09-11-2020 19:44:57

Ardahan Valisi Hüseyin Öner’in 10 Kasım Mesajı

Ebediyete irtihalinin 82. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyoruz
Ardahan Valisi Hüseyin Öner’in 10 Kasım Mesajı

Ebediyete irtihalinin 82. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyoruz.

 

Hayatını ülkesine ve milletine adayan Atatürk, ülkenin içinde bulunduğu zor şartlara ve sahip olduğu sınırlı imkânlara rağmen, milletinden aldığı güç ve destekle bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik etmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük ideali, Türkiye’yi birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktı. Bugün, büyük Türkiye yolunda hızla ilerleyen ülkemiz, demokratik hak ve özgürlükler alanında büyük mesafeler kat ederek dünyanın en saygın ülkeleri arasında yer almıştır.

Tüm dünyaya Tük Milleti'nin esaret altında tutulamayacağını bir kez daha gösteren, çok zor şartlar altında bir cihan imparatorluğunun küllerinden yeni bir devlet kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, ne kadar büyük bir devlet adamı olduğunu görmekteyiz. Bugün bizlere düşen görev ise; geleceğe güvenle bakabilmek için milletçe birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışmak ve geçmişimizden güç alarak, ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmaktır.

 

Bu duygularla, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını, ebediyete uğurladığımız bütün Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.”

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI