10-10-2023 11:35:57

Göleli öğrenciler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına şehit ve gazilerine hatm-i şerif okumak için hazırlanıyorlar

Ardahan‘ın Göle ilçesinde ki Bedirhan Bey İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi ‘nde öğrenim gören ortaokul öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına şehit ve gazilerine hatm-i şerif okumak için hazırlanıyorlar.
Göleli öğrenciler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına şehit ve gazilerine hatm-i şerif okumak için hazırlanıyorlar

Eğitimde büyük başarılara imza atan Göle Bedirhan Bey İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi'nde eğitim gören ortaokul öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayram'nın 100. yılı nedeniyle 100 hatm-i şerif okuyup, şehitlerimizin ruhlarına ve gazilerimize hediye etmek için öğretmenlerinin nezaretinde şimdiden hazırlık yapmaya başladılar.

 

Öğrencilerin, Cumhuriyetin 100. Yılında, "Türkiye Yüzyılı"na atfen şehit ve gazilerimizin ruhlarına hatm-i şerif armağan etmelerinin anlamlı olacağını belirten Göle Bedirhan Bey İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Erdal Çakıcı şunları söyledi, "Öğrencilerimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına kadar cumhuriyetimizin 100. yılı vesilesiyle özel "Türkiye Yüzyılı"na atfen 100 hatm-i şerif okuyup, şehitlerimizin ruhlarına ve gazilerimize hediye edecektir." dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI