08-12-2023 08:50:37

Genç kızı restoran tuvaletinde darbedip bir de o anları kayda aldılar

Beylikdüzü'nde 3 kız çocuğu, "Gezmeye gidelim" diyerek dışarı çıkardıkları genç kızı restoranın tuvaletinde tekme tokat dövdü. Çocuklardan biri saçından çektiği arkadaşını defalarca duvara vurdu. Tuvalet kabinine sığınmaya çalışan arkadaşlarına yere düşünce de saldırmaya devam eden arkadaş grubu, şiddet anlarını kameraya alıp sosyal medyada paylaştı.
Genç kızı restoran tuvaletinde darbedip bir de o anları kayda aldılar

Beylikdüzü'nde gezmeye çıktıkları arkadaşlarını restoran tuvaletinde döven 3 kız, o anları cep telefonuyla kaydederek sosyal medyada paylaştı.

RESTORANIN TUVALETİNDE ARKADAŞLARINI TEKME TOKAT DÖVDÜLER

Olay, bugün öğle saatlerinde Adnan Kahveci Mahallesi'nde meydana geldi. 3 kız arkadaş, A.K. isimli kız arkadaşlarını "Gezmeye gidelim diyerek dışarı çıkardı. Bir restorana giden 4 kız, bir süre sonra tuvalete gitti. Kızlardan biri, A.K.'ya, "Annem hakkında nasıl konuşursun?" diyerek saldırmaya başladı.

KAMERAYA ALIP PAYLAŞTILAR

Bir süre sonra iki arkadaş A.K.'yı tekme tokat dövdü. Saçından çekip defalarca duvara vurdukları arkadaşlarının yere düşmesine aldırmayan iki arkadaş, dövmeye devam etti. Talihsiz çocuk korkuyla tuvalet kabinine sığınmaya çalışırken, gruptaki diğer kişiler cep telefonu kamerasıyla o anları görüntüledi. Arkadaşlarını dövdükleri görüntüleri

  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI