GÜNDEM HABERLERİ

Başakşehir'de hamile öğretmene saldıran veli tutuklandı
Başakşehir'de bir okulda hamile öğretmeni darp eden veli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Öğretmenle veli arasındaki anlaşmazlığın çocuklarında disleksi olabileceğini söylemesi üzerine çıktığı, velinin sürekli sınıfta beklemek istediği, öğretmeni rahats..
PORTAŞ'ı 28 milyar lira zarara uğratan Mesut Özarslan, İYİ Parti'den istifa etti
Mamak Kentsel Dönüşüm projesinde PORTAŞ üzerinden yapılan ihalelerde yaşanan usulsüzlükleri belgeleriyle ortaya çıkaran AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'ı istifaya davet eden İYİ Parti Kurucu Ankara İl Başkanı Mesut Özarslan, partisinden istifa ..
Afyankarahisar'da silahlı saldırı: 3'ü kadın 4 kişi öldürüldü
Afyonkarahisar'da aynı evde 3'ü kadın 4 kişi silahla vurularak öldürüldü.
Yerel seçimlerde 32 il için oy verme saatlerinde değişikliğe gidildi
YSK'nın kararıyla 30 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde oy verme saatleri belirlendi. 32 ilde oy verme saatleri 07.00-16.00 olarak değiştirildi, diğer illerde ise saatler 08.00-17.00 olarak açıklandı.
Yeşilçam oyuncusu Cevdet Arıkan hayatını kaybetti
Tosun Paşa filminde Seferoğulları'ndan Suphi'yi oynayan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cevdet Arıkan, bir süredir kanserle mücadele ediyordu. Evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmak istenen oyuncu, yolda hayatını kaybetti. 76 yaşında vefat eden Arıkan, bugün ..
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Depoları doldurun! Zam geliyor
Depoları doldurun! Zam geliyor
Şırnak'ta Uzman Çavuş'un intiharıyla ilgili soruşturma genişletildi
Şırnak'ta Uzman Çavuş'un intiharıyla ilgili soruşturma genişletildi
Aldatıcı reklamlara 'Ticaret' radarı! 114,1 milyon TL ceza kesildi
Aldatıcı reklamlara 'Ticaret' radarı! 114,1 milyon TL ceza kesildi
Sanayi ve teknolojide de Macaristan'la iş birliği
Sanayi ve teknolojide de Macaristan'la iş birliği
Irak ve Suriye'de 7 terörist etkisiz!
Irak ve Suriye'de 7 terörist etkisiz!
Ulaşım ve altyapıda 30 yıl planlandı
Ulaşım ve altyapıda 30 yıl planlandı
Bakan Özhaseki: Yerinde Dönüşüm projesine 250 bin 170 başvuru yapıldı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş depremlerinde evleri yıkılan afetzedelerin yeni evlerine kavuşmaları için hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm" projesiyle ilgili açıklama yaptı. Bakan Özhaseki, "Bugün itibarıyla '..
Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı: Anne ile oğlu hayatını kaybetti
Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde kontrolden çıkan otomobil bariyerlere ok gibi saplandı. Kazada anne ve oğlu hayatını kaybederken, sürücü ise yaralandı. Kazada yaşamını yitiren Ayşe Malkoç'un bugün doğum günü olduğu öğrenildi.
Macaristan Başbakanı Orban'dan nükteli paylaşım: 1 beygir verdim, karşılığında 435 beygir gücü aldım
Resmi temaslarda bulunmak için Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'a yerli ve milli imkanlarla üretilen Togg hediye etti. Orban ise Erdoğan'a Macar atı hediye etti. Hediyeleşmey..
Denizden 3 ay sonra cesedi çıkarılan adamın, kız arkadaşını kurtarmak için suya atladığı ortaya çıktı
İstanbul Beşiktaş Arnavutköy İskelesi sahil kesiminde denizde ceset bulundu. Cesedin İran uyruklu Jaber Sabokbar'a ait olduğu ve yaklaşık 3 ay önce kız arkadaşını kurtarmak için denize atladığı öğrenildi. Sabokbar'ın kız arkadaşının ise çevredeki vatandaş..
Asgari Ücret Komisyonu'na katılan işçi konuştu: Bir baba için utanç verici
Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısına katılan işçiler, yaşadıkları zorluğu anlattı. Karayollarında taşeron işçi olan Durmuş Öztürk, "Çocuğuma 10 lira verebilmek için borç aldım. Eşimin evlilik yüzüğünü bozdurup çocuğumun boğazından bir şeyler geçirdi..
Yalova açıklarındaki 4.1'lik depremde hasar gören İstanbul Güngören'de bulunan bina boşaltılacak
Yalova açıklarında meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından İstanbul Güngören'de bulunan bir binanın balkon tavanında çökme meydana geldi. Yapılan incelemenin ardından binanın boşaltılmasına karar verilirken bina sakinlerinden, evlerindeki değer..
Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem
Önceki gece 4,3 ile sallanan Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde bu sefer 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 15,68 kilometre derinliğinde gerçekleşti.
1 Ocak 2024'ten itibaren lokanta, restoran, kafe ve pastaneler fiyat listelerini giriş kapısı ve masalara koyacak
Ticaret Bakanlığı fiyat etiketlerine yönelik önemli bir karara imza attı. Resmi Gazete'de yayımlanan yeni yönetmeliğe göre 1 Ocak 2024'ten itibaren işletmeler, hizmetin özelliği ve tüketiciye sunuluş biçimine göre fiyat listesini iş yerine asmakla yükümlü..
100. yıl için basılmıştı! Yeni 5 liraların üzerindeki Atatürk görseli büyük tepki çekti
Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü için 100 milyon adet basılarak dolaşıma giren 5 lira değerindeki madeni hatıra paralarının üzerindeki Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk görseli büyük tepki çekti. Madeni para üzerindeki rölyefin Atatürk'e benzemediğini ifade ed..
Macaristan Başbakanı Orban: Türkiye olmadan Macaristan'ın güvenliği yok
Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ortak düzenlenen basın toplantısında sarf ettiği cümle büyük ses getirdi. Orban, "Türkiye olmadan Macaristan'ın güvenliği yok. Macaristan'ı tehdit eden göç tehdidi, Türkiye'siz durdurulamaz" d..
Türkiye'de bugün hava nasıl olacak?
Türkiye'de bugün hava nasıl olacak?
Bürokrasi 'tuş' oldu! Ayda 120 milyon giriş yapılıyor
Bürokrasi 'tuş' oldu! Ayda 120 milyon giriş yapılıyor
Son günlerin en tartışmalı konusu! Şeyh Said'in idamıyla sonuçlanan süreçte neler yaşandı?
Diyarbakır'da "Şeyh Said Bulvarı" ismi tartışması sonucunda İYİ Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Salim Ensarioğlu ve Diyarbakır İl Başkanı'nın da aralarında bulunduğu toplam 12 bin 750 partili istifa etti. Şeyh Said ile ilgili başlayan tartışmalar devam..
Esenyurt'taki 2 kişinin can verdiği kanlı tekel bayi saldırısında istenen cezalar belli oldu
İstanbul Esenyurt'ta temmuz ayında 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı tekel bayisi saldırısında istenen cezalar belli oldu. Tutuklular Tarık Özer, Murat Özer, Azat Özer ve Servet Özer'in, Yunus Emre Erzen'e yönelik "tasarlayarak kan gütme saikiyle..
Babasını defalarca bıçaklayarak öldürüp intihara kalkıştı
Tekirdağ'da 25 yaşındaki bir kişi, evde tartıştığı babasını 10 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra intihara kalkışan şahıs, olay yerine gelen ekiplerce gözaltına alındı.
İsrail'de muhalefet lideri Yair Lapid: Netanyahu, mevcut koşullarda başbakan olmaya devam edemez
İsrail'de muhalefet lideri Yair Lapid, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun mevcut durumda başbakan olmaya devam edemeyeceğini söyledi. Lapid, "Halkın güvenini kaybetmiş, dünyanın güvenini kaybetmiş, güvenlik kurumunun güvenini kaybetmiş bir başbakanım..
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Depremlerde her ihtiyaca yetişemedim, vatandaşlardan helallik istiyorum
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yetişemedikleri yerler olduğunu söyleyerek helallik istedi. Bakan Koca, "Sağlık Bakanı olarak, elimden gelen ne varsa, kaybedilen canların, yıkılmış şehirlerin acısı..
Türkiye'den ABD'ye Gazze çağrısı: İsrail üzerindeki nüfuzunu kullan
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Antony Blinken ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İkili ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve küresel meselelerin de ele alındığı görüşmede İsrail-Filistin gerilimi üzerinde duruldu. Gazze ve Batı Şeria'daki d..
Emre Belözoğlu, Halil Umut Meler'e yumruk atan Faruk Koca'ya sahip çıktı: Başkanımız güçlü bir karakter, çok değerli bir insan
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Hakem Halil Umut Meler'e yumruk attığı için tutuklanan kulübün eski başkanı Faruk Koca'ya sahip çıktı. Koca'yı cezaevinde ziyaret eden Belözoğlu, "Başkanımız güçlü bir karakter. Bu camianın ayakta durmasında..
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den muhalefetin
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in, TBMM'deki bütçe konuşmasında gergin anlar yaşandı. Konuşması DEM Parti ve CHP sıralarından yükselen seslerle sık sık bölünen Tekin, "Sizin tarikat cemaat dediğiniz, bizim STK dediğimiz yapılarla toplasanız 10 tane proto..
Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun kuryeyi öldürdüğü kazadan yeni görüntü ortaya çıktı
İstanbul Fatih'te Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud'un motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olduğu kazanın yeni görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde çarpışma anı sonrasında şüphelinin aracına ait arka fren..
Atkı, bere, eldiven ne varsa hazırlayın! İstanbul'a önümüzdeki hafta sonu kar geliyor
Yağışlı ve soğuk havanın etkisinde olan İstanbul'da hafta başından itibaren sıcaklıklar yeniden artacak. Megakente cuma günüyle birlikte sağanak yağış yeniden giriş yapacak. Sıcaklıkların hafta sonu yeniden düşeceği İstanbul'da pazar günü karla karışık ya..
Marmara'yı sallayan depremle ilgili bakanlardan peş peşe açıklama: Ekipler saha tarama çalışmalarına başladı
Marmara Denizi, Yalova'nın Çınarcık ilçesi açıklarında gerçekleşen 4,1 büyüklüğündeki depremle ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama geldi. Bakan Yerlikaya ve Koca, olumsuz ihbar alınmadığını, ekiplerin saha tar..
İstanbul'da da hissedilen 4.1'lik depremin ardından Naci Görür'den açıklama: Sistem, gerilim biriktiriyor
Yalova'nın Çınarcık ilçesi açıklarında 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, Bursa, Kocaeli, Balıkesir'den de hissedilirken Prof. Dr. Naci Görür "Deprem Adalar Fayının güneyindeki küçük normal faylar üzerinde olmuş olabilir. Fay çözü..
Kuzey Marmara'da yolcu otobüsüyle tır çarpıştı: 1 ölü, 31 yaralı
Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsü ile tır çarpıştı. Feci kazada otobüsteki muavin yaşamını yitirirken, 31 kişi ise yaralandı.
Art arda 17 sarsıntı! Gümüşhane'de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Gümüşhane'de gece yarısı art arda 17 sarsıntı gerçekleşti. Depremlerin en şiddetlisi olan 4.3'lük sarsıntı ise kentte büyük panik yarattı. Vali Alper Tanrısever, depremle ilgili olumsuz bir durumun olmadığını belirtti.
Adana Büyükşehir Belediyesi'ne rüşvet operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyonda aralarında Büyükşehir Belediyesi Başkanının danışmanlarından birinin de olduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Marmara Denizi 4,1 sallandı!
Marmara Denizi 4,1 sallandı!
İlk uzay misyonu 9 Ocak'ta
İlk uzay misyonu 9 Ocak'ta
İkisini birarada sunan markalar rekabette olacak... Yeni nesil müşteri deneyimi nasıl olacak?
İkisini birarada sunan markalar rekabette olacak... Yeni nesil müşteri deneyimi nasıl olacak?
Türkiye tarımsal üretimde ilk 4'te
Türkiye tarımsal üretimde ilk 4'te
Yolcu otobüslerinde hız takip dönemi başlıyor
Yolcu otobüslerinde hız takip dönemi başlıyor
Milli Piyango yılbaşı biletlerine yoğun ilgi
Milli Piyango yılbaşı biletlerine yoğun ilgi
İstanbul'da yağış ve fırtına! Ağaç otomobilin üzerine devrildi, İETT otobüsünü su bastı
İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağış ve fırtına nedeniyle Bakırköy'de ağaç otomobilin üzerine devrildi. Akşam saatlerinde trafikte yoğunluk oluşurken, Küçükçekmece'de de bir İETT otobüsünü su bastı. Yolcular otobüste ayakta durmakta g..
TBMM'de Bakan Koca ile Bozdağ arasında güldüren diyalog
TBMM'deki bütçe görüşmelerine katılan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Meclis Genel Kurulu'na bakanlığının çalışmalarını anlatan Koca, süre yetmeyince Bozdağ'dan, "Az kaldı 5 dakikaya b..
İçişleri Bakanı Yerlikaya: Türk vatandaşlığına geçen Suriyeli sayısı 238 bin 55
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TBMM'deki bütçe görüşmelerinde, Türk vatandaşlığına geçen Suriyelilerin sayısını açıkladı. Bakan Yerlikaya, "2023 aralık ayı itibarıyla 238 bin 55 geçici koruma altında bulunan Suriye uyruklu yabancı, istisnai olarak Türk va..
İstanbul'da şiddetli rüzgarın etkisiyle güvenlik paneli yola devrildi
İstanbul'da dünden beri etkili olan sağanak yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Kadıköy'de bir binanın önündeki güvenlik paneli yola devrildi. Şans eseri olayda kimse yaralanmadı.
Doktorların göç nedenini para işareti yaparak açıklamıştı! Koca tepki çeken görüntüyü bu sözlerle savundu
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın doktorların yurt dışına gitme sebebini paraya bağlayıp eliyle yaptığı işaret kamuoyunda tepki çekmişti. TBMM Genel Kurulu'nda konuyla ilgili açıklama yapan Bakan Koca, "Özür dilememi gerektirecek bir durum yok. Benim orada..
Önce tekmediler sonra kemerle dövdüler! Kocaeli'de eğlence mekanında yaşanan kavga kamerada
Kocaeli'de bir eğlence mekanında 2 şahıs ile kalabalık bir grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Dışarıya taşan olayda yere yatırılan ve tekmelenen 2 şahıs ardından kemerle feci şekilde darp edildi. Dehşete düşüren anlar cep telefonu k..
72 ilde dev operasyon! Ruhsatsız silah taşıyan 1558 kişi gözaltına alındı
Ruhsatsız silah taşıyanlar ile silah kaçakçılarına yönelik gerçekleştirilen Mercek-8 operasyonunda 1335 silah ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda 1558 şüpheli gözaltına alınırken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Halkımızın huzurunu kaçıran organize suç ö..
Libya açıklarında göçmen teknesi battı: 61 kişi hayatını kaybetti
Libya açıklarında yaklaşık 90 kişinin içinde bulunduğu göçmen teknesi battı. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 61 kişi yaşamını yitirdi.
Asgari ücrette ikinci toplantı yarın! Pazarlığın yüzde 38 zam üzerinden başlaması bekleniyor
Milyonların gözü yeni yılda uygulanacak asgari ücrete çevrilirken, ilk toplantısını 11 Aralık Pazartesi günü gerçekleştiren Asgari Ücret Tespit Komisyonu yarın ikinci toplantısını yapmak üzere bir araya gelecek. Asgari ücret pazarlığının minimum yüzde 38 ..
Bakan Göktaş: 2 bin 392 engelli vatandaşın ataması yapılacak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bütçe görüşmeleri için TBMM'ye geldi. Burada gazetecilerle sohbet eden Göktaş, "Yeni yıl ile 2 bin 392 engelli vatandaşımızın atamasını daha gerçekleştireceğimizin müjdesini paylaşmak isterim." dedi...
Vahşet evi! Arkadaşını öldürdü, 7 yerinden vurduğu sevgilisine günlerce tecavüz etti
Bursa'da sevgilisiyle ilişkisi olduğunu düşündüğü arkadaşını eve çağırıp öldüren İlyas Sarıkaya, sevgilisini ise 7 yerinden yaraladı. Cesedi günlerce evde saklayan Sarıkaya, yaralarına pansuman yaptığı sevgilisine 21 gün boyunca tecavüz etti. Yaralı kadın..
Çin'i esir alan gizemli salgında korkulan oldu! Çocukların ciğerlerinde lezyon oluşmaya başladı
6 milyondan fazla kişinin öldüğü koronavirüsü dünyaya bulaştıran Çin, günlerdir gizemli bir salgınla baş etmeye çalışıyor. Hastanelerin dolup taşmasına neden olan ve Avrupa ülkelerine de sıçrayan yeni salgında korkulanın olduğunu belirten uzmanlar, özelli..
Tramvay direğine çarpan otomobil ikiye ayrıldı: 1 ölü, 3 yaralı
Eskişehir'de Battal Berke Zegrek'in kullandığı otomobil tramvaylara elektrik akımını sağlayan katener direğine çarparak ortadan ikiye bölündü. Kazada Zegrek yaşamını yitirirken araçtaki 3 kişi de yaralandı.
Sokak röportajına damga vuran kadın: Türkiye'nin asıl problemi iktisadi değil sosyal çürüme
Sokakta mikrofon uzatılan bir vatandaşın ülkedeki ekonomik durumun nasıl olduğuna yönelik soruya verdiği yanıt kısa sürede gündem oldu. Türkiye'nin asıl probleminin iktisadi değil sosyal çürüme olduğuna vurgu yapan kadın, ekonominin düzelebileceğini ama i..
İki dev projede ilk adım
ANKARA-KIRIKKALE-DELİCE OTOYOL PROJEMİZ 43 İLİN GEÇİŞ GÜZERGÂHINDA YER ALAN ÖNEMLİ BİR KÖPRÜ
PTT'den Mevlana için özelgün zarfı
PTT'den Mevlana için özelgün zarfı
72 il 'Mercek' altında: 1558 gözaltı
72 il 'Mercek' altında: 1558 gözaltı
Meteoroloji'den kar uyarısı
Meteoroloji'den kar uyarısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sosyal medya çıkışı: Ahlaki açıdan ciddi bir yozlaşma yaşandığını görüyoruz
İlim Yayma Ödülleri töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dönemde TikTok gibi sosyal medya platformlarında artan müstehcen içerikli görüntülerle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Son dönemde, yabancı sosyal medya platformlarının kullanımının ..
Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı kınayan Bahçeli TFF'yi topa tuttu: Süreci yönetemediler
MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Eski Ankaragücü başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan Hakem Halil Umut Meler olayına da değinen Bahçeli TFF'yi eleştirerek, "TFF süreci sağduyu ile yönetememiştir. Masum..
Devlet Bahçeli: Kürtçe'nin merkezileşmesine müsaade edemeyiz
Partisinin İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, TBMM'deki Kürtçe tartışmalarına, "Kürtçe'nin merkezileşmesine müsaade edemeyiz" diyerek tepki gösterdi. Diyarbakır'da yapılan bir bulva..
Google reklamlarından bıkan kullanıcıları mest edecek adım! Yeni dönem 4 Ocak'ta başlıyor
Google, 4 Ocak'tan itibaren gizlilik ihlallerine yol açan üçüncü taraf çerezlerini kapatma sürecini başlatıyor. 'İzlenme Koruması' adı verilen bu özellik, web sitelerinin kullanıcıları izlemesini sınırlayacak ve reklamcılık amaçlı veri takibini engelleyec..
Milyon dolarlık vurgunda Fatih Terim'in banka dökümlerine inceleme başlatıldı
Futbol dünyasının ünlü isimlerinin dolandırıldığı "Seçil Erzan" soruşturmasında teknik direktör Fatih Terim'in banka dökümlerine teknik inceleme başlatıldı. Terim'in banka hesabından "gizli fon" için para kullanılıp kullanılmadığı, Terim'in bu fona para y..
Rizeliler, Lahana Çorbası'nın dünyanın en kötü yemekleri listesine girmesine tepki gösterdi
2023 yılının dünyanın en kötü 100 yemeği arasında Kara Lahana Çorbası'nın da yer alması Rizelileri kızdırdı. Karara tepki gösteren Rizeliler, "Kara Lahana Çorbası'nın 7. sırada olması gayet garip. Kara Lahana'yı dünyada kaç kişi yemiş acaba. Rize'de ben s..
Fenomen Ece Ronay'ın cep telefonları ve diğer dijital materyalleri inceleniyor
Eski eşi iş yerlerine yönelik kurşunlamaya azmettirmek suçlamasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Ece Ronay ve diğer 5 şüpheliye ait cep telefonları ve dijital malzemeler, Siber Şubede inceleniyor. İncelemede, şifreleri kırılan cihazların eski ve..
Kasırgaya kapılan 4 aylık bebek, devrilmiş ağacın üzerinde canlı bulundu
ABD'de, 4 aylık bebeğin içinde olduğu beşik kasırgaya kapıldı. Evlatlarını aramaya çıkan aile üyeleri, "Lord" isimli bebeği fırtına sebebiyle yan yatmış bir ağacın üzerinde buldu.
Ali Koç, sahanın ortasında yumruklanan Halil Umut Meler'i özel uçakla ziyaret etti
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kulüp başkanlarıyla birlikte Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca'nın saldırısına uğrayan Hakem Halil Umut Meler'i ziyaret etti. Ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Koç, "Bu ziyaretin reklamı olmaz. K..
Annenin bir anlık hatası az kalsın pahalıya patlıyordu! Yokuş aşağı kayan bebek arabası kaldırıma çarpıp yola savruldu
İzmir'de ikiz çocukları olan anne arkadaşıyla sohbet ederken bir anlık dalgınlıkla bebek arabasını bıraktı. Yokuş aşağı kayan araba kaldırıma çarparken, içerisindeki bebek de yola savruldu. Bebeğin kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı o anlar güvenlik kamer..
Asgari ücrette 2. toplantı için geri sayım! TÜİK masaya rakamla gelecek
Milyonları ilgilendiren asgari ücret pazarlığında ikinci toplantı 18 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Görüşmede Türkiye İstatistik Kurumu'nun geçinme endekslerini masaya getirmesi bekleniyor.
İstanbul'da sosyal medyadan müstehcen paylaşım yapan 2 kişiye tutuklama
İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından, sosyal medya hesapları üzerinden müstehcen içerikli görüntüler paylaşanlara yönelik başlatılan çalışmada 3 kişi gözaltına alındı. Haklarında "müstehcenlik" gerekçesiyle işlem yapılan ..
Teröre ağır darbe! Son 1 yılda 2.084 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, yıllık değerlendirme toplantısında sınır ötesinde düzenlenen operasyonlarla ilgili bilgi verdi. Bakan Güler, "1 Ocak'tan Irak ve Suriye'nin kuzeyi dâhil; 2 bin 84 terörist etkisiz hâle getirilmiştir. Son 4 ayda icra ettiğ..
Tuzla Piyade Okulu'ndaki
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Tuzla Piyade Okulu'nda 10 Kasım günü bazı teğmenlerin yakasına Atatürk fotoğrafı takmayı reddetmesi üzerine çıkan arbedeyle ilgili konuştu. Bakan Güler, "Bu olay sonucu hepsi geçici olarak görevden uzaklaştırıldı. Bu olay..
Türk savunma sanayisinin kalbi DLSS'te attı
Türk savunma sanayisinin kalbi DLSS'te attı
Milli Piyango yılbaşı biletlerine yoğun ilgi
Milli Piyango yılbaşı biletlerine yoğun ilgi
Kıyı illere şiddetli yağış uyarısı
Kıyı illere şiddetli yağış uyarısı
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 30 26 1 3 68 20 81 +48
2 Fenerbahçe 30 25 1 4 79 25 79 +54
3 Trabzonspor 30 15 11 4 51 40 49 +11
4 Beşiktaş 30 14 12 4 40 36 46 +4
5 Kasımpaşa 30 12 11 7 53 55 43 -2
6 Başakşehir FK 30 12 12 6 38 35 42 +3
7 Çaykur Rizespor 30 12 12 6 36 47 42 -11
8 Antalyaspor 30 10 9 11 35 33 41 +2
9 Adana Demirspor 30 9 9 12 46 39 39 +7
10 Alanyaspor 30 9 9 12 38 42 39 -4
11 Sivasspor 30 9 10 11 36 43 38 -7
12 Samsunspor 30 10 14 6 35 41 36 -6
13 Kayserispor 30 10 11 9 36 43 36 -7
14 MKE Ankaragücü 30 7 11 12 36 39 33 -3
15 Hatayspor 30 7 11 12 36 40 33 -4
16 Konyaspor 30 7 11 12 31 42 33 -11
17 Gaziantep FK 30 8 15 7 34 44 31 -10
18 Fatih Karagümrük 30 7 14 9 34 38 30 -4
19 Pendikspor 30 7 15 8 34 61 29 -27
20 İstanbulspor 30 3 20 7 22 55 13 -33
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 27 21 5 1 64 23 64 +41
2 Göztepe 27 17 5 5 45 15 56 +30
3 Sakaryaspor 27 13 6 8 41 28 47 +13
4 Çorum FK 27 13 8 6 44 28 45 +16
5 Kocaelispor 27 13 8 6 39 31 45 +8
6 Bodrumspor 27 12 7 8 35 19 44 +16
7 Boluspor 27 12 8 7 26 28 43 -2
8 Bandırmaspor 27 11 8 8 37 24 41 +13
9 Gençlerbirliği 27 10 7 10 31 26 40 +5
10 Erzurumspor FK 27 10 7 10 26 21 37 +5
11 Ümraniyespor 27 9 12 6 32 39 33 -7
12 Keçiörengücü 27 8 11 8 24 33 32 -9
13 Manisa FK 27 7 10 10 33 33 31 0
14 Şanlıurfaspor 27 6 12 9 23 30 27 -7
15 Tuzlaspor 27 7 14 6 26 43 27 -17
16 Adanaspor 27 8 16 3 21 40 27 -19
17 Altay 27 5 19 3 12 55 15 -43
18 Giresunspor 27 2 21 4 12 55 7 -43
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 29 21 4 4 66 24 67 +42
2 Van Spor FK 29 19 5 5 48 29 62 +19
3 Bucaspor 1928 29 17 3 9 42 18 60 +24
4 1461 Trabzon FK 29 16 6 7 54 30 55 +24
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 30 15 6 9 42 25 54 +17
6 Ankaraspor 30 13 6 11 38 26 50 +12
7 Ankara Demirspor 29 13 12 4 34 31 43 +3
8 Karacabey Belediye Spor 30 11 10 9 30 27 42 +3
9 Beyoğlu Yeniçarşıspor 29 12 13 4 33 29 40 +4
10 Diyarbekir Spor 29 11 11 7 32 29 40 +3
11 Hes İlaç Afyonspor 29 8 11 10 18 28 34 -10
12 Kırklarelispor 30 8 12 10 22 34 34 -12
13 Nazilli Belediyespor 30 10 13 7 35 49 34 -14
14 Altınordu 29 7 12 10 32 30 31 +2
15 Serik Belediyespor 30 7 13 10 23 33 31 -10
16 Zonguldak Kömürspor 29 7 15 7 28 48 25 -20
17 Kırşehir Futbol SK 30 5 19 6 27 57 21 -30
18 Bursaspor 29 5 16 8 22 48 20 -26
19 Adıyaman FK 29 3 21 5 19 50 14 -31
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 22 17 1 4 45 10 55 +35
2 Aliağa Futbol A.Ş. 23 16 0 7 40 11 55 +29
3 52 Orduspor FK 23 12 6 5 30 21 41 +9
4 Ayvalıkgücü Belediyespor 23 11 6 6 28 19 39 +9
5 Edirnespor 22 10 8 4 35 22 34 +13
6 K.Çekmece Sinopspor 23 9 8 6 33 23 33 +10
7 İnegöl Kafkas GK 22 8 6 8 23 23 32 0
8 Artvin Hopaspor 22 8 7 7 29 20 31 +9
9 Mardin 1969 Spor 22 9 9 4 28 24 31 +4
10 Karabük İdmanyurdu Spor 22 8 10 4 20 31 28 -11
11 Talasgücü Belediyespor 23 8 13 2 24 36 26 -12
12 Gümüşhanespor 23 4 10 9 16 34 21 -18
13 Kırıkkalegücü FK 22 5 12 5 13 29 20 -16
14 Malatya Arguvanspor 22 2 16 4 9 35 10 -26
15 Tarsus İdman Yurdu 22 2 17 3 15 50 9 -35
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 03/04/2024 Antalyaspor vs MKE Ankaragücü
 03/04/2024 Başakşehir FK vs Beşiktaş
 03/04/2024 Fenerbahçe vs Adana Demirspor
 03/04/2024 Galatasaray vs Hatayspor
 03/04/2024 Gaziantep FK vs Alanyaspor
 03/04/2024 İstanbulspor vs Çaykur Rizespor
 03/04/2024 Kayserispor vs Kasımpaşa
 03/04/2024 Konyaspor vs Trabzonspor
 03/04/2024 Samsunspor vs Pendikspor
 03/04/2024 Sivasspor vs Fatih Karagümrük
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 02/04/2024 Keçiörengücü vs Çorum FK
 02/04/2024 Şanlıurfaspor vs Sakaryaspor
 02/04/2024 Boluspor vs Gençlerbirliği
 02/04/2024 Manisa FK vs Bodrum FK
 03/04/2024 Tuzlaspor vs Ümraniyespor
 03/04/2024 Adanaspor vs Eyüpspor
 03/04/2024 Altay vs Bandırmaspor
 03/04/2024 Kocaelispor vs Göztepe
 04/04/2024 Erzurumspor FK vs Giresunspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 Altınordu vs Esenler Erokspor
 23/03/2024 Ankara Demirspor vs Zonguldak Kömürspor
 23/03/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs 1461 Trabzon FK
 23/03/2024 Bursaspor vs Kırklarelispor
 23/03/2024 Nazilli Belediyespor vs Hes İlaç Afyonspor
 24/03/2024 Adıyaman FK vs Serik Belediyespor
 24/03/2024 Ankaraspor vs Diyarbekir Spor
 24/03/2024 Bucaspor 1928 vs Kırşehir Futbol SK
 24/03/2024 Karacabey Belediye Spor vs Van Spor FK
 24/03/2024 Bucaspor 1928 - Kırşehir Futbol SK Bucaspor 1928 ligde evindeki son 13 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 24/03/2024 Adıyaman FK - Serik Belediyespor Adıyaman FK ligdeki son 14 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
 24/03/2024 Ankaraspor - Diyarbekir Spor Ankaraspor ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Ankaraspor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 İnegöl Kafkas GK vs 52 Orduspor FK
 23/03/2024 Kepezspor FAŞ vs Artvin Hopaspor
 24/03/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Tarsus İdman Yurdu
 24/03/2024 Edirnespor vs K.Çekmece Sinopspor
 24/03/2024 Gümüşhanespor vs Mardin 1969 Spor
 24/03/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Talasgücü Belediyespor
 24/03/2024 Kırıkkalegücü FK vs Malatya Arguvanspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI