21-11-2023 21:05:25

Faruk Köksoy Ardahan Belediye Başkanlığı'na Yeniden Aday

Ardahan bir önceki AK Parti Belediye Başkanı Faruk Köksoy yeniden Aday adaylık başvurusunu yaptı
Faruk Köksoy Ardahan Belediye Başkanlığı'na Yeniden Aday

Ardahan bir önceki AK Parti Belediye Başkanı Faruk Köksoy yeniden Aday adaylık başvurusunu yaptı

Ardahan da dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile bilinen EskiBelediyeBaşkanı, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı açıklamada ilin sorunlarının çözümü için yola çıktığını ve yeniden görev verilmesi halinde Ardahan Belediyesinde geçmişte yapmış olduğumuz birçok projeler gibi yeni yapmamız gereken birçok projeleri Ardahanımıza kazandırmak için yeniden göreve talibim diyerek sozlerine şöyle devam etti.

Bugün,  31 mart 2024 tarihin de yapılacak Yerel Seçimler de ARDAHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA aday adaylığı için resmi başvurumuzu yaptık.

Ardahanımız da 5 yıl öncesine kadar Kamu ve Yerel yönetici olarak sayısız hizmet ve projeler gerçekleştirmek nasip olmuştu.

 Bu projelerden bazıları; İl genelinde, 90 dan fazla köyümüzde 20 milyon fidan dikerek 100 bin dönüm yeni orman  ve yaban hayatı koridoru oluşurduk.

 Şehrimizde,  Kentsel dönüşümden,  Kanalizasyon altyapısını tesis edip  atık suların arıtılılarak kür nehrinin temiz akmasına, hayvan pazarından, kapalı semt pazarına, kesimhaneye,  doğalgazın getirilmesinden, 100 km den fazla yolların yapımına,  Kür- Kale rekreasyon projesi dahil, yeni  park-bahçe alanlarından, tarihi köprünün restorasyonuna, Sosyal, kültürel, sportif sayısız proje ve hizmet kazandırdık.

 Bu birikimmiz, tecrübemiz ve hizmet heyecanımız ile adaylık nasip olduğu takdirde Sn. Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan beyefendinin bizzat uygulamasını yaparak amacını, hedefini ortaya koyduğu Ak Belediyecilik prensipleri ve disiplini içinde kaybolan 5 yılın telafisini gidermek düşüncesindeyiz.

Derdimiz, sevdalı olduğumuz bu toprakların onurlu insanlarının derdi ile dertlenmek ve hizmet etmektir. Aşk ile sevdiğimiz Şehrimize şehit kanları ile sulanmış bu topraklara sırtımızı hiç dönmedik ailece buradayız.

Bu vesile İl, İlçe, Belde Belediye Başkanlıklarına başkan adayı,  İl Genel ve Belediye Meclislerine  üye adayı olmak için teveccüh ederek, Partimize güç ve heyecan katan bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyor başarılar diliyorum.

 Yerel seçimin aday adaylık süreci dahil 31 mart 2024 tarihine kadar çok büyük zorluk ve sorumluluk yükünü omuzlayan Sn Mv. Kaan Koç' a, İl Başkanımız sn. Ersin Yılmaz'a , M. ilçe ve tüm ilçe , Kadın, gençlik kolları başkanlarımız, tüm Ak Parti teşkilat üye ve mensuplarının çalışmalarnda Allah dan kolaylık ve başarlar diliyorum .dedi 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI