GÜNDEM HABERLERİ

Tarımsal girdilerde artış! Veteriner harcamaları başı çekiyor
Tarımsal girdilerde artış! Veteriner harcamaları başı çekiyor
Milli Eğitim'den 'iyi uygulamalar' konferansı
Milli Eğitim'den 'iyi uygulamalar' konferansı
Samsun'da 1 tonu aşkın etil alkole 'Çengel'!
Samsun'da 1 tonu aşkın etil alkole 'Çengel'!
İlk bağlantı Cumhurbaşkanı Erdoğan'la olacak
İlk bağlantı Cumhurbaşkanı Erdoğan'la olacak
MHP'de 1'i il olmak üzere 55 belediye başkan adayı daha açıklandı
MHP, Düzce ve 54 ilçenin belediye başkan adayını açıkladı. MHP'nin Düzce Belediye Başkan adayı Yılmaz Eser oldu. Öte yandan MHP, Çanakkale, Düzce, Edirne, Giresun, Isparta, Kırklareli, Uşak ve Yalova'ya bağlı toplam 54 ilçede de adaylarını duyurdu...
Antalya sahillerinde 5 günde 6 ceset bulunmasıyla ilgili Valilik'ten açıklama geldi
Antalya sahillerinde 5 günde 6 ceset bulunmasıyla ilgili Valilik'ten açıklama geldi. 6 cesetten birinin kimliğinin belirlendiğini, 5 kişinin üzerindeki kıyafet ve ayakkabıların üretim yerinin Suriye olduğunu belirten Valilik, 11 Aralık'ta Lübnan'dan Suriy..
Instagram'a yeni özellik! Takip isteği gönderenler nedenini de belirtmek zorunda kalacak
Milyonlarca kişinin kullandığı Instagram'a yeni özellik geliyor. Bundan böyle kullanıcılar birine takip isteği gönderirken, takip nedenini belirtmek zorunda olacak. Kullanıcılara istek göndermeden önce, "Takip isteğinize eklemek için bir neden seçin. Bu, ..
Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Üyesi Şahin Çil hayatını kaybetti
Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Üyesi Şahin Çil 57 yaşında hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olan Çil için bugün Yargıtay'da cenaze töreni düzenlenecek.
İlk Türk Astronot Alper Gezeravcı, sosyal medya hesabından uzayla ilgili kendisine gelen soruları yanıtladı
İlk Türk astronotu Alper Gezeravcı, 14 gün boyunca kalacağı Uluslararası Uzay İstasyonu'nda sosyal medya hesabından kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Gezeravcı, "Dönüşte 5 santimetre boy uzaması olacak mı?", "2024 Lisans KPSS'de soru olarak gelir m..
Ahmet Türk, DEM Parti'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu
Mardin'de geçtiğimiz hafta yapılan ön seçimde yüzde 50 oranını geçemediği için adaylıktan çekilip siyasetten çekilen Ahmet Türk'ü DEM Parti ikna etti. Ahmet Türk, DEM Parti'nin Mardin Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olarak gösterildi. Eş başkan adayı i..
İstanbul Boğazı'nda can pazarı! Vapurdan düşen şahsı, denize atlayan midyeci kurtardı
İstanbul Karaköy'de seyir halindeki vapurdan dengesini kaybederek denize düşen bir kişi, kendisini fark edip elbiseleriyle suya atlayan midyeci tarafından kurtarıldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Samsun'da
Samsun'da kaçak ve sahte alkol üretimi için kullanılan etil alkol ticaretinin engellenmesine yönelik düzenlenen "Çengel-6" operasyonunda 1 ton 56 litre etil alkol ele geçirildi. Operasyonu duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kaçakçıların ve sahteciliğ..
Antalya sahilinde kadın cesedi bulundu: Peş peşe olunca göçmen şüphesi ortaya çıktı
Antalya'nın Serik ilçesinde sahil kıyısında bir kadın cesedi bulundu. Otel çalışanlarının fark ettiği ve genç yaşta olduğu değerlendirilen cesedin kimliği ve ölüm nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı. Kentte kısa süre önce de 2 ceset bulunması ..
Bakan Tunç, 8. Yargı Paketi için hem tarih hem detay verdi: 2 yıl ceza almışsa en az 5 ay cezaevinde kalsın istiyoruz
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yargı paketinin şubat sonu gibi Meclis'te görüşüleceğini belirtti. Çok sayıda kanunda değişiklik yapılacağını belirten Tunç, "Kişi 2 yıl ceza almışsa en az 5 ay cezaevinde kalsın, ceza ile oranlı denetimli serbestlik getirilsin ..
Bakan Şimşek: Ev sahiplerinin kira gelirlerine inceleme başlattık
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ev sahiplerinin kiralardan elde ettikleri gelirlerinin doğru beyanı için inceleme başlatıldığını duyurdu. 4 buçuk milyona yakın konutun incelemeye alınmasıyla adreslerde de fiili tespitlerin yapılacağı öğrenildi...
Trabzon'da baba ve kızına telefon tuzağı: Ücreti geri ödeyeceğiz diye 180 bin lira dolandırdılar
Trabzon Ortahisar'da bir baba ile kızına kendilerini telefonda banka görevlisi olarak tanıtan dolandırıcılar, "Kredi sigortasını geri ödeyeceğiz." yalanıyla 180 bin liralık kabus yaşattı. Dolandırılan baba ve kızı polise durumu ihbar ederken, şüphelilerin..
Sevgilisinin 'uzi' ile vurduğu 20 yaşındaki Nazlı Elmas'tan acı haber
Bayrampaşa'da erkek arkadaşı tarafından uzun namlulu silahla vurulan Nazlı Elmas, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Elmas'ın cenazesi işlemlerin ardından ailesine teslim edildi.
Antrenör, maçlardan men cezası alınca oyuncularına moral olsun diye cansız mankenini gönderdi
Burdur'da bir basketbol antrenörü, bir yıl maçlardan men cezası alınca oyuncularına moral olsun diye okul sporları müsabakası basketbol final maçına hazırladığı cansız mankenini gönderdi. Konuya ilişkin açıklama yapan antrenör Mevlüt Gezer, "Mankeni saha ..
Adana'da bir erkek kız kardeşini sokak ortasında dövdü
Adana'da bir erkek, kız kardeşi olduğu iddia edilen kadının sokakta önünü keserek dakikalarca dövdü. Kadının feryadı sonrasında esnafın müdahale ettiği olayda, kadın ve kardeşini döven adam bölgeden uzaklaşarak kayıplara karıştı.
3 dönemdir görev yapan başkanın koltuğuna aday! Bayrampaşa'da AK Parti için İlknur Kovaç Bayraktar yarışacak
İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını açıklayan AK Parti, 2019 yerel seçimlerinde kazandığı ilçelerden sadece 3'ünde değişikliğe gitti. Bu ilçelerden biri de Bayrampaşa oldu. Uzun süredir görevde olan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner'in yerin..
Zorunda değilseniz araçla yola çıkmayın! Kış aylarında güvenli sürüş için öneriler...
Zorunda değilseniz araçla yola çıkmayın! Kış aylarında güvenli sürüş için öneriler...
Gara'da hava harekâtı: 9 terörist etkisiz!
Gara'da hava harekâtı: 9 terörist etkisiz!
Türk astronot Gezeravcı'nın da olduğu Axiom-3 ekibi istasyonda
Türk astronot Gezeravcı'nın da olduğu Axiom-3 ekibi istasyonda
İstanbul'da fırtına alarmı! Valilik saat verdi
İstanbul'da bugün öğle saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına etkili olacak. Fırtınanın pazar gününün ilk saatlerinde etkisini kaybedeceği belirtilirken İstanbul Valiliği, "Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara ka..
Bir Seçil Erzan vakası daha: Çankırı'da 100 milyon TL'lik vurgun yaptılar
Çankırı'da Seçil Erzan vakasındaki "ponzi" yöntemini kullanarak 8 kişiyi yüksek kar vaadiyle yaklaşık 5 milyon TL dolandıran 5 kişi, polis ekiplerinin başarılı operasyonu ile yakalandı. Gözaltına alınan şahısların yaklaşık 100 milyon TL'lik vurgun yaptığı..
Mustafa Topaloğlu'nun Türkiye'nin uzay yolculuğuna başlamasına ilk yorum: Ben sürgün yemiştim, bugün benim bayramım
"Uzaylı" lakabıyla geniş hayran kitlesine ulaşan sanatçı Mustafa Topaloğlu, Türkiye'nin uzay yolculuğunun başlamasından gurur duyduğunu belirterek "Ben gittim diye sürgün yedim. Şu an devlet, hükümet gönderdi. Bugün benim bayramımın birinci günü, bugün be..
Sivas'ta 4,4 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerden de hissedildi
Sivas'ın Gürün ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 5,33 kilometre derinlikte gerçekleşen deprem sonrası yetkililer olumsuz bir durum bildirilmediğini açıkladı.
Şanlıurfa ve Adana'da göçmen kaçakçılarına Kalkan-8 operasyonu: 37 şüpheli yakalandı
Şanlıurfa ve Adana'da göçmen kaçakçılarına 'Kalkan-8' operasyonu düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonlarda 37 göçmen kaçakçısının yakalandığını duyurarak "İnsan tacirlerine asla fırsat verilmeyeceğini" vurguladı.
Kırmızı bültenle aranan Kazakistanlı İzmir'de yakalandı
İzmir'de Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Kazakistan uyruklu O.O., İzmir'de yakalandı. Şüphelinin uluslararası suç örgütüne üye olma, kumar oynanması için yer ve imkan sağlama ve yolsuzluk suçlarından arandığı öğrenildi...
Kolpaçino oyuncuları, Mehmet Akif Ersoy'un programında kavga etti! Gerçek dakikalar sonra ortaya çıktı
Kolpaçino 4 filminin oyuncularından Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu, Mehmet Akif Ersoy'un programına konuk oldu. Fragmandaki bazı sahnelerinin kesildiğini söyleyerek canlı yayında sitem eden Penbeklioğlu, Sezer'e sitem ederek programı ..
Bir garip olay! 38 yıl sonra erkek olduğunu ispatladı, şimdi bedelini ödüyor
Nüfus müdürünün hatası nedeniyle nüfusa kadın olarak geçen Kumral Bodur, 38 sene boyunca erkek olduğunu ispat etmeye çalıştı. Yapılan hata düzeltildi ancak erkek olduktan sonra açılan davaların sonuçlanmaya başlaması üzerine Bodur, "Yıllarca mahkemelerde ..
İçişleri'nden umut tacirlerine 'Kalkan'!
İçişleri'nden umut tacirlerine 'Kalkan'!
3,5 milyar liralık tarımsal destek ödemeleri yapılıyor
3,5 milyar liralık tarımsal destek ödemeleri yapılıyor
HSK kararları Resmi Gazete'de
HSK kararları Resmi Gazete'de
Milli Eğitim'de 28 ile atama
Milli Eğitim'de 28 ile atama
Marmara'ya ciddi fırtına uyarısı
Marmara'ya ciddi fırtına uyarısı
İletişim'den 'CİMER' açıklaması
İletişim'den 'CİMER' açıklaması
Türkiye semalarından her 15 saniyede uçak geçiyor
Türkiye semalarından her 15 saniyede uçak geçiyor
Interpol'ün aradığı 42 kişi Türkiye'de 'Kafes'lendi!
Interpol'ün aradığı 42 kişi Türkiye'de 'Kafes'lendi!
3 bin 209 firari 'Çember'de!
3 bin 209 firari 'Çember'de!
Yeğeninin düğününü basan üvey amca 3 kişiyi vurdu
Şanlıurfa'da, üvey amca silahla yeğeninin düğününü bastı. Rastgele ateş açan üvey amca 3 kişiyi yaralarken dehşet anları kameralara yansıdı.
Emekliye ek zam önergesi TBMM plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi
En düşük emekli aylığının 10 bin liraya yükseltilmesi ile SSK ve Bağkur emekli maaşlarında ek yüzde 5 artış içeren kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
Öğrencisini darp eden öğretmene 3 bin TL para cezası
Kocaeli'de 17 yaşındaki öğrencisini dersi dinlemediği ve düzeni bozduğu gerekçesiyle darp eden öğretmenin yargılandığı davada karar çıktı. Sanığa basit yaralama suçundan 3 bin TL para cezası verilirken, hükmün açıklanması geri bırakıldı...
Adıyaman'da 4 büyüklüğünde deprem
Adıyaman'ın Sincik ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7,1 kilometre derinliğinde gerçekleşen sarsıntı Adıyaman'ın yanı sıra çevre illerde de hissedildi.
Alper Gezeravcı'nın uzaydaki ilk sözü: İstikbal göklerdedir
İlk Türk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzaydaki ilk sözleri "Türkiye'nin insanlı ilk uzay misyonu için ilk Türk'ün uzaya adım attığı şu anda Yüce Ata'mızın sözüyle bu anı başlatmak istiyorum: Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün dahi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan uzay misyonu için mesaj: Tarihi bir ana şahitlik ediyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarihi uzay misyonuna dakikalar kala bir video mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tarihte taşıdığımız misyonu yeniden icra etmek adına çok değerli yeni bir başlangıç yapıyoruz." ifadelerini kullanarak ilk Türk ast..
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Ve... Yolculuk başladı!
Ve...Uzaya Yolculuk başladı!
Tarihi ana saatler kaldı... Uzay yolculuğu 00.49'da başlıyor
Tarihi ana saatler kaldı... Uzay yolculuğu 00.49'da başlıyor
Eğitimde yarıyıl tatili başlıyor... Bakan Tekin'den tatil mesajı
Eğitimde yarıyıl tatili başlıyor... Bakan Tekin'den tatil mesajı
Altun: Türkiye Yüzyılı vizyonu, uzaya ulaştı
Altun: Türkiye Yüzyılı vizyonu, uzaya ulaştı
MSB: Son 1 haftada 114 terörist etkisiz
MSB: Son 1 haftada 114 terörist etkisiz
Uzmanı uyardı! Isıtıcılar çalışır vaziyetteyken uyumayın!
Uzmanı uyardı! Isıtıcılar çalışır vaziyetteyken uyumayın!
Meriç’te 4 terörist yakalandı
Meriç’te 4 terörist yakalandı
Türkiye'de yüzde 97,4 turizm amaçlı konakladı
Türkiye'de yüzde 97,4 turizm amaçlı konakladı
Kahramanlar'dan 11 ilde 36 gözaltı!
Kahramanlar'dan 11 ilde 36 gözaltı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın terörle mücadelede verdiği kararlılık mesajı dünya basınında
Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, PKK terör örgütüne destek veren ülkelere seslenerek, "Ya yanımızdasın ya karşımızdasın" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında geniş yankı uyandırdı. AP, Türkiye'nin terörle mücadele konusundak..
3 aylık bebek nefes borusuna kaçan süt nedeniyle hayatını kaybetti
Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda annesinin emzirip uyuttuğu 3 aylık bebek, nefes borusuna kaçan süt nedeniyle hayatını kaybetti.
Mardin'de cami avlusunda yeni doğmuş bebek cesedi bulundu
Mardin'in Artuklu ilçesinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu. Yeni doğmuş bebeği bırakan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
'Metal iş'te 114 gün sonunda önemli anlaşma
'Metal iş'te 114 gün sonunda önemli anlaşma
Uzay yolculuğuna bir gün erteleme!
Uzay yolculuğuna bir gün erteleme!
'Boğaziçi Lüferi' coğrafi tescile kavuştu
'Boğaziçi Lüferi' coğrafi tescile kavuştu
Milli Çözüm'den İstanbul'da konulu fotoğraf sergisi
Milli Çözüm'den İstanbul'da konulu fotoğraf sergisi
Bakan Tekin, dönem sonu faaliyet etkinliklerine katıldı
Bakan Tekin, dönem sonu faaliyet etkinliklerine katıldı
Gezeravcı uzayda ne yapacak? İşte merak edilenler
Gezeravcı uzayda ne yapacak? İşte merak edilenler
İletişim Başkanı Altun’dan terörle mücadele paylaşımı
İletişim Başkanı Altun’dan terörle mücadele paylaşımı
Yarıyıl tatili için ebeveynlere öneriler
Yarıyıl tatili için ebeveynlere öneriler
Balıkesir'de sosyal medya operasyonu: 4 gözaltı
Balıkesir sosyal medya üzerinden üzerinden bazı kişilere hakaret ve iftiralarda bulunan 4 kişi gözaltına alındı.
İstanbul'daki Ünalan Metro İstasyonu'nda intihar girişimi
İstanbul Üsküdar'daki Ünalan Metro İstasyonu'nda raylara atlayan bir kadın intihar girişiminde bulundu. Trenin tam zamanında durmasıyla kadın, olaydan yara almadan kurtuldu. İntihar girişiminde bulunan kadın, kendisini raylardan çıkarmak için gelen güvenl..
Staj gördüğü fabrikada kafasını makineye sıkıştırıp ölen çocukla ilgili olay anına ait görüntüler ortaya çıktı
Esenyurt'ta staj gördüğü demir fabrikasında kafasını sac büküm makinesine sıkıştıran 14 yaşındaki çocuk, 6 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti. Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, çocuğu 22 dakika boyunca sıkıştığı yerde kimse fark etme..
Shell, Kızıldeniz üzerinden yapılan sevkiyatları askıya aldı
İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle İran destekli Husilerin ticaret gemilerine saldırdığı Kızıldeniz'de sular durulmuyor. Petrol şirketi Shell, saldırılar nedeniyle Kızıldeniz üzerinden yapılan tüm sevkiyatları süresiz olarak askıya aldı. Öte..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon sinyali: Önümüzdeki aylarda kimin ne dediğine bakmadan yeni adımlar atacağız
Yeni yılın ilk Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadelede net mesaj verdi. Operasyonların kararlılıkla süreceğini ve genişleyeceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı...
Uzman çavuş, kendisine saldıranlara ateş etti: 1 yaralı
İstanbul Çatalca'da bir uzman çavuş, parkta buluştuğu kişilerle tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönen olayda, 6 kişi uzman çavuşa saldırdı. Hırpalanan uzman çavuş, belindeki silahı çıkartıp önce havaya ardından kavga ettiği kişilerin üzerine ateş ..
Aydın'da sağanak nedeniyle göle dönen yolda bir sürücü dakikalarca plakasını aradı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyardığı Aydın'ı sağanak yağış vurdu. Efeler ilçesinde sağanak nedeniyle sokaklar göle dönerken trafikteki sürücüler zor anlar yaşadı. Aracının plakası düşen bir sürücü ise su birikintisinin içinde dakikalarca plakasını ara..
Yere düşen yaşlı adam hayatını kaybetti, cenazeyi şemsiye ile korudular
Bursa'da pazara gitmek üzere yolda yürüyen 75 yaşındaki bir adam yere düşerek hayatını kaybetti. Yağışlı hava nedeniyle polis ekipleri, cenazenin üzerine şemsiye tutarak yağıştan korudu.
10 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu! 32 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde FETÖ'ye yönelik eş zamanlı gerçekleştirilen "Kıskaç-4" operasyonlarında 32 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda çok miktarda döviz, altın ve Türk Lirası, tabanca ve çok miktarda dijital materyal ve örgütsel doküman ele ..
Antalya'daki feci kazada ölü sayısı 3'e yükseldi, hamile kadın bebeğiyle hayata tutunamadı
Antalya'da alkollü sürücünün kullandığı otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 2 kişinin ardından, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 37 haftalık hamile kadın ile birlikte karnındaki bebeği de hayatını kaybetti.
Canan Karatay'ı dolandıran şüpheli Şanlıurfa'da yakalandı
2013'te Prof. Dr. Canan Karatay'ı dolandıran şüphelinin de aralarında bulunduğu 47 zanlı Şanlıurfa'da yakalandı. Kent genelindeki eş zamanlı operasyonda yakalanan M.K.'nin "silahlı yağma ve dolandırıcılık" suçundan 19 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bul..
Kahramanlar'dan 18 mağaraya imha!
Kahramanlar'dan 18 mağaraya imha!
Doğu'ya kar, Güney'e sağanak uyarısı
Doğu'ya kar, Güney'e sağanak uyarısı
İsmailağa ile Cübbeli Ahmet arasındaki kavgada yeni perde! Tartışma yaratan video yeniden dolaşıma sokuldu
Cübbeli Ahmet'in cemaatten uzaklaştırılmasının ardından İsmailağa hocaların..
Kız çocuğuna taciz iddiasıyla dövdüler! Gasp mağduru çıktı
Aydın'ın İncirliova ilçesinde bir kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şa..
Bakanlık harekete geçti!
Ticaret Bakanlığından, güvensiz olduğu ortaya çıkan "Jasmine" bebekle ilgil..
Emeklilere 8-12 bin liralık promosyon ödemesine özel bankalar da dahil oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu, kamu bankaları tarafından ..
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıkl..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 30 26 1 3 68 20 81 +48
2 Fenerbahçe 30 25 1 4 79 25 79 +54
3 Trabzonspor 30 15 11 4 51 40 49 +11
4 Beşiktaş 30 14 12 4 40 36 46 +4
5 Kasımpaşa 30 12 11 7 53 55 43 -2
6 Başakşehir FK 30 12 12 6 38 35 42 +3
7 Çaykur Rizespor 30 12 12 6 36 47 42 -11
8 Antalyaspor 30 10 9 11 35 33 41 +2
9 Adana Demirspor 30 9 9 12 46 39 39 +7
10 Alanyaspor 30 9 9 12 38 42 39 -4
11 Sivasspor 30 9 10 11 36 43 38 -7
12 Samsunspor 30 10 14 6 35 41 36 -6
13 Kayserispor 30 10 11 9 36 43 36 -7
14 MKE Ankaragücü 30 7 11 12 36 39 33 -3
15 Hatayspor 30 7 11 12 36 40 33 -4
16 Konyaspor 30 7 11 12 31 42 33 -11
17 Gaziantep FK 30 8 15 7 34 44 31 -10
18 Fatih Karagümrük 30 7 14 9 34 38 30 -4
19 Pendikspor 30 7 15 8 34 61 29 -27
20 İstanbulspor 30 3 20 7 22 55 13 -33
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 27 21 5 1 64 23 64 +41
2 Göztepe 27 17 5 5 45 15 56 +30
3 Sakaryaspor 27 13 6 8 41 28 47 +13
4 Çorum FK 27 13 8 6 44 28 45 +16
5 Kocaelispor 27 13 8 6 39 31 45 +8
6 Bodrumspor 27 12 7 8 35 19 44 +16
7 Boluspor 27 12 8 7 26 28 43 -2
8 Bandırmaspor 27 11 8 8 37 24 41 +13
9 Gençlerbirliği 27 10 7 10 31 26 40 +5
10 Erzurumspor FK 27 10 7 10 26 21 37 +5
11 Ümraniyespor 27 9 12 6 32 39 33 -7
12 Keçiörengücü 27 8 11 8 24 33 32 -9
13 Manisa FK 27 7 10 10 33 33 31 0
14 Şanlıurfaspor 27 6 12 9 23 30 27 -7
15 Tuzlaspor 27 7 14 6 26 43 27 -17
16 Adanaspor 27 8 16 3 21 40 27 -19
17 Altay 27 5 19 3 12 55 15 -43
18 Giresunspor 27 2 21 4 12 55 7 -43
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 29 21 4 4 66 24 67 +42
2 Van Spor FK 29 19 5 5 48 29 62 +19
3 Bucaspor 1928 29 17 3 9 42 18 60 +24
4 1461 Trabzon FK 29 16 6 7 54 30 55 +24
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 30 15 6 9 42 25 54 +17
6 Ankaraspor 30 13 6 11 38 26 50 +12
7 Ankara Demirspor 29 13 12 4 34 31 43 +3
8 Karacabey Belediye Spor 30 11 10 9 30 27 42 +3
9 Beyoğlu Yeniçarşıspor 29 12 13 4 33 29 40 +4
10 Diyarbekir Spor 29 11 11 7 32 29 40 +3
11 Hes İlaç Afyonspor 29 8 11 10 18 28 34 -10
12 Kırklarelispor 30 8 12 10 22 34 34 -12
13 Nazilli Belediyespor 30 10 13 7 35 49 34 -14
14 Altınordu 29 7 12 10 32 30 31 +2
15 Serik Belediyespor 30 7 13 10 23 33 31 -10
16 Zonguldak Kömürspor 29 7 15 7 28 48 25 -20
17 Kırşehir Futbol SK 30 5 19 6 27 57 21 -30
18 Bursaspor 29 5 16 8 22 48 20 -26
19 Adıyaman FK 29 3 21 5 19 50 14 -31
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 22 17 1 4 45 10 55 +35
2 Aliağa Futbol A.Ş. 23 16 0 7 40 11 55 +29
3 52 Orduspor FK 23 12 6 5 30 21 41 +9
4 Ayvalıkgücü Belediyespor 23 11 6 6 28 19 39 +9
5 Edirnespor 22 10 8 4 35 22 34 +13
6 K.Çekmece Sinopspor 23 9 8 6 33 23 33 +10
7 İnegöl Kafkas GK 22 8 6 8 23 23 32 0
8 Artvin Hopaspor 22 8 7 7 29 20 31 +9
9 Mardin 1969 Spor 22 9 9 4 28 24 31 +4
10 Karabük İdmanyurdu Spor 22 8 10 4 20 31 28 -11
11 Talasgücü Belediyespor 23 8 13 2 24 36 26 -12
12 Gümüşhanespor 23 4 10 9 16 34 21 -18
13 Kırıkkalegücü FK 22 5 12 5 13 29 20 -16
14 Malatya Arguvanspor 22 2 16 4 9 35 10 -26
15 Tarsus İdman Yurdu 22 2 17 3 15 50 9 -35
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 03/04/2024 Antalyaspor vs MKE Ankaragücü
 03/04/2024 Başakşehir FK vs Beşiktaş
 03/04/2024 Fenerbahçe vs Adana Demirspor
 03/04/2024 Galatasaray vs Hatayspor
 03/04/2024 Gaziantep FK vs Alanyaspor
 03/04/2024 İstanbulspor vs Çaykur Rizespor
 03/04/2024 Kayserispor vs Kasımpaşa
 03/04/2024 Konyaspor vs Trabzonspor
 03/04/2024 Samsunspor vs Pendikspor
 03/04/2024 Sivasspor vs Fatih Karagümrük
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 02/04/2024 Keçiörengücü vs Çorum FK
 02/04/2024 Şanlıurfaspor vs Sakaryaspor
 02/04/2024 Boluspor vs Gençlerbirliği
 02/04/2024 Manisa FK vs Bodrum FK
 03/04/2024 Tuzlaspor vs Ümraniyespor
 03/04/2024 Adanaspor vs Eyüpspor
 03/04/2024 Altay vs Bandırmaspor
 03/04/2024 Kocaelispor vs Göztepe
 04/04/2024 Erzurumspor FK vs Giresunspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 Altınordu vs Esenler Erokspor
 23/03/2024 Ankara Demirspor vs Zonguldak Kömürspor
 23/03/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs 1461 Trabzon FK
 23/03/2024 Bursaspor vs Kırklarelispor
 23/03/2024 Nazilli Belediyespor vs Hes İlaç Afyonspor
 24/03/2024 Adıyaman FK vs Serik Belediyespor
 24/03/2024 Ankaraspor vs Diyarbekir Spor
 24/03/2024 Bucaspor 1928 vs Kırşehir Futbol SK
 24/03/2024 Karacabey Belediye Spor vs Van Spor FK
 24/03/2024 Bucaspor 1928 - Kırşehir Futbol SK Bucaspor 1928 ligde evindeki son 13 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 24/03/2024 Adıyaman FK - Serik Belediyespor Adıyaman FK ligdeki son 14 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
 24/03/2024 Ankaraspor - Diyarbekir Spor Ankaraspor ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Ankaraspor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 İnegöl Kafkas GK vs 52 Orduspor FK
 23/03/2024 Kepezspor FAŞ vs Artvin Hopaspor
 24/03/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Tarsus İdman Yurdu
 24/03/2024 Edirnespor vs K.Çekmece Sinopspor
 24/03/2024 Gümüşhanespor vs Mardin 1969 Spor
 24/03/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Talasgücü Belediyespor
 24/03/2024 Kırıkkalegücü FK vs Malatya Arguvanspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI