GÜNDEM HABERLERİ

20 ilde Sibergöz operasyonu: 50 gözaltı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova, İzmir, Sivas ve Samsun merkezli 20 ilde gerçekleştirilen 'SİBERGÖZ-25' operasyonlarında nitelikli dolandırıcılık, çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve taciz suçlarına yönelik 50 şüphelinin yakalandığını açıkladı...
Adli emanet deposundan 6 kilo uyuşturucu çalarak satan 9 sanığa dava açıldı
Antalya'da zabıt katibi olarak görev yapan memur ile bir emanet memurunun da aralarında olduğu 9 kişiye adli emanetten uyuşturucu çaldıkları gerekçesiyle dava açıldı. İddianamede, uyuşturucu satışı yapan şüphelilerin, suçtan elde edilen paraları bankacılı..
Metro istasyonunda intihar eden gençten geriye kalan not yürek dağladı
İstanbul'da metro istasyonunda tren gelirken raylara atlayarak intihar eden 25 yaşındaki gencin telefonunun notlar bölümüne "Ailemin sırtında bir kambur olup asalak gibi yaşamaya çalıştım. Hayallerimden vazgeçmeye zorladım. Ailemden özür dilerim" yazdığı ..
14 Mayıs'ı bilen şirketin anketi! İşte İstanbul'un 7 ilçesinde son durum
Yerel seçimler için geri sayım devam ederken 14 Mayıs seçim sonuçlarını en yakın bilen anket şirketlerinden olan SONAR Araştırma; İstanbul'un Kağıthane, Çekmeköy, Pendik, Bahçelievler, Tuzla, Üsküdar ve Bağcılar ilçelerinde yaptığı araştırmanın sonuçların..
Eyüpsultan'daki kaza sonrası tutuklanan Ayşe Ceren S.'nin ifadesi ortaya çıktı: Eylem Hanım bana 'Havalimanına sür' dedi
İstanbul'da, 17 yaşındaki T.C'nin karıştığı ölümlü kaza sonucu tutuklanan Ayşe Ceren S'nin ifadesi ortaya çıktı. T.C'nin babası Bülent Cihantimur'un iş yerinde çalışan Ayşe Ceren S, "Evden T.C'yi hastaneye götürmek için iki araba yola çıktık. Sonrasında B..
Türkiye turistik treni sevdi
Türkiye turistik treni sevdi
PTT'den 'Ara Güler' vefası
PTT'den 'Ara Güler' vefası
Acı haberi Bakan Yerlikaya duyurdu
Acı haberi Bakan Yerlikaya duyurdu
İçişleri 'Çember'i daraltıyor... 2 bin 614 firari daha yakalandı
İçişleri 'Çember'i daraltıyor... 2 bin 614 firari daha yakalandı
Ekmek ve simit fiyatlarına 'görüş alma' koşulu!
Ekmek ve simit fiyatlarına 'görüş alma' koşulu!
Güneydoğu'da toz taşınımı uyarısı!
Güneydoğu'da toz taşınımı uyarısı!
CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu Göle ilçesini ziyaret etti
Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Göle Belediye Başkan Adayı Gökhan Budak'ın CHP'yi toparlayıp her kesimden halkın beklentisi olan şeffaf, yeni bir yönetimine yönelişini sağlayan Budak'a destek olmak için pati yöneticileriyle Göle esnafını ziyaret ..
Yağdonduran Geçidi tarih oldu
Yağdonduran Geçidi tarih oldu
Hafize Gaye Erkan iddialarına İletişim'den açıklama
Hafize Gaye Erkan iddialarına İletişim'den açıklama
Ayhan Bora Kaplan'dan
Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla tutuklanan Ayhan Bora Kaplan'ın, "kara para aklama" suçundan ikinci kez tutuklanmasına neden olan soruşturmada verdiği ifade ortaya çıktı. Kaplan'ın "Ülkede gerçeklesen enflasyon nedeniyle almış ve edinmiş olduğum para ..
Balıkçı Kenan'dan İmamoğlu'na pankartlı protesto: Arazimize çöktü
İstanbul'da Balıkçı Kenan olarak bilinen Kenan Balcı, Beylikdüzü'ndeki iş yerinin yanındaki tapulu arazisinin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından hukuksuz şekilde işgal edildiğini iddia ederek "İmamoğlu arazimize çöktü" gibi ifadelerin yer aldığı pankar..
Mersin'de sahiller denizanasıyla dolunca toplayıp toprağa gömdüler
Türkiye'nin turizm merkezlerinden Mersin'de geçtiğimiz haftalarda yoğun bir şekilde kıyıya vuran denizanası sayısında son günlerde tekrar artış görüldü. Uzmanların dokunulmaması gerektiği yönünde uyarılar yaptığı denizanalarındaki artışın iklim değişikliğ..
CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili 3 kişi ifadeye çağrıldı! Aralarında İmamoğlu'nun danışmanı da var
CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda deste deste paraların sayıldığı görüntüler kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, soruşturma başlatılan videoya ilişkin yeni gelişmeler yaşanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, C..
Bakan Tunç'tan kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlu için verilen tahliye kararına ilk yorum
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kedi Eros'u asansörde vahşice öldüren İbrahim Keloğlan için verilen tahliye kararını değerlendirdi. Bakan Tunç, "Verilen ceza, Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında bugüne kadarki en yüksek cezadır" dedi.
5 milletvekilinin dokunulmazlığıyla ilgili fezlekeler TBMM'de
Meclis Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in de aralarında bulunduğu 5 milletvekiline ait dokunulmazlığın kaldırılmasına ilişkin fezlekeler, TBMM Başkanlığına sunuldu.
Hakkında yakalama kararı bulunan şüpheli intihar etti
Bolu'da hakkında hapis cezası ve yakalama kararı bulunan 30 yaşındaki bir şahıs, polisi karşısında görünce tabancayla başına ateş ederek hayatına son verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Vize başvurusu reddedilen İranlı akademisyen 2 aydır İstanbul Havalimanı'nda yaşıyor
Kanada'da yaşayan İranlı akademisyen Shiva Kaviani, oturum süresinin dolmasının ardından Kanada'ya gidemeyince İstanbul Havalimanı'nda mahsur kaldı. 2 aydır havalimanında yaşamını sürdüren akademisyene havalimanı çalışanları yardımcı oluyor...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da günlük 100 bin varil üretmeyi hedefliyoruz, buralar uçacak uçacak
Şırnak mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda Gabar'da günlük petrol üretiminde 37 bin varili geçmiş durumdayız. Hedef 100 bin varil. Buralar uçacak" ifadelerini kullandı.
Mücevher tutkunları New York'ta buluştu
Mücevher tutkunları New York'ta buluştu
MEB, LGS hakkında SSS'leri yanıtladı
MEB, LGS hakkında SSS'leri yanıtladı
Alpagut meşalesi Ankara’da yandı
Alpagut meşalesi Ankara’da yandı
7 ilde Mahzen! 3 suç örgütü çökertildi!
7 ilde Mahzen! 3 suç örgütü çökertildi!
Türkiye'nin bugün yarısı yağışlı!
Türkiye'nin bugün yarısı yağışlı!
Bakan Göktaş New York Türkevi'nde
Bakan Göktaş New York Türkevi'nde
Eşini öldüren yaşlı adamdan cinayet sonrası dehşet sözler: Böyle diyenin hali budur
Adıyaman'da 71 yaşındaki bir adam tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdü. Cinayet sonrası evin penceresinden dışarıyı izlediği anların görüntüler ortaya çıkan adamın "İşte bana diyordu kocam değilsin, böyle diyenin hali budur." dediği duyuldu...
İzmir'de tırla halk otobüsü çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı
İzmir'in Gaziemir ilçesinde karşı yönden gelen bir TIR'la ile belediye otobüsü çarpıştı. Kaza sonucunda 1 yolcu hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
İstedikleri zammı alamayan emeklilere yeni düzenleme yolda! 7 alanda destek verilecek
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, milyonlarca emekliye yönelik yeni destekler için hazırlıklara başladı. "Emekliler Yılı" çerçevesindeki destek planları arasında, "su faturalarında indirim, ücretsiz veya indirimli toplu taşıma, kamu tesislerinden yara..
Bakan Göktaş'tan BM zirvesine damga vuran İsrail protestosu! Bir anda salonu terk etti
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş katıldığı Birleşmiş Milletler etkinliğinde ses getiren bir protestoya imza attı. İsrail Sosyal Eşitlik ve Kadının Gelişimi Bakanı May Golan'ın konuşmasına başladığı sırada toplantı salonunu terk eden ..
MSB: Pençe-Kilit Harekat bölgesinde Iraklı yerel yetkililerle sınır güvenliği tedbirleri ele alındı
2'nci Ordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel ve beraberindeki heyet, Iraklı yerel yetkililerle sınır güvenliği toplantısı yaptı. Pençe-Kilit Harekât bölgesinin sınırları içerisinde yapılan toplantıda Irak-Türkiye sınır hattının güvenliği ele alındı...
İmamoğlu'ndan sağ kolu Fatih Keleş'in deste deste para saydığı görüntülerle ilgili açıklama
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun en yakınındaki isimlerden biri olan İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in deste deste para saydığı görüntülerin ortaya çıkması büyük tartışmaya neden oldu. Konuyla ilgili bugün bir açıklama yapan İmamoğlu, "Seçime 20 gün ka..
Eski İYİ Parti Milletvekili Ahmet Çelik kardeşi tarafından bıçaklandı
Eski İYİ Parti Milletvekili ve Yeniçağ Gazetesi'nin sahibi Ahmet Çelik, İstanbul Bahçelievler'deki ofisinde kardeşiyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine kardeşinin bıçakla ağır yaraladığı Çelik hastanede tedavi altına alınırken sağlık durumunun ciddi..
Katliam gibi kazada tır sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı: Tabelalara dikkat etmedim
İstanbul Bakırköy'de dün akşam saatlerinde dorsesi devrilerek 4 kişinin ölümüne neden olan tırın şoförü Mehmet F. emniyetteki ifadesine, "Tabelalara dikkat etmedim. Çok pişmanım" diyerek kendini savundu.
Adalet Bakanlığı'ndan yazar Eylem Tok ve oğlunun iadesi için ABD'ye talepname
Adalet Bakanlığı, Eyüpsultan'da ölümlü kazaya karışan 17 yaşındaki T.C. ve kendisini ABD'ye kaçıran annesi yazar Eylem Tok'un iadesi için ABD'ye talepname hazırladı. Yapılan açıklamada "Olay bir adi suç olduğu için Türkiye'ye iadesinin gerçekleşeceği düşü..
Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Cem Garipoğlu'nun otopsi kaydını istedi
Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Münevver Karabulut'u öldürdüğü gerekçesiyle cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu'nun otopsi kaydını istedi. Başsavcılık, otopsi işlemi sırasında çekilen fotoğraflar ve video kayıtlarının gönderilmesini talep etti. Otopsi ..
Eşini bıçaklayarak öldürdü, intihar ederken polisler ipten aldı
Antalya'da tartıştığı eşini bıçaklayarak öldüren V.A., cinayetin ardından kendisini banyoya kilitleyerek intihara kalkıştı. Polis ekipleri tarafından son anda kurtarılan şahıs ifadesinde, kıskançlık ve maddi anlaşmazlık yüzünden tartıştıklarını söyledi...
Bakan Şimşek: Cari açıktaki düşüş dezenflasyon sürecine katkı sağlayacak
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada cari açıkla ilgili bilgiler paylaştı. Şimşek, cari açığın milli gelire oranının yılın ilk çeyreğinde yüzde 3'ün altına gerileyeceğini belirterek bu durumun dezenflasyon sürec..
Suç örgütü lideri Sedat Peker'in de yargılandığı 'Köfteci Yusuf' davası ertelendi
Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi, aralarında suç örgütü lideri Sedat Peker'in de bulunduğu toplam 19 sanığın yargılandığı "Köfteci Yusuf" davasının bir sonraki duruşmasını temmuz ayına erteledi.
KYK yurdunda silahla şakalaşmak isteyen öğrenci, arkadaşını öldürdü
Kilis'te KYK Erkek Öğrenci Yurduna tabancayla giren bir öğrenci, şaka amacıyla silah doğrulttuğu arkadaşını vurarak öldürdü. Şüpheli, olayın ardından polis ekipleri tarafından yakalandı.
Fatih Keleş'in deste deste para saydığı görüntülerle ilgili hükümet kanadından ilk yorum
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İBB Başkanı İmamoğlu'nun en yakınındaki isimlerden biri olan İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in deste deste para saydığı görüntüler hakkında konuştu. Bakan Tunç, "Bu konuda leyhte ve aleyhte çok beyan var. Soruşturma başlatı..
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan kütüphane kapısı öğrenciye kapalı haberine yalanlama
Diyanet İşleri Başkanlığı yerleşkesinde bulunan kütüphane tuvaletinde cinsel ilişkiye girildiği için kütüphanenin öğrencilere kapatıldığı iddiasına kurumdan açıklama geldi. Başkanlık açıklamasında kütüphanede sadece lisansüstü öğrencilere ve kurum persone..
Bakırköy'de dorsesinin devrilmesi sonucu 4 kişinin ölümüne neden olan tır sürücüsü tutuklandı
Bakırköy'de seyir halindeki tırın otomobilin üzerine devrilmesi sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiği olayda tır şoförü "taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan tutuklandı.
Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan DEAŞ üyeleri Çorum'da yakalandı
Interpol tarafından 2'si kırmızı bültenle aranan DEAŞ terör örgütü üyesi 3 kişi, Çorum polisinin düzenlediği operasyonla yakalandı.
Oğlunu yurt dışına kaçıran Eylem Tok'a yardım eden şirket çalışanı tutuklandı
İstanbul Eyüpsultan'ta gerçekleşen kazada Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C'nin annesi yazar Eylem Tok tarafından yurt dışına kaçırılmasına ilişkin soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı. O gece Eylem Tok'a havaalanına kadar eşlik eden ..
Ortaokulda 6 öğrenciye cinsel istismarda bulunan müdür yardımcısı tutuklandı
Mersin'in bir ortaokulda 6 öğrenciye cinsel istismarda bulunulduğu suçlamasıyla gözaltına alınan müdür yardımcısı tutuklandı.
İletişim'den 'Diyanet Kütüphanesi' açıklaması... Kapatılma yok, lisansüstü ile kurum personeline açık
İletişim'den 'Diyanet Kütüphanesi' açıklaması... Kapatılma yok, lisansüstü ile kurum personeline açık
MEB'den 51 şehre yerinde ziyaret
MEB'den 51 şehre yerinde ziyaret
Ana ile yavru vatana uzay merceği!
Ana ile yavru vatana uzay merceği!
Adalet'ten 'Türk Bayrağı' temalı yarışma sonuçlandı
Adalet'ten 'Türk Bayrağı' temalı yarışma sonuçlandı
Hudut Kartalları sınırlardan geçit vermedi
Hudut Kartalları sınırlardan geçit vermedi
Bir suç örgütü de İstanbul'da çökertildi!
Bir suç örgütü de İstanbul'da çökertildi!
6 ilde 6 suç örgütü çökertildi!
6 ilde 6 suç örgütü çökertildi!
Emeklilerin bayram ikramiyeleri Resmi Gazete’de
Emeklilerin bayram ikramiyeleri Resmi Gazete’de
Marmara ve Ege'ye kuvvetli yağış uyarısı
Marmara ve Ege'ye kuvvetli yağış uyarısı
Isparta'da 57 kişinin öldüğü uçak kazası dosyası 17 yıl sonra kapandı
Isparta'da 2007'de düşen ve içinde Boğaziçi Üniversitesi Profesörü Engin Arık gibi bilim insanlarının da bulunduğu 57 kişinin öldüğü uçak kazasıyla ilgili yeniden yargılanan sanıklara verilen cezalar Yargıtay 12. Ceza Dairesi tarafından onandı. İki sanığa..
Müslüme'nin ölümüyle ilgili davada karar! Sapık dede bir suçtan beraat etti, diğerinden 45 yıl yedi
Mersin'de cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin davada istinaf kararı açıklandı. Tutuklu dede H. Yağal hakkında Müslüme'ye karşı işlediği suçlardan verilen beraat kararı hukuka uygun bulundu. Yağal'a, gelinine yönelik "nitelik..
Adana'da bir baba, uyuşturucu parası isteyen oğlunu vurarak öldürdü
Adana'da bir baba, kendisinden sürekli uyuşturucu parası isteyen oğlunu tüfekle vurarak öldürdü. Olayın ardından baba, gelen polise teslim oldu.
Suriye'nin kuzeyinde saldırı hazırlığındaki 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi
Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığındaki 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi. Gelişme, Milli Savunma Bakanlığı'ndan "Teröristleri hain emellerine ulaşamadan etkisiz hâle getirmeye devam edeceğiz!" ifadeleriyle duyuru..
NATO'nun 32. üyesi olan İsveç'in bayrağı genel merkeze asıldı
İsveç, NATO'nun 32. üyesi olarak bayrağını ittifakın genel merkezine astırdı. Brüksel'deki NATO Genel Merkezi'nde düzenlenen törene katılan Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İsveç'in NATO üyesi olmasının, Putin'in Ukrayna savaşında "başarısız" olduğunu gö..
İmamoğlu'nun sağ kolu Fatih Keleş'in deste deste para saydığı görüntüler tartışma yarattı
Ekrem İmamoğlu'nun en yakınındaki isimlerden biri olan İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in CHP İstanbul İl Başkanlığında deste deste para saydığı görüntüler büyük yankı uyandırdı. İddiaya göre; o paralar genel başkanlık seçiminde delegelere ödendi...
Ankara'da halk otobüsü devrildi: 24 yaralı
Ankara'nın Sincan ilçesinde EGO otobüsü devrildi. Yaşanan kaza sonucunda 24 kişi yaralanırken olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.
MSB'de sürpriz buluşma! Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Milli Savunma Bakanlığı'nda bir araya geldi. Görüşmede ana gündem maddesi güvenlik konuları ve terörle mücadele olurken Bakan Fidan v..
Kadınlar Günü'ndeki cinayetin görüntüsü ortaya çıktı
İzmir'in Konak ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 20 yaşındaki bir kızın ölümüne, annesinin ise ağır yaralanmasına neden olan bıçaklı saldırının güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde, katil zanlısının yaklaşık 1 dakika boyunca bıçak..
Tuzla'da dev fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı
İstanbul Tuzla'da bir boya fabrikasında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çevredeki ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın sonrası devasa kara dumanlar gökyüzünü kaplarken itfaiye ekipleri yangını 1 saat süren çalışmanın sonucunda k..
İçişleri'nden 'Narkoçelik-6'da 245 gözaltı
İçişleri'nden 'Narkoçelik-6'da 245 gözaltı
Fırat Kalkanı'nda 3 terörist etkisiz!
Fırat Kalkanı'nda 3 terörist etkisiz!
Fahrettin Altun: Türkiye’nin gücünün küçümsenmesi acizliktir!
Fahrettin Altun: Türkiye’nin gücünün küçümsenmesi acizliktir!
Samsun'da 4 büyüklüğünde deprem! Çevre illerde de hissedildi, vatandaşlar büyük panik yaşadı
AFAD gece saatlerinde Karadeniz'de merkez üssü Samsun'un Atakum ilçesi olan 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Yaklaşık 18 km derinlikte gerçekleşen sarsıntı çevre illerde de hissedilirken, kentte sarsıntıyı hisseden bazı vatandaşlar pan..
Kayıp üniversite öğrencisi dere yatağında ölü bulundu
Isparta'da kaybolan üniversite öğrencisi Emirhan Göksu, motosikletiyle kaza yapmış halde dere yatağında ölü bulundu. Kuryelik yapan öğrencinin naaşı otopsi yapılmak üzere Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.
Park halindeki araca kurşun yağmuru: 1 ölü, 1 yaralı
İstanbul Beylikdüzü'nde motosikletli 2 kişi park halinde bulunan bir aracı kurşun yağmuruna tuttu. Saldırıda araçta bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.
Bursa'da ünlü bir iskendercinin menüsü gündem oldu! 1 porsiyonu 725 liradan satıyorlar
Küresel ekonomik krizin etkisiyle Türkiye'deki et fiyatlarında yaşanan artış, restoran menülerine de yansıdı. Bursa'da ünlü bir iskenderci, 1 porsiyon iskenderi 480 lira olarak fiyatlandırırken, etin biraz daha bol olduğu 1 porsiyon iskender içinse 725 li..
İlk teravih için camiye giden adam hayatını kaybetti
İstanbul Sultangazi'de Ramazan ayının ilk teravih namazını kılmak için camiye giden 64 yaşındaki bir adam, namaza dakikalar kala kalp krizi geçirdi. Sağlık ekiplerinin kalp masajı yaptığı kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti...
ABD, kendilerine sığınan yazar Eylem Tok ve oğlunu iade etmeyebilir
Yazar Eylem Tok, Eyüpsultan'da ölümlü kazaya karışan 17 yaşındaki oğlu T.C.'yi Mısır üzerinden ABD'ye kaçırdı. T.C.'nin Amerikan vatandaşlığının bulunması ve Türkiye ile ABD arasındaki suçluların iadesi anlaşmasında bazı maddeler, firari anne-oğlun iade e..
Murat Kurum, 'Gazze' sorusu sansürlenen genç kızla buluştu
Genç bir kız, AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum'a konuk olduğu Habertürk ekranlarında Gazze hakkında soru sormak istedi. Ancak program moderatörü genç kıza müdahale ederek soruyu sormasını engelledi. Canlı yayından sonra genç kızı ziyaret eden Kurum..
72 yaşındaki adam eşini öldürüp
Adıyaman'da 72 yaşındaki bir adam, tartıştığı 71 yaşındaki eşini bıçaklayarak ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybederken eşini öldüren şahıs, "Pişman değilim, beni içeriye atsınlar." dedi.
Eşini bıçaklayan saldırganı linç edilmekten polis kurtardı
Van'da bir kişi, tartışma sonrası eşini bıçakladı. Saldırgan, çevredeki vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi ancak polis ekipleri tarafından kurtarıldı.
1 Mayıs'ta 55 ilde 103 ayrı etkinlik yapılacak
1 Mayıs'ta 55 ilde 103 ayrı etkinlik yapılacak
Hava ulaşımında tarihi iş birliği
Hava ulaşımında tarihi iş birliği
TBMM haftalık mesaisine yarın başlıyor
TBMM haftalık mesaisine yarın başlıyor
Haftanın ilk gününde yurtta hava nasıl?
Haftanın ilk gününde yurtta hava nasıl?
Trafikteki tartışmada eşi ve 8 yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklanarak öldürüldü
Antalya'da gece saatlerinde trafikte tartışma yaşayan Önder Çakır, servis ş..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI