GÜNDEM HABERLERİ

Yolda baygınlık geçiren üniversite öğrencisi hayatını kaybetti
Isparta'da arkadaşları ile birlikte yolda yürürken baygınlık geçiren Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Fakültesi öğrencisi Janibey Yıldız (24), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Savaş: Bana karşı kumpas yapıldı, adaylıktan çekilmeyeceğim
6 Şubat'ın yıl dönümünde Hatay'daki anma töreninde istifa çağrılarının hedefi olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş adaylıktan çekilmeyeceğini belirterek "Hatay üzerinden kirli bir oyun oynanıyor. Bana karşı kumpas yapıldı. Korkmayacağım, sin..
Çağlayan Adliyesine saldırı soruşturmasında gözaltı Sayısı 90'a ulaştı
İstanbul Adliyesi önündeki polis kontrol noktasına yönelik terör saldırısına ilişkin soruşturmada gözaltına alınan şüpheli sayısı 90'a ulaştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün yaptığı açıklamada, soruşturma kapsamında 25 ayrı adrese operasyon düzenlendi..
İstifa çağrıları yapılan Lütfü Savaş, Gökhan Zan'ı hedef aldı: Hatay'da protestocuları harekete geçiren oydu
6 Şubat'ın yıl dönümünde Hatay'daki anma törenlerinde protestoların hedefi olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş, eski futbolcu Gökhan Zan'ı hedef aldı. Savaş, "Bana gösterdikleri tepkilerin en az 100 katını bakanlara gösterdiler. Bakanl..
Mehmet Şimşek: Enflasyonda düşüş haziranda başlayacak
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Manisa'da sanayiciler ve iş insanlarıyla görüşmesi sırasında haziran ayından itibaren enflasyonda düşüşün başlayacağını söyledi. Şimşek, programlarında fiyat istikrarının ilk sırada yer aldığını belirterek istikrarın..
2,5 milyarlık vurgunda aranan Sedat Ocakçı yurt dışına kaçma hazırlığındayken yakalandı
Yüksek faiz vaadiyle binlerce kişiden 2,5 milyar TL para topladığı belirtilen Ocakçı Holding'in sahibi Sedat Ocakçı ve eşi yasa dışı yollarla yurt dışına kaçış hazırlığındayken Adana'da saklandıkları ikamette yakalandı. Dron fabrikası kurma vaadiyle kısa ..
TÜRK-İŞ Genel Başkanı: Kamu işçilerinin maaşları düzenlenmeli
TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, kamu işçilerinin ücretlerinin düzenlenmesi gerektiğini belirterek, hükümetin bu konuda adım atılması gerektiğini söyledi. Yüksek enflasyona dikkat çekerek sözleşmedeki oranların eridiğini söyleyen Atalay, durumla ilgili..
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı ve Axiom-3 ekibinin Dünya'ya dönüş yolculuğu başladı
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın Dünya'ya dönüş yolculuğu başladı. Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu Axiom-3 ekibi, Dragon kapsülüyle Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan ayrıldı. Yolculuğun tam 48 saat süreceği öngörülüyor. Kapsülün ABD'nin Florida eyal..
Bursa'da dehşet evinden yaralı kurtulan kadının sözleri buz kestirdi: 10 saat ölü taklidi yaptım, öldürmesin diye ondan hamile kaldığımı söyledim
Bursa'da geçen yıl sevgilisi olduğunu ifade ettiği evine gelen kadını alıkoyup cinsel saldırıda bulunan ve arkadaşı Recep Özaslan'ı da öldüren İlyas Sarıkaya'nın yargılanmasına devam edildi. Sarıkaya, F.O. ile Recep Özaslan'ı uygunsuz pozisyonda yakaladığ..
Boğaz ağrısı şikayetiyle hastaneye giden adliye katibi hayatını kaybetti
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde boğaz ağrısı şikayetiyle özel hastaneye giden 30 yaşındaki adliye katibi, verilen serum sonrası kalbi durdu ve hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çağlayan'daki teröristlerin en büyük hamisi CHP'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'daki aday tanıtım toplantısında dün Çağlayan Adliyesi'nde yaşanan terör saldırısıyla ilgili CHP'yi eleştirdi. Erdoğan, "Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük siyasi hamisi CHP'dir. Özgür Efendi, bu örgütün siyasi örgütü..
Selçuk Bayraktar: Teknofest kuşağına yetişen gençlerimiz var
Selçuk Bayraktar: "Teknofest kuşağına yetişen gençlerimiz var
433 milyon liralık otomobil vurgununa geçit verilmedi
433 milyon liralık otomobil vurgununa geçit verilmedi
Bakan Şimşek’ten Başkan Ergün’e bütçe övgüsü
Bakan Şimşek’ten Başkan Ergün’e bütçe övgüsü
Edirne'de 9 FETÖ üyesi sınırda yakalandı
Edirne'de 9 FETÖ üyesi sınırda yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: Suç örgütleri 'Kafes'te
Bakan Yerlikaya duyurdu: "Suç örgütleri 'Kafes'te
Katar Başbakanı Al Thani: Hamas ateşkes teklifine olumlu bakıyor
Hamas'ın İsrail ile yeni esir takası anlaşmasına dair sunulan teklife yanıt verdiğini söyleyen Katar Başbakanı Al Thani, "Hamas'ın teklif hakkında bazı yorumları oldu ancak genel olarak olumlu olduğunu söyleyebiliriz" dedi. Ayrıca Kahire'de Mısır Cumhurba..
İstifa protestoları sonrası Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'tan ilk açıklama
CHP'nin yeniden aday gösterdiği Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde "istifa" sloganları ve yuhalamalarla protesto edildi. Adaylıktan çekilmesi gündemde olan Savaş, protestolar sonrası sosyal medya hesabında..
Hatay ziyaretinde vatandaş İmamoğlu'na feryat etti: Akrabasıyım ama Lütfü Savaş'ı istemiyorum
Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümünde Hatay'ı ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bir depremzede isyan etti. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı istemediğini söyleyen depremzede kadın, "Sen bizim evladımızsın ama o Lütfü Sava..
Depremde resmen haritadan silindi! 6 bin kişilik mahallede yalnızca 3 kişi kaldı
6 Şubat depremlerinin en fazla yıkımı yaşattığı Hatay'da binlerce enkaz kaldırılırken, mahalleler de adeta çorak bir araziye döndü. 6 bin kişinin yaşadığı Elektrik Mahallesi'nde depremden önce 900 bina bulunurken şimdi yalnızca 7 tane kalmış durumda. 1068..
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan acı haberi duyurdu: Adliyedeki saldırıda yaralanan vatandaşlarımızdan biri hayatını kaybetti
Kahramanmaraş'ta açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına ilişkin acı haberi duyurdu. Saldırıda yaralanan vatandaşlarımızdan birinin hayatını kaybettiğini belirten Erdoğan, "Hain saldırıyı bertaraf eden güvenl..
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırı düzenleyen teröristlerin katıldığı etkinliklerdeki görüntüleri ortaya çıktı
İstanbul Adalet Sarayı'nın önündeki polis noktasına silahlı saldırı düzenleyen ve polis tarafından etkisiz hale getirilen DHKP/C terör örgütü üyesi saldırganlar Emrah Yayla ve Pınar Birkoç'un daha önce katıldıkları etkinliklerdeki görüntüleri ortaya çıktı..
Çağlayan'ı hedef alan teröristlerin yanlarındaki çanta ve valizden kıyafet çıktı
Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'n polis kontrol noktasına yönelik silahlı saldırı girişiminde bulunan teröristlerin yanlarında getirdikleri çanta ve valizden kıyafet çıktı.
DEM Partili Gergerlioğlu adliyede öldürülen teröristin cezaevinden çıkması için basın toplantısı düzenlemiş
Çağlayan Adliyesi'ne düzenlenen saldırıda öldürülen teröristlere ilişkin yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Polisler tarafından etkisiz hale getirilen terörist Pınar Birkoç'un cezaevinden çıkması için DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğl..
Çağlayan'a saldıran terörist daha önce 11 kilo patlayıcıyla yakalanmış
Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda polis kontrol noktasına saldırı girişiminde bulunan DHKP/C'li 2 teröristin ölü ele geçirildiği, 1 vatandaşın hayatını kaybettiği ve 3'ü polis 5 kişinin de yaralandığı olayla ilgili yeni ayrıntılara ulaşıldı. Saldır..
6 Şubat'ta 100 yakınını kaybetti: Kimi aradıysam ulaşamadım
Kahramanmaraş merkezli depremlerde kızı, torunu ve damadının da aralarında bulunduğu 100'e yakın akrabasını kaybeden Arif Anaç, tam 1 yıl önce durdurduğu kol saatini henüz çalıştırmadı. Depremin daha ilk dakikalarında saatini durduran Anaç, yaşadığı acıyı..
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Malta'da açıklamalarda bulundu
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Malta Dışişleri Bakanı Lan Borg ile ortak basın toplantısı düzenledi. Fidan, Rusya Devlet Başkanı Putin'in Türkiye ziyareti, Libya ilişkileri ve Avrupa Birliği üyelik süreci konusunda açıklamalarda bulundu...
Bakan Tunç, Çağlayan Adliyesi'ndeki saldırının detaylarını paylaştı: GBT kontrolü faciayı önlemiş
Terör saldırısı düzenlenen Çağlayan Adliyesi'nde incelemelerde bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olaya ilişkin yeni detaylar paylaştı. Bakan Tunç, "Adliyenin içine girecekleri sırada kimlik kontrolü yapılıyor. Burada terörist oldukları anlaşılınca D kapı..
İstanbul Adliyesi'ne saldıran teröristlerin çantalarından ve üzerlerinden çıkanlar belli oldu
İstanbul Adliyesi önündeki polis kontrol noktasına düzenlenen terör saldırısında yeni detaylar ortaya çıktı. 2 teröristin ölü olarak ele geçirildiği, 1 vatandaşın hayatını kaybettiği ve 3'ü polis 5 kişinin yaralandığı saldırıda teröristlerin çantasından ç..
TİP Milletvekili adayı Özdemir'den Çağlayan Adliyesi'ndeki saldırının ardından skandal paylaşım: Devrim şehitleri onurumuzdur
Türkiye İşçi Partisi Çanakkale Milletvekili adayı Doruk Ulaş Özdemir, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na düzenledikleri hain saldırıda etkisiz hale getirilen DHKP-C'li iki teröristle ilgili, "Devrim şehitleri onurumuzdur" şeklinde skandal paylaşım ya..
Bakan Yerlikaya: Adliyedeki saldırı sonrası 25 adrese operasyon yapıldı, 40 kişi gözaltına alındı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi önünde düzenlenen 2 teröristin ölü ele geçirildiği, 1 vatandaşın hayatını kaybettiği, 3'ü polis 6 kişinin de yaralandığı terör saldırısına ilişkin konuştu. Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamada "..
Deprem bölgesinde 9 bin konut hak sahiplerine teslim edildi
Kahramanmaraş'ta 9 bin 289 konutun kurası çekildi, anahtarlar teslim edildi. Yıl sonuna kadar 200 bin konutun teslim edileceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu sayıyı süratle 390 bine tamamlayacağız. Kimseye mahcup olmadan bu süreci çok geciktirmed..
Çağlayan Adliyesi'ndeki saldırganların bağlantıları ortaya çıkıyor
Çağlayan Adliyesi'ndeki saldırganların bağlantıları ortaya çıkıyor
Türkiye 100 Ödülleri sahiplerini buldu
Türkiye 100 Ödülleri sahiplerini buldu
Ülkemizde  bugün hava durumu
Ülkemizde bugün hava durumu
Depremzede vatandaşlara ‘bireysel kargo gönderisi’nde indirim
Depremzede vatandaşlara ‘bireysel kargo gönderisi’nde indirim
Türkiye - Cibuti ilişkilerinde önemli adım
Türkiye - Cibuti ilişkilerinde önemli adım
İçişleri'nden 7 ilde eş zamanlı 'Kafes'lendiler
İçişleri'nden 7 ilde eş zamanlı 'Kafes'lendiler
Doğu'ya kar, Karadeniz'e fırtına uyarısı
Doğu'ya kar, Karadeniz'e fırtına uyarısı
Üsküdar'da ticari gemiye çıkarken denize düşen kılavuz kaptan hayatını kaybetti
Üsküdar'da Harem açıklarında Karadeniz'e gitmek üzere İstanbul Boğazı'na giriş yapacak olan ticari gemiye çıkmak üzere olan kılavuz kaptan denize düştü. Kurtarılan kılavuz kaptan hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti...
İlk defa deprem bölgesinde uygulanacak olan Aile ve Gençlik Fonu başvuruları 15 Şubat'ta başlayacak
Yeni evlenecek gençlere 150 bin lira faizsiz kredi verilmesine ilişkin Aile ve Gençlik Fonu başvuruları 15 Şubat'ta başlayacak. İlk defa deprem bölgesinde uygulanacak ve daha sonra ülke genelinde yaygınlaştırılacak fonla ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Ba..
2 gündür aranan çaycının öldürüldüğü ortaya çıktı
Konya Güneysınır'da iki gündür kayıp olan çay ocağı işletmecisinin husumetlisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı ve cansız bedeninin bulunması için çalışma başlatıldı.
Murat Kurum kamerasını kapattığı iddia edilen TOKİ hak sahibiyle karşılaştı: O sen miydin?
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla TOKİ Konutları hak sahipleriyle bir araya geldiği toplantıda sosyal medyada "kamerasının kapatıldığı" iddialarıyla gündeme gelen Görkem Yavuz'la karşılaştı. Şaşkınlığını gizleyemeyen Kurum, "O s..
6 Şubat depremlerinin yaraları sarılıyor! İşte 1 yılda yapılanlar
İletişim Başkanlığı Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen 6 Şubat Depremleri sonrası yapılan çalışmalara ilişkin kamuoyunu bilgilendirdi. Başkanlık ekonomi ve ticareti güçlendirmeye yönelik çalışmalar, inşa çalışmaları ile eğitim, kültür ve spor alanlar..
Yeni Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan ilk açıklama: Temel amacımız ve önceliğimiz fiyat istikrarını sağlamak
Yeni Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan ilk açıklama geldi. Karahan, açıklamasında "Temel amacımız ve önceliğimiz fiyat istikrarını sağlamak. Enflasyon, hedefimizle uyumlu seviyelere gerileyene kadar gereken parasal sıkılığı korumakta kararlıyız. En..
Şimşek'ten Merkez Bankası Başkanı Karahan'ın göreve başlamasıyla ilgili ilk mesaj
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın göreve başlamasıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Bakan Şimşek, "Kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Başkan ve ekibine güvenimiz ve desteğimiz tamdır. Önümüzdeki ..
Birlikte sabah namazına gittikleri arkadaşını öldürdü
Manisa Saruhanlı'da psikolojik tedavi gören bir pazar esnafı, sabah namazı sonrası cami avlusunda tartıştığı arkadaşını bıçakladı. Yaralı şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, katil zanlısı ise yakalandı.
DEM Parti'nin İstanbul kararına Murat Kurum'dan ilk yorum: Kimin kiminle ittifak yaptığıyla ilgilenmiyoruz
AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'a DEM Parti'nin İstanbul'da yerel seçime kendi adaylarıyla girme kararı soruldu. Kurum, "Biz işin başında da söyledik, şimdi de söylüyoruz. Kimin kiminle ittifak yaptığıyla ilgilenmiyoruz...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem şehirlerimizi ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplam 1875 yatak ve 64 ameliyathane kapasiteli Gaziantep Şehir Hastanesi'nin açılışını "Sağlık altyapısında lokomotif bir eseri daha şehre kazandırdık" sözleriyle yaptı. Deprem bölgesinde yaralı hızla saracaklarını ifade eden Erdoğ..
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'da açılışı yapılan hastaneleri ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi açılışları yapılan Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İskenderun Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Erdoğan, ziyareti sırasında hastalarla yakından ilgilendi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ..
Pençe Kilit'te 5 terörist etkisiz!
Pençe Kilit'te 5 terörist etkisiz!
Otoyollarda gişesiz döneme geçiliyor
Otoyollarda gişesiz döneme geçiliyor
Depremden etkilenen üreticiye destek ödemesi
Depremden etkilenen üreticiye destek ödemesi
Boşanmak aşamasındaki eşi ve kayınpederini vurdu
Boşanmak aşamasındaki eşi ve kayınpederini vurdu
Türkiye'de bugün hava durumu nasıl?
Türkiye'de bugün hava durumu nasıl?
Bakan Uraloğlu’ndan ‘Afrika’ çıkarması
Bakan Uraloğlu’ndan ‘Afrika’ çıkarması
İstanbul'da DEAŞ operasyonu: 17 şüpheli yakalandı
İstanbul'da DEAŞ operasyonu: 17 şüpheli yakalandı
Alev Alatlı son yolculuğuna uğurlandı! Cenazeye Erdoğan'ın tabut başındaki sözleri damga vurdu
Çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden yazar Alev Alatlı düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda ablaların ablasını ebediyete u..
Kocaeli'de kimya fabrikasında yangın! Çok sayıda ekip olay yerinde
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan bir kimya fabrikasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Bölgeye İstanbul'dan da ekipler sevk edildi. Olayla ilgili açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, "128 personelimiz ve 50'nin..
Irak'ın kuzeyinden acı haber! 1 askerimiz şehit oldu
Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan taciz atışı sonucunda 1 askerimiz şehit oldu, 2 askerimiz de yaralandı
ABD'nin misilleme saldırılarına 2 ülkeden tepki: Uçurumun eşiğindeyiz, çatışmaların coğrafyası genişleyebilir
ABD'nin Ürdün'de ABD üssüne yönelik saldırıya karşılık olarak Suriye ve Irak'taki İran destekli hedefleri vurması Orta Doğu'da gerginliği iyice tırmandırdı. Irak ve İran hükümetleri saldırıları kınarken, bölgedeki çatışmaların boyutlarının ve coğrafyasını..
ABD bankasından dikkat çeken Gaye Erkan yorumu: Değişimi olumlu buluyoruz
ABD'nin en büyük bankası JPMorgan, ani bir kararla istifa eden Hafize Gaye Erkan'ın yerine Fatih Karahan'ın TCMB Başkanı olarak atanmasını olumlu buldu. Yayımlanan değerlendirme notunda "Para Politikası Kurulu'nun şimdi daha şahin olmasının muhtemel olduğ..
Ulaşım yatırımlarında öncelik deprem bölgesinin
Ulaşım yatırımlarında öncelik deprem bölgesinin
Yurtta bugün hava durumu nasıl?
Yurtta bugün hava durumu nasıl?
Merkez Bankası yeni başkanı belli oldu
Merkez Bankası yeni başkanı belli oldu
Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan görevden affını istedi
Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan görevden affını istedi. Erkan, "Tüm bu olumlu gelişmelere karşın kamuoyunun malumu olduğu üzere son dönemde şahsıma yönelik büyük bir itibar suikasti kampanyası düzenlenmiştir. Bu süreçte..
Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan istifa etti
Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan istifa etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alev Alatlı için mesaj: Vefatını yola çıkarken öğrendim, aramızda yaşamaya devam edecek
Bursa'da ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine bugün hayata gözlerini yuman yazar Alev Alatlı için taziye mesajında bulunarak başladı. Erdoğan konuşmasında "Vefatını yola çıkarken öğrendim, eserler..
Motosiklet sürücüsü diri diri yanıyordu! Dehşet anları kamerada
Aydın'ın Söke ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü motosikletiyle birlikte alevler arasında kaldı. Sürücü, çevredekilerin yardımıyla son anda kurtarıldı. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi...
İzmir'de öldürülen taksicinin arkadaşları anlattı: Depremzedeleri ücretsiz taşırdı
İzmir'de hava soğuk diye taksisine aldığı müşterisi tarafından öldürülen taksicinin arkadaşları, Oğuz Erge'ni anlattı. Arkadaşlarının iyi niyetinden öldürüldüğünü belirten taksiciler, Erge'nin deprem sonrası İzmir'e gelen depremzedeleri ücretsiz taşıdığın..
Yazar Alev Alatlı hayatını kaybetti
79 yaşındaki yazar Alev Alatlı, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Sakarya'da bir eğlence mekanında çalışan kadın, erkek arkadaşı tarafından evinde silahla vurularak öldürüldü. Kadını eğlence mekanında çalışmasına karşı olduğu için öldürdüğü öğrenilen şahıs, cinayeti işledikten sonra karakola giderek teslim oldu...
Bursa'da yeğenini çöp evde alıkoyan teyze serbest bırakıldı
Bursa'da 9 yaşındaki C.M.A'yı çöp evde alıkoyan teyze Kamuran Pınar hakim karşısına çıktı. Mahkeme, 30,5 yıl hapsi istenen Kamuran Pınar'ın adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına hükmetti.
Taksici cinayetinde yeni ayrıntı! Katil, taksicinin kızını arayarak yardım çağırmasını söylemiş
İzmir'de aracına aldığı kişi tarafından silahla yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden taksi şoförü Oğuz Erge'nin cenazesi, Aydın'a götürülerek son yolculuğuna uğurlandı. Olayla ilgili konuşan bir komşu, zanlının cinayetin ardından cep telefonundan Erge..
Ramazan Hoca'nın katilini ele veren detay! Babasının iş yeri çay ocağına yakın bir yerdeymiş
Sosyal medyada 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' olarak tanınan Ramazan Pişkin'in öldürülmesine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Katil zanlısı Erkan B.'nin Pişkin'i tanıdığı ve çay ocağına gidip hiçbir şey söylemeden göğsünden 3 kez bıçakladığı öğrenildi. Er..
Hayvan yüklü TIR'a tren çarptı: 2 ölü, 2 yaralı
Muş'ta büyükbaş hayvanların yüklü olduğu TIR'a hemzemin geçitte trenin çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. TIR'da yüklü bulunan bazı hayvanların kaza sırasında telef olduğu öğrenilirken bölgeye sağlık, polis, itfaiye ve AFAD eki..
Yol tarifi için durdu, dehşete tanık oldu! Önce kız arkadaşının sonra kendi kafasına sıktı
Diyarbakır'da adres sormak için yol kenarında duran vatandaş, 2 sevgilinin tartışmasında şahit oldu. Kavgaya dönüşen olayda Veysi Çiçek, kız arkadaşı Dilan Kanak'ı tabanca ile vurdu. Çiçek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, Kanak'ın ise durumu ağır..
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Dünya'ya dönüş yolculuğu öncesi konuştu: Bu bir hikayenin başlangıç noktasıydı
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan ayrılmadan önce yapılan veda töreninde konuştu. Gezeravcı, "Bu bir hikayenin başlangıç noktasıydı, bir yere varış noktası değil. Bundan sonraki yolumuz tüm milletimize hayırlı uğu..
Kilisedeki saldırıda yakalanan kişi Atatürk Havalimanı saldırısı şüphelisi çıktı
İstanbul Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'nde düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin devam eden soruşturmada "Atatürk Havalimanı saldırısı" detayı dikkat çekti. Başakşehir'de yakalanan Edelkhan Inazhaev'in aynı zamanda, 28 Haziran 2016'da terör örgütü DEAŞ..
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na bir kez daha sahip çıktı: Siyasetten emekli ettiler, cüzzamlı muamelesi yaptılar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivil Toplum Kuruluşları Bursa Buluşması Programı'nda konuştu. Gündemine ana muhalefet partisini alan Erdoğan, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir kez daha destek çıkarak, "Millete umut diye açıkladıkları C..
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!..
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
Turistik ilk sefere uğurlandı
Turistik ilk sefere uğurlandı
'1000 Çiftçi 1000 Bereket'e altın ödül
'1000 Çiftçi 1000 Bereket'e altın ödül
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI