GÜNDEM HABERLERİ

Denizcilik tarihine önemli mercek: İstanbul’un Gazi Vapurları ve Gazi Gemileri
Denizcilik tarihine önemli mercek: İstanbul’un Gazi Vapurları ve Gazi Gemileri
Yavuz Sultan'a demiryolu projesi
Yavuz Sultan'a demiryolu projesi
MİT'ten nokta atışı operasyon! PKK'ya eleman temin eden terörist öldürüldü
MİT, terör örgütü PKK/KCK'ya Avrupa'dan eleman temin eden terörist Faik Aydın'ı, Irak sınırından yaklaşık 160 kilometre derinlikte düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
Moody's Türkiye'nin kredi notunu teyit etti ve görünümü pozitife çevirdi
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu 'B3' olarak teyit ederken, not görünümünü 'durağan'dan 'pozitif'e çevirdi. Enflasyon dinamiklerinin değişmeye başladığına dair işaretler olduğu vurgulanan açıklamada, bunun da pa..
12 yaşındaki çocuk, eczacının verdiği muadil ilaç yüzünden hastanelik oldu
Kocaeli'de bir eczacı, otizmli kızı soğuk algınlığı geçiren babaya doktorun yazdığı ilacın muadilini verdi. İlacı kullandıktan sonra fenalaşan 12 yaşındaki Zeynep, vücudundaki kızarıklık ve kabarmalar nedeniyle 15 gün tedavi gördü. Baba Necdet Taş, eczacı..
Fon davasında Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına hükmedildi
Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın davası ertelendi. 13 saat süren duruşma, tanıkların dinlenmesi için 15 Ocak Pazartesi gününe ertelendi ve Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verild..
Şehit yakınlarının feryatları Mehmetçik'i ağlattı! Gözyaşlarını silah arkadaşı sildi
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan, Amasya'da dualar ve tekbirler eşliğinde defnedildi. Şehidin yakınları törende ayakta kalmakta güçlük çekerken, tabutun başında nöbet tutan asker de feryatlar sonrası gözyaşlarını..
Irak ve Suriye'nin kuzeyine yeni hava harekatı! 25 hedef imha edildi
Irak'ın kuzeyindeki Metina, Hakurk ve Kandil bölgeleri ile Suriye'nin kuzeyinde bulunan 25 hedef hava harekatıyla imha edildi, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.
Şehit babası ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telefon görüşmesi! Oğlunun son mesajı duygulandırdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin'in babası Nazif Evcin ile telefonda görüştü. Başsağlığı dileklerini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Makamı zaten cennet, şüphemiz yok." derken, Nazif Evc..
Otomobilin çarptığı 2 genç yaşamını yitirdi
Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde karayolunun karşısına geçmek isteyen Abdulhaluk Ölmez ve Şükran Tonk, otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Sürücü gözaltına alındı.
Şehitlerin intikamı için başlatılan operasyondan nefes kesen görüntüler
Kuzey Irak'ta 9 askerimizin şehit olmasının ardından başlatılan Kahramanlar-42 operasyonu devam ediyor. Bölgede şimdiye kadar 57 terörist etkisiz hale getirilirken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlardan görüntüler paylaştı.
Akli dengesi yerinde olmayan kişi, elektrik direğine çıkarak akıma kapıldı
Hatay'da akli dengesi yerinde olmayan bir şahıs, çıktığı elektrik direğinde akıma kapıldı. Şahıs hastaneye kaldırılırken yaşananlar çevredekiler tarafından kayıt altına alındı.
MİT'in Süleymaniye'ye düzenlediği operasyonda PKK'lı terörist Hasan Seburi öldürüldü
MİT, Türkiye'ye yönelik istihbarat toplama, keşif ve gözetleme faaliyeti yürüttüğü tespit edilen terör örgütü PKK/KCK mensubu Hasan Seburi'yi, Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi.
İstanbul'da atık toplama merkezindeki buzdolabında çocuk cesedi bulundu
İstanbul Maltepe'de atık toplama merkezindeki buzdolabında çocuk cesedi bulundu. İşyerinden kötü koku gelmesi üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, buzdolabının içinde bulunan kişinin 15 yaşındaki yabancı uyruklu Nimetullah isimli bir çocuk olduğunu belir..
Kocaeli Cezaevi çocuk koğuşunda kan donduran işkence! İdrar içirip cinsel istismarda bulunmuşlar
Kocaeli 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan S.T. ve M.D., aynı koğuşta kaldıkları 4 kişinin cinsel istismarına uğradı. İfadesi alınan E.G. "Plastik ayakkabı çekeceğine bulaşık deterjanı döktürerek S.T. ve M.D.'yi zorla bunun üzerine..
Farah Zeynep Abdullah, AK Parti'den İYİ Parti'ye geçen Kazım Özgan'ı tiye alarak tebrik etti
Bergen filmini "Şiddet içeriyor" diyerek yasaklatan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, AK Parti'den İYİ Parti'ye geçti. Filmin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, Özgan'ı "Yolun açık olsun zeka küpü başkan" sözleriyle tiye alarak tebrik etti...
5 kat zam talep eden ev sahibi kadın, sopayla kiracısına saldırdı
İstanbul'da ev sahibi bir kadın, 5 kat artırarak 15 bin TL istediği kirayı kabul etmeyen kiracısına saldırdı. Sopalı saldırı, kiracı genç tarafından kayıt altına alındı.
Alman gazeteden skandal Türkiye haritası! Şehitlerimizin intikamı için yapılan harekatı böyle duyurdular
9 askerimizin hain saldırıda şehit düşmesi sonrası TSK, Suriye ve Irak'taki terör hedeflerini bir bir imha ediyor. Gelişme dünyanın pek çok haber kuruluşu tarafından manşete taşınırken, Alman Tagesschau gazetesinde yer alan skandal harita ise infial yarat..
Irak'ın kuzeyinde şehit olan 6 askerimiz bugün düzenlenecek törenlerle son yolculuklarına uğurlanacak
Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerin taciz ve sızma girişimi sonucu şehit olan 9 askerimizden 6'sı bugün defnedilecek. Şehitlerimiz Kahramanmaraş, Niğde, Giresun, Ordu, Eskişehir ve Aksaray'da düzenlenecek törenlerle son yolcu..
Suriye'nin kuzeyinde saldırı girişiminde bulunan 7 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde saldırı girişiminde bulunan toplam 7 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
Metin Külünk, Afrika için kitap satın aldı ve dağıttı
“Turgut Tunç, kendisinin amatör bir fotoğrafçı olduğunu iddia ediyor ama fotoğrafların ruhu Afrika’daki dramı, acıyı, bir uygarlığın çöküşünü olduğu gibi dışa vurmuş. Turgut Tunç kardeşimiz, bu fotoğraf sergisi ve yeni çıkan kitabıyla insansız uygarlığın ..
Kahramanlar-42 operasyonuna 37 Tim'le devam
Kahramanlar-42 operasyonuna 37 Tim'le devam
Bolu 3,9 büyüklüğünde sallandı!
Bolu 3,9 büyüklüğünde sallandı!
Dondurucu soğuklara dikkat!
Dondurucu soğuklara dikkat!
Hollanda'da Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına engel olmak isteyen protestoculara polisten sert müdahale
Hollanda'nın Arnhem kentinde aşırı sağcı Pegida hareketinin lideri Edwin Wagensveld, polis koruması eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı. Hollanda polisi, Wagensveld'e engel olmak isteyen çoğunluğu Türklerden oluşan protestoculara coplarla müdahale etti. Çıkan ..
Mehmetçik, terör hedeflerini tek tek vuruyor: Son 24 saatte 57 terörist etkisiz hale getirildi
Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 9 askerimizin şehit olmasının ardından TSK Kuzey Irak'ta operasyonlarını artırdı. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, operasyonların aralıksız devam ettiği belirtilerek, "Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalm..
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden Hatay İskenderun'da tır kasasında cesetler taşındığı iddiasına yalanlama
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan "6 Şubat depreminin ardından Hatay İskenderun'da tır kasasında cesetler torbalarla taşındı" görüntülerini yalanladı. Açıklamada kasadakileri..
Dağlık alanda cansız bedenine ulaşılmıştı! Rus turistin yanında boş uyku hapı kutuları ve alkol bulundu
Tatil için geldiği Antalya'nın Kemer İlçesinde kaldığı otelden dağlık bölgeye giden ve kaybolan daha sonra yapılan aramalar sonucunda cansız bedenine dağlık alanda ulaşılan Rus Uyruklu Nadezhda Iarygina'nın, yanında boş uyku hapı kutuları bulunduğu ve içi..
Ünlü oyuncu Halil Ergün'ün kaza anının görüntüleri ortaya çıktı
Ünlü oyuncu Halil Ergün, geçtiğimiz aylarda Şişli'de aracıyla seyir halindeyken ayağı gaz pedalına sıkışınca direksiyon hakimiyetini kaybederek yan şeritteki bir araca çarparak kaldırıma çıktı. Ünlü oyuncunun ölümden döndüğü anlar güvenlik kamerasına yans..
Mehmetçik terör hedeflerini tek tek vuruyor: 32 terörist etkisiz hale getirildi
Pençe-Kilit Harekat bölgesindeki saldırının ardından, Irak'ın kuzeyinde hava harekatları ve kara ateş destek vasıtalarıyla vurulan hedeflerde 23, Suriye'nin kuzeyinde ise 9 olmak üzere toplam 32 terörist etkisiz hale getirildi.
CHP, Tandoğan mitingini iptal etti
Irak'ın kuzeyinden gelen şehit haberleri üzerine bugün partisinin Merkez Yönetim Kurulu'nu olağanüstü toplayan CHP lideri Özgür Özel, yarın Ankara Tandoğan'da gerçekleştirmeyi planladıkları mitingin iptal edildiğini duyurdu.
ABD'de kar fırtınası alarmı! 2 kişi hayatını kaybetti, eyaletlerde OHAL ilan edildi
ABD'nin Orta Batı, Güney ve Doğu bölgelerinde etkisini gösteren kar fırtınası sebebiyle birçok eyalette acil durum ilan edildi. Bazı bölgelerde sıcaklıklar eksi 40 dereceye kadar düşerken, Idaho ve Minnesota eyaletlerinde 2 kişi hayatını kaybetti...
Türkiye'de yakalanan DEAŞ'lı teröristin cebinden İsrail parası çıktı! Üzerine bir de not düşmüşler
Yılbaşında Türkiye'de eylem hazırlığı içerisinde olan ancak MİT unsurları tarafından çökertilen DEAŞ hücresinde İsrail izine rastlandı. Hücrenin lideri olan Muhammad Hilaf İbrahim İbrahim'in üzerinden İsrail parası çıktı. Paranın üzerinde İngilizce kaleme..
Görüntü İstanbul'dan! Başıboş atlar sokak ortasında geziyor
Esenyurt sokaklarında dolaşan başıboş atları gören vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı. Trafikteki sürücülere zor anlar yaşatan atlar, bir süre sonra gözden kayboldu.
Otobüs firması, çay servisinde üzerine kaynar su dökülen yolcuya 26 bin TL ödeyecek
Şehirlerarası sefer yapan bir otobüste çalışan muavin, çay servisi sırasında yolculardan Melahat Köseoğlu'nun üzerine kaynar su döktü. Uzun zamandır devam eden dava sürecinin sonunda, firmanın Köseoğlu'na 26 bin 76 lira tazminat ödemesine karar verildi...
Dolmabahçe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında güvenlik zirvesi: Sınırlarımızda 'teröristan' kurulmasına izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 9 askerimizin şehit olmasının ardından güvenlik zirvesini toplama kararı aldı. Erdoğan başkanlığında Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleşen toplantı yaklaşık 1 saat sürdü. Toplantısı sonrası yapılan..
Bakan Özhaseki'den Kahramanmaraşlı şehidimizin ailesiyle ilgili açıklama: Kendi istekleriyle konteyneri depo olarak kullanıp çadırda kalıyorlar
Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in Kahramanmaraş'taki ailesinin çadırda yaşadığının ortaya çıkmasının ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki açıklama yaptı. Bakan Özhaseki, şeh..
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Akşener'le görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 şehit verdiğimiz saldırı sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le görüştü. Görüşmede terörle mücadele operasyonları ele alındı.
Kuzey Irak'taki üs bölgesine saldırı: 9 asker şehit oldu
Terör örgütü PKK, Kuzey Irak'taki bir üs bölgesine sızmaya çalıştı. Sızma girişimi sırasında çıkan çatışmalarda 9 Türk Silahlı Kuvvetleri personeli şehit oldu. Çatışmalarda 4 personel de yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı, saldırının ardından etkisiz hale..
Bolu'da deprem!
Bolu'da deprem!
Provokatif paylaşımlar İçişleri'nin takibinde! Çatışma iddialarına Hakkari'den yalanlama
Provokatif paylaşımlar İçişleri'nin takibinde! Çatışma iddialarına Hakkari'den yalanlama
Devletin zirvesi Dolmabahçe'de toplanacak
Devletin zirvesi Dolmabahçe'de toplanacak
Pençe Kilit'ten acı haber!
Pençe Kilit'ten acı haber!
Ticaret'ten iki korunma önlemi soruşturması!
Ticaret'ten iki korunma önlemi soruşturması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara adayımızı pazar günü açıklayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Ankara adayımızı pazar günü açıklayacağız. Büyükşehir ve kalan illeri de bu hafta açıklayacağız" dedi.
Kartal Belediye Başkanı, 4 yıl boyunca fark etmediği kaldırımı seçime 2 ay kala fark etti
Kartal Belediye Başkanı, 4 yıl boyunca fark etmediği bir kaldırımı seçimlere 2 ay kala onarmaya karar verdi. Kısa sürede gündem olan görüntü için "Her sene seçim olsaydı emin olun ülkemiz şu an dünyada ilk 5'e girerdi" şeklinde yorumlar yapıldı...
SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek zam çalışması tamamlandı! Gelecek hafta Kabine'ye sunulacak
Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Hazine ve Maliye bakanlıklarının, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yönelik ek zammı içeren çalışmasını tamamladı. Mevcutta 7 bin 500 lira olarak uygulanan en düşük emekli aylığının yükseltilmesine yönelik farklı senaryoların yer ..
Bahar ve Nihal Candan'ın dolandırıcılık soruşturmasında 3 şüpheli daha tutuklandı
Sosyal medya fenomenleri Alisya Bahar Candan ve Gülnihal Çiçek kardeşlerin tutuklandığı dolandırıcılık soruşturmasında 3 şüpheli daha tutuklandı. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, mağdurlardan aldıkları paraları geri öd..
Seçil Erzan mahkeme salonunda ağladı: 'Bana para vermeyin artık' diye yalvarıyordum
Ünlü futbolcuların da adının geçtiği Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılandığı davada ikinci duruşma yapıldı. Mahkeme salonunda ağlayan Erzan, "Öyle bir an geldi ki, 'bana para vermeyin artık' diye yalvarıyordum resmen" dedi. Hakimin "Almasaydın o zaman sen d..
Seçil Erzan'ın savunmasındaki dizi repliği mahkemeye damga vurdu: Herkes yer içer, hesabı Seçil öder
Aralarında ünlü futbolcuların da bulunduğu 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan hakim karşısına çıktı. Mahkemede ağlayan Erzan, İnci Taneleri dizisindeki "Herkes yer içer, hesabı Dilber öder" repliğini kendisine uyarlayarak savunma yap..
Yeğenini tabancayla vuran amca, aynı silahla intihar etti
Zonguldak'ta fırında çalışan yeğenini vuran Hüseyin Selam, aynı silahla kendini boynundan vurdu. Amca Selam yaşamını yitirirken vurduğu yeğeni tedavi altına alındı.
MİT, Avrupa'ya kaçmaya hazırlanan terörist Serhat Bal'ı yakalayarak Türkiye'ye getirdi
MİT, Avrupa'ya kaçmaya hazırlandığı tespit edilen terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Serhat Bal'ı, sınır ötesi operasyonla yakalayarak Türkiye'ye getirdi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: SSK, Bağkur ve memur emekli aylıklarını dengeye taşıyacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "SSK, Bağkur ve memur emekli aylıklarını dengeye taşıyacağız. Bunun için kanuni düzenleme ihtiyacı var. En düşük emekli maaşı olan 7 bin 500 lira için ne yapabileceğimizi çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde Kabine'de e..
Antalya'da doğa yürüyüşüne çıkan Rus turistin cansız bedeni günler sonra bulundu
Antalya'nın Kemer ilçesine tatile gelen ve 4 Ocak'ta çıktığı doğa yürüyüşünden dönmeyen Rus kadın bugün sabah saatlerinde ölü olarak bulundu. Arama çalışmaları sonucunda cesedi bulunan turistin cansız bedeni Kemer Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı...
Kocasına kurduğu tuzak sonu oldu! Şimdi cezaevinde
Amerika'da yaşayan bir kadın, sigorta parası için eşinin kahvesine zehir koyarken kocasının yerleştirdiği gizli kameraya yakalanarak tutuklandı. Basına da servis edilen o ana ilişkin görüntüler büyük yankı uyandırdı.
İstanbul'da kuryenin ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı
İstanbul Fatih'te motokurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olan ve hakkında yakalama kararı çıkarılan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud, Türkiye'ye gelerek ifade verdi. Eski savunmalarını tekrar eden Mohamud'ın yakala..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD ve İngiltere'nin Yemen saldırısına ilk yorum: Kızıldeniz'i kan gölüne çevirme hevesindeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ve İngiltere'nin Yemen'deki Husi hedeflerine yönelik saldırılarına ilişkin değerlendirmede bulundu. Erdoğan, "Kızıldeniz'i kan gölüne çevirme hevesindeler. Bu orantılı değil orantısız bir güç kullanımıdır. Husiler, ABD ve İngilt..
Sanayi yatırımları KKTC ile hızlanacak
Sanayi yatırımları KKTC ile hızlanacak
Aile'den 100. Yıl Vizyon Çalıştayı
Aile'den 100. Yıl Vizyon Çalıştayı
Azerbaycan ile milletlerarası anlaşma 'Resmi'leşti
Azerbaycan ile milletlerarası anlaşma 'Resmi'leşti
GÖKVATAN Savunma'ya emanet
GÖKVATAN Savunma'ya emanet
Tüketicinin 4 milyar TL'lik uyuşmazlığı 'Ticaret'en çözüldü
Tüketicinin 4 milyar TL'lik uyuşmazlığı 'Ticaret'en çözüldü
Kuzey Marmara Otoyolu'nda ters yöne giren otomobil kilometrelerce ilerledi
Kuzey Marmara Otoyolu Tayakadın Mevkii tehlikeli anlara sahne oldu. Bir otomobil, girdiği ters yönde kilometrelerce ilerledi. Trafiğe aldırış etmeden ters yönde ilerleyen sürücünün, akaryakıt istasyonuna ulaşmaya çalıştığı öğrenildi.
İstanbul'a kar geliyor! AKOM saat vererek uyardı
AKOM, İstanbul için kar yağışı uyarısı yaptı. AKOM'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da cuma günü öğle saatlerinden itibaren şehir merkezinde karla karışık yağmur, yüksek kesimlerde ise hafif kar yağışının etkili olması bekleniyor. Öte yandan vatandaş..
Forex yatırım dolandırıcılarına yönelik Sibergöz-13 operasyonu: 8'i Türk 65'i yabancı 73 kişi gözaltına alındı
Forex yatırım dolandırıcılarına yönelik İstanbul'da düzenlenen Sibergöz-13 operasyonunda 8'i Türk 65'i yabancı 73 kişi gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyona ilişkin bilgi vererek, "Yapılan aramalarda; 103 adet PC ve bağlı çok sayıda ..
Denizkurdu Tatbikatı sırasında 1 askerimiz şehit oldu
Denizkurdu Tatbikatı kapsamında mayın temizleme eğitimi icra eden TCG Edremit'te görevli Mayın Harbi Dalgıcı Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat, dalış eğitimi esnasında rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede şehit düştü.
İran, TÜPRAŞ'ın Irak'tan aldığı 140 bin ton ham petrolü taşıyan tankere el koyduğunu doğruladı
TÜPRAŞ'ın Irak'tan aldığı 140 bin ton ham petrolü taşırken Umman açıklarında iletişimin kesildiği St. Nikolas isimli gemiye İran'ın el koyduğu doğrulandı. İran'dan gelen açıklamada, "St Nikolas" adlı tankere geçen yıl "Suez Rajan" adıyla seyrettiği sırada..
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 1 askerimiz şehit oldu, 1 askerimiz yaralandı
Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin düzenlediği taciz ve sızma girişimi sonrası çıkan çatışmada Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan şehit oldu. 1 askerimiz yaralandı.
Türkiye'de bugün hava nasıl olacak?
Türkiye'de bugün hava nasıl olacak?
Site aidatları kiraladı yakaladı!
Site aidatları kiraladı yakaladı!
Hudutlardan geçit yok!
Hudutlardan geçit yok!
Türkiye'den vizesiz 118 ülkeye gidilebiliyor
Türkiye'den vizesiz 118 ülkeye gidilebiliyor
Kahramanlar'dan DEAŞ'a operasyon
Kahramanlar'dan DEAŞ'a operasyon
Bedelli askerlik tutarı 182.609 TL
Bedelli askerlik tutarı 182.609 TL
İçişleri kırmızlı bültenlileri İstanbul'da 'Kafes'ledi
İçişleri kırmızlı bültenlileri İstanbul'da 'Kafes'ledi
Regaib Kandilimiz mübarek olsun
Regaib Kandilimiz mübarek olsun
Başkan Alinur Aktaş gazetecilerle buluştu
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü 
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Küresel dengeler Türkiye'nin önemini arttırdı
Küresel dengeler Türkiye'nin önemini arttırdı
İletişim'den 'Van ve Edremit saldırısı' dezenformasyonu açıklaması
İletişim'den 'Van ve Edremit saldırısı' dezenformasyonu açıklaması
Liseli gençler 81 ile yayıldı... Gençbizz şirketlerini kurdu
Liseli gençler 81 ile yayıldı... Gençbizz şirketlerini kurdu
Merkez Bankası zorunlu karşılıklara uygulanacak faizi yükseltti
Merkez Bankası, zorunlu karşılık faiz oranlarında değişikliğe gitti. Buna g..
Yeni Zelanda askerleri Çanakkale'de
Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yıl dönümü nedeniyle Türkiye'ye gelen Yen..
Cuma namazında Atatürk'e hakaret eden kişiye 3 yıl 9 ay hapis cezası
Gayrettepe'de cuma namazı sırasında Atatürk'e dua edilmesine tepki gösterip..
MİT'in sağladığı istihbarat ile 2 DEAŞ'lı yakalandı
Milli İstihbarat Teşkilatı'nın sağladığı istihbarat desteğiyle Suriye Milli..
Düzce'de yumurta tavuğu dağıtımında uzun kuyruklar oluştu
Düzce'de çiftçilere 170 liraya tavuk dağıtımı yapıldı. 3 yıl boyunca yumurt..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI