22-02-2020 22:03:22 Son Güncelleme: 01-03-2020 12:42:22

Göle li Berkay Ateş memleketi Ardahan´a geldi Görülmüştür Filminin İlk Gösterimini Yaptı

Ardahan Sinema Topluluğu, bu hafta seyircisiyle özel bir gösterimde buluştu
Göle li Berkay Ateş memleketi Ardahan´a geldi Görülmüştür Filminin İlk Gösterimini Yaptı

Çukur´ Dizisinin en önemli oyuncusu ‘Görülmüştür´ Filminin başrol oyuncusu Berkay Ateş, 20 Şubat Perşembe akşamı Dursun Akçam Kültürevi´nde Ardahan´lı Sinema Severlerle buluştu.

Yönetmenliğini Sehat Karaaslan´ın yaptığı, Ardahanlı hemşerimiz Berkay Ateş´in başrol oyuncusu olduğu ‘Görülmüştür´ filmi Ardahan´da yoğun ilgi gördü.

 ‘Görülmüştür´ filmini izleyen seyirciyle buluşan Ardahanlı hemşerimiz Berkay Ateş, hayatını, yeni proje hedeflerini ve çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Seyircilerden gelen soruları samimi bir şekilde cevaplayan Ateş, Ardahan´ın Göle İlçesine bağlı Sürügüden (Hıve) köyü nüfusuna kayıtlı olduğunu ve köyünü ziyaret ederek hasret giderdiğini söyledi.

Temmuz ayında daha uzun bir tatil için Ardahan´a geleceğini belirten başarılı oyuncu Berkay Ateş,  bölgeye yönelik bir dizi proje çalışmalarının olacağını ve bundan sonra Ardahan´a sık sık geleceğini söyledi.

Dursun Akçam Kültürevi yönetimi, Ardahanlı hemşerimiz Berkay Ateş´e Atatürk Silüeti, Damal Bebeği ve ilimizi tanıtan çeşitli materyaller hediye etti.

GÖRÜLMÜŞTÜR HAKKINDA

Görülmüştür; fotoğrafta gördüğü bir kadını takıntı haline getiren genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Zakir, bir cezaevinde mektup okuma komisyonunda çalışmaktadır. Hayatını mahkumlar arasına geçiren Zakir, hükümlülere gelen mektupları okumakla görevlidir. Her gelen mektup önce onun kontrolünden geçer. Mektuplarda yazılanlar cezaevi protokolüne göre bir sorun teşkil etmediği takdirde sahibine ulaşabilir. Mektupları kontrol ettiği bir gün, mektubun birinden çıkan bir fotoğraf Zakir´in dikkatini çeker. Fotoğraf, Selma adındaki genç ve güzel bir kadına aittir. Genç adam çok etkilendiği bu fotoğrafı çalmaya karar verir. Ancak bir süre sonra olay basit bir hırsızlık olarak kalmaz. Selma zamanla Zakir için bir takıntı haline gelir.

 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI