GÜNDEM HABERLERİ

New York Türkevi'nde unutulmaz iftar yemeği
New York Türkevi'nde unutulmaz iftar yemeği
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
Bakan Göktaş: 5 milyona yakın hane sosyal yardımlardan yararlandı
Bakan Göktaş: 5 milyona yakın hane sosyal yardımlardan yararlandı
140 bin yaşlı evde bakılıyor
140 bin yaşlı evde bakılıyor
Hudutlardan geçit yok!
Hudutlardan geçit yok!
İletişim'den 'Allahaısmarladık' sergisi
İletişim'den 'Allahaısmarladık' sergisi
Murat Kurum 6 bini aşkın Bağcılarlı ile buluştu
Murat Kurum 6 bini aşkın Bağcılarlı ile buluştu
Bakan Özhaseki: TOKİ ile yeni evler yapmaya devam edeceğiz
Bakan Özhaseki: TOKİ ile yeni evler yapmaya devam edeceğiz
LGS başvuruları başladı
LGS başvuruları başladı
4 ilde 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi
4 ilde 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi
İllerde bugün hava durumu nasıl olacak?
İllerde bugün hava durumu nasıl olacak?
Batman'da aldatma cinayeti: 2 ölü
Batman'da bir kişi, dini nikahlı eşini ve onunla ilişkisi olduğunu iddia ettiği adamı silahla vurarak öldürdü. Olay yerinden kaçan adam, polis ekipleri tarafından yakalandı.
Gazeteci Ali Sirmen, 84 yaşında hayatını kaybetti
Duayen gazeteci ve yazar Ali Sirmen, 84 yaşında hayatını kaybetti. Hukukçu ve sinema-dizi oyuncusu da olan Sirmen bir süredir İstanbul'da bir hastanede tedavi görüyordu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya mitinginde isim vermeden Yeniden Refah'a tepki gösterdi: Bu figüranların tek görevi var
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, CHP ve DEM Parti üzerinden Yeniden Refah Partisi'ne tepki gösterdi. Erdoğan, "Cumhur İttifakı'na ve AK Parti'ye kaybettirmek için katılan başka aktörler de var. Senaryoya ..
Bakan Özhaseki: Tek çare kentsel dönüşüm
Bakan Özhaseki: Tek çare kentsel dönüşüm
TZOB çiftçilerin beklentilerini 10 başlıkta özetledi
TZOB çiftçilerin beklentilerini 10 başlıkta özetledi
Mehmetçik, Polonya tatbikatını tamamladı
Mehmetçik, Polonya tatbikatını tamamladı
Denizlerde Türk prestiji artıyor... Deniz ticaret filosu 5 kat büyüdü
Denizlerde Türk prestiji artıyor... Deniz ticaret filosu 5 kat büyüdü
İçişleri'nden kaçak külçe altınlara 'Ayar'!
İçişleri'nden kaçak külçe altınlara 'Ayar'!
Dolar 15 gün sonra 40 TL mi olacak? İddialara İletişim'den yanıt
Dolar 15 gün sonra 40 TL mi olacak? İddialara İletişim'den yanıt
Van'da 88 kilo kaçak altın yakalandı
Van'da düzenlenen Ayar-2 Operasyonu'nda 88 kilogram yabancı menşeli kaçak külçe altın ele geçirildi. 1 şüphelinin yakalandığı operasyonu duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kaçakçıların ve sahteciliğe bulaşanların enselerindeyiz." ifadelerini kullandı..
MHP'de büyük kurultay günü! Talihsiz kaza nedeniyle kürsüye kol askısıyla çıkan Bahçeli, İmamoğlu'nu hedef aldı
Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda başladı. Kurultayda tek aday olarak 11. kez genel başkanı seçilecek olan MHP lideri Bahçeli, seçimlere sayılı günler kala İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef ala..
PKK terör örgütü yandaşları itfaiye aracına saldırdı
Batman'da lastik yakarak izinsiz gösteri düzenleyen terör yandaşları, yangını söndürmeye gelen itfaiye aracına kaldırım taşları ile saldırdı.
Devlet hastanesinde panik! 2 işçide zehirlenme belirtileri görülmesi üzerine acil servis boşaltıldı, hasta kabulü durdu
İstanbul Avcılar'da bir devlet hastanesine gelen 2 işçide zehirlenme belirtileri çıkması üzerine acil servis boşaltıldı ve hasta kabulü durduruldu. Hastanede temizlik çalışması başlatılırken, hastaların sevki için görevlendirilen ambulanslardaki sağlık gö..
Bazı basın yayın organlarında yer alan "Merkez Bankası'nın raporu sızdı, dolar 15 gün sonra 40 TL olacak" iddiası kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Haberleri kesin bir dille yalanlayan İletişim Başkanlığı "Böyle bir rapor kesinlikle yoktur. Sermaye Piyasa..
İzmir'de Kalkan-15 Operasyonu: Düzensiz göçmenlere konaklama imkanı sağlayan 35 otele ceza
İzmir Basmane bölgesinde düzenlenen 'KALKAN-15' operasyonlarında, düzensiz göçmenlere otelde konaklama imkanı sağlayan 35 otele işlem yapılarak para cezası uygulandı. Operasyonlar sonucunda 40 düzensiz göçmen yakalandı. İçişleri Bakanı Yerlikaya, gelişmey..
Polisten kaçan plakasız araçtan 2 makineli tüfek çıktı
Bahçelievler'de ekiplerin dur ihtarına uymayan plakasız otomobille polis arasındaki kovalamaca sonucu şüpheliler hareket halindeki araçtan atlayarak kaçmaya başladı. Aracın çalıntı olduğu ve içerisinden 2 adet makineli tüfek çıktığı öğrenildi...
Kırşehir'de yolcu otobüsü yan yattı: 15 yaralı
Kırşehir'in Mucur ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir yolcu otobüsünün yan yatması sonucunda 15 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Bakan Şimşek: Enflasyon 3 Temmuz'dan itibaren düşmeye başlayacak
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, katıldığı televizyon programında enflasyona bağlı olarak yeni vergilerin getirilmeyeceğini, KDV, kurumlar ve gelir vergilerinde herhangi bir artışa gidilmeyeceğini söyledi. Şimşek ayrıca enflasyonun 3 Temmuz'dan itibaren dü..
Yurtta bugün hava nasıl?
Yurtta bugün hava nasıl?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2-5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesabına yatıracağız
Emeklilerin bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatacağı belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ila 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesabına yatırmış olacağız" diye konuştu.
Alüminyum fabrikasında feci ölüm! Üzerine malzeme yüklü sepet düştü
Sakarya'da bir alüminyum fabrikasında kopan malzeme yüklü sepet 24 yaşındaki işçinin üzerine düştü. Kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren gencin, nişanlı olduğu ve evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi.
Oğlunu öldüren baba cezaevinden mesaj gönderdi: Ben yandım, başkası yanmasın
Adana'da uyuşturucu bağımlısı oğlunu öldürerek cezaevine giren baba avukatıyla mesaj gönderdi. Baba, kağıda yazdığı mesajında "Hiçbir baba evladını öldürmek istemez. Ben yandım, başkası yanmasın" dedi.
Başkan Yazıcı, ilçeye bir okul daha kazandırdı! Açılışa İmamoğlu'na yaptığı gönderme damga vurdu
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı öncülüğünde, eğitime verilen desteğin bir göstergesi olarak Tuzla'ya yeni bir okul daha kazandırıldı. 16 derslik, kapalı spor salonu ve çeşitli sosyal alanlarla donatılmış okul, eğitime başladı. Açılışta yaptığı konu..
İşe giderken pusu kurulan kadın silahla vurularak hayatını kaybetti
Kocaeli'nde işe gitmek için evden çıkan 25 yaşındaki Gülhan Esen, kimliği belirsiz bir şüpheli tarafından pusu kurularak vuruldu ve tekmelendi. Ağır yaralanan genç kadın hastanede hayatını kaybetti.
İntihar girişiminde bulunan şahsa böyle öğüt verdi: Atlarsan ne olacak, orada zaten yanacaksın
Elazığ'da bir binanın 3. katına çıkıp intihar girişiminde bulunan şahsa aşağıdan seslenen bir çocuğun, "Abi atlarsan ne olacak, sen orada zaten yanacaksın" sözleri dikkat çekti. Şahıs, uzun ikna çabaları sonucu binadan indirildi.
Öldürüp, intihar süsü verdikleri suçlamasıyla yargılanan 3 sanık beraat etti
Muğla'da Samet Bulut'u öldürüp intihar süsü verdikleri suçlamasıyla yargılanan 3 sanık, suçlarının sabit olmaması nedeniyle beraat ettiler.
Kocaeli'de limana yaklaşan gemi duramadı, devasa vinçler domino taşı gibi devrildi
Kocaeli'de seyir halindeki gemi, limanda bulunan vinçlere çarptı. Dev vinçler birbirlerine çarparak limanın üzerine devrilerken, o anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Olay anında çevrede çalışanların ve operatörlerin olmaması büyük bir faciayı önledi...
Banu Parlak'ın güzellik merkezine silahlı saldırıda Dilan Polat ve Engin Polat için 8 yıla kadar hapis talebi
Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine silah saldırı davasında Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat hakkında 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede silahlı saldırının failinin de "Daltonlar Çetesi" olduğu belirtildi...
İBB Başkanı İmamoğlu'na yönelik Kur'an-ı Kerim'li protestoya soruşturma
İstanbul Valiliği, metro açılışında konuşan İmamoğlu'na bir kadının Kur'an-ı Kerim'i havaya kaldırarak protesto gösterisi düzenlediği olayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan protestoyu gerçekleştiren kadının 'tehdit, hakaret, mala zarar verme, hakkı..
Amerikalı Rapçi Lil Jon şehadet getirerek Müslüman Oldu
Amerikalı rapçi ve prodüktör Lil Jon, California'daki bir camide şehadet getirerek Müslüman oldu. Jon, sosyal medyada paylaşılan videoda şehadet getirirken görüldü.
Firari sürücünün cerrah babası Bülent Cihantimur kaza gecesini anlattı: Oğlum şoktaydı
İstanbul'da ölümlü kazaya karışan T.C'nin, annesi Eylem Tok ile birlikte yurt dışına kaçması sonrası, T.C'nin babası ünlü estetik cerrahı Bülent Cihantimur da ifade verdi. Cihantimur kaza gecesini anlatarak, "Eski eşim Eylem ve oğlumun beraber yaşadıkları..
Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok mal varlığını açıkladı
Dün katıldığı bir canlı yayında mal varlığı ile ilgili soruya "Mal, mülk Allah'ın biz emanetçiyiz" şeklinde yanıt vererek gündem olan Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok, mal varlığını açıkladı. Konuyla ilgili Altınok, "Herkes kendisinden şüph..
CHP'de para sayma soruşturmasına ilişkin Fatih Keleş'in ifadesi ortaya çıktı
İBB Başkanı İmamoğlu'na en yakın isimlerden biri olan İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. Görüntülerle ilgili başlatılan soruşturmada Keleş ifade verd..
Kar yağışından dolayı kontrolden çıkan otobüs yan yattı: 16 yaralı
Bingöl-Karlıova karayolu Azizan köyü mevkisinde kar yağışından dolayı kontrolden çıkan otobüs yan yattı. Kazada 16 kişi yaralandı.
Trabzon'da otobüs terminalinde piton ele geçirildi
Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde otobüs terminalinde bir kişinin eşyalarını arayan polis ekipleri, cam fanusta piton yılanı ele geçirdi.
Cinsel istismara uğrayan 6 yaşındaki çocuktan
Kocaeli'de 5 yaşındaki kız çocuğuna "Sana dondurma vereceğim" diyerek evine çağıran ve cinsel istismarda bulunan şahıs ilk kez hakim karşısına çıktı. Şahıs, "Kafamın içinde bir şeyler var" diyerek suçlamayı kabul etmedi. Mağdur kız çocuğu ise olayın defal..
Emeklilik sisteminde düzenleme yolda! Kimleri kapsıyor, kaç kişi yararlanacak? İşte tüm detaylar
Emeklilik sistemiyle ilgili önemli bir düzenleme yolda. Geçtiğimiz yıl duyurulan BAĞ-KUR prim eşitlemesi için somut adımlar atılıyor. Bu düzenleme ile yaklaşık 1 milyon kişinin erken emekli olması öngörülüyor.
Hatay'da Lütfü Savaş ısrarı CHP'ye pahalıya patlayacak gibi! Son seçim anketinde fark 16 puana çıktı
Yerel seçimlere sayılı günler kala Hatay'da yapılan anketin sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı. Yeniden aday gösterilmesi büyük tartışma yaratan Lütfü Savaş'ın yüzde 32.1'lik kesimin desteğini aldığı araştırmada AK Parti adayı Mehmet Öntürk'ü tercih edenler..
Kendisini rahatsız eden adamı sokakta evire çevire döven kadın konuştu: Uyardım ama dinlemedi, Osmanlı tokadını yapıştırdım
Sakarya'nın Pamukova ilçesinde yaklaşık 2 ay önce eşi vefat eden Nuran Kul, bir süredir kendisini rahatsız eden kişiyi ilçenin ortasındaki parkta evire çevire dövdü. Yaşananları anlatan Kul, "Telefonda sürekli rahatsız ediyordu, 'Para vereyim, yardımcı ol..
Kaza haberini alan ağabey, kardeşinin cansız bedenini görünce gözyaşlarına boğuldu
Hatay'da yanındaki kişiyle beraber yolun karşısına geçmek isteyen Okan İmseytoğlu, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Genç adamın ağabeyinin çaresizce gözyaşlarına boğulduğu anlar yürek burktu.
Elindeki son anketi paylaşan Kurum, 4 partinin seçmenine
Ellerindeki son ankete göre; yarışı 1,8 puan farkla önde götürdüklerini belirten Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'dan Yeniden Refah, Saadet, Gelecek ve DEVA Partili seçmenlere dikkat çeken bir çağrı geldi. Kurum, "..
İran'da yasa dışı bahis oynatan suç örgütünün elebaşı Türkiye'de yakalandı
Yurtdışına kaçma hazırlığı içerisinde olduğu tespit edilen organize suç örgütü elebaşı Sait Emiri, İzmir'de başkasına ait kimlik bilgilerini kullanarak kaldığı otelde yakalandı. Operasyonda 120 bin dolar, 80 bin euro, 500 bin dolar değerinde 9 adet lüks s..
33 kilo ağırlığındaki dev Turna balığı satışa sunuldu
Erzincan'da yakalanan 33 kilo ağırlığındaki dev Turna balığı tezgahta satışa sunuldu. İlk defa dev bir balık gördüklerini söyleyen vatandaşlar dikkatle inceledikleri balığın fotoğraf ve videosunu çekerek anı ölümsüzleştirdi.
Ders sırasında boğazına cisim kaçan öğrenciyi, öğretmenin hamlesi kurtardı
Şanlıurfa'da bir kız öğrencinin ders sırasında boğazına cisim kaçması üzerine soluk borusu tıkandı. Öğretmen uyguladığı "Heimlich manevrası" yöntemiyle öğrencinin nefes almasını sağladı.
Depremde 37 kişiye mezar olmuştu! Müteahhidin 2010'da binaya astırdığı afiş ortaya çıktı
Adıyaman'da 6 Şubat depreminde 37 kişinin hayatını kaybettiği Zümrüt Apartmanı'nın müteahhidi Bilal K. 2010'da ortaya atılan "Binada eğim var, yıkılacak" iddiaları üzerine, dış cepheye "Bu binada en küçük bir hata olmadığını biz belgeledik. İftira eden va..
Ayasofya'da provokasyon! Yunan turist bayrak açıp fotoğrafı da skandal bir notla paylaştı
İstanbul'un simgelerinden Ayasofya'yı ziyaret eden bir turistin, Yunanistan bayrağı açarak yaptığı provokasyon sosyal medyada gündem oldu. Fotoğrafı "Sevgili şehrim, sonsuza kadar Yunan" notuyla paylaşan turiste Türk kullanıcılar tepki gösterdi...
Seyir halindeki araçta yangın
Seyir halindeki araçta yangın
Yaşlıları hedef alan dolandırıcılıklara dikkat!
Yaşlıları hedef alan dolandırıcılıklara dikkat!
Havadan yolculuklarda rekor artış
Havadan yolculuklarda rekor artış
Yerli ve milli tren üretiminde tarihi imza
Yerli ve milli tren üretiminde tarihi imza
Bakan Bolat: “Konya belediyecilik konusunda model şehir”
Bakan Bolat: “Konya belediyecilik konusunda model şehir”
4,2 milyar TL'lik Evde Bakım Yardımı hesaplarda
4,2 milyar TL'lik Evde Bakım Yardımı hesaplarda
MEB'in sınavlarına uluslararası tescil
MEB'in sınavlarına uluslararası tescil
Öğretmenlerin gözüyle 'bölgesel çalıştaylar' raporlandı
Öğretmenlerin gözüyle 'bölgesel çalıştaylar' raporlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki İstanbul anketi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, katıldığı canlı yayında yaptırdıkları anketlerin sonuçlarını paylaştı. İstanbul'da Murat Kurum'un 1 puan önde olduğunu ifade eden Şen, Ankara ve İzmir'de ise yarışın baş başa gittiğini ifade etti...
Türkiye ve Irak arasında güvenlik görüşmelerinin sonuç bildirisi yayınlandı: Terör örgütü PKK artık iki ülkenin de düşmanı
Türkiye-Irak güvenlik görüşmesinin sonuç bildirisi açıklandı. Türkiye-Irak ortak bildirisinde, "Türkiye, Irak Ulusal Güvenlik Konseyi tarafından PKK'nın Irak'ta yasaklı bir örgüt olduğu yönünde alınan kararı memnuniyetle karşılamıştır" ifadesi yer aldı. Ö..
Başarılı operasyonlara imza atan Yerlikaya'ya soruldu: Bu kadar çok FETÖ'cü hala ortalıkta mı?
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son günlerde iyiden iyiye artan FETÖ operasyonlarına bağlı olarak yöneltilen "Bu kadar çok FETÖ'cü hala ortalıkta mı?" sorusuna "Su uyur FETÖ uyumaz, kılıktan kılığa giren bu ihanet yapılanmasının kökünü kazıyoruz" yanıtını v..
Edirne'de sınır kapısında bekleyen tırda yangın
Edirne Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda bekleyen domates yüklü Ukrayna plakalı tır, yol kenarında beklerken çıkan yangın sonucunda hurda yığınına döndü. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken yol 2 saat boyunca kapalı kaldı.
Eylem Tok'un oğlu ve arkadaşlarından skandal hareket! Ambulans çağırmayıp küfürlü video çekmişler
Türkiye İstanbul'da ehliyetsiz araç kullanarak bir kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ve kendisini kaçıran annesi Eylem Tok'un ABD'de çekilen fotoğraflarını konuşurken internete düşen yeni bir video büyük ses getirdi. T.C. ve arkadaşlarının kaza..
Durdurulan tırda 700 kilo at ve eşek eti bulundu
Sakarya'nın Hendek ilçesinde durdurulan bir tırda 700 kilogram at ve eşek eti bulundu. 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatılırken etlerin İstanbul'da sucuk yapıldıktan sonra Düzce'de satılacağı ortaya çıktı.
Cinayet zanlısı babadan şaka gibi savunma: Tanımıyorduk, yaşını öğrenince çok üzüldük
İzmir'de sokakta yanına yaklaşan araçtaki kişilerce silahla ateş açılarak öldürülen 17 yaşındaki gençle ilgili davada baba ve oğul tutuklandı. Baba emniyetteki ifadesinde, genci önceden tanımadığını; lise öğrencisi olduğunu ve yaşını öğrenince çok üzüldüğ..
Arkadaşlarını silahla rehin alıp, mobil bankacılıktan 200 bin TL gasp eden 2 kişi tutuklandı
Adana'da 2 şüpheli silahla rehin aldıkları 2 kişinin mobil bankacılık uygulamasına girerek 200 bin TL gasp etti. "Polise giderseniz, sizi buluruz" diye tehdit eden şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sahur davulcusu olmayınca komşularını bağırarak uyandırdı
Tokat'ta bulunan bir siteye sahur için Ramazan davulcusunun gelmemesi üzerine, bir kişi komşularını bağırarak uyandırdı. O ilginç anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Güvenlik kulübesine davetsiz misafir! Yiyecek bulamayınca ortalığı birbirine kattı
Bursa Uludağ'da yavrularıyla birlikte yiyecek arayan ayı, Macera Park tesislerindeki güvenlik kulübesinin camlarını bir bir yere indirdi. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
Trafik kazası sonrası firar eden ehliyetsiz sürücünün babası Bülent Cihantimur adliyeye geldi
Ölümlü kazaya karışan oğlu ve onu kaçıran yazar annesi Eylem Tok ABD'de görüntülendikten bir gün sonra, ünlü estetik cerrahı baba Bülent Cihantimur da ifadeye çağrıldı. Cihantimur, soruşturma çerçevesinde 'şüpheli' sıfatıyla ifade veriyor...
Hülya hemşirenin katiline ağırlaştırılmış müebbet! Başında soda şişesi kırmıştı
Denizli'de tartıştığı eşi Hülya hemşireyi başında soda şişesi kırdıktan sonra 11 yerinden bıçaklayarak öldüren katil zanlısı hakkında mahkemeden karar çıktı. Olayın, eşinin agresif tavırları ve uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle yaşandığını iddia eden sanığ..
Çanakkale'de mülteci botu battı! 2'si bebek 16 kişi hayatını kaybetti
Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan lastik bot battı. Sahil Güvenlik ekiplerinin bölgeye sevk edildiği olayla ilgili Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, ilk belirlemelere göre 2'si bebek 16 kişinin hayatını kaybettiğini bildird..
Eşine kızan adam, yaşadıkları konteyneri ateşe vererek kaçtı
Hatay'da eşine kızan bir adam, çıkan tartışmanın ardından yaşadıkları konteyneri yakarak olay yerinden kaçtı. Afetzede kadın, şimdiyse eşinin kendisine zarar vereceği korkusuyla yaşıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı'nda duyurdu: Her büyük şehre 1 şehir hastanesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen iftar programında konuştu. Erdoğan, her büyük şehri bir şehir hastanesiyle buluşturmayı hedeflediklerini dile getirerek, "Halihazırda 14 şehir hastanemizin inş..
İçişleri'nden 75 Siber'göz'altı!
İçişleri'nden 75 Siber'göz'altı!
New York Türkevi'nde unutulmaz iftar yemeği
New York Türkevi'nde unutulmaz iftar yemeği
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
Bakan Göktaş: 5 milyona yakın hane sosyal yardımlardan yararlandı
Bakan Göktaş: 5 milyona yakın hane sosyal yardımlardan yararlandı
140 bin yaşlı evde bakılıyor
140 bin yaşlı evde bakılıyor
Hudutlardan geçit yok!
Hudutlardan geçit yok!
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 30 26 1 3 68 20 81 +48
2 Fenerbahçe 30 25 1 4 79 25 79 +54
3 Trabzonspor 30 15 11 4 51 40 49 +11
4 Beşiktaş 30 14 12 4 40 36 46 +4
5 Kasımpaşa 30 12 11 7 53 55 43 -2
6 Başakşehir FK 30 12 12 6 38 35 42 +3
7 Çaykur Rizespor 30 12 12 6 36 47 42 -11
8 Antalyaspor 30 10 9 11 35 33 41 +2
9 Adana Demirspor 30 9 9 12 46 39 39 +7
10 Alanyaspor 30 9 9 12 38 42 39 -4
11 Sivasspor 30 9 10 11 36 43 38 -7
12 Samsunspor 30 10 14 6 35 41 36 -6
13 Kayserispor 30 10 11 9 36 43 36 -7
14 MKE Ankaragücü 30 7 11 12 36 39 33 -3
15 Hatayspor 30 7 11 12 36 40 33 -4
16 Konyaspor 30 7 11 12 31 42 33 -11
17 Gaziantep FK 30 8 15 7 34 44 31 -10
18 Fatih Karagümrük 30 7 14 9 34 38 30 -4
19 Pendikspor 30 7 15 8 34 61 29 -27
20 İstanbulspor 30 3 20 7 22 55 13 -33
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 27 21 5 1 64 23 64 +41
2 Göztepe 27 17 5 5 45 15 56 +30
3 Sakaryaspor 27 13 6 8 41 28 47 +13
4 Çorum FK 27 13 8 6 44 28 45 +16
5 Kocaelispor 27 13 8 6 39 31 45 +8
6 Bodrumspor 27 12 7 8 35 19 44 +16
7 Boluspor 27 12 8 7 26 28 43 -2
8 Bandırmaspor 27 11 8 8 37 24 41 +13
9 Gençlerbirliği 27 10 7 10 31 26 40 +5
10 Erzurumspor FK 27 10 7 10 26 21 37 +5
11 Ümraniyespor 27 9 12 6 32 39 33 -7
12 Keçiörengücü 27 8 11 8 24 33 32 -9
13 Manisa FK 27 7 10 10 33 33 31 0
14 Şanlıurfaspor 27 6 12 9 23 30 27 -7
15 Tuzlaspor 27 7 14 6 26 43 27 -17
16 Adanaspor 27 8 16 3 21 40 27 -19
17 Altay 27 5 19 3 12 55 15 -43
18 Giresunspor 27 2 21 4 12 55 7 -43
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 29 21 4 4 66 24 67 +42
2 Van Spor FK 29 19 5 5 48 29 62 +19
3 Bucaspor 1928 29 17 3 9 42 18 60 +24
4 1461 Trabzon FK 29 16 6 7 54 30 55 +24
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 30 15 6 9 42 25 54 +17
6 Ankaraspor 30 13 6 11 38 26 50 +12
7 Ankara Demirspor 29 13 12 4 34 31 43 +3
8 Karacabey Belediye Spor 30 11 10 9 30 27 42 +3
9 Beyoğlu Yeniçarşıspor 29 12 13 4 33 29 40 +4
10 Diyarbekir Spor 29 11 11 7 32 29 40 +3
11 Hes İlaç Afyonspor 29 8 11 10 18 28 34 -10
12 Kırklarelispor 30 8 12 10 22 34 34 -12
13 Nazilli Belediyespor 30 10 13 7 35 49 34 -14
14 Altınordu 29 7 12 10 32 30 31 +2
15 Serik Belediyespor 30 7 13 10 23 33 31 -10
16 Zonguldak Kömürspor 29 7 15 7 28 48 25 -20
17 Kırşehir Futbol SK 30 5 19 6 27 57 21 -30
18 Bursaspor 29 5 16 8 22 48 20 -26
19 Adıyaman FK 29 3 21 5 19 50 14 -31
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 22 17 1 4 45 10 55 +35
2 Aliağa Futbol A.Ş. 23 16 0 7 40 11 55 +29
3 52 Orduspor FK 23 12 6 5 30 21 41 +9
4 Ayvalıkgücü Belediyespor 23 11 6 6 28 19 39 +9
5 Edirnespor 22 10 8 4 35 22 34 +13
6 K.Çekmece Sinopspor 23 9 8 6 33 23 33 +10
7 İnegöl Kafkas GK 22 8 6 8 23 23 32 0
8 Artvin Hopaspor 22 8 7 7 29 20 31 +9
9 Mardin 1969 Spor 22 9 9 4 28 24 31 +4
10 Karabük İdmanyurdu Spor 22 8 10 4 20 31 28 -11
11 Talasgücü Belediyespor 23 8 13 2 24 36 26 -12
12 Gümüşhanespor 23 4 10 9 16 34 21 -18
13 Kırıkkalegücü FK 22 5 12 5 13 29 20 -16
14 Malatya Arguvanspor 22 2 16 4 9 35 10 -26
15 Tarsus İdman Yurdu 22 2 17 3 15 50 9 -35
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 03/04/2024 Antalyaspor vs MKE Ankaragücü
 03/04/2024 Başakşehir FK vs Beşiktaş
 03/04/2024 Fenerbahçe vs Adana Demirspor
 03/04/2024 Galatasaray vs Hatayspor
 03/04/2024 Gaziantep FK vs Alanyaspor
 03/04/2024 İstanbulspor vs Çaykur Rizespor
 03/04/2024 Kayserispor vs Kasımpaşa
 03/04/2024 Konyaspor vs Trabzonspor
 03/04/2024 Samsunspor vs Pendikspor
 03/04/2024 Sivasspor vs Fatih Karagümrük
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 02/04/2024 Keçiörengücü vs Çorum FK
 02/04/2024 Şanlıurfaspor vs Sakaryaspor
 02/04/2024 Boluspor vs Gençlerbirliği
 02/04/2024 Manisa FK vs Bodrum FK
 03/04/2024 Tuzlaspor vs Ümraniyespor
 03/04/2024 Adanaspor vs Eyüpspor
 03/04/2024 Altay vs Bandırmaspor
 03/04/2024 Kocaelispor vs Göztepe
 04/04/2024 Erzurumspor FK vs Giresunspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 Altınordu vs Esenler Erokspor
 23/03/2024 Ankara Demirspor vs Zonguldak Kömürspor
 23/03/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs 1461 Trabzon FK
 23/03/2024 Bursaspor vs Kırklarelispor
 23/03/2024 Nazilli Belediyespor vs Hes İlaç Afyonspor
 24/03/2024 Adıyaman FK vs Serik Belediyespor
 24/03/2024 Ankaraspor vs Diyarbekir Spor
 24/03/2024 Bucaspor 1928 vs Kırşehir Futbol SK
 24/03/2024 Karacabey Belediye Spor vs Van Spor FK
 24/03/2024 Bucaspor 1928 - Kırşehir Futbol SK Bucaspor 1928 ligde evindeki son 13 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 24/03/2024 Adıyaman FK - Serik Belediyespor Adıyaman FK ligdeki son 14 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
 24/03/2024 Ankaraspor - Diyarbekir Spor Ankaraspor ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Ankaraspor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 İnegöl Kafkas GK vs 52 Orduspor FK
 23/03/2024 Kepezspor FAŞ vs Artvin Hopaspor
 24/03/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Tarsus İdman Yurdu
 24/03/2024 Edirnespor vs K.Çekmece Sinopspor
 24/03/2024 Gümüşhanespor vs Mardin 1969 Spor
 24/03/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Talasgücü Belediyespor
 24/03/2024 Kırıkkalegücü FK vs Malatya Arguvanspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI