GÜNDEM HABERLERİ

Bakan Özhaseki: Malatyamız güçlü ve dirençli şekilde ayağa kalkacak
Bakan Özhaseki: Malatyamız güçlü ve dirençli şekilde ayağa kalkacak
Hudut Kartalları geçit vermiyor!
Hudut Kartalları geçit vermiyor!
İçişleri'nden eş zamanlı Sibergöz!
İçişleri'nden eş zamanlı Sibergöz!
Fatih Camii'nde imama bıçaklı saldırı! Saldırgan gözaltında
Fatih Camii'nde, imam ile cami cemaatinden bir kişiyi bıçakla yaralayan saldırgan gözaltına alındı. Saldırgan şahsın cami içinde "Allahu Ekber, kahrolsun İsrail. Uyanın Müslümanlar" diye bağırdığı ve imam tarafından uyarıldığı ortaya çıktı. Güvenlik görev..
Tutuklu Dilan Polat'ın 11 gündür ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğü ortaya çıktı
Kara para aklama suçundan 5 Kasım 2023 günü tutuklanan ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü ortaya çıktı. 11 gündür hastanede tedavi altında olan Polat'ın antidepresan ilaçlarının değişt..
Boş arazide molozların arasında kopmuş insan ayağı bulundu
Malatya'da boş bir arazide vatandaşlar, molozların arasında kopmuş insan ayağı buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Fatih Camii'ndeki saldırının kan donduran detayları! İmamı, boğazı dahil 3 yerinden bıçaklamış
Fatih Camii'nde, imam ile cami cemaatinden bir kişiyi bıçakla yaralayan saldırgan gözaltına alındı. Yaralıların durumu iyiye giderken Bezmialem Vakıf Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Alpaslan Mayadağlı, "Fatih Camii imamı 3 bıçak darbesi almış, en sıkıntı..
Fatih Camii'ndeki saldırının görüntüsü ortaya çıktı
Dün akşam Fatih Camii'nde slogan atarak imamı ve yanındaki 1 kişiyi bıçaklayan saldırgan kısa sürede yakalandı. Saldırı anına ilişkin görüntüler ise ortaya çıktı.
Kar, fırtına ve kuvvetli yağış uyarısı
Kar, fırtına ve kuvvetli yağış uyarısı
AKOM uyardı! Kar yağışı etkili olacak
AKOM uyardı! Kar yağışı etkili olacak
İstanbul'da ulaşıma zam! Toplu taşıma ve taksi ücretleri arttı
İstanbul'da ulaşıma zam! Toplu taşıma ve taksi ücretleri arttı
2023'te 63,4 milyar TL'lik tarımsal destek
2023'te 63,4 milyar TL'lik tarımsal destek
Tarımda derecelendirme dönemi başladı
Tarımda derecelendirme dönemi başladı
ÖSYM, KPSS-2023/2 sonuçları açıklandı
ÖSYM, KPSS-2023/2 sonuçları açıklandı
Bakan Uraloğlu, 'sürdürülebilir ulaşım' mesajını Düzce'den verdi
Bakan Uraloğlu, 'sürdürülebilir ulaşım' mesajını Düzce'den verdi
Ticaret'ten 2023'te milyarlık cezalar!
Ticaret'ten 2023'te milyarlık cezalar!
TÜGİAD'ın yeni binasına kavuştu
TÜGİAD'ın yeni binasına kavuştu
Evinde ölü bulunan genç kızın kalp krizi geçirdiği belirlendi
İzmir'de evinde ölü bulunan üniversite öğrencisi Gökçe Bebeci'nin, ilk belirlemelere göre kalp krizinden vefat ettiği öğrenildi.
Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum: Ulaşım çilesini bitireceğiz
Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Eyüpsultan Camii'ndeki sabah namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Kurum, "Bizi hep çalışırken göreceksiniz, ulaşım çilesini bitirirken göreceksiniz, deprem riskini ortadan kaldırı..
Koronavirüs ile birlikte Influenza enfeksiyonlarının arttığını ve yoğun bakımlardaki doluluk oranlarının yüzde 100'e yaklaştığını belirten CHP Ankara Milletvekili Dr. Murat Emir, konuyu TBMM gündemine taşıdı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın cevaplaması i..
Antalya'da kar yağışı nedeniyle mahsur kalan 3 kişiyi belediye ekipleri kurtardı
Antalya'da kar yağışının yoğun olarak hissedildiği 2 bin 300 rakımlı Kaşpazarı Yaylası'nda araçlarıyla yolda kalan 3 kişi, Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından 4 saat süren çalışma sonunda kurtarılabildi.
Mikdat Kadıoğlu
Yaptığı hava durumu yorumları yüz binlerce kişi tarafından takip edilen Kerem Ökten hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sosyal medya profilinde kendini "İTÜ Meteoroloji Mühendisliği bölümü mezunu" olarak tanıtan Ökten'in diplomasının sahte olduğunu..
Başıboş köpekler işe giden kadının her yerini parçaladı! Feryatları sokağı inletti
Hatay'da birkaç ay önce işe giderken yasaklı cins köpeklerin saldırısına uğrayan Mesude Sağıltıcı, kollarından ve bacaklarından yaralandı. Sağıltıcı'nın acı çektiği anlara ait video ortaya çıkarken talihsiz kadın "O an öldüğümü sandım" diyor...
Bahçeli, Murat Kurum'u arayıp tebrik etti
MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'u telefonla arayarak tebrik etti. Kurum'un da "Hürmetlerimi sunuyorum. Bizzat gelip ziyaret edeceğiz" dediği öğrenildi.
Bursa'nın Yıldırım ilçesini fırtına ve sağanak yağış vurdu
Bursa'nın Yıldırım ilçesinde gün boyu süren fırtına ve sağanak yağış, Maltepe Mahallesi'ni vurdu. Sel suları bir evin bodrum katını basarken bazı yollarda çökme meydana geldi. Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sel sularını tahliye etmek için çalışma b..
Ankara'da zincirleme kaza: 26 araç birbirine girdi
Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan Konya Yolu'nda meydana gelen zincirleme kazada 26 araç çarpıştı. Kazada hafif yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
Manisa'da yaşlı kadın boğazı kesilerek öldürüldü, komşusu gözaltına alındı
Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde yalnız yaşayan 85 yaşındaki bir kadın, evinde boğazı kesilmiş vaziyette ölü bulundu. Yaşlı kadınla aynı apartmanda oturan komşusu ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Kömür taşıyan tren, demir yoluna düşen kaya nedeniyle raydan çıktı
Karabük'te demir yoluna düşen kaya parçaları nedeniyle Zonguldak-Karabük seferini yapan yük treni raydan çıktı. Kaza sonrası Zonguldak-Karabük arasındaki tren seferleri iptal edildi. Demir yoluna düşen taşların kaldırılmasının ardından tren seferleri yeni..
Melih Gökçek beyin felci mi geçirdi? Oğlu Osman Gökçek iddiaları yalanladı
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in beyin felci geçirerek hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti. Söz konusu iddiaların ardından açıklama yapan Osman Gökçek, "İddialar doğru değil. Melih Gökçek'in sağlık durumu iyi" ifadelerini kulland..
Sıcaklık 10 derece birden düşecek! İstanbul'da kar yağışı etkili olacak
Türkiye, yarından itibaren Balkanlar üzerinden gelecek soğuk havanın etkisi altına girecek. Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek, yağışlar çarşamba günü kar yağışına dönüşecek.
Kurum: Motivasyonumuz İstanbul olacak
Kurum: Motivasyonumuz İstanbul olacak
Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı'nda 6 terörist etkisiz!
Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı'nda 6 terörist etkisiz!
Murat Kurum'dan ilk paylaşım
Murat Kurum'dan ilk paylaşım
YHT ile 2 yılda 2,4 milyon yolcu
YHT ile 2 yılda 2,4 milyon yolcu
Milyonlar bu haberi bekliyor
Milyonlar bu haberi bekliyor
MEB'den 'Eğitimde Geleceğe Bakış' raporu
MEB'den 'Eğitimde Geleceğe Bakış' raporu
4 bin 853 firari 'Çember'e girdi!
4 bin 853 firari 'Çember'e girdi!
Meteoroloji'den hortum ve kuvvetli uyarı!
Meteoroloji'den hortum ve kuvvetli uyarı!
Diyarbakır'ın merkezinde silahlı saldırı! Olan yoldan geçen otobüs şoförüne oldu
Diyarbakır'da 2 şüpheli, bir kişiye silahlı saldırıda bulundu. Açılan ateş sırasında yolda seyir halindeyken başına kurşun isabet eden özel halk otobüsü şoförü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
AK Parti'nin İBB adayı kim olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın
AK Parti'nin İBB adayının kim olacağı yarın Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek törenle kamuoyuna ilan edilecek. Kulislerde Murat Kurum ismi ağır basarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Sürpriz olabilir" şeklindeki çıkışı Selçuk Bayraktar ismini de gündeme g..
Kuryeden alıcıya taciz mesajı! Kargo şirketine 250 bin TL ceza kesildi
Kargo şirketinde çalışan bir kurye, ürünü teslim ettikten sonra kargo sahibine cep telefonundan taciz içerikli mesaj gönderdi. Mesajı görünce şok yaşayan alıcı, kargo şirketini Kişisel Verileri Koruma Kurumu'na şikayet etti. Veri sorumlusu olarak gerekli ..
Mossad'ın Türkiye'deki ajanlarıyla ilgili yeni detaylar! 200 dolar karşılığında cami videosu çeken bile var
Uluslararası casusluk faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde İsrail İstihbarat Servisi Mossad'a çalıştıkları tespit edilen casuslarla ilgili yeni bilgilere ulaşıldı. Bazıları Filistin derneklerinde görevli olan ajanla..
Meteoroloji beklenen haberi verdi! İstanbul'a kar geliyor, 4 gün etkili olacak
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yeni hava durumu raporuna göre ülkemiz yarından itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgasının etkisi altına giriyor. Çarşamba günü sıcaklıkların düşmesiyle birlikte İstanbul dahil birçok ilde karla karışık yağmur..
Bakan Fidan ile görüşen Antony Blinken bu kez temkinliydi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Antony Blinken ile bir araya geldi. Daha önceki görüşmede Bakan Fidan, kendisine sarılmak için hamle yapan Blinken'ı vücut hareketiyle boşa düşürmüştü. Benzer bir görüntüyü vermek istemeyen Blinken, bu kez te..
İzmir ve Malatya'da peş peşe depremler! 4.2 ve 4 şiddetinde sarsıntılar meydana geldi
Türkiye adeta beşik gibi sallanıyor. Gece saatlerinde Bolu'da meydana gelen sarsıntının ardından saat 14:53'te İzmir'de 4.2, 15:10'da da Malatya'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Diyanet İşleri Başkanlığı, Volkan Konak hakkında suç duyurusunda bulundu
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Başkan Ali Erbaş'a yönelik paylaşımı nedeniyle Volkan Konak'a suç duyurusunda bulundu. Konak, söz konusu paylaşımında "Atatürk'ün kurduğu diyanetin koltuğunu işgal eden zat; insanlığın hizmetine ücretsiz sunulan dini, ..
Kavgaya tutuşan sürücüler, birbirlerinin araçlarına balyozla saldırdı
Gaziosmanpaşa'da yol verme tartışmasında araçlarından inen sürücüler kavgaya tutuştu. Sürücüler birbirlerinin araç camlarını balyozla kırarken, o anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
Muğla'da yol kenarına atılan bozulmuş sucuklar imha edildi
Muğla'nın Menteşe ilçesinde yol kenarında küflenmiş sucuklar bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen yetkililer, kimliği belirsiz kişilerce yol kenarına atılan bozulmuş ve küflenmiş halde buldukları yaklaşık 100 kilo sucuğu imha etti...
Neler konuşuldu? Dışişleri Bakanı Fidan ve Blinken görüşmesinden detaylar
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile Vahdettin Köşkü'nde görüştü. Görüşmede Bakan Fidan, Gazze'de ateşkes ilanı ve kesintisiz insani yardımın gerekliliğini vurgularken, F-16 alım sürecinin sonuçlanmasını beklediğini Blinke..
100. Yıla Mektuplar sergisi açıldı
100. Yıla Mektuplar sergisi açıldı
Yurtta bugün hava nasıl?
Yurtta bugün hava nasıl?
Bere, eldiven dolapta ne varsa çıkarın! İstanbul'da çarşamba günü kar yağışı bekleniyor
Meteoroloji'nin ardından İBB Afet Koordinasyon Merkezi'nden de İstanbul için kar yağışı uyarısı geldi. 8 Ocak Pazartesi gününden itibaren Sibirya kökenli soğuk hava dalgasının kent genelinde etkili olacağı bildirilirken, uzmanlar sıcaklığın 10-15 derece b..
150 milyonluk liralık vurgun yaparak yurt dışına kaçtıkları iddia edilen fenomen Talu çifti yakalandı
150 milyon liralık vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı gerekçesiyle gündeme gelen Var Böyle Tipler kanalıyla bilinen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yakalanan çift, işlemlerin ardından adliyeye sevk..
Kırmızı bültenle aranan fuhuş kraliçesi Özbekistan uyruklu Nilufar Mirxanova, Çanakkale'de yakalandı
Birçok ülkedeki genelevlere hayat kadını sağlayan ve İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan Özbekistan uyruklu Nilufar Mirxanova, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yakalandı.
Öğrenci yurdunda TÜBİTAK birincisine işkence iddiası! Koç Üniversitesi ve Ümit Özdağ'dan art arda açıklamalar
Koç Üniversitesi'nde okuyan TÜBİTAK birincisi F.B. iddiaya göre aynı odada kaldığı 2 öğrenci tarafından önce kemerle dövüldü, sonra kızgın ütü ve kesici aletle darp edildi. Kürt olduğu için işkence yapıldığı öne sürülen öğrenci okuldan uzaklaştırılırken, ..
Nihal ve Bahar Candan kardeşler soruşturmasında adı geçen dolandırıcılık çetesi liderinin 479 yıl hapsi istendi
Ucuza araç sattıklarını söyleyerek vatandaşları dolandıran bir şebeke yöneticisi ve üyeleri hapis ve para cezalarına çarptırıldı. Örgüt lideri 479 yıl hapis ve 141 milyon para cezası alırken, sosyal medya fenomeni Nihal Candan'ın eski sevgilisi 459 yıl 7 ..
Otel ilanındaki fotoğraflar
İnternette otel rezervasyonu yapılan bir sitede yer alan ilan kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. İstanbul'da yer alan bir otele ait görsellerin açısı, gizli kamera tarafından kaydedildiği izlenimi yarattı. Otelin paylaştığı fotoğrafları görenler, yet..
Bakırköy'de su arıtma tesisinde çıplak erkek cesedi bulundu
İSKİ'ye bağlı Bakırköy Ataköy İleri Biyolojik Su Arıtma Tesisi'nde çalışanlar tarafından bir erkek cesedi bulundu. Uzun süredir orada olduğu anlaşılan ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Mossad casusları adliyeye sevk edildi! TEM polislerinin maske ve eldiven kullanmaları dikkat çekti
İsrail adına casusluk yaptıkları gerekçesiyle yakalanan 34 şüpheli adliyeye sevk edildi. 4 gün boyunca ifadesi alınan şüphelilere refakat eden TEM polislerinin bu kez maske ve eldiven kullandıkları dikkatlerden kaçmadı.
Bir üniversite öğrencisinin Filistin yürüyüşünden dönen vatandaşa yumruk atmasının ardından Fatih Altaylı, sosyal medyada "Eline sağlık" paylaşımında bulunmuştu. Hakkında soruşturma başlatılan Altaylı, ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bır..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Sözümüzü yerine getirdik
Ortak Paylaşım Forumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret zammıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yeni asgari ücretle çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü bir kez daha yerine getirmiş olduk. İşverenin yükünü hafifletmek, işçi..
Bakan Uraloğlu: Hayali kurulan her proje gerçeğe dönüşüyor
Bakan Uraloğlu: Hayali kurulan her proje gerçeğe dönüşüyor
Tarihi anın günü ve saati belli oldu... Uzay misyonuna özel pul
Tarihi anın günü ve saati belli oldu... Uzay misyonuna özel pul
Pençe Kilit'te 2 terörist etkisiz halde
Pençe Kilit'te 2 terörist etkisiz halde
İletişim'den 'Kıbrıs Gerçekleri' sergisi
İletişim'den 'Kıbrıs Gerçekleri' sergisi
Komşu, Türklerin yakın takibinde! Yunanistan'da emlak yarışı!
Komşu, Türklerin yakın takibinde! Yunanistan'da emlak yarışı!
2 bölgesel suç örgütü de 'Kafes'lendi!
2 bölgesel suç örgütü de 'Kafes'lendi!
Yurtta hava durumu bugün nasıl?
Yurtta hava durumu bugün nasıl?
Blinken ziyareti öncesi ABD'den açıklama: Masada İsveç'in NATO üyeliği olacak
Washington yönetimi, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın Türkiye ziyaretiyle ilgili açıklama yayınladı. ABD Dışişleri'nden yayınlanan açıklamada Blinken'ın, mevkidaşı Hakan Fidan ile İsveç'in NATO üyeliğinin onaylanma sürecini konuşacağı bildirildi...
Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can'la ilgili bir konferans sırasında görüntülenen cep telefonu üzerinden "torpil" iddiası ortaya atılmıştı. Muhabirin "Dün ortaya çıkan torpil mesajları vardı. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna sinirlenen Can "Torpil mesajl..
AK Parti Sözcüsü Çelik canlı yayında gözyaşlarını tutamadı: Bu soykırımcıların yargılandıklarını göreceğiz
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayında İsrail saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için gözyaşı döktü. Çelik, "O çocukların ölümü insanlık için utanç. Dakikada 10 çocuk ölüyor. Böyle bir şey olabilir mi? Allah'ın izniyle direnenler ..
Ankara'nın Sincan ilçesinde 15 yaşındaki genç kız ölü olarak bulundu
Ankara'nın Sincan ilçesinde 15 yaşındaki genç kız tabancayla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Polisin ilk incelemesi sonucu intihar ettiği düşünülen genç kızın bir not bıraktığı öğrenilirken notun içeriği hakkında bir bilgiye ulaşılamadı...
Kapalı Çarşı esnafı, Başakşehir'deki lüks sitenin otoparkında kurulan pusuda can verdi
İstanbul Başakşehir'de bulunan lüks bir sitede, Kapalı Çarşı'da esnaf olan iş insanı Abdülkadir Altuğrul'a silahlı saldırı düzenlendi. Sitenin otoparkında meydana gelen olayda Altuğrul hayatını kaybetti.
MİT'in yakaladığı 34 Mossad ajanı sorguda! Muhammed Dahlan'a yakınlıkları gün yüzüne çıktı
İsrail gizli servisi Mossad'a çalıştıkları gerekçesi ile MİT tarafından gözaltına alınan 34 ajanın sorgusu sürüyor. Soruşturma detaylarında ajanların, Sırbistan'da sürgün yaşayan Muhammed Yusuf Dahlan'a yakın isimler oldukları gün yüzüne çıktı. Savaş sonr..
Eşi dahil 3 kişiyi öldüren caninin ağırlaştırılmış müebbeti istendi! Cesetleri WhatsApp'tan paylaşmış
Adana'da eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini bıçaklayarak öldüren sanık Özgür Durmuş hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet istemiyle dava açıldı. Cep telefonuyla maktullerin kanlı vaziyetteki fotoğraflarını çekip WhatsApp'tan paylaştığı belirlenen Durm..
İş adamının aracını takip edip kurşun yağmuruna tuttular
Kocaeli'de otomobiliyle seyir halindeyken kendisini takip eden iki kişinin silahlı saldırısına uğrayan iş adamı, şans eseri yara almadan kurtuldu. Otomobilin kapı ve camlarına 10 kurşun isabet ederken ekipler saldırganları yakalamak için çalışma başlattı...
Özel de Soyer de topa girdi! Cumhurbaşkanlığı, lise bahçesine Suriyeliler için anaokulu yapıldığı iddiasını yalanladı
Bornova Anadolu Lisesi'nin korusuna Suriyeliler için anaokulu yaptırıldığı ve bu nedenle ağaçların kesildiği söylentisi ortalığı karıştırdı. CHP lideri Özgür Özel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer art arda açıklamalarda bulunurken, Dezenform..
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Şahin: Kadın cinayetlerinde suçu ispat edilenin cezası idam olmalı
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, "Kadın cinayetlerinde verilen ceza en ağır ceza ağırlaştırılmış müebbet. Eskiden bunun karşılığı idamdı. Bana göre suçu ispat edilenin cezası idam olmalı. Hamile kadını sayısız bıçak darbesi ile katleden bir ins..
Kadıköy'de okul servisinin kaçırılma anı güvenlik kamerasında
Kadıköy'de içinde öğrencilerin bulunduğu servis minibüsünü kaçırdıktan sonra Pendik'te bırakan şahsın yakalanması için çalışma başlatılırken, korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Büyükçekmece'de 11. kattan düşen çocuk hayatını kaybetti
Büyükçekmece'de bir binanın 11. katından düşen 13 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Sokak ortasında eski eşi tarafından vurulan kadın hayatını kaybetti
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 45 yaşındaki kadın, boşandığı eşi tarafından boynundan silahla vuruldu. Ağır yaralanan talihsiz kadın hastanede hayatını kaybederken, eski eş olayın ardından kayıplara karıştı.
1 Mayıs'ta 55 ilde 103 ayrı etkinlik yapılacak
1 Mayıs'ta 55 ilde 103 ayrı etkinlik yapılacak
Hava ulaşımında tarihi iş birliği
Hava ulaşımında tarihi iş birliği
TBMM haftalık mesaisine yarın başlıyor
TBMM haftalık mesaisine yarın başlıyor
Haftanın ilk gününde yurtta hava nasıl?
Haftanın ilk gününde yurtta hava nasıl?
Trafikteki tartışmada eşi ve 8 yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklanarak öldürüldü
Antalya'da gece saatlerinde trafikte tartışma yaşayan Önder Çakır, servis ş..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI