GÜNDEM HABERLERİ

CHP'nin Hatay adayı Lütfü Savaş'a depremzede kadından sert tepki: Ben cenazelerimi gömerken neredeydin?
CHP'nin yerel seçimlerde yeniden aday gösterdiği Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmasında depremzede bir kadının tepkisiyle karşılaştı. Depremzede kadın Savaş'a "Bugün sen kendin için geldin. B..
Antalya'da tramvay hattına yıldırım düştü
Antalya'da etkili olan sağanak yağmur sırasında Aksu ilçesinde üst geçit tramvay hattına yıldırım düştü. Kimsenin yaralanmadığı olay sonrası tramvay seferleri durdu.
Erzincan'da altın madeni sahasında toprak kayması soruşturmasında 2 mühendis tutuklandı
Erzincan İliç'teki altın madeni sahasında 13 Şubat'ta meydana gelen ve 9 işçinin göçük altında kaldığı toprak kaymasına ilişkin soruşturma devam ediyor. Maden ocağını işleten şirkette idareci pozisyonunda çalışan mühendis İ.T. ve K.M.A. tutuklandı. Öte ya..
9. kattan düşen genç hayatını kaybetti
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 9'uncu kattan düşen 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Gencin acı haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi. Olayın intihar mı, kaza mı olduğunun tespiti için soruşturma başlatıldı.
Kirayı almaya giden ev sahibi kiracısını ölü buldu
Sakarya'nın Karasu ilçesinde ev sahibi, kira almak için gittiği evde kiracısına ulaşamayınca durumu ekiplere bildirdi. İtfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin gelmesiyle girilebilen evde kiracının cansız bedeni bulundu. Kiracının yaklaşık 10 gün önce hayatın..
81 ilde dev operasyon! Arama kaydı bulunan 3 bin 765 firari yakalandı
81 ilde son 4 gündür devam eden "Aranan Şahıslara Yönelik" düzenlenen "Çember-13" operasyonlarında arama kaydı bulunan 3 bin 765 firari yakalandı. Gözaltına alınan şahıslardan 588'inin hırsızlıktan, 678'inin ise narkotik suçlardan arandığını belirten İçiş..
Depremin vurduğu Hatay'da ağır hasarlı bina kontrollü yıkıldı
Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkımların görüldüğü Hatay'ın Arsuz ilçesinde 11 katlı binanın halatla çekilerek yıkıldığı anlar kaydedildi. Görüntülerde binanın kağıt gibi yerle bir oluşu dikkat çekti.
Asker eğlencesi sonrası silahlı kavga: 1 ölü
Kütahya'da bir asker eğlencesinin ardından iki grup arasında silahlı kavgaya varan tartışmada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Olayın ardından kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı.
Hatay'da yüzlerce ölü denizanası kıyıya vurdu
Hatay'ın Samandağ ilçesinde yüzlerce ölü denizanası sahili kapladı. Akdeniz sahillerinde son günlerde çok sayıda görülen ölü denizanalarının küresel iklim değişikliği nedeniyle ortaya çıktığı belirtiliyor. Uzmanlar, durumun turizm ve balıkçılık açısından ..
Bakan Şimşek: Enflasyonu tek haneye indirdiğimizde, çok daha rahat konut alabileceksiniz
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Ortaya koyduğumuz programla biz tekrar enflasyonu tek haneye indireceğiz. Enflasyonu tek haneye indirdiğimizde, siz çok daha rahat bir şekilde konut alabileceksiniz. Çünkü konut kredisi alabileceksiniz. AK Parti hük..
Yerel seçimlerde adayların listeleri kesinleşti
31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere katılabilecek siyasi partilerin adayları ve bağımsız adaylara ilişkin kesin listeler, il ve ilçe seçim kurullarınca ilan edildi. İl seçim kurullarınca birleşik oy pusulalarının basımına başlanacak. Basımı tamamlandıkça..
İETT otobüsünde
Arnavutköy-Mecidiyeköy seferini yapan İETT otobüsünde yolcular, fazla yolcu aldığı gerekçesiyle şoförle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine yolculardan bir kısmı şoföre saldırı girişiminde bulunurken olayda bir yolcu panik atak geçirdi...
HİSAR-O'nun atış görüntüleri paylaşıldı
HİSAR-O'nun atış görüntüleri paylaşıldı
Hudutlarda geçit yok!
Hudutlarda geçit yok!
Uluslararası Mektup Yazma Yarışması için son tarih 19 Nisan
Uluslararası Mektup Yazma Yarışması için son tarih 19 Nisan
İçişleri 'Çember'i daraltıyor! 4 günde 3 bin 765 firari yakalandı
İçişleri 'Çember'i daraltıyor! 4 günde 3 bin 765 firari yakalandı
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Başıboş sokak köpeği, aynı gün içerisinde 8 kişiyi ısırdı
Diyarbakır'da başıboş sokak köpeği, aynı gün içerisinde 8 kişiyi ısırdı. Köpeğin ısırdığı vatandaşlara hastanede ilk müdahalenin ardından tedbir amaçlı kuduz aşısı yapıldı. Kayseri'de ise bir köpek, 7 yaşındaki çocuğun kafasını ısırarak ağır yaraladı...
10 soru, 10 cevap! İşte kira beyannamesi hakkında tüm merak edilenler
Milyonlarca gayrimenkul sahibini yakından ilgilendiren kira beyanname verme süreci bugün başladı. Gelir İdaresi Başkanlığı'nın açıklamalarında, mülk sahiplerinin kira beyannamesi verirken dikkat etmesi gerekenler soru ve cevaplarla anlatıldı...
Makul sürede bitmeyen davalar için manevi tazminat talepleri artık Tazminat Komisyonu tarafından karara bağlanacak! İşte başvuru şartları
8. Yargı Paketi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı. Buna göre; yargılamaların makul sürede sonuçlandırılmadığı iddiasıyla yapılacak manevi tazminat talepleri Tazminat Komisyonu'nca karara bağlanacak. Komisyona müracaat; soruşturma, kovuşturma..
Önce hamile kalıp sonra hırsızlığa çıkıyorlar! 22 yaşındaki kadın, 500 bin liralık vurgun yaptı
Bursa'da 9 aylık hamile olan bir kadın, karnı burnunda hırsızlığa devam etti. Hamile ya da küçük bebeği olanların cezaevine girmediğini bilen sabıkalı kadın hırsız, 500 bin liralık ziynet eşyası çaldıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı...
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Türkiye'ye geliyor
Filistin Dışişleri Bakanı Riyad el-Maliki, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın salı günü Ankara'ya gelerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir görüşme yapacağını açıkladı.
KOAH hastası ev sahibi, dairelerini ucuza kiraya vermek için tek bir şart koştu
Kütahya'da eşiyle KOAH tedavisi gören apartman sahibi, sigara içmeyen kiracı arıyor. Kiracılarının sigara içmesinden rahatsız olan Ahmet Ün, evlerini, 10'ar bin lira ödeyerek tahliye ettikten sonra yeni kiracılar için sigara içmeme şartı getirdi ve sigara..
Yeni doğmuş bebek, evin bahçesinde terkedilmiş halde bulundu! Çıplak halde yüzükoyun bırakmışlar
Pendik'te bir evin bahçesinden gelen sese koşan vatandaş, terk edilmiş halde bir bebek buldu. Çıplak haldeki yeni doğmuş bebek, yoğun bakıma alındı. Semt sakinleri, "Buraya toprağın üstüne yüzükoyun bırakmışlar, kimin bıraktığını bilmiyoruz" ifadelerini k..
Silahla çekilmiş videolarını paylaşan 15 ve 16 yaşındaki çocuklar hakkında adli işlem başlatıldı
İstanbul'da sosyal medya hesaplarından silahla çekilmiş videolarını paylaşan 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı.
Bakan Şimşek, IMF ile görüşmek için ABD'den destek mi istedi? Cevap Cumhurbaşkanlığı'ndan geldi
ABD Hazine Bakanı Janet Yellen ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in G20 toplantıları kapsamında yaptığı görüşme sonrası, "Seçimden sonra IMF ile görüşme yapmak için ABD'den destek istendiği" yönünde iddialar ortaya atıldı. Söylentileri yalanlayan ..
Lüks otomobilin içinde kafasından vurulmuş halde bulundu
İstanbul Bahçelievler'de bir kişi, lüks otomobilin içerisinde kafasından vurulmuş halde ölü bulundu. Polis ekipleri inceleme başlatırken, olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi.
Bodrum FK-Eyüpspor maçında çıkan olaylarda Arda Turan'a yabancı madde isabet etti, 1 oyuncu yaralandı
Bodrumspor-Eyüpspor maçında gergin anlar yaşandı. Tribünden atılan maddeler Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan ile futbolcu Uğur Demirok'a isabet etti. Demirok, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Ehliyetsiz sürücü, kendisini durdurmak isteyen polisi sürükleyerek yaraladı
Kocaeli'de 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü, uygulama noktasında kendisini durdurmak isteyen polisi sürükleyerek yaraladı. Polisin araçla sürüklenmesi anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
Uçak rötar yaptı, yolcular hava yoluna tepki gösterdi: Yemek gelmeden uçağı nasıl kaldırırsınız?
Bir hava yolu firmasının rötar yapan uçakta uzun süre bekleyen yolcularına yemek servisi yapmaması üzerine yolcular isyan etti. Saatlerce uçak içinde bekleyen yolcular, "Şeker hastası var, çocuklar var. Yemek gelmeden uçağı nasıl kaldırırsınız?" diyerek d..
Bolu'da freni boşalan minibüs devrildi: 14 yaralı
Bolu'da günübirlik tatilcileri taşıyan bir minibüs, frenlerin boşalması sonucu virajda devrildi. Yaklaşık 20 metre sürüklenen minibüs, ağaca çarparak durabildi. Kazada 14 kişi yaralandı.
Sultangazi'de yer altı doğal gaz hattında patlama
İstanbul Sultangazi'de yer altı doğal gaz hattında patlama meydana geldi. Alevlerin yükseldiği bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.
Esenyurt'ta cami minaresi onarım yapıldığı esnada halatı koparak sokağa düştü
İstanbul'un Esenyurt ilçesinde, bir caminin güçlendirilmesi çalışması sırasında minarenin bir parçası vinçten düşerek evin duvarını kırdı. Vinç sahibi şahıs ise olayı görüntülemeye çalışan basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı...
Almanya'da 10 yıldır bitmeyen cami
Almanya'da 10 yıldır bitmeyen cami
Bayram ikramiyesi resmen 3 bin TL
Bayram ikramiyesi resmen 3 bin TL
2024-ALES/1 başvuruları başladı
2024-ALES/1 başvuruları başladı
Mardin'de İsrail'in Gazze'ye saldırıları protesto edildi
Mardin'de İsrail'in Gazze'ye saldırıları protesto edildi
Yeşilay 104 yaşında...
Yeşilay 104 yaşında...
Müdür atamalarında 'branş önceliği'
Müdür atamalarında 'branş önceliği
Yabancı öğrencilere yönelik iddialara İletişim'den açıklama
Yabancı öğrencilere yönelik iddialara İletişim'den açıklama
Pekmez Kardeşler suç örgütü çökertildi! Elebaşları dahil 26 şüpheli gözaltına alındı
Ankara'da eş zamanlı olarak düzenlenen "Mahzen-1" operasyonunda "Pekmez Kardeşler" organize suç örgütü çökertildi. Örgüt elebaşları dahil 26 şüphelinin yakalandığı operasyonda 13 adet pompalı tüfek ve çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi...
Evinde baygın halde bulunan hamile kadın hastanede can verdi
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde kocası tarafından evinde baygın halde bulunan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kadının 8 aylık hamile olduğu ayrıntısı yürek yakarken eşinin ifadesi alındı. Kadının naaşı, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp'a kaldırı..
Karadeniz'de nadir görülen Kalkan balığı 7 bin TL'ye satıldı
Rize'de balıkçı ağına takılan ve nadir görülen kalkan balığı, tezgaha gelir gelmez 7 bin TL'den müşteri buldu. Balıkçı esnafı, kalkan balığının Karadeniz'de az bulunduğunu ve yüksek fiyatlara satıldığını söyledi.
Çocuklara sahte cinsel istismar raporu hazırladığı iddia edilen doktorun yargılanmasına başlandı
İstanbul'da çocuklara gerçeğe aykırı şekilde cinsel istismar raporu çıkardığı iddiasıyla tutuklanan çocuk ve ergen psikiyatristi Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu ilk kez hakim karşısına çıktı. Zoroğlu, "Ben aileleri tehdit etmedim tacizi bırakmaları gerek..
Devlet dairesinde boş kağıt skandalı! Vatandaşın yüzünü görmek istemeyen memurların aldığı önleme bakın
İnegöl Nüfus Müdürlüğü'nün iki gişesinde, memurlar ile vatandaşlar arasındaki cama boş kağıtların yapıştırıldığı ortaya çıktı. Memurların vatandaşların "yüzünü görmemek" için böyle bir uygulama yaptığı iddia edildi.
İstanbul'un simgesi Kız Kulesi yeniden ziyarete açıldı
Kültür ve Turizm Bakanlığı, restorasyon çalışmaları tamamlanan Kız Kulesi'nin ziyarete açıldığını duyurdu. Kız Kulesi'ne ulaşım Karaköy İskelesi'nden sağlanacak ve tekne seferleri her gün düzenli olarak gerçekleştirilecek.
Yakalanmamak için estetikle kardeşine benzeyen kadın dolandırıcı tutuklandı
Tüzel şirketlere ait çekleri çalarak, üzerlerinde değişiklik yapıp tekrar piyasaya süren kadın, jandarma tarafından suçüstü yakalandı. 19 suçtan aranan dolandırıcının, kimlik kartı ve ev değiştirerek yakalanmamaya çalıştığı ortaya çıktı...
Doğal gazda tarife değişikliği olmadı
Doğal gazda tarife değişikliği olmadı
Edirne'de aranan 145 kişi yakalandı
Edirne'de aranan 145 kişi yakalandı
Mart'ın ilk gününde hava nasıl?
Mart'ın ilk gününde hava nasıl?
İçişleri'nden 'Mahzen' operasyonu
İçişleri'nden 'Mahzen' operasyonu
Riskli konutlara kredi sınırı muafiyeti
Riskli konutlara kredi sınırı muafiyeti
YÖK araştırma burslarını arttırdı
YÖK araştırma burslarını arttırdı
Türk İslam Medeniyetinin gizli eserleri Meclis gündeminde
Türk İslam Medeniyetinin gizli eserleri Meclis gündeminde
Hızlı tren ağı Karadeniz'e ulaşacak
Hızlı tren ağı Karadeniz'e ulaşacak
Bakan Tekin'den İstanbul'da okul ziyareti
Bakan Tekin'den İstanbul'da okul ziyareti
Bakan Bolat'ın istifa iddialarına yanıt
Bakan Bolat'ın istifa iddialarına yanıt
Bakan Yerlikaya: 7 ayda 57 bin yabancı sınır dışı edildi
Bakan Yerlikaya: 7 ayda 57 bin yabancı sınır dışı edildi
Gümrük Muhafaza'dan başarılı kaçak avı!
Gümrük Muhafaza'dan başarılı kaçak avı!
Yurtta bugün hava nasıl?
Yurtta bugün hava nasıl?
Hocalı şehitleri, yeni yapılan Azerbaycan Parkında anıldı
Hocalı şehitleri, yeni yapılan Azerbaycan Parkında anıldı
Bakan Özhaseki sözünü tuttu
Bakan Özhaseki sözünü tuttu
28 Şubat kara bir leke olarak tarihimizde kaldı
28 Şubat kara bir leke olarak tarihimizde kaldı
Bin 500 tarım işçisi için kuralar çekildi
Bin 500 tarım işçisi için kuralar çekildi
Tarım'da aşılanan kuzu ve oğlağa da destek
Tarım'da aşılanan kuzu ve oğlağa da destek
Bakan Şimşek 'kasıtlı haberlere karşı' uyardı
Bakan Şimşek 'kasıtlı haberlere karşı' uyardı
KAAN'ın sesi paylaşıldı
KAAN'ın sesi paylaşıldı
Kayıp mürettebat 13 gündür aranıyor
Kayıp mürettebat 13 gündür aranıyor
PTT'den TSK personeline özel kargo indirimi
PTT'den TSK personeline özel kargo indirimi
Yurt dışında görevlendirilecek öğretmenler belli oldu
Yurt dışında görevlendirilecek öğretmenler belli oldu
Bakan Tekin 81 ilin müdürleriyle toplandı
Bakan Tekin 81 ilin müdürleriyle toplandı
Biden: Ramazan'da İsrail saldırmayacak
Biden: Ramazan'da İsrail saldırmayacak
56 ilde tefeciler de 'Kafes'lendi!
56 ilde tefeciler de 'Kafes'lendi!
Yurtta bugün hava parçalı ve yer yer çok bulutlu!
Yurtta bugün hava parçalı ve yer yer çok bulutlu!
Mansur Yavaş'tan sonra Murat Kurum da mal varlığını paylaştı: Biraz borcumuz var
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin yeniden aday gösterdiği Mansur Yavaş'ın, mal varlığını kamuoyuyla paylaşması sonrası AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum da mal varlığını açıkladı. Katıldığı bir canlı yayında ko..
Boşandığı eşini silahla vurarak öldürüp intihar etti
Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir süre önce boşanan çift apartman bahçesinin çardakta tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, adam yanındaki silahla boşandığı eşini vurup intihar etti.
Eski sevgilisinin yanındaki genci defalarca bıçaklayarak öldürdü
İzmir'in Karabağlar ilçesinde 22 yaşındaki bir genç, kız arkadaşının eski sevgilisi tarafından sokak ortasında defalarca bıçaklanarak katledildi. Cinayet zanlısı Güzelbahçe ilçesinde suç aletiyle birlikte yakalandı.
Akrabalar arasında silahlı çatışma: 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralı
Adıyaman'da iki aile arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan çatışmada baba ve oğulun da aralarında bulunduğu 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.
Van'da çığ düştü! 1 ölü 12 yaralı!
Van'da çığ düştü! 1 ölü 12 yaralı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye sert sözler: Neredeyse Kılıçdaroğlu'nun kedisi Şero'yu bile kapıdan içeri sokmayacaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'da düzenlediği mitingde ana muhalefet partisine yüklendi. Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun partiden uzaklaştırılmasına atıfta bulunan Erdoğan, "Yere göğe sığdıramadıkları genel başkanlarını partiden öyle bir kazıyıp attı..
Sivas-İstanbul seferleri 4 Mayıs'ta başlıyor
Sivas-İstanbul seferleri 4 Mayıs'ta başlıyor
Yaşlı Destek Programı (YADES) başvuruları başladı
Yaşlı Destek Programı (YADES) başvuruları başladı
Irak ve Suriye'de 3 terörist etkisiz halde
Irak ve Suriye'de 3 terörist etkisiz halde
6 ilde 38 terör şüphelisine gözaltı
6 ilde 38 terör şüphelisine gözaltı
Türk silahı Sarsılmaz ABD’de polis silahı oldu
Türk silahı Sarsılmaz ABD’de polis silahı oldu
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI