaktı. Alevler içinde kalan adam kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra hayatını kaybetti.
Yunan adalarına kapıda vize ücreti ne kadar olacak? İşte uygulamanın detayları
Yunan adalarını ziyaret edecek Türkiye vatandaşlarına 7 günlük kapıda vize uygulamasının detayları belli oldu. Vize ücretinin 60 euro olacağı öğrenilirken, uygulamanın hangi adaları kapsayacağı da ortaya çıktı. İşte kapıda vize uygulamasının detayları.....
Havuzda epilepsi nöbeti geçiren tıp fakültesi öğrencisi hayatını kaybetti
Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Alper Kaan Er, tatil için gittiği İstanbul'da havuzda yüzerken epilepsi nöbeti geçirdi. Boğulma tehlikesi yaşayan Er, arkadaşları ve görevlilerce havuzdan çıkarıldı. Talihsiz genç, kaldırıldığı hastanede..
Bahçeli'den, Bize belediye vermezlerse seçim çalışmalarına katılmam diyen MHP'li vekil Sancaklı'ya ayar
MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın "Eğer bu dönem MHP'ye bir belediye verilmezse, seçim sürecinde Kocaeli'de beni göremezler" sözlerini değerlendirdi. Bahçeli, "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyase..
Ankara'daki vahşete sessiz kalamadı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sokak köpekleri mesajı: Bu sorunu mutlaka çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak ağır yaralanan 9 yaşındaki çocukla ilgili konuştu. Başıboş sokak hayvanları ile ilgili artan şikayetlerin farkında olduklarını belirten Erdoğan, "Önceki gün Ankara'da bir evladımızı..
Iğdır'ın çeşitli tarihi ve turistik yerlerini tuvale aktardılar
Iğdır'a gelen Azerbaycanlı ressamlar, Iğdır'ın çeşitli tarihi ve turistik yerlerini tuvale aktardılar
Küçük katkıyla büyük dayanışma
 Hayırseverlerin katkılarıyla ihtiyaç sahiplerinin İstanbulkartlarına  otobüs, metro, vapur, tramvaylarda kullanabileceği 500 TL yükleniyor. Dar gelirlinin okul ve hastane ulaşımı gibi ayırmak mecburiyetinde olduğu bütçesi cebinde kalıyor. ..
Yurtta bugün hava nasıl? Kuvvetli yağış uyarısı
Yurtta bugün hava nasıl? Kuvvetli yağış uyarısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yerel seçim çalışmaları MHP ile müşterek şekilde sürüyor, 15 Aralık sonrası adaylarımızı açıklarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin yerel seçimle ilgili sorusuna yanıt verdi. Yerel seçim çalışmalarının MHP ile müşterek bir şekilde sürdürüldüğünü söyleyen Erdoğan, "Zannediyorum ki bu hafta içinde belli bir netice..
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Miçotakis'le görüşmesini ilk kez anlattı: 'Sizi Filistin'in yanında görmek isterdik' dedim
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Yunan lider Miçotakis'e "Sizi Filistin'in yanında görmek isterdik. Keşke çekimser olanların arasında kalmasaydınız" mesajını ilettiğini söyledi...
Kendini Başak Demirtaş olarak tanıtıp yalan söylemişti! Demirtaş ailesi, özür gelince davadan çekildi
Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın tutuklu bulunduğu Edirne Cezaevi'ni arayan bir kadının kendini Başak Demirtaş olarak tanıttığı, evlatları ile birlikte trafik kazası geçirdiklerini söylemesi üzerine açılan davada yeni bir gelişme yaşandı. ..
Benan Saraç'ın avukatı: Duş videosundaki kişi Ender Saraç'ın erkek sevgilisi, çocuğuyla bir ilgisi yok
8. sınıfa giden oğlunu istismar ettiği iddiasıyla gündeme gelen doktor Ender Saraç'ın bir erkekle duşta görüntülendiği video sosyal medyada büyük tartışma yarattı. Haberler.com canlı yayınına bağlanan ünlü doktorun eşi Benan Saraç'ın avukatı Yücel Önder "..
İstanbul'da motosikletli kuryenin ölümüne neden olan Somali cumhurbaşkanının oğlu hakkında yakalama kararı
Savcılık, İstanbul'da motosikletli kuryenin öldüğü kazayla ilgili Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud hakkında yakalama kararı talep etti.
Tamı tamına 4 milyar lira! Aile Destek Programı ödemeleri bugün hesaplarda olacak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarıyla hesaplara yatıracaklarını duyurdu. Program kapsamında ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4 milyar lira ödeme yapılacak.
Gözaltına alınan fenomen Gizem Bağdaçiçek: Cinsel içerikli görüntülerimi sadece 160 takipçimle paylaştım
Sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek, müstehcenlikten gözaltına alınmıştı. Bağdaçiçek, emniyetteki ifadesinde "Ben 160 takipçili bir hesap açtı. Bu platform 18 yaşından küçük kullanıcı kabul etmemektedir. Ben bu platformda yaklaşık 160 takipçimle cinsel..
Başıboş köpeklerin saldırdığı çocuğun babası konuştu: Evladımı ısırmamışlar, resmen yemişler
Dün Ankara'da başıboş sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu ağır yaralanan ilkokul öğrencisi Tunahan Yılmaz yoğun bakıma kaldırıldı. İnfial yaratan olayla ilgili soruşturma başlatılırken küçük çocuğun babası "Benim çocuğumun yaşaması Allah'ın bir mucizesi ..
Futbolda yüksek gelirli fon vurgunu anketinde çarpıcı sonuç! Seçil Erzan'ı sorumlu tutanlar yüzde 23,6 çıktı
Türk futbolunu sarsan "Seçil Erzan fonu" vurgununda adli süreç devam ederken, olayın sorumlusunun kim olduğu da büyük tartışma konusu. Olayın sorumlusunu halka soran bir araştırma şirketi tarafından hazırlanan ankette katılımcıların yüzde 45,9'u yaşananla..
Türkiye Maarif Vakfı ve TÜBA'dan Cumhuriyetin 100. yılına armağan: Türk Maarif Ansiklopedisi
Türkiye Maarif Vakfı ve Türkiye Bilimler Akademisi tarafından hazırlanan 'Türk Maarif Ansiklopedisi' tanıtıldı. Ansiklopedi, Cumhuriyetin 100. yılına armağan olarak hazırlandı ve 1200 maddeden oluşuyor. Toplamda 600'ün üzerinde yazarın telifinden oluşan a..
Hayvanat bahçesinde vahşet! Kaplan, kafesine giren adamı diri diri yedi
Pakistan'da hayvanat bahçesindeki kaplan, kafesine giren adamı parçalayarak öldürdü. Saatler sonra kaplanın ağzındaki ayakkabıyı gören görevliler, adamın cesedini buldu. Şahsın kafese gizlice girdiği öğrenildi.
Yazışmaları ortaya çıktı! Seçil Erzan, para karşılığında kendisi için dua ettirmiş
Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın 'Diba' ismiyle kaydettiği kişiyle yazışmaları ortaya çıktı. Bi..
Ankara'daki köpek saldırısıyla ilgili İçişleri soruşturma başlattı
Ankara'daki köpek saldırısıyla ilgili İçişleri soruşturma başlattı
Milli Eğitim'de Yunanistan'la iş birliği anlaşması
Milli Eğitim'de Yunanistan'la iş birliği anlaşması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e Gazze kitabı hediye etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı için bulunduğu Yunanistan'da, Başbakan Kiryakos Miçotakis'le bir araya geldi. Erdoğan, Miçotakis'e Gazze'nin tarihiyle ilgili bir kitap hediye e..
MHP lideri Bahçeli: 30 büyükşehirde Cumhur İttifakı ile ortak aday çıkaracağız
Yerel seçimlerle ilgili konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın 30 büyükşehirde ortak aday çıkaracağını söyledi. "MHP ve Cumhur İttifakı, 31 Mart seçimlerine damga vuracak" diyen Bahçeli, iki parti arasında oluşturulan komisyonun çal..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Atina ziyareti Yunan basınında geniş yer buldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 6 yıl sonra Yunanistan'a resmi ziyareti Yunan basınında geniş yer buldu. İkili ilişkilerde yeni bir sayfa açacak olan Atina Bildirisi'nin imzalandığı ziyarette Erdoğan ve Miçotakis arasındaki olumlu iklime vurgu yapıldı. Yunan bas..
İskenderun'da tartışma yaratan yıkım! Bahçedeki öğrenciler büyük panik yaşadı
Hatay'ın İskenderun ilçesinde okul saatlerinde yapılan yıkım çalışması çocuklar arasında paniğe sebep oldu. 6 Şubat depreminde ağır hasar alan bina vinçle saniyeler içinde yerle bir edilirken, tozların bahçeye girmesiyle öğrenciler koşarak kaçtı. Yaşananl..
Ünlü sunucu Armağan Çağlayan, çekim için gittiği AVM'de çalışanlarla tartıştı: Salak yerine konuldum
Ünlü sunucu ve TV program yapımcısı Armağan Çağlayan program çekimi için geldiği Şişli'deki bir AVM'de bulunan kozmetik firması çalışanlarıyla tartıştı. Dakikalarca çalışanlara bağıran Çağlayan'ın o anları cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerin a..
2 aylık bebeği öldüresiye döven cani babaya 10 yıl 10 ay hapis cezası verildi
Gaziantep'te 2 aylık bebeğe ağlamaya devam ettikçe öldüresiye vuran cani baba, 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
İstanbul Valiliği'nden kuvvetli sağanak yağış uyarısı: Bu gece saatlerinden itibaren etkili olacak
İstanbul Valiliği, megakentte gece saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak yağış beklendiğini belirtti. Açıklamada, "Ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." ifadelerine yer verildi...
Futbol dünyasında milyarlık vurgun yapan Seçil Erzan'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Dolar balyalarıyla poz vermişler
Futbol dünyasından ünlü isimlerin de aralarında olduğu kişileri "yüksek karlı gizli fon" vaadiyle dolandıran banka şube müdürü Seçil Erzan ve para alan diğer şüpheli Nazlı Can'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Seçil Erzan'ın, kuyumcu olan iş ..
Ülkesinde eleştirilerin hedefi olan Yunan Bakan, Erdoğan'ın önünde eğildiği görüntülere açıklık getirdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da, Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu tarafından Cumhurbaşkanlığı Merkezinde resmi törenle karşılandı. Erdoğan'ın binaya girdiği sırada, Yunan Dışişleri Bakanı Georgios Gerapetriti..
Genç kızı restoran tuvaletinde darbedip bir de o anları kayda aldılar
Beylikdüzü'nde 3 kız çocuğu, "Gezmeye gidelim" diyerek dışarı çıkardıkları genç kızı restoranın tuvaletinde tekme tokat dövdü. Çocuklardan biri saçından çektiği arkadaşını defalarca duvara vurdu. Tuvalet kabinine sığınmaya çalışan arkadaşlarına yere düşün..
Çift başlı doğan buzağısını gören köylü gözlerine inanamadı, duyan ahıra akın etti
Tokat'ta hayvancılıkla uğraşan Rüsdem Kahraman'ın gebe ineği, çift başlı buzağı doğurdu. Bunu duyan köy sakinleri ahıra akın ederken, buzağı 1 saat hayatta kalabildi. Kahraman, ilk kez böyle bir şey ile karşılaştıklarını ve şaşkın olduklarını ifade etti...
İstanbul'da gece yarısı dehşet anları! 3 kişi bir genci dövüp bıçakladı
İstanbul'da bir genç, 3 kişilik bir grup tarafından darbedildi. Daha sonra gruptakiler genci bıçaklarken korku dolu anlar çevredekiler tarafından kaydedildi.
AYM'den kritik karar! TCK'nın
Anayasa Mahkemesi, Türk Ceza Kanunu'nun "Örgüt üyesi olmamakla birlikte örgüt adına suç işleme" suçunu düzenleyen 220. maddesinin 6. fıkrasını oy birliğiyle iptal etti. 4 ay sonra yürürlüğe girmesinin uygun görüldüğü iptal kararının gerekçesi de açıklandı..
14 il için sarı ve turuncu uyarı! Kuvvetli fırtına ve sağanak geliyor
Meteoroloji 3 il için turuncu, 11 il için ise sarı kodlu uyarı yayınladı. İstanbul, İzmir ve Antalya'nın da aralarında bulunduğu bu kentlerde kuvvetli sağanak ve fırtına bekleniyor.
3 bölgeye fırtına ve kuvvetli yağış uyarısı
3 bölgeye fırtına ve kuvvetli yağış uyarısı
Ankara'da 'Tiktok' mesaisi
Ankara'da 'Tiktok' mesaisi
Polat çiftinin avukatından ağızları açık bırakan sözler: Dilan elimi öptü sonra yıkatmadan Engin'e öptürmemi istedi
Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kara, katıldığı yayında "Dilan elimi öpüp sonra 'Bu eli silmeden git Engin'e öptür' dedi" diyerek ağızları açık bıraktı. Kara, Engin Polat'ın cezaevinde namaza başladığını Dilan Polat'ın da İnşirah Suresi'ni okuduğunu söyled..
Esnafın uyuduğunu düşünerek gece üzerini örttüğü evsiz, sabaha ölü bulundu
Antalya'da gece saatlerinde taksicilerin ve vatandaşların uyuduğunu düşünerek üzerini örttüğü evsiz, sabah saatlerinde ölü olarak bulundu. Gece rahatsızlanan evsiz kişinin hastaneye gitmeyi kabul etmediği öğrenildi.
Başıboş köpekler çocuğa saldırdı, yardıma koşan vatandaşın anlattıkları kan dondurdu: Paramparça etmişlerdi, resmen yemişler çocuğu
Ankara'nın Keçiören ilçesinde sürü halinde gezen köpeklerin saldırısına uğrayan dördüncü sınıf öğrencisi yoğun bakımda tedavi altına alındı. Saldırıya uğrayan çocuğu evinin balkonundan görüp yardım için koşan bir vatandaş, "Gittiğimde çocuğu parçalamışlar..
Adı Şeyma Subaşı ile anılmıştı! Ünlü iş insanı Sinan Urfalı, lüks aracıyla kaza yaptı
Yıllar önce adı Şeyma Subaşı ile anılan ünlü iş inanı Sinan Urfalı, lüks aracıyla kayganlaşan yolda kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı. Kazadan yara almadan kurtulan Urfalı'nın 10 milyon TL'lik aracı pert oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis imzaları attı! İşte Yunanistan'la yeni bir sayfa açacak bildirinin detayları
6 yıl sonra Yunanistan'a resmi ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, iyi ve dostane komşuluk ilişkilerini sürdürmek için Atina Bildirisi'ni imzaladı. İşte ikili ilişkilerde yeni bir sayfa açacak olan bildirin..
Çocuğunu karanlıkta okula gönderen anne, kış saati uygulamasına tepki gösterdi: Yazıktır, günahtır
İzmir'de bir anne kış saati uygulamasına tepki gösterdi. Çocuğu okula giderken video çeken anne, kış saati uygulaması nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı başta olmak üzere yetkililere "Şu çocuklara yazıktır, günahtır" sözleriyle tepki gösterdi...
Bu nasıl sorumsuzluk! Ailesi, 8 yaşındaki çocuğu otobüste unutup gitti
İstanbul Küçükçekmece'de bir aile 8 yaşındaki çocuklarını İETT otobüsünde unuttu. Diğer yolcuların fark edip ekiplere haber vermesi üzerine devreye giren ekipler, otobüste unutulan çocuğu ailesine teslim etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Miçotakis: Türklere 10 adada 7 günlük turist vizesi sağlanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Yunanistan'da kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Miçotakis, "İlişkileri yeniden canlandırmaya karar verdik. 10 ada için Türk vatandaşlarına 7 günlük turist vizesi verilecek" dedi...
Gözyaşları içinde hapse giren yaşlı adam, nafaka derdinden kurtuldu
Boşanma davası devam eden 20 yıllık eşine nafaka ödemediği için bir gün cezaevinde kalan 83 yaşındaki Zülfü Şirin'in davalık olduğu eşi, nafaka davasından vazgeçti. Şirin'in hapse girmesine neden olan 5 bin 700 lira, Erkekleri Koruma Derneği tarafından öd..
Genç kadının, eski sevgilisi tarafından zorla otomobile bindirilerek kaçırıldığı anlar kamerada
İzmir'de bir kadının, gönül ilişkisi yaşadığı kişinin de bulunduğu 3 şüpheli tarafından zorla otomobile bindirilerek kaçırıldığı anlara ilişkin güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı.
Yol kenarında ölü bulunmuştu! Telefon tamircisinin ifşa ettiği yasak aşk görüntüleri cinayete sebep olmuş
Şanlıurfa'da tabancayla vurulmuş halde ölü bulunan Nurdi Kazan'ın, sevgilisi Türkan K.'nın kocası ve akrabaları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Yasak aşkı ifşa eden ise Kazan'ın bozulan cep telefonunu götürdüğü tamirci olmuş. İhanetin duyulmasının ar..
Sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek, cinsel içerikli görüntüleri nedeniyle gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek, cinsel içerikli görüntülerinin sosyal medyada yayılması nedeniyle gözaltına alındı. "Müstehcenlik" suçundan yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Bağdaçiçek, "Önceden bu tarz yayınlar yapıyordum, şimdi ya..
Aile'den 3,2 milyar TL'lik yaşlı ve engelli aylıkları hesaplarda
Aile'den 3,2 milyar TL'lik yaşlı ve engelli aylıkları hesaplarda
PTT'den 'sıra dışı sporlar' anma pulu
PTT'den 'sıra dışı sporlar' anma pulu
Meteorolojiden kuvvetli rüzgar ve yağış uyarısı
Meteorolojiden kuvvetli rüzgar ve yağış uyarısı
2 bini aşkın düzensiz göçmene İçişleri 'Kalkan'ı!
2 bini aşkın düzensiz göçmene İçişleri 'Kalkan'ı
YSK'dan Hatay için son nokta!
YSK'dan Hatay için son nokta!
TBMM'de 23 Nisan 4 gün sürecek
TBMM'de 23 Nisan 4 gün sürecek
Erdoğan: İsrail'e ses çıkarmayanlar İran'ı kınama yarışına girdi, gerilimin tek müsebbibi Netanyahu yönetimidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonrası ilk kez toplanan Cumhurbaşkanlığ..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI