GÜNDEM HABERLERİ

Muş'ta baraj gölüne giren 2'si çocuk 5 kişi can verdi
Muş'ta Alpaslan-1 Baraj Gölü'ne giren 13 yaşındaki çocuk ile onu kurtarmaya çalışan 1'i çocuk 4 kişi suda boğularak yaşamını yitirdi.
Verim yüksek çıkınca 17 ton karpuzu ücretsiz dağıttı
Tokat'ta 150 dönüm arazide karpuz üreten 46 yaşındaki Mehmet Kutsal, verimin yüksek çıkması nedeniyle bir TIR dolusu karpuzu Zile ilçe merkezi meydanında halka dağıttı. Karpuz dağıtıldığını gören vatandaşlar TIR'ın etrafını çevreledi. 45 dakikada 17 ton k..
Ağrı şikayetiyle gitti, mesanesinden 1 kilogramlık taş çıkarıldı
Manisa'da karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden 39 yaşındaki Birgül Büyükmanisa'nın mesanesinden 1 kilogram ağırlığında 18 santimetre genişliğinde taş çıkarıldı. Bu durumun Türkiye'de ve dünyada benzeri olup olmadığı araştırılıyor...
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, çok sayıda general ve amiralin ataması yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde görev yapan 117 generalin ataması yapıldı. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda 32 amiral, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda ise 38 generalin görev yerleri ve pozisyonları değişti...
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan Instagram açıklaması
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Instagram'a getirilen erişim yasağına ilişkin konuştu. Bakan Ersoy, "Ulaştırma Bakanlığımızın takip ettiği bir konu. Karşılıklı görüşmelerle anlayışlı bir şekilde iki tarafın anlayışlı yaklaşımıyla kısa sürede çözülür..
Ankara'da yolcu otobüsü köprünün ayağına saplandı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Ankara'nın Polatlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Eskişehir yönüne giden bir yolcu otobüsü köprünün ayağına saplandı. Kazada çok sayıda ölü ve yaralı olduğu ifade edilirken olay yerine itfaiye, arama kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi...
İsrail, Haniye suikastında amacına ulaştı mı?
İsrail, Haniye suikastında amacına ulaştı mı?
İran, İsrail'e karşı misilleme saldırısı yapacak mı?
İran, İsrail'e karşı misilleme saldırısı yapacak mı?
Meteoroloji hava durumu raporunu yayınladı
Meteoroloji hava durumu raporunu yayınladı
Türkiye, İsrail aleyhindeki soykırım davasına müdahillik beyanını Uluslararası Adalet Divanı'na sundu
Türkiye, Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail aleyhine açılan soykırım davasına müdahillik başvurusunu yaptı. Başvuru Türkiye saatiyle 16.30'da Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal tarafından divana sunuldu. Türkiye böylece Nikaragua, Kolombiya, Libya, Me..
TEM Otoyolu'nda korkunç kaza! Motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi
İstanbul Küçükçekmece'de TEM Otoyolu Halkalı mevkii Ankara istikametinde arıza nedeniyle emniyet şeridinde duran kamyonete arkadan çarpan motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.
Aydın, Muğla ve Balıkesir'de orman yangını! Alevler yerleşim yerlerine ulaştı
Aydın'ın Germencik ilçesinde zeytinlik ve makilik alanda başlayan yangın şiddetli rüzgarın etkisiyle ormanlık alana sıçradı. Yangına karadan ve havadan müdahale devam ederken, alevler bazı yerleşim yerlerine ulaştı. Muğla'nın Milas ve Balıkesir'in Bandırm..
İstanbul'da Asya kaplan sivrisineği alarmı! İki ilçeye dikkat çekip vatandaşları uyardı
İstanbul'da yaygınlaşan Asya kaplan sivrisineğine karşı Doç. Dr. Necla Birgül İyison önemli uyarılarda bulundu. İyison, "Şu anda İstanbul'da yaygın. Sarıyer'de, Beykoz'da yoğun şekilde görülüyor. Ancak bence iklim değişikliği nedeniyle artık her yere yayı..
Belediye, düğün masraflarını azaltmak için bildiri yayımladı! Maddeler bir hayli dikkat çekiyor
Afyonkarahisar'ın Susuz beldesinde belediye tarafından düğün masraflarının azaltılması için ortak bildiri metni yayınlandı. Bildiride, düğünlerde yeni evlenecek gençleri borç içinde bırakmak yerine 4 bilezik, 2 yüzük, 1 küpe olarak alınması ve bu durumun ..
Pendik'te İETT otobüsü kuaför dükkanına daldı: 6 yaralı
İstanbul Pendik'te, seyir halindeyken binaya çarpan İETT otobüsündeki 6 yolcu yaralandı. Kazada kolonunda hasar oluşan bina tedbiren boşaltıldı.
Azez'de bomba yüklü araç patladı: 9 ölü, 14 yaralı
Kilis sınırında Suriye'nin kuzeyindeki Azez ilçesinde araca yerleştirilen bomba düzeneği patladı. Olayda 9 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı. Saldırıyı terör örgütü PKK/YPG'nin gerçekleştirdiği düşünülüyor.
Hastanede çirkin saldırı! Güvenlik görevlileri, terör gazisinin boğazına yapışıp saldırdı
Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde iki güvenlik görevlisi, Fırat Kalkanı Harekatı esnasında yaralanarak gazi olan şahsa saldırdı. Terör gazisinin boğazına yapışarak yere yıkan güvenlik görevlileri saldırmaya çalıştı. Arbede polis memurunun araya..
Muğla ve Aydın'daki orman yangınlarında mahalleler tahliye ediliyor
Muğla ve Aydın'da gündüz saatlerinde çıkan orman yangınlarını söndürmek için çalışmalar devam ediyor. Saatlerdir devam eden Muğla Milas'taki yangında alevlerin yaklaştığı Çakıralan Mahallesi tahliye edilmeye başlandı. Aydın Germencik'teki Argavlı Mahalles..
Son anları kamerada! Sulama kanalına düşen küçük çocuğu kurtaran adam kendi canından oldu
Eskişehir'de sulama kanalına düşen 9 yaşındaki çocuğu kurtardıktan sonra akıntıya kapılan 56 yaşındaki İrfan Bağrıaçık'ın cansız bedenine ulaşıldı. Bağrıaçık'ın suya düşen çocuğu kurtarmadan önceki son anları bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıy..
Adalet Bakanı Tunç'tan oyun platformu Roblox'un kapatılmasına ilişkin açıklama
Popüler sosyal medya platformu Instagram'ın ardından 15 milyon kullanıcısı olan çevrimiçi oyun platformu Roblox da dün akşam itibarıyla erişime kapatılırken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan konuyla ilgili açıklama geldi. Bakan Tunç "Ülkemizin ve milletimizin..
MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu
MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu
Emekli aylığı fark ödemeleri bugün ödeniyor
Emekli aylığı fark ödemeleri bugün ödeniyor
TÜİK’ten nüfus değerlendirmesi: 2030’da rekor kıracak
TÜİK’ten nüfus değerlendirmesi: 2030’da rekor kıracak
Meteoroloji'den sağanak uyarısı
Meteoroloji'den sağanak uyarısı
Komşu esnafların park tartışmasında kan aktı! Baba ile oğlu öldürüldü
Bayrampaşa'da park sebebiyle tartıştığı komşularının dükkanını basmaya gelen bir kişi, dükkan sahibi ve babasını öldürdü. Saldırgan ise olay yerinde bıçaklandıktan sonra polis tarafından gözaltına alındı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı...
İstanbul Havalimanı'nda 309 jako papağanına el konuldu
İstanbul Havalimanı'nda, belgeleri olmadığı öğrenilen 309 jako türü papağana el konuldu. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Kaçak olarak yurda getirilen yaban hayvanlarını kurtarmak için Ticaret B..
Türkiye'nin her bir köşesinden binlerce kişinin akın ettiği şifalı su kaynağı kurudu
Bursa'nın İznik ilçesi Karatekin Mahallesi'nde şeker hastalığına iyi geldiği düşünülen şifalı su kaynağı kurudu. Türkiye'nin birçok yerinden vatandaşların akın ettiği şifalı su kaynağındaki kuruma mahalleliyi şaşkına çevirdi. Mahalle sakinleri yaptıkları ..
Sahte diploma tartışmaları üzerine YÖK, bütün üniversitelere yazı gönderdi
Yükseköğretim Kurulu, "Sosyal medyada bazı hesaplardan, Türkiye'deki birçok farklı üniversitenin fakültelerine ait sahte diploma satışı yapılıyor" haberleri üzerine üniversitelere yazı göndererek, tüm mezun bilgilerinin Yükseköğretim Bilgi Sistemi'ne akta..
Irak'ın kuzeyine operasyon! 8 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Gara bölgelerinde 8 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin operasyonlarının kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.
Ankara'da doğal gaz patlaması: 1 kişi can verdi
Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir apartman dairesinde meydana gelen doğal gaz patlaması nedeniyle 1 kişi hayatını kaybetti.
Görme engelli kadın, adliye asansöründe memurun tacizine uğradı
İstanbul'da bir adliyede çalışan görme engelli kadın, aynı adliyede çalışan bir başka bir memur tarafından taciz edildi. Psikolojisi bozulan kadın, savcılığa giderek şikayetçi olurken; inceleme başlatıldı. Görüntüler ise iğrenç olayı gözler önüne serdi...
Türkiye'nin üzerinde kuş uçurtmayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığındaki Savunma Sanayii İcra Komitesi Toplantısı sona erdi. Toplantıda, katmanlı hava savunma sistemleri ile tüm algılayıcı ve silahların bir ağ yapısı altında birbirleriyle entegre çalışması, ortak hava resminin oluşturul..
Tarlada uyuyakalan küçük kız kamyonun altında can verdi, yakınları şoförü vurarak öldürdü
Manisa'nın Salihli ilçesinde tarlada uyuyan 6 yaşındaki bir kız çocuğu, üzerinden geçen kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti. Olay sonrası çocuğun yakınları kamyon sürücüsünü tabanca ile vurarak öldürdü. İki şüpheli gözaltına alındı...
Hamas'ın yeni lideri Yahya Sinvar oldu
İran'ın başkenti Tahran'da suikasta kurban giden İsmail Haniye'nin ardından Hamas yeni liderini seçti. Hamas'tan yapılan açıklamaya göre yeni lider Yahya Sinvar oldu.
Adana'da art arda 3 deprem! Vatandaşlar panikle kendini sokaklara attı
Adana'nın Kozan ilçesinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 7 km derinlikte oluşan sarsıntının ardından 4.5 ve 4 büyüklüğünde 2 artçı deprem daha meydana geldi. Vatandaşların panikle kendini sokaklara attığı depremle ilgili açıklama yapan İçişleri Ba..
Tartıştığı akrabasının göğsüne taşla vurdu! Kalbi patlayan adam hayatını kaybetti
Malatya'da iki akraba aile arasında çıkan silahlı taşlı kavgada göğsü taşla darp edilen bir kişi, kalbinin patlaması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.
AK Parti Milletvekili Kaan Koç, yıllardır çözülmeyen Göledeki köylerinin yol sorunlarını çözdü
AK Parti Milletvekili Kaan Koç, yıllardır çözülmeyen Alevi köylerinin yol sorunlarını çözüme kavuşturdu
Hudut birlikleri sınırda kuş uçurtmuyor!
Hudut birlikleri sınırda kuş uçurtmuyor!
Türkiye, UAD'de İsrail aleyhinde açılan davaya müdahil oluyor!
Türkiye, UAD'de İsrail aleyhinde açılan davaya müdahil oluyor!
Savunma Sanayii İcra Komitesi toplandı
Savunma Sanayii İcra Komitesi toplandı
Ukraynalı çocuklar mermi kovanları ile barış mesajı verdi
Ukraynalı çocuklar mermi kovanları ile barış mesajı verdi
Firariler için ‘Çember’ daralıyor: 81 ilde 4 bin 517 firari yakalandı
Firariler için ‘Çember’ daralıyor: 81 ilde 4 bin 517 firari yakalandı
Bakan Güler'den Bakan Yerlikaya'ya ziyaret
Bakan Güler'den Bakan Yerlikaya'ya ziyaret
Sigaraya önce zam, sonra tavsiye
Sigaraya önce zam, sonra tavsiye
Bakanlıktan tütün ürünlerine ilişkin yeni karar
Bakanlıktan tütün ürünlerine ilişkin yeni karar
Mahalle bazlı sosyal hizmet modeli geliyor
Mahalle bazlı sosyal hizmet modeli geliyor
Yurtdışından alışveriş gittikçe zorlaşıyor
Yurtdışından alışveriş gittikçe zorlaşıyor
93. İzmir Enternasyonal Fuarı'na teknoloji damga vuracak
93. İzmir Enternasyonal Fuarı'na teknoloji damga vuracak
Bakan Göktaş: “Yaşlı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırıyoruz”
Bakan Göktaş: “Yaşlı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırıyoruz”
Benzine indirim geldi
Benzine indirim geldi
Meteoroloji il il açıkladı! Bugün hava nasıl olacak?
Meteoroloji il il açıkladı! Bugün hava nasıl olacak?
Irak Yüksek Yargı Konseyi, PKK ile ilişkili üç sözde partinin faaliyetlerini yasakladı
Irak Yüksek Yargı Konseyi, terör örgütü PKK ile ilişkili üç sözde partinin faaliyetlerinin yasaklanması ve mallarına el konulması kararı verdi. Karar, Irak Ulusal Güvenlik Müsteşarlığının talep ve şikayeti üzerine alındı.
Ölümlü kazaya karışmıştı! Eski Kızılay Başkanı'nın kızı Fatma Zehra Kınık hakkında 15 yıla kadar hapis istemi
İstanbul Beykoz'da geçtiğimiz ay aracıyla kaza yapan ve 16 yaşındaki motosikletli gencin ölümüne sebep olan eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık için istenen ceza belli oldu. Zehra Kınık hakkında taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep o..
Bakan Uraloğlu'ndan Instagram'a erişim engeline ilişkin açıklama: İstediğimiz sonucu almış değiliz
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram'a getirilen erişim engeline ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Gün içinde BTK, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Instagram yetkilileri arasında kritik bir toplantı yapıldığını belirten Bakan Uraloğ..
İçişleri Bakanı Yerlikaya: 729 bin Suriyelinin beyan ettiği adresinde olmadığını gördük
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, düzensiz göçle mücadele ile ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye'de 4 milyon 437 bin düzenli göçmenin yaşadığını belirten Yerlikaya, "3 milyon 103 bin Suriyelinin 729 bininin beyan ettiği adresinde olmadığını gördük. Onlara..
Yurt dışından getirilen eşyaların maktu vergi oranlarında da değişikliğe gidildi
Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre yağlık ayçiçeği tohumu ve ham ayçiçeği yağı ithalatında tarife kontenjanı uygulaması getirildi. Ayrıca yurt dışından getirilen eşyaların maktu vergi oranlarında da değişikliğe gidildi.
Kuvvet komutanlarıyla toplandı
Kuvvet komutanlarıyla toplandı
LGS'de 2. nakil sonuçları erişime açıldı
LGS'de 2. nakil sonuçları erişime açıldı
Metina'da 2 terörist etkisiz!
Metina'da 2 terörist etkisiz!
Yeşilay afet sonrası rehabilitasyonda önemli rol oynuyor
Yeşilay afet sonrası rehabilitasyonda önemli rol oynuyor
Dikkat VPN kullanırken nelere dikkat edilmeli?
Dikkat VPN kullanırken nelere dikkat edilmeli?
86 şüpheli 'Siberağ'a takıldı!
86 şüpheli 'Siberağ'a takıldı!
Kabine yoğun gündemle toplanıyor
Kabine yoğun gündemle toplanıyor
Haftanın ilk günü hava nasıl olacak?
Haftanın ilk günü hava nasıl olacak?
Türkiye'den Lübnan'a seyahat uyarısı!
Türkiye'den Lübnan'a seyahat uyarısı!
Kötü kokuyu alan komşuları telefona sarıldı! 65 yaşındaki adam evinde ölü bulundu
Denizli'de kendisinden 2 gündür haber alınamayan 65 yaşındaki Zekariye Karışan evinde ölü bulundu. Evden gelen kötü kokular üzerine komşularının ihbarıyla bölgeye intikal eden polis ekipleri yalnız yaşayan yaşlı adamın cansız bedeniyle karşılaştı...
Önce alev alev yandı sonra kalp krizi geçirdi! Mangal keyfi faciayla bitti
Ankara'da arkadaşlarıyla mangal yapan Turan Yapıcı'nın yüzüne bir anda mangaldan yükselen ateş sıçradı. Alev alev yanmaya başlayan adam, can havliyle kaçışmaya başladı. Alevler bir süre sonra söndürüldü ancak bu defa da talihsiz adam kalp krizi geçirerek ..
Yolcu otobüsü şarampole devrildi! 14 kişi hastaneye kaldırıldı
Erzincan'ın Refahiye ilçesinde kontrolden çıkan bir yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 14 kişi yaralandı. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.
Şarjda bırakılan telefon bomba gibi patladı! Alevler fabrikayı küle çevirdi
Denizli'de bulunan bir ambalaj fabrikasında şarjda bırakılan telefon, aşırı ısınma nedeniyle patladı. Telefondan çıkan alevler tüm fabrikayı sardı ve kısa sürede küle çevirdi. Olayda can kaybı yaşanmazken, fabrikadan geriye ise bu görüntüler kaldı...
Maliye'den tütün ürünleri imalatıyla uğraşan firmaya 6 milyar TL'lik rekor ceza
Hazine ve Maliye Bakanlığı müfettişleri, Bakan Mehmet Şimşek'in 'çok kazanandan çok vergi alınması' prensibi doğrultusunda denetimlerini sürdürürken tütün ürünleri imalatıyla uğraşan bir firmaya 6 milyar lira rekor ceza uygulandı. Vergi Denetim Kurulu büy..
Tartışmada kan aktı! Kardeşini katlettikten sonra kendi canına kıydı
Ordu'da kardeşler arasında çıkan tartışmada ortalık kan gölüne döndü. Tartışma sırasında silahını ateşleyen ağabey, kardeşini öldürdükten sonra kendi canına kıydı. Yaşanan feci olayın nedeni araştırılıyor.
SADAT'ın kurucusu Adnan Tanrıverdi hayatını kaybetti
SADAT'ın kurucusu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski başdanışmanı Adnan Tanrıverdi, 79 yaşında hayatını kaybetti. Tanrıverdi'nin cenazesi yarın Eyüpsultan Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
CHP Milletvekili Meriç'e silahlı provokasyon! Tetiğe peş peşe basıp
CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç fıstıkçıların sorunlarını dile getirirken muhtar olduğu öne sürülen bir şahıs silahını çekerek havaya ateş etti. Vekilin 5 metre yakınına kadar gelen şahsa korumalar müdahale etti. O anlar cep telefonu kamerasına anb..
Tavanı çöken hastaneden acı haber: Kurtarılan 8 bebekten 1'i can verdi
İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi yeni doğan yoğun bakım ünitesinde tavan çökmüştü. Kaza sonrası bulundukları bölümden itfaiye tarafından kurtarılan 8 bebekten 1'i yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti...
Balkondaki karısına bakan kişiyi bıçakladı! 71 yaşındaki adam gözaltında
Samsun'un Atakum ilçesinde 71 yaşındaki bir adam, evinin balkonundaki karısına baktığını iddia ettiği kişiyi bıçaklayarak yaraladı. Yaralı, hastaneye kaldırılırken saldırgan gözaltına alındı.
Bakan Fidan Refah sınırında: Hep beraber bu katliamı burada durdurmazsak, insanlık olarak bu katliamın ortağı olacağız
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Refah Sınır Kapısı'nı ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Gazze'deki katliamın durması için dünyaya seslendi. Bakan Fidan, "Bütün insanlığa sesleniyorum. Eğer hep beraber bu katliamı burada durdurmazsak, insanlık olarak bu..
Giresun'da dede torunlarını kurtarmak isterken gölette boğularak hayatını kaybetti
Giresun'un Alucra ilçesinde serinlemek için gölete giren 3 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi. Torunlarını kurtarmak için suya giren dede ise hayatını kaybetti. Olayın ardından çocuklar hastaneye kaldırıldı.
MİT'in yönettiği takas operasyonu onun da gündeminde! Biden'ı topa tutan Trump, Putin'e ise övgüler dizdi
ABD'de eski başkan ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, Ankara'da yapılan son dönemin en kapsamlı takas operasyonu dolayısıyla Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i tebrik etti. ABD Başkanı Joe Biden yönetimini operasyonu yürütme biçimi nedeniy..
Dışişleri Bakanlığı'ndan Lübnan'a seyahat uyarısı
Hamas lideri İsmail Haniye'nin İran'ın başkenti Tahran'da suikasta kurban gitmesinin ardından bölgede tansiyon yükselirken, Türkiye'den dikkat çeken bir uyarı geldi. Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Lübnan'da bulunan vatandaşlarımızın zorunlu..
Dünyanın en iyi festivalinden şanına yakışır final
Dünyanın en iyi festivalinden şanına yakışır final
Gürbulak'ta zehir tacirlerine büyük darbe!
Gürbulak'ta zehir tacirlerine büyük darbe!
Irak ve Suriye kuzeyinde 8 terörist etkisiz!
Irak ve Suriye kuzeyinde 8 terörist etkisiz!
'Yarım Çalışma Ödeneği'nde 204,6 milyon TL ödendi
'Yarım Çalışma Ödeneği'nde 204,6 milyon TL ödendi
O genelge 81 İl'e gönderildi... Elektrikli Araç Şarj Ünitesi kurulumu kolaylaştı
O genelge 81 İl'e gönderildi... Elektrikli Araç Şarj Ünitesi kurulumu kolaylaştı
Devlet güvencesinde dönüşüm hızlanıyor... Deprem bölgesinde kentsel dönüşüm
Devlet güvencesinde dönüşüm hızlanıyor... Deprem bölgesinde kentsel dönüşüm..
Bakan Kurum'dan COP31 diplomasisi
Bakan Kurum'dan COP31 diplomasisi
TOKİ'den yüzde 25 indirim kampanyası
TOKİ'den yüzde 25 indirim kampanyası
O tebliğde değişiklik yapıldı... 7 bölgede 20 servis şartı 'şarjlı hibrit'leri de kapsıyor!
O tebliğde değişiklik yapıldı... 7 bölgede 20 servis şartı 'şarjlı hibrit'l..
Avrupa Hazır Beton Birliği İstanbul’da toplandı
Avrupa Hazır Beton Birliği İstanbul’da toplandı
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Fenerbahçe 5 4 0 1 13 2 13 +11
2 Galatasaray 4 4 0 0 14 3 12 +11
3 Başakşehir FK 4 3 0 1 11 5 10 +6
4 Beşiktaş 4 3 0 1 9 3 10 +6
5 Eyüpspor 5 2 0 3 8 4 9 +4
6 Konyaspor 5 2 2 1 6 7 7 -1
7 Sivasspor 5 2 2 1 5 6 7 -1
8 Antalyaspor 5 2 2 1 9 12 7 -3
9 Göztepe 4 1 0 3 5 3 6 +2
10 Samsunspor 4 2 2 0 4 3 6 +1
11 Kasımpaşa 5 1 2 2 6 8 5 -2
12 Çaykur Rizespor 5 1 3 1 3 13 4 -10
13 Trabzonspor 3 0 0 3 1 1 3 0
14 Gaziantep FK 3 1 2 0 3 4 3 -1
15 Alanyaspor 5 0 2 3 4 9 3 -5
16 Bodrum FK 5 1 4 0 4 9 3 -5
17 Kayserispor 3 0 1 2 3 4 2 -1
18 Hatayspor 5 0 3 2 4 9 2 -5
19 Adana Demirspor 5 0 4 1 5 12 1 -7
Takım O G M B A Y P AV
1 İstanbulspor 5 4 1 0 11 4 12 +7
2 Iğdır FK 5 3 1 1 10 3 10 +7
3 Pendikspor 5 3 2 0 10 8 9 +2
4 Kocaelispor 5 3 2 0 6 7 9 -1
5 Manisa FK 5 2 1 2 8 6 8 +2
6 Gençlerbirliği 5 2 1 2 5 4 8 +1
7 Amed SK 5 2 1 2 4 1 8 +3
8 Bandırmaspor 5 2 2 1 7 7 7 0
9 Ümraniyespor 5 2 2 1 7 8 7 -1
10 Sakaryaspor 5 1 0 4 6 4 7 +2
11 Keçiörengücü 5 1 1 3 5 5 6 0
12 MKE Ankaragücü 5 2 3 0 6 6 6 0
13 Erzurumspor FK 5 2 3 0 6 5 6 +1
14 Şanlıurfaspor 5 2 3 0 6 10 6 -4
15 Çorum FK 5 1 1 3 7 6 6 +1
16 Fatih Karagümrük 5 1 1 3 7 8 6 -1
17 Boluspor 5 1 2 2 5 6 5 -1
18 Adanaspor 5 1 2 2 7 12 5 -5
19 Esenler Erokspor 4 1 3 0 5 7 3 -2
20 Yeni Malatyaspor 4 0 4 0 0 11 3 -11
Takım O G M B A Y P AV
1 GMG Kastamonuspor 3 3 0 0 7 3 9 +4
2 Altınordu 3 2 0 1 4 0 7 +4
3 24Erzincanspor 3 2 0 1 4 0 7 +4
4 Adana 1954 Futbol Kulübü 3 2 0 1 3 1 7 +2
5 Batman Petrolspor 3 2 1 0 3 1 6 +2
6 Sarıyer 3 1 0 2 4 1 5 +3
7 İskenderunspor A.Ş. 3 1 1 1 2 2 4 0
8 Kırklarelispor 3 1 1 1 2 2 4 0
9 Tuzlaspor 3 1 1 1 2 2 4 0
10 1461 Trabzon FK 3 1 1 1 2 2 4 0
11 Altay 3 1 1 1 1 2 4 -1
12 İnegölspor 3 1 1 1 1 2 4 -1
13 Fethiyespor 3 1 2 0 4 6 3 -2
14 Kepezspor FAŞ 3 0 1 2 1 2 2 -1
15 Sincan Belediyesi Ankaraspor 3 0 2 1 1 3 1 -2
16 Karaköprü Belediyespor 3 0 2 1 2 5 1 -3
17 Isparta 32 Spor 3 0 2 1 1 5 1 -4
18 Hes İlaç Afyonspor 3 0 3 0 1 6 0 -5
Takım O G M B A Y P AV
1 Bursaspor 2 2 0 0 5 0 6 +5
2 Belediye Kütahyaspor 2 2 0 0 3 0 6 +3
3 Bornova 1877 2 1 0 1 4 0 4 +4
4 Karşıyaka 2 1 0 1 3 0 4 +3
5 Silifke Belediye Spor 2 1 0 1 2 1 4 +1
6 Artvin Hopaspor 2 1 0 1 1 0 4 +1
7 Muş Spor Kulübü 2 1 0 1 1 0 4 +1
8 Düzcespor 2 1 1 0 2 2 3 0
9 Anadolu Üniversitesi 2 1 1 0 1 1 3 0
10 Kahramanmaraşspor 2 1 1 0 1 1 3 0
11 23 Elazığ Futbol Kulübü 2 0 0 2 0 0 2 0
12 Kırşehir Futbol SK 2 0 1 1 0 2 1 -2
13 Kuşadasıspor 2 0 2 0 0 2 0 -2
14 Ergene Velimeşe 2 0 2 0 1 4 0 -3
15 Tokat Bld Plevnespor 2 0 2 0 0 4 0 -4
16 Bulvarspor 2 0 2 0 0 7 0 -7
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/09/2024 Galatasaray vs Gaziantep FK
 18/09/2024 Samsunspor vs Başakşehir FK
 19/09/2024 Trabzonspor vs Kayserispor
 20/09/2024 Hatayspor vs Bodrum FK
 21/09/2024 Konyaspor vs Sivasspor
 21/09/2024 Fenerbahçe vs Galatasaray
 22/09/2024 Çaykur Rizespor vs Samsunspor
 22/09/2024 Kasımpaşa vs Antalyaspor
 22/09/2024 Adana Demirspor vs Alanyaspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 20/09/2024 Erzurumspor FK vs Esenler Erokspor
 20/09/2024 Manisa FK vs Yeni Malatyaspor
 21/09/2024 Pendikspor vs Gençlerbirliği
 21/09/2024 Amed SK vs Boluspor
 21/09/2024 MKE Ankaragücü vs Sakaryaspor
 22/09/2024 Keçiörengücü vs Iğdır FK
 22/09/2024 Ümraniyespor vs Adanaspor
 22/09/2024 Çorum FK vs Kocaelispor
 22/09/2024 İstanbulspor vs Bandırmaspor
 23/09/2024 Şanlıurfaspor vs Fatih Karagümrük
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/09/2024 Kepezspor FAŞ vs Afyonspor Kulübü
 21/09/2024 Sincan Belediyesi Ankaraspor vs 1461 Trabzon FK
 21/09/2024 İnegölspor vs İskenderunspor A.Ş.
 22/09/2024 GMG Kastamonuspor vs Karaköprü Belediyespor
 22/09/2024 Kırklarelispor vs Altınordu
 22/09/2024 Tuzlaspor vs Altay
 22/09/2024 Fethiyespor vs Batman Petrolspor
 22/09/2024 Isparta 32 Spor vs Sarıyer
 22/09/2024 24Erzincanspor vs Adana 01 Futbol Kulübü
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/09/2024 Bornova 1877 vs Artvin Hopaspor
 22/09/2024 Kahramanmaraşspor vs Kuşadasıspor
 22/09/2024 Muş Spor Kulübü vs Belediye Kütahyaspor
 22/09/2024 Tokat Bld Plevnespor vs Kırşehir Futbol SK
 22/09/2024 Anadolu Üniversitesi vs Silifke Belediye Spor
 22/09/2024 Düzcespor vs Bulvarspor
 22/09/2024 Ergene Velimeşe vs Bursaspor
 22/09/2024 Karşıyaka vs 23 Elazığ Futbol Kulübü
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI