GÜNDEM HABERLERİ

Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz kıyıları ile Samsun çevrelerinin yağmur ve sağanak, İç Ege'nin yüksekleri, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Sivas ve Çankırı çevreleri ile Anka..
ABD'li Goldman Sachs'tan altın tahmini! Gerçekleşirse gram 1.900 lirayı aşarak rekor kırar
Altının ons fiyatı 2 bin doları aşarak 6 ayın en yüksek seviyesine çıktı. "Altındaki yükseliş devam edecek m?" sorusuna yanıt aranırken ABD'li Goldman Sachs'tan dikkat çeken bir tahmin geldi. "Altının parlaklığı geri dönüyor" değerlendirmesini yapan banka..
Tekne sahipleri arasında çıkan kavgada kan aktı! Tartıştığı kişiye kurşun yağdırdı
İstanbul Fatih'te iki tekne sahibi arasında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışma cinayetle bitti. Silahla vurulan şahıs kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, diğer tekne sahibi ise gözaltına alındı...
Trabzon fırtınaya teslim! 2 kişi dalgalara kapıldı, ekipler çalışma başlattı
Trabzon Beşikdüzü ilçesinde dalgalara kapılarak kaybolan 2 kişinin bulunması için çalışma başlatıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı dalgıçlar, AFAD, emniyet ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.
Asgari ücrette zam pazarlığı 1 Aralık'ta başlıyor! İşte masadaki son rakamlar
Asgari ücret pazarlığının başlayacağı tarih netleşti. Komisyon, milyonların maaş zammını belirlemek için ilk toplantısını 1 Aralık'ta gerçekleştirecek. Yeni yılda asgari ücretin yüzde 40 ila 50 arasında zamla 15.962 TL ila 17.103 TL arasında olması beklen..
Milli Eğitim Bakanlığı bilişim personeli alacak! Maaş 50 ila 74 bin TL arasında değişiyor
Milli Eğitim Bakanlığı, yüksek maaşlı bilişim personeli alımı gerçekleştirecek. 4-8 Aralık tarihleri arasında başvuru yapılacak alım için KPSS'den en az 70 puan alma şartı bulunuyor. Çalışma hakkı kazanan adaylar en az 49.748 TL, en yüksek 74.622 TL maaş ..
Seçil Erzan bizzat rakam vermiş! İşte Türkiye'nin konuştuğu fondan Fatih Terim'in elde ettiği milyonlarca dolarlık kar
Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Müştekilerden İsmail İbrahim Çağlar soruşturma aşamasındaki ifadesinde, "Seçil Erzan, bu fondan Fati..
Teklif Meclis'e sunuldu! Çalışan emekli de 5 bin TL ikramiye alacak
Çalışan emeklilerin dört gözle beklediği önerge TBMM'ye gönderildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla cumhuriyetin 100'üncü yılına özel verilen 5 bin liralık ikramiyeden ilk seferde yararlanamayan çalışan emekliler de yararlanacak...
Cevdet Yılmaz: Asgari ücrette denge gözetilecek
Cevdet Yılmaz: Asgari ücrette denge gözetilecek
MİT terör örgütü PKK'nın sözde Suriye sorumlusu Mutlu Kacar'ı etkisiz hale getirdi
MİT, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Aynularab sorumlusu Karker Andok kod adlı Mutlu Kacar'ı, Suriye'de düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi. Kacar daha önce 2 askerimizin şehit olduğu saldırının talimatını vermişti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı vermişti! Çalışan emeklinin 5 bin TL ikramiyesi aralıkta hesapta olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla çalışan emeklilere de 5'er bin TL ikramiye verilmesi için çalışmalara başlandı. Düzenlemenin bu hafta Meclis'e gelmesi bekleniyor. Yasalaşma sürecinin tamamlanmasının ardından ikramiyeler aralık ayı içerisinde hesaplar..
Yolcu otobüsü park halindeki tıra çarptı! Ölü ve yaralılar var
Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde yolcu otobüsü, park halindeki tıra çarptı. Feci kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2 yolcu da yaralandı. Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.
Fırtınanın etkili olduğu Artvin'de dev dalgaların sürüklediği kuru yük gemisi karaya oturdu
Artvin'de fırtına ve dev dalgalar nedeniyle kıyıya sürüklenen kuru yük gemisi, daha sonra ise karaya oturdu. Geminin kurtarılması için başlatılan çalışmaların fırtına nedeniyle güçlükle devam ettiği aktarıldı.
Bakan Şimşek: Yüksek teknoloji ürünlerine güçlü destek sağlanacak
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi Programı ile dış ticarette önemli payı olan yüksek teknoloji ürünlerin üretimine güçlü destek sağlayacaklarını belirterek, "Cari açığı kalıcı olarak azaltmayı hedefliyoruz." ifadesini ..
Tutuklu Bahar Candan'ın örgüt liderinden para aldığı görüntü ortaya çıktı
Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan 100 milyon lirayı aklama suçundan tutuklanan Candan kardeşlerden Bahar Candan'ın bir eğlence merkezinde çete liderinden para aldığı görüntü ortaya çıktı.
AK Parti'de temayül yoklaması bitti! İşte İstanbul adaylığı için öne çıkan 3 isim
AK Parti 81 ilde 150 bin civarındaki teşkilat üyesinin katılımıyla yerel seçimler için temayül yoklaması yaptı. Temayül yoklamasına göre AK Partinin İstanbul adaylığı için 3 ismin öne çıktığı iddia edilirken, bu isimlerin Osman Nuri Kabaktepe, Murat Kurum..
Fırtınanın vurduğu Sinop'ta dev dalgalar ortalığı savaş alanına çevirdi
Sinop'un Ayancık ilçesinde dün gece etkili olan şiddetli fırtına ile birlikte sahilde oluşan dev dalgalar, iskele meydanındaki dükkanları darmadağın etti. Meydan moloz yığınına dönüşürken etkili olan yağış nedeniyle birçok evi de su bastı...
Anadolujet uçağı, yakıtı kritik seviyenin altına düşünce Elazığ'a acil iniş yaptı
Ankara-Diyarbakır seferi yapan Anadolujet uçağı, hava muhalefeti nedeniyle Diyarbakır Havalimanı'na iniş yapamadı. Kent üzerinde 3 kere tur atan uçak yakıt azlığı nedeniyle Elazığ Havalimanı'na acil iniş yaptı. Yolcular, Elazığ'dan Diyarbakır'a karayolu i..
18 ilde eş zamanlı terör operasyonu! 98 şüpheli yakalandı
Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 18 ilde eş zamanlı olarak PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 98 şüpheli gözaltına alındı.
Tehditle ev almış! Hakim karşısına çıkan Mehmet Ali Ağca'dan ilginç savunma
Abdi İpekçi'yi öldüren ve Papa 2. Ioannes Paulus'a düzenlendiği suikast ile yaralanmasına neden olan Mehmet Ali Ağca, bu kez de yağma suçundan hakim karşısına çıktı. Bir evi tehditle üzerine aldığı iddia edilen Ağca, "2 artı 1, harabe vaziyette bir ev içi..
Bursa'nın Gürsu ilçesinde bir şahıs, gelen geçen bassın diye İsrail bayrağını asfalta çiviledi
Gazze'yi kan gölüne çeviren İsrail'e yönelik protestolar dünyanın dört bir yanında devam ederken, Bursa'nın Gürsu ilçesinde bir şahıs gelen geçen bassın diye İsrail bayrağını asfalta çiviledi.
İstanbul'da aç kurtlar sokak arasında böyle görüntülendi
Başakşehir'de kaydedilen bir görüntüde aç kalan 2 kurdun sokak arasında dolaştığı görüldü. Yemek arayan kurtları gören vatandaş şoke oldu. İlginç anlar cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.
Seçil Erzan’ın, ikinci savcılık ifadesi ortaya çıktı!
Yüksek kazanç vaadi ile dolandırıcılık yaptığı öne sürülen Seçil Erzan ikinci ifadesinde çalıştığı bankanın başından beri durumdan haberdar olduğunu iddia etti.
Türk denizcilerin bulunduğu gemi kurtarıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü, Türk denizcileri Kaptan Aydın Hasırcı ve 4. Kaptan Okan Yüksel’in görev yaptığı Central Park isimli kimyasal tankerin 15 saat sonra kurtarıldığını açıkladı.
Kocasını 2. kattan attı, dakikalarca başında bekledi! 'Beni aldatmanın bedeli bu'
Bursa'da G.K. (33), kendisini aldattığı şüphesiyle tartıştığı kocası Y.U.'yu evlerinin ikinci katındaki pencereden boşluğa itti. Metrelerce yükseklikten düşerek yaralanan ve yerde hareketsiz şekilde yatan kocasının yanına elinde bıçakla gelerek bir süre b..
 6 ilde 63 mağara ve sığınak imha edildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Kahramanlar 30' operasyonlarında 6 ilde 63 mağara, sığına ve deponun imha edildiğini bildirdi.
İstanbul'da 17 kurşunlu pusu! Sabah saat 05.30'da korkunç suikast planı
Kağıthane’de otomobiliyle seyir halinde olduğu esnada 17 el ateş edilmesi sonucu başından vurularak ağır yaralanan 22 yaşındaki genç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Uludağ'da ayılar kış uykusunu unuttu
Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da ayılar kış uykusunu unuttu. Yerleşim bölgesine gelen ayılar yiyecek aradı.
 Hafta içi hava nasıl olacak? Meteoroloji'den uyarı!
Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası hafta sonu tüm yurdu etkisi altına aldı. Meteoroloji ise yeni hafta için uyarı üstüne uyarıda bulundu. Marmara bölgesinde kar yağışı devam ederken, uzmanlar yarın için İstanbul dahil 23 kentte sarı alarm verdi. Çarşam..
Michaela Astro 2024 öngörülerini paylaştı
Michaela Astro 2024 öngörülerini paylaştı
Süleyman Çelebi’nin Türk ve Dünya edebiyatındaki önemi nedir?
Süleyman Çelebi’nin Türk ve Dünya edebiyatındaki önemi nedir?
NASA uyardı! 2024'te dünyaya çarpabilir
2,6 MİLYAR TON TNT GÜCÜNDE PATLAMA YARATACAK
Pençe Kilit'ten üç acı haber!
Pençe Kilit'ten üç acı haber!
Maltepe’de toprak kaydı! 5 katlı bina boşaltıldı
Maltepe’de, kentsel dönüşüm nedeniyle yıkılarak yeniden yapılan binanın temelinde toprak kayması meydana geldi. Bu sırada yan taraftaki binanın bahçe duvarı da çökünce, tedbir amaçlı 5 katlı binada kalanlar tahliye edildi.
Ege Denizi’nde yük gemisi battı
Mısır’dan İstanbul’a gelmek üzere yola çıkan bir yük gemisi, Yunanistan’ın Midilli Adası açıklarında battı.
‘Başarmaya mecbur bir süreci yöneteceğiz’
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ‘CHP İl Başkanları İstanbul Buluşması’nda “Bundan sonraki süreçte 2019’daki başarıyı tekrar eden değil, aşan bir noktadan hep birlikte başarmaya mecbur olduğumuz bir süreci yöneteceğiz” dedi.
AK Parti temayül yoklaması yaptı
Yerel seçimde aday belirleme sürecindeki en önemli aşamalardan biri olan temayül yoklaması 81 ilde dün gerçekleştirildi. Dijital ortamdaki oylamaya yaklaşık 150 bin parti üyesi katıldı. Partililer kimi aday görmek istediklerini işaretledi.
Riskli binaya kontrollü yıkım
Küçükçekmece Gültepe mahallesinde kolonları patlayan, kirişlerinde demirler ortaya çıkan ve yanındaki binalar için de risk oluşturan 5 katlı apartman bir ay önce boşaltılmıştı.
Tsunami gibi! Sağanak vurdu, fırtına yıktı: 2 can kaybı
Fırtınanın etkili olduğu bazı illerde deniz taştı. İzmir’de deniz suları karadan yüzlerce metre içeriye girdi. Sinop’ta bir kadın, fırtınada tahıl ambarının altında kalarak yaşamını yitirdi. Konya’da da bir kişi sığındığı barakanın çökmesi üzerine hayatın..
Gazze’de kalıcı ateşkesi görüştüler
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile telefonda görüştü.
Trabzon'un 4 ilçesinde çıkan yangınlar itfaiye ekiplerini harekete geçirdi
Trabzon'un Ortahisar, Maçka, Yomra, Sürmene ilçeleri başta olmak üzere birçok noktada orman, örtü, trafo ve ev yangınları çıktı. İtfaiye ekipleri yangın ihbarları sonra teyakkuza geçti. Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, yangınlara ilişkin "Akçaabat ve Maçka'd..
Zonguldak ve İskenderun'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi
Şiddetli fırtına ve yağışın esir aldığı Zonguldak ve Hatay'ın İskenderun ilçesinde eğitime pazartesi günü ara verildi.
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı
Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu 2 asker şehit oldu, 2 asker ise yaralandı.
Kocasını 2. kattan aşağı atan kadın elinde bıçakla bağırdı: Aldatmanın bedeli budur
Bursa'da G.K. isimli kadın kendisini aldattığından şüphelendiği kocasını 2. kattan aşağı itti. Yaralanan kocasının yanına bıçakla gelen kadın, "Beni aldatmanın bedeli bu, erkek olun karınıza sahip çıkın" dedi. Hastaneye kaldırılan adam tedavi altına alınd..
Deniz taştı, İzmir bu hale geldi
Deniz taştı, İzmir bu hale geldi
Kadına şiddete bandolu tepki
“25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Haftası’’
Kuzey ve doğu illerine kar müjdesi
Kuzey ve doğu illerine kar müjdesi
AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan: Aday adaylığı başvuru ücretleri Gazze'de yaşayan Müslümanlara gönderildi
Ankara'da Belediye Başkan Adayları temayül yoklamasına katılan AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan, "31 Mart sabahı Mansur Yavaş'ın elinden oyuncağını alıp Sancağı Cumhurbaşkanımıza teslim edeceğiz" açıklamasında bulundu. Yerel seçimlerle ilgili bir bilgi..
İş kadınının evinden 40 milyon liralık soygun! Hırsızlardan biri özel şoförü çıktı
İstanbul'da İran uyruklu bir iş kadınının evine giren 4 hırsız, evdeki kasayı alarak gözden kayboldu. 40 milyonluk ziynet eşya ve parayı alan 4 şüpheli, birkaç gün sonra yakalanarak tutuklandı. Şahıslardan biri iş kadınının özel şoförü çıktı...
Bursa'da 5 bin çocuk, Filistin için 1,5 km'lik sevgi zinciri oluşturdu
Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu'nun düzenlediği etkinlikte yaklaşık 5 bin çocuk, Filistin'i desteklemek için 1,5 kilometrelik sevgi zinciri oluşturdu. Ellerinde Filistin bayrakları, dövizler ve balonlarla yürüyen çocuklar..
Antalya'da şiddetli yağış ve fırtına! Tekneler battı, ağaçlar devrildi, dereler taştı
Antalya'da fırtına nedeniyle oluşan dev dalgalar bir tekneyi batırdı, ulaşımda aksamalara yol açtı. Serik'te ise dere taşması nedeniyle köprü ve tarım alanları zarar gördü; 66 mahallede elektrik kesintisi meydana geldi.
Kulisleri hareketlendiren iddia: AK Parti'de İstanbul adaylığı için konuşulan isimler Ali Yerlikaya ve Murat Kurum
2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'nin İstanbul ve Ankara'da hangi isimleri aday göstereceği merak konusu olurken, ilk ciddi adım bugün atıldı. 81 ilde gerçekleştirilen temayül yoklamasında 160 bin AK Parti üyesinin oy kullanması bekleni..
Ünlü futbolcuları dolandıran banka müdürü Seçil Erzan'ın kasasından altın çıktı
Ünlü futbolcuları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın memleketi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, bir banka şubesindeki kasasında 7 Reşat altın, 5 Ata altın, 2 Ata altın kolye, 1 yüzük ile adının yazılı olduğu kartvizitler bulundu...
Liderliğini Barış Boyun'un yaptığı
Kütahya'da liderliğini Barış Boyun'un yaptığı "Daltonlar" suç örgütüne yönelik "Redkit" adı verilen operasyon düzenlendi. Kütahya ve İstanbul'da 13 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda silahlar, çekler ve 5 milyon lira değerindeki gayrimenkul ve araca el..
Aile içi tartışma faciaya döndü! Annesini yaralayıp karısını öldürdü
Adana'da Nurettin Kaya, tartıştığı annesi Fahriye Kaya'yı tabanca ile vurarak ağır yaraladı. Araya giren eşi Halime Kaya'yı da öldüren şahıs polis tarafından her yerde aranıyor.
Konyalı çocuklar, Filistinli akranları için gökyüzüne balon uçurdu
Konya Büyükşehir Belediyesi Kudüs Çalışma Grubu ve Bilgehaneler tarafından Kılıçarslan Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte çocuklar Türkiye ve Filistin bayrakları ile "Filistin özgürdür özgür kalacak", Bağımsız Filistin özgür Kudüs", Kudüs coğrafi değil, im..
Kar Trakya'ya giriş yaptı, kuraklığın vurduğu bölge beyaz örtüyle kaplandı
Trakya'yı kar yağışı vurdu. Bölgenin yüksek kesimlerinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Edirne'nin Bulgaristan'a sınır köyleri beyaz örtüyle kaplandı. Kuraklığın hakim olduğu bölgede yağan kar, üreticileri sevindirdi...
Zonguldak'ı 1 hafta arayla ikinci kez fırtına vurdu: AFAD ve jandarma
Zonguldak'ta etkili olan fırtına, Karadeniz Ereğli ilçesinde hayatı olumsuz etkiledi. Geçtiğimiz hafta yaşanan fırtınada bir kargo gemisinin ikiye bölündüğü, bir geminin ise battığı ilçede bu kez de sahil hattındaki dalga boyu 5 metreye ulaştı. AFAD ve ja..
Türkiye'yi vuran fırtına nedeniyle Sinop ve Konya'da 2 kişi hayatını kaybetti
Hava sıcaklıklarının düştüğü ülke genelinde fırtına ve şiddetli yağış etkili oldu. Birçok noktada sel, su baskını ve çatı uçması yaşanırken, AFAD yaptığı açıklamada Sinop ve Konya'da 2 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti. Açıklamada, "Ankara, Şerefliko..
AK Parti seçimlerin kıran kırana geçeceği İstanbul için temayül yoklaması yaptı: İBB için 6 aday adayı müracaat etti
Yaklaşan 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'nin İstanbul'da hangi isimleri aday göstereceği merak konusu olurken, ilk hamle bugün geldi. AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca düzenlenen temayül yoklaması yapıldı. Siyaset kulislerinde İstanbul için konuşulan is..
Kar yağmasını beklemeyin! Şimdiden taktırın!
Kar yağmasını beklemeyin! Şimdiden taktırın!
Sibergöz-8'de 25 gözaltı
Sibergöz-8'de 25 gözaltı
Avukatı olmayan şirket ve kooperatiflere para cezası
Avukatı olmayan şirket ve kooperatiflere para cezası
İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar bekleniyor
İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar bekleniyor
Stratejik ürün ve teknoloji alanları belirlendi
Stratejik ürün ve teknoloji alanları belirlendi
İzmir'de kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle denizle kara birleşti! Vatandaşlar araçlarının peşine düştü
Yoğun yağış ve fırtınanın etkili olduğu İzmir'in Karşıyaka ilçesinde denizin taşması sonucu yollar su altında kalırken, vatandaşlar otomobillerini kurtarmak için yoğun çaba harcadı.
10 ilde telefon dolandırıcılarına operasyon! 25 kişi gözaltında
İstanbul merkezli 10 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Sibergöz-8 operasyonlarında toplam 25 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Şahısların kendilerini yatırım danışmanı olarak tanıttıkları, yüksek kazanç elde edeceklerini söyleyerek bu kiş..
Düğün salonunda havaya ateş açtılar! Yetmedi müdahale eden polise de saldırdılar
İstanbul'da bir düğün salonunda davetliler arasında tartışma çıktı. Bazı şahısların havaya ateş açması sonrasında duruma polis müdahale etti. O anlarda davetlilerle polis ekipleri arasında arbede yaşanırken olay kameralara da yansıdı...
İzmir'de şiddetli yağış ve fırtına, tsunami etkisi yarattı! 2 ilçede deniz taştı, yollar göle döndü
Şiddetli yağış ve fırtınanın etkili olduğu İzmir'in Konak ve Karşıyaka ilçelerinde deniz taştı, yollar göle döndü. Ekipler su tahliyesi için çalışırken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer deniz kabarması olarak adlandırılan durumun 'tsunami' etk..
Yeğenlerine milyonluk ihale veren İzmit Belediye Başkanı'na soruşturma izni
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kocaeli'de İzmit Belediyesi tarafından yapılan ihalelerde usulsüzlük yaptığı değerlendirilen Başkan Fatma Kaplan Hürriyet ile 12 belediye yöneticisi hakkında soruşturma izni verdi. Hürriyet soruşturma izni verilmesi üzerine ..
Prof. Dr. Ercan: Erzincan'da 2035 ile 2045 yılları arasında 7.9 büyüklüğünde bir deprem meydana gelebilir
Erzincan'da gerçekleşen bir konferansta konuşan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan şehri tedirgin eden bir uyarı geldi. Ercan, "Erzincan'da 2035 ile 2045 yılları arasında 7.9 büyüklüğünde bir deprem meydana gelebilir. Yapılaşma olayımızı buna göre düzenlemem..
Türkiye tüneller ülkesi oldu
Türkiye tüneller ülkesi oldu
Anadolu Üniversitesi lisansüstü eğitimine yeni yönetmelik
Anadolu Üniversitesi lisansüstü eğitimine yeni yönetmelik
Tarımsal destek ödemeleri arttırıldı
Tarımsal destek ödemeleri arttırıldı
7 bölgeye uyarı! Kuvvetli yağış, fırtına uyarısı
7 bölgeye uyarı! Kuvvetli yağış, fırtına uyarısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye'ye işgalci diyen kadının elini öpen Özgür Özel'e gönderme
Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Sözleşmesi'nden çıkmanın kadına şiddetle mücadeleye olumsuz bir etkisi olmadığını vurguladı. Türkiye'ye "işgalci" diyen Pervin Chakar'ın elini öpe..
AK Parti teşkilatından İkizdere'ye yapılması planlanan HES'e tepki: Bu proje olmayacak
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin öncülüğündeki 200 kişilik AK Partili grup, İkizdere'ye yapılması planlanan HES projesine tepki gösterdi. Projenin yapılmasını istemediklerini belirten İl Başkanı Hikmet Ayar, "Siyas..
Muğla'da annesini boğazından bıçaklayarak öldüren 16 yaşındaki genç tutuklandı: D vitamini eksikliğim olduğunu öğrendim
Muğla'da annesini boğazından bıçaklayarak öldüren 16 yaşındaki Doğukan D. tutuklandı. Cinayeti itiraf eden genç, kan bağışının ardından kendisinde D vitamini eksikliği olduğunu öğrendiğini ve bundan da bağışta bulunmasını isteyen annesini sorumlu tuttuğun..
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine dert yanan vatandaşın kirasına yapılan zammı duyunca küplere bindi
Fahiş kira artışlarına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kirası 2 bin 500 liradan 7 bin 500 liraya çıkarılan bir vatandaşla arasında geçen diyaloğu anlattı. Ev sahibine tepki gösteren Erdoğan, "Her şeyi devletten beklemek olacak şey değil. O ev sahibi..
Kayseri Kocasinan Belediyesi'nden ücretsiz market hizmeti! Birçok belediyeye örnek oldu
Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerle sosyal belediyecilik örneği sergileniyor. İhtiyaç sahipleri için ücretsiz alışveriş yapılabilen "Paranın geçmediği market" büyük taktir topluyor. 2017 yılında hayata geçirilen bu proje, T..
Almanya Başbakanı'nı zora sokan soru! O esnada verdiği tepki basın toplantısının önüne geçti
Almanya Başbakanı Olaf Scholz'un İtalyan mevkidaşı Giorgia Meloni ile düzenlediği basın toplantısında, bir gazetecinin konuk başbakana Almanya'daki bütçe krizine ilişkin sorusuna "gözlerini devirerek" verdiği tepki dikkatlerden kaçmadı.
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 30 26 1 3 68 20 81 +48
2 Fenerbahçe 30 25 1 4 79 25 79 +54
3 Trabzonspor 30 15 11 4 51 40 49 +11
4 Beşiktaş 30 14 12 4 40 36 46 +4
5 Kasımpaşa 30 12 11 7 53 55 43 -2
6 Başakşehir FK 30 12 12 6 38 35 42 +3
7 Çaykur Rizespor 30 12 12 6 36 47 42 -11
8 Antalyaspor 30 10 9 11 35 33 41 +2
9 Adana Demirspor 30 9 9 12 46 39 39 +7
10 Alanyaspor 30 9 9 12 38 42 39 -4
11 Sivasspor 30 9 10 11 36 43 38 -7
12 Samsunspor 30 10 14 6 35 41 36 -6
13 Kayserispor 30 10 11 9 36 43 36 -7
14 MKE Ankaragücü 30 7 11 12 36 39 33 -3
15 Hatayspor 30 7 11 12 36 40 33 -4
16 Konyaspor 30 7 11 12 31 42 33 -11
17 Gaziantep FK 30 8 15 7 34 44 31 -10
18 Fatih Karagümrük 30 7 14 9 34 38 30 -4
19 Pendikspor 30 7 15 8 34 61 29 -27
20 İstanbulspor 30 3 20 7 22 55 13 -33
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 27 21 5 1 64 23 64 +41
2 Göztepe 27 17 5 5 45 15 56 +30
3 Sakaryaspor 27 13 6 8 41 28 47 +13
4 Çorum FK 27 13 8 6 44 28 45 +16
5 Kocaelispor 27 13 8 6 39 31 45 +8
6 Bodrumspor 27 12 7 8 35 19 44 +16
7 Boluspor 27 12 8 7 26 28 43 -2
8 Bandırmaspor 27 11 8 8 37 24 41 +13
9 Gençlerbirliği 27 10 7 10 31 26 40 +5
10 Erzurumspor FK 27 10 7 10 26 21 37 +5
11 Ümraniyespor 27 9 12 6 32 39 33 -7
12 Keçiörengücü 27 8 11 8 24 33 32 -9
13 Manisa FK 27 7 10 10 33 33 31 0
14 Şanlıurfaspor 27 6 12 9 23 30 27 -7
15 Tuzlaspor 27 7 14 6 26 43 27 -17
16 Adanaspor 27 8 16 3 21 40 27 -19
17 Altay 27 5 19 3 12 55 15 -43
18 Giresunspor 27 2 21 4 12 55 7 -43
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 29 21 4 4 66 24 67 +42
2 Van Spor FK 29 19 5 5 48 29 62 +19
3 Bucaspor 1928 29 17 3 9 42 18 60 +24
4 1461 Trabzon FK 29 16 6 7 54 30 55 +24
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 30 15 6 9 42 25 54 +17
6 Ankaraspor 30 13 6 11 38 26 50 +12
7 Ankara Demirspor 29 13 12 4 34 31 43 +3
8 Karacabey Belediye Spor 30 11 10 9 30 27 42 +3
9 Beyoğlu Yeniçarşıspor 29 12 13 4 33 29 40 +4
10 Diyarbekir Spor 29 11 11 7 32 29 40 +3
11 Hes İlaç Afyonspor 29 8 11 10 18 28 34 -10
12 Kırklarelispor 30 8 12 10 22 34 34 -12
13 Nazilli Belediyespor 30 10 13 7 35 49 34 -14
14 Altınordu 29 7 12 10 32 30 31 +2
15 Serik Belediyespor 30 7 13 10 23 33 31 -10
16 Zonguldak Kömürspor 29 7 15 7 28 48 25 -20
17 Kırşehir Futbol SK 30 5 19 6 27 57 21 -30
18 Bursaspor 29 5 16 8 22 48 20 -26
19 Adıyaman FK 29 3 21 5 19 50 14 -31
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 22 17 1 4 45 10 55 +35
2 Aliağa Futbol A.Ş. 23 16 0 7 40 11 55 +29
3 52 Orduspor FK 23 12 6 5 30 21 41 +9
4 Ayvalıkgücü Belediyespor 23 11 6 6 28 19 39 +9
5 Edirnespor 22 10 8 4 35 22 34 +13
6 K.Çekmece Sinopspor 23 9 8 6 33 23 33 +10
7 İnegöl Kafkas GK 22 8 6 8 23 23 32 0
8 Artvin Hopaspor 22 8 7 7 29 20 31 +9
9 Mardin 1969 Spor 22 9 9 4 28 24 31 +4
10 Karabük İdmanyurdu Spor 22 8 10 4 20 31 28 -11
11 Talasgücü Belediyespor 23 8 13 2 24 36 26 -12
12 Gümüşhanespor 23 4 10 9 16 34 21 -18
13 Kırıkkalegücü FK 22 5 12 5 13 29 20 -16
14 Malatya Arguvanspor 22 2 16 4 9 35 10 -26
15 Tarsus İdman Yurdu 22 2 17 3 15 50 9 -35
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 03/04/2024 Antalyaspor vs MKE Ankaragücü
 03/04/2024 Başakşehir FK vs Beşiktaş
 03/04/2024 Fenerbahçe vs Adana Demirspor
 03/04/2024 Galatasaray vs Hatayspor
 03/04/2024 Gaziantep FK vs Alanyaspor
 03/04/2024 İstanbulspor vs Çaykur Rizespor
 03/04/2024 Kayserispor vs Kasımpaşa
 03/04/2024 Konyaspor vs Trabzonspor
 03/04/2024 Samsunspor vs Pendikspor
 03/04/2024 Sivasspor vs Fatih Karagümrük
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 02/04/2024 Keçiörengücü vs Çorum FK
 02/04/2024 Şanlıurfaspor vs Sakaryaspor
 02/04/2024 Boluspor vs Gençlerbirliği
 02/04/2024 Manisa FK vs Bodrum FK
 03/04/2024 Tuzlaspor vs Ümraniyespor
 03/04/2024 Adanaspor vs Eyüpspor
 03/04/2024 Altay vs Bandırmaspor
 03/04/2024 Kocaelispor vs Göztepe
 04/04/2024 Erzurumspor FK vs Giresunspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 Altınordu vs Esenler Erokspor
 23/03/2024 Ankara Demirspor vs Zonguldak Kömürspor
 23/03/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs 1461 Trabzon FK
 23/03/2024 Bursaspor vs Kırklarelispor
 23/03/2024 Nazilli Belediyespor vs Hes İlaç Afyonspor
 24/03/2024 Adıyaman FK vs Serik Belediyespor
 24/03/2024 Ankaraspor vs Diyarbekir Spor
 24/03/2024 Bucaspor 1928 vs Kırşehir Futbol SK
 24/03/2024 Karacabey Belediye Spor vs Van Spor FK
 24/03/2024 Bucaspor 1928 - Kırşehir Futbol SK Bucaspor 1928 ligde evindeki son 13 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 24/03/2024 Adıyaman FK - Serik Belediyespor Adıyaman FK ligdeki son 14 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
 24/03/2024 Ankaraspor - Diyarbekir Spor Ankaraspor ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Ankaraspor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 İnegöl Kafkas GK vs 52 Orduspor FK
 23/03/2024 Kepezspor FAŞ vs Artvin Hopaspor
 24/03/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Tarsus İdman Yurdu
 24/03/2024 Edirnespor vs K.Çekmece Sinopspor
 24/03/2024 Gümüşhanespor vs Mardin 1969 Spor
 24/03/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Talasgücü Belediyespor
 24/03/2024 Kırıkkalegücü FK vs Malatya Arguvanspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI