GÜNDEM HABERLERİ

Sanal Kart dolandırıcısı sahte kimlikle yakalandı! Gerçek, parmak izinde ortaya çıktı
Sanal kredi kartları aracılığıyla dolandırıcılık yapan, yasaklı sitelerden elde edilen kara paraları aklamaya yönelik kredi kartı faaliyetlerini sürdüren ve hakkında 105 dosyadan 54 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, İstanbul'da sahte kimlikle ya..
Ekmek fabrikasında korkunç kaza! Makineyi temizlemeye çalışan işçinin kolu koptu
Van'da bir ekmek fabrikasında çalışan işçi, temizlik yaptığı sırada makineye kolunu kaptırdı. Çok kan kaybeden işçi tedavi altına alındı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde F.Ç.'nin kopan kolunun başka bir çalışan tarafından taşındığı görülüyor...
Kadınlar Günü'nde dehşet! 20 yaşındaki genç kız öldürüldü, annesi yaralı
İzmir Konak'ta alkollü şahsın saldırısına uğrayan 20 yaşındaki İlayda Alkan hayatını kaybetti, annesi O. T. ise yaralandı.
İş yeri önündeki cansız mankeni sevip okşadıktan sonra kucaklayıp götürdü
Bursa'da kaldırımda yürüdüğü sırada bir işyeri önündeki cansız mankeni gözüne kestiren şahıs, dakikalarca sevdikten sonra kucaklayıp götürdü.
PTT'de kanlı kavga! Kendisini uyaran güvenlik görevlisini bıçakladı
Batman'da bir özel güvenlik görevlisi, sıra almadan işlem yapmaya çalışan baba ve oğlunu uyarması sonucu çıkan tartışmada bıçaklandı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Takip ettiği husumetlisinin kafasına defalarca taşla vurdu! Öldürmek üzereyken müdahale ettiler
Tekirdağ'da cadde üzerinde yürüyen C.G., kendisini takip eden husumetlisi N.C.'nin saldırısına uğradı. Başına defalarca taşla vurulan C.G. yere düştü. Darbelerine devam eden şahsı izleyen çevrediler, bir süre sonra araya girip adamı kurtardı...
Muhtaç ailelere 873 milyonluk destek
Muhtaç ailelere 873 milyonluk destek
Düzce'de DEAŞ terör operasyonu
Düzce'de DEAŞ terör operasyonu
Bugün hava nasıl olacak?
Bugün hava nasıl olacak?
Emine Erdoğan'dan 8 Mart paylaşımı
Emine Erdoğan'dan 8 Mart paylaşımı
Andrew Tate iddialarına İletişim'den açıklama
Andrew Tate iddialarına İletişim'den açıklama
Kuvvet komutanlarının eşleri Anıtkabir'de
Kuvvet komutanlarının eşleri Anıtkabir'de
'Kadın gözüyle hayattan kareler' sergileniyor
'Kadın gözüyle hayattan kareler' sergileniyor
Hızlı tren Karadeniz'e geliyor
Hızlı tren Karadeniz'e geliyor
'Mahzen-6'da 1 örgüt daha çökertildi: 15 gözaltı
'Mahzen-6'da 1 örgüt daha çökertildi: 15 gözaltı
Doğu'ya kar, Marmara'ya kuvvetli yağış uyarısı
Doğu'ya kar, Marmara'ya kuvvetli yağış uyarısı
Birlikte yaşadığı kadının 3 yaşındaki kızını istismar eden şahsa 35 yıl hapis cezası
Ankara'da doğum sancısı çeken K.Ç'nin evine giden sağlık ekiplerinin vücudunda morluk ve yanık izleri olan kız çocuğunu fark etmesi üzerine açılan davada, anne K.Ç.'nin birlikte yaşadığı Yaşarcan Ünal'a "çocuğa karşı eziyet" suçundan 8 yıl, "çocuğun nitel..
Yapmadığı kalmamış! Eşini intihara sürükleyen kocaya 6 yıl hapis
Esenyurt'ta eşini intihara yönlendirerek ölümüne neden olan Musa Adıyaman hakkında karar açıklandı. Mahkeme sanık Adıyaman'ın 8 yıl hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Suçun haksız tahrik altında işlendiğine karar veren mahkeme, cezayı 6 yıla düşürdü...
Köpeklerin saldırısında yaralanan Tunahan 3 ay sonra ilk defa hastane bahçesine çıktı
Ankara'da köpeklerin saldırısına uğrayan ve 3 aydır hastanede tedavi gören Tunahan Yılmaz'ın sağlık durumu iyiye gidiyor. Tunahan, tedavisinin sürdüğü hastanenin bahçesine 3 ay sonra babasıyla birlikte ilk kez çıkarak bir süre gezdi.
Acılı anneden Eylem Tok'a çağrı: O çocuğu oradan oraya çanta gibi atmasın, günah o yavruya
İstanbul'da yaptığı kazada Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C., sonrasında yazar annesi Eylem Tok ile Mısır'a kaçtı. Öte yandan Oğuz Murat Aci'nin acılı annesi de sessizliğini bozdu. Gözyaşlarını tutamayan Pervin Aci, Eylem Tok'a sesle..
İstanbul'da feci kaza! Kendi kullandığı aracın altında kalan sürücü ağır yaralandı
İstanbul Esenyurt'ta park edilen kamyonetin sahibini bulmak için aracından inen kargo firmasının sürücüsü, kendi aracının altında kalarak ağır yaralandı.
Nevşehir'de bir kişi alacak verecek kavgasında dayısını öldürdü
Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesine bağlı Kızılağıl köyünde 19 yaşındaki bir kişi, alacak verecek meselesi yüzünden kavga ettiği dayısını silahla vurarak öldürdü.
Bakan Şimşek: Zorunlu afet sigortasını getirmeyi düşünüyoruz
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2024'ün 3. ve 4. çeyreğinde zorunlu afet sigortasını getirmeyi düşündüklerini açıkladı. Bakan Şimşek, "Deprem sigortasının kapsamı çok dar. Sadece binaları kapsıyor, afet sigortası ise bütün diğer riskleri de kapsamı..
Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu Ankara'da motosiklet kazasında ağır yaralandı
Sudan Cumhurbaşkanı Abdülfettah Abdurrahman el-Burhan'ın oğlu Mohamed A. Fatah Elburhan Rahman, Ankara'da motosiklet kullanırken kaza geçirdi. Önünde giden hafif ticari araca çarpan Rahman, metrelerce savrularak ağır yaralandı. Rahman'ın hayati tehlikesin..
Hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin avukatlarından açıklama: Eylem Tok ve oğlunu havalimanına babanın çalışanları bıraktı
İstanbul'da ünlü yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu, karıştığı kazada Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olmuştu. Aci ailesinin avukatları yaptıkları açıklamada "En son gördüğümüz kadarıyla havaalanına suçlu anne ve çocuğu bırakan kişilerin ne yazık ki ba..
Yazar Eylem Tok ve oğlu için tutuklama kararı! Mısır'dan sonra ABD'ye geçmişler
İstanbul'da kullandığı lüks araçla 1 kişinin ölümüne neden olduktan sonra annesi tarafından yurt dışına kaçırılan 17 yaşındaki T.C. ve annesi Eylem Tok ile ilgili tutuklama kararı verildi. Adalet Bakanı Tunç, "Mısır'dan ABD istikametine çıkış yaptıklarını..
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, bugün resmi ziyaret kapsamında Türkiye'ye gelecek
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, bugün Türkiye'ye resmi ziyarette bulanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşecek olan Zelenski'nin Türkiye ziyaretinde, Ukrayna-Rusya savaşı, Tahıl Koridoru Anlaşması, bölgede kalıcı barış arayışları konularının ayrıntılı şe..
Batman'da yolu kapatıp ateş yakan terör örgütü yandaşı 5 kişi gözaltına alındı
Batman'da DEM Parti'nin seçim lokali açılışı sonrası sokaklar karıştı. Açılış sonrası yüzleri maskeli bir grup, çöp konteynerleri ile yolu kapatıp ateş yaktı. Polis ekipleri ve TOMA bölgeye sevk edildi. Terör propagandası yapan grup, polis ekiplerine taş ..
Muğla'da 4.4 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi
AFAD'ın geçtiği bilgiye göre Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 36 km derinlikte meydana gelen sarsıntı çevre illerde de hissedildi.
'Sandık değişti' dolandırıcılığına dikkat!
'Sandık değişti' dolandırıcılığına dikkat!
İstanbul Taksim Camii Ramazan'a hazır
İstanbul Taksim Camii Ramazan'a hazır
Bakan Göktaş: Kadınların iş gücüne katılım ortalaması yüzde 66
Bakan Göktaş: Kadınların iş gücüne katılım ortalaması yüzde 66
Askeri müzeler 8 Mart'ta kadınlara ücretsiz
Askeri müzeler 8 Mart'ta kadınlara ücretsiz
MSB: Son bir haftada 36 terörist etkisiz
MSB: Son bir haftada 36 terörist etkisiz
Avrasya Tüneli başarısını tescillemeyi sürdürüyor
Avrasya Tüneli başarısını tescillemeyi sürdürüyor
Bugün hava nasıl olacak? Yağmur yağacak mı?
Bugün hava nasıl olacak? Yağmur yağacak mı?
Bakan Yerlikaya 'gereği yapıldı' dedi
Bakan Yerlikaya 'gereği yapıldı' dedi
5G'de hedef 2026
5G'de hedef 2026
Bir haftada 80 bin yolcu
Bir haftada 80 bin yolcu
Kar ülkeye giriş yaptı
Kar ülkeye giriş yaptı
Eniştesinin 2 milyonunu çalıp kayıplara karıştı
İstanbul Beylikdüzü'nde bir kişi, araç alım satım işi yapan eniştesinin 2 milyonunu çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık için ailenin kahvaltıya gitmesini fırsat bilen şahsın para dolu kasayı çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı...
Kaza yapan Mustafa Destici taburcu edildi: Bu hava koşullarında aslında yerel seçimlerin yapılmaması lazım
Seçim çalışmaları için bulunduğu Tokat'ta geçirdiği trafik kazasında yaralanan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, hastaneden taburcu edildi. Destici, tedavi sürecinde gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek, "Bu hava koşullarında aslınd..
Çöpe at kemiklerini atan kişi yemek dükkanı sahibi çıktı
Düzce'de çöp konteynerinde eti sıyrılmış at kemikleriyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kemikleri atan şahsın yakalandığı ve yeme içme sektöründe bir iş yeri olduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Düzce Valisi Selçuk Asan, atın nerede kesild..
Taksi sürücüsü, aracına aldığı 3 kişi tarafından gasp edilip şah damarından bıçaklandı
İstanbul'da bir taksi sürücüsü, aracına aldığı kimliği belirsiz 3 kişi tarafından gasp edilerek bıçaklandı. Şah damarından bıçaklanan taksi şoförü hastaneye kaldırıldı.
MOSSAD'a bilgi satanlara yönelik operasyonda yeni detaylar! Eski emniyet amiri dikkat çekmemek için sosyal medyayı kullanmış
Edindikleri bilgileri MOSSAD'a sattıkları iddia edilen şüphelilere yönelik operasyonda yakalanan 7 kişiden biri olan eski emniyet amiri Hamza Turhan A.'nın, sosyal medyada İsrail aleyhine birçok paylaşımı olduğu belirlendi. Şüphelilerin arasında yer alan ..
Muğla'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Muğla'nın Datça ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 12 kilometre altında gerçekleşen sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Saat 10.15'te Hatay'da da 4 şiddetinde sarsıntı gerçekleşmişti.
Malta'da öldürülen Pelin Kaya'nın katili 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı
Malta'da geçtiğimiz yıl, kaldırımda yürüyen Türk iç mimar Pelin Kaya'yı doğum gününde otomobiliyle ezerek öldüren ve suçunu geçtiğimiz ay kabullenen katil Jeremie Camilleri'e, çıktığı davada 40 yıl hapis cezası verildi.
Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne operasyon: 21 şüpheli yakalandı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütü'ne yönelik yapılan soruşturma kapsamında Ankara ve İstanbul'un da aralarında bulunduğu 5 ilde 36 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Şu ana kadar 21 şüpheli yakalandı...
Galatasaray, Adnan Aybaba, Serhat Ulueren ve Ahmet Akpınar hakkında suç duyurusunda bulundu
Galatasaray, spor yorumcusu Adnan Aybaba, Serhat Ulueren ve eski Beşiktaşlı yönetici Ahmet Akpınar hakkında suç duyurusunda bulundu. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada "Kulübümüze fütursuzca asılsız yakıştırmalarda bulunanlara karşı bundan önce ol..
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Menzil şeyhini ziyaret etti
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Adıyaman'daki Menzil cemaatinin şeyhlerinden Muhammed Saki Erol'u ziyaret etti.
Instagram ve Facebook'a erişim sorunu çözüldü
Sosyal medya platformları Instagram ve Facebook'a dünya çapında saat 18.00 itibarıyla erişim sorunu yaşandı. "Akış yenilenemiyor" hatasıyla karşılaşan Instagram ve Facebook kullanıcıları rotayı diğer bir sosyal medya platformu X'e kırarken, X'ten yapılan ..
Adana'da otomobil işçi servisine çarptı: 2 ölü, 14 yaralı
Adana'da meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan bir otomobil, işçi servisine çarptı. Kazada otomobilde bulunan anne ve oğlu hayatını kaybederken, işçi servisindeki 14 kişi de yaralandı.
Kaza yaparak 1 kişinin ölümüne neden 16 yaşındaki oğlunu Mısır'a kaçıran yazar Eylem Tok'tan ilk sözler
İstanbul Eyüpsultan'da aşırı hız yaparak 1 çocuk babası Oğuz Murat Acı'yı hayattan koparan 16 yaşındaki Timur C., ünlü yazar annesi Eylem Tok tarafından yurt dışına kaçırıldı. Oğluyla Mısır'da olan Eylem Tok, özür yazısı paylaşıp annelik içgüdüsüyle harek..
Sakarya'da çatıya çıkıp rastgele ateş açan eski polis memuru, ekipleri alarma geçirdi
Sakarya Adapazarı'nda bir binanın çatısına çıkıp rastgele ateş eden eski polis memuru, ekipleri harekete geçirdi. 4 saat süren ikna çalışmaları sonucu gözaltına alınan eski polis memurunun daha önce de sokak ortasında ateş açtığı ve sevgilisini rehin aldı..
Antalya'da sağanak yağış ve fırtına! Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar yollarda mahsur kaldı
Antalya'da öğleden sonra başlayan kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle hayat felç oldu. Kent merkezinde bazı mahallerde ev ve iş yerlerini su bastı. Bazı yollar adeta göle dönerken, alt geçitlerde oluşan su birikintileri nedeniyle araçlar mahsur kaldı...
Dünya Meteoroloji Örgütü: Mart ve Mayıs ayları arasında El Nino etkisi olacak
Dünya Meteoroloji Örgütü (WMO) geçen yıl ve özellikle bu yıl normaller üzerinde sıcaklık getiren El Nino'nun bu yılın Mart ve Mayıs ayları aralığında normalin üstünde sıcaklıklara neden olabileceğini duyurdu. WMO Genel Sekreteri Saulo, "Haziran 2023'ten b..
Orta koridorda konumunu güçlendireceğiz
Orta koridorda konumunu güçlendireceğiz
Türkiye metamfetamin sorunuyla karşı karşıya!
Türkiye metamfetamin sorunuyla karşı karşıya!
Deprem gerçeğine karşı devrim niteliğinde çözüm
Deprem gerçeğine karşı devrim niteliğinde çözüm
YKS için geç başvurular başladı
YKS için geç başvurular başladı
Mahmud Abbas Türkiye'ye geliyor
Mahmud Abbas Türkiye'ye geliyor
11 ilde 27 zehir taciri yakalandı
11 ilde 27 zehir taciri yakalandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörü çembere alıyoruz, bu yaz Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi çözüme kavuşturacağız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığına gerçekleştirilen Kabine toplantısı sona erdi. Yaklaşık 2 saat 30 dakika süren toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Terörle mücadelede kararlılık mes..
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan 16 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Anadolu'nun batısında ve iç kesimlerinde bulunan, aralarından Ankara, İzmir, Antalya ve Konya'nın da bulunduğu 16 ilde beklenen aşırı yağış ve kuvvetli fırtına nedeniyle tedbirli olunması uyarısında bulundu. Bakan Yerlikaya,..
Ataşehir'de patlayan tankerde can kaybı arttı! 2 ölü, 2 yaralı
İstanbul Ataşehir'de bir dinlenme tesisinde kesim sırasında patlayan tankerde can kaybı arttı. İlk belirlemelere göre 1 kişinin öldüğü 3 kişinin yaralandığı olayda bir kişinin daha hayatını kaybettiği bildirildi. Kaza, 2 kişinin hayatına mal olurken yaral..
Mecidiyeköy'de yürüyen merdiven aniden ters yönde çalıştı: 3 yaralı
İstanbul Mecidiyeköy'de metrobüs durağındaki yürüyen merdiven aniden ters yönde çalışınca üzerindeki vatandaşlar aşağı doğru savruldu. Yaşanan hengamede 3 kişi yaralandı. Olay sonrası metrobüs durağında yoğunluk meydana geldi.
Eşi ve engelli oğlunu öldüren yaşlı adamın cinayeti işleme sebebi emekli maaşı çıktı
Ankara'da eşi ve engelli oğlunu öldüren adamın ifadesi ortaya çıktı. 77 yaşındaki adam, ifadesinde eşi ve oğlunun sürekli darp edip tartaklayarak kendisinden emekli maaşını istediklerini, olay günü de eşi ve oğlunun yine maaşını istemelerinden dolayı kavg..
Karabük'te genç kadın sitenin duvarından düşerek hayatını kaybetti
Karabük'te bir sitenin istinat duvarından düşen 32 yaşındaki kadın, yaşamını yitirdi. Yapılan araştırmada, ölümün düşme sonrası kafaya alınan darbe sonucu meydana geldiği tespit edilirken genç kadının vücudunda darp, boğuşma veya silahla yaralanmaya rastl..
Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4,9 büyüklüğündeki deprem anı kamerada
Çanakkale'nin Yenice ilçesinde meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki deprem anları, güvenlik kameralarına yansıdı. Deprem sırasında panik yaşayan vatandaşlar, can havliyle kendilerini dışarıya attı. İlçe merkezindeki bir marketin güvenlik kamerasınca kaydedile..
TEM Otoyolu'nda korkunç kaza! Yolun karşısına geçmeye çalışan 4'ü aynı aileden 5 kişi öldü
İstanbul TEM Otoyolu Pendik mevkiinde seyir halindeki otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan 4'ü aynı aileden 5 kişiye çarptı. Korkunç kazada 5 kişi yaşamını yitirirken otomobil içinde sıkışan sürücü ağır yaralandı.
Çanakkale'deki 4.9'luk deprem büyük İstanbul depremini tetikler mi? Deprem uzmanı Şükrü Ersoy yanıtladı
Çanakkale'nin Yenice ilçesi merkezli 4.9 büyüklüğündeki deprem İstanbul'da da hissedildi. Kısa süreliğine paniğe neden olan depremin ardından akıllara "Sarsıntı büyük İstanbul depremini tetikler mi?" sorusu gelirken deprem uzmanı Şükrü Ersoy "Beklediğimiz..
Polis ve bekçilerin kıyafet yönetmeliğinde değişiklik! Çizimler Resmi Gazete'de yayımlandı
Emniyet Mensupları Kıyafet Yönetmeliği'nde yapılan değişiklik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmeliğin eklerinde polis ve bekçilerin giyecekleri üniforma ve ayakkabıların çizimlerine de yer verildi.
Beylik tabancası kazara ateş alan polis memuru, hayatını kaybetti
İzmir'de beylik tabancası kazara ateş alan polis memuru İlker Çulha, yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Çulha, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine sonrası muhalefete yüklendi: Emeklilerimizin kafasını karıştırıyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarında muhalefetin emeklilerin kafasını karıştırdığını ifade etti. En düşük emekli maaşını 66 liradan 10 bin liraya çıkarttıklarını belirten Erdoğan, "Muhalefetin emeklilerin kafasını karış..
1. Uluslararası Balkan Sempozyumu 7-8 Mart tarihlerinde yapılacak
1. Uluslararası Balkan Sempozyumu 7-8 Mart tarihlerinde yapılacak
Akdeniz'e kuvvetli yağış ve sel uyarısı
Akdeniz'e kuvvetli yağış ve sel uyarısı
Çanakkale'de deprem! Bursa'da da hissedildi
Çanakkale'de deprem! Bursa'da da hissedildi
Bakan Güler: Başarılı operasyonlarla terör örgütüne ağır darbe vuruldu
Bakan Güler: Başarılı operasyonlarla terör örgütüne ağır darbe vuruldu
Ulusal Antarktika Bilim Seferi tamamlandı
Ulusal Antarktika Bilim Seferi tamamlandı
Dünyada ilk... Üsküdar Çocuk Köyü açıldı
Dünyada ilk... Üsküdar Çocuk Köyü açıldı
'Sığınmacıların Ankara’da bir evi yaktığı' iddialarına açıklama
'Sığınmacıların Ankara’da bir evi yaktığı' iddialarına açıklama
Kırmızı ve sarı bültenliler İstanbul 'Mahzen'inde!
Kırmızı ve sarı bültenliler İstanbul 'Mahzen'inde!
Kabine seçim sonrası ilk kez toplanıyor
Kabine seçim sonrası ilk kez toplanıyor
Hava sıcaklığı artıyor
Hava sıcaklığı artıyor
Denizli'nin yeni başkanı devraldığı borçları afişe etti! Seçime 2 gün kala 6.3 milyona çiçek alınmış
31 Mart'ta Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne başkan seçilen CHP'li Bülent Nu..
İşte Türkiye'nin en zeki illeri
Türkiye'nin Zeka Testleri Merkezi bir IQ çalışması yaparak en zeki illeri a..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI