EKONOMİ HABERLERİ

İstanbul Büyükşehir çiftçiye desteği arttırdı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılında başlattığı ‘İstanbullu çiftçilere destek’ hizmetlerine, ücretsiz arpa ve yulaf tohumu dağıtımını başlattı.
Uludağ Enerji'ye yeni CEO
Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 5 milyonun üzerinde nüfusa enerji dağıtım ve perakende hizmetlerini sağlayan UEDAŞ ve Uludağ Elektrik şirketlerini bünyesinde barındıran Uludağ Enerji Grubu’nda üst düzey bir atama gerçekleşti...
5 yıldır daralan sektör büyümeye hazırlanıyor... Maliyetler 2 yılda 3 katına çıktı
Son büyüme performansına 2017 yılında imza atan inşaat sektörü, deprem sonrası konut seferberliğinin etkisiyle 2023 yılında yeniden büyüyebilir.
Mısır hasadı başladı
Türkiye tarımı için önem taşıyan mısır, hasat zamanı geldiğinde çok fazla bekletmeden hasadı yapılması gereken ve özen isteyen ürünlerden biri… Danelik ve silajlık çeşitler hasat olgunluğuna eriştiklerini farklı şekilde belli ederken bu süreçte kullanılan..
IRF 2024'te Türkiye'de düzenlenecek
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 4 yılda bir yapılan ve 2024 yılında Türkiye'de düzenlenecek olan Uluslararası Yol Federasyonu (IRF) Dünya Kongresi öncesi Uluslararası Yol Federasyonu (IRF) Başkanı Anouar Benazzouz ile biraraya geldi...
Türk doğaltaş ihracatçılarından Rusya hedefi: 100 milyon dolar ihracat
150 farklı çeşit, 650 renk ve desen seçeneği sunan Türk doğal taş sektörü, Türkiye’nin doğal ihracat lideri Ege Maden İhracatçıları Birliği organizasyonuyla 9-16 Eylül 2023 tarihlerinde Alım Heyeti Organizasyonu ile Rus ithalatçılarla bir araya geldi...
Gözler bugün 'Merkez'in kararında
Merkez Bankası, politika değişiminin ardından bugün dördüncü kez toplanacak.
Turizmde Dünya Kongresi İzmir’de yapılacak
Destination İzmir Başkanı Bülent Tercan, dünyanın en köklü turizm organizasyonu olan Skalİnternational’ın 2024 genel kurulunun İzmir’de yapılacağına dikkat çekti
Coca-Cola İçecek’te ücret politikası resmen 'eşit'
Coca-Cola İçecek (CCI) kurumlardaki ücret eşitsizliklerini bilimsel yollarla değerlendiren Eşit Ücret Derneği (Equal Salary Foundation) tarafından, “Eşit Ücret Sertifikası”na layık görüldü.
BUSİAD Yüksek Danışma Kurulu toplandı
BUSİAD Yüksek Danışma Kurulu Üyeleri, pandemi döneminde enflasyonun artacağını öngörmüş ve buna göre tedbir alınması yönünde karar vericileri uyarmıştı. BUSİAD YDK, şimdi de Bursa turizmine yönelik bildiri yayımladı.
KTO Ak Partili Cıngı'yı ağırladı
AK Parti Kayseri Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Üyesi Dr. Murat Cahid Cıngı, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy’u ziyaret ederek yapılan projeler ve AB Bilgi Merkezi’nin çalışmaları hakkında bilgiler aldı
Gözler yarın Merkez'in faiz kararında
Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu faiz kararını yarın açıklayacak. Banka bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 25 seviyesine yükseltmişti.
Ege’nin en büyük güneş enerji santrali olacak
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir DESKİ’nin 30 yıllık enerji ihtiyacını karşılayacak 90 MW kurulu gücündeki Ege’nin en büyük güneş enerji santralinin yapımı başladı. 240 futbol sahası büyüklüğünde olacak dev yatırım ile yılda 180 milyon KWh elek..
Kurak topraklar suya kavuşacak
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin susuzluk nedeniyle tarım yapılamayan ve yoğun göç veren Korkuteli’nin Beğiş Susuzu Mahallesi’ni arıtma suyuyla tekrar tarıma kazandıracak ‘Beğiş Susuzu Sulama Projesi’ hızla ilerliyor. Yöre halkı suyun gelmesiyle ovanın b..
AVM'de değil Avlu'da ucuz alışveriş!
Balıkesir'in Yükselen Yıldızı dünya markalarına ev sahipliği yapan Avlu Yaşam Merkezi’nde spor, mobilya, kadın, erkek ve çocuk giyim üzerine birçok mağaza; yeni kampanyalar, sezon sonu indirimleri ve fırsatlar sunuyor.
100. yılda Avrupalı Türkler Turgut Torunoğulları dedi
131 ülkeden 3000 dolayında diaspora delegenin katıldığı Dünya Türk İş Konseyi 10. Büyük kurultayı'na Türkiye den de 2 bin dolayında davetli katıldı.
Taşımacılık Uluslararası İstatistikler'de zirvede
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılına ilişkin Uluslararası Hizmet Ticareti İstatistikleri'ni yayımladı. Hizmet ihracatı 2022 yılında 47,6 milyar dolar, ithalat ise 35,2 milyar dolar olarak gerçekleşti. İthalatta en büyük hizmet ticareti değişim yü..
Zorunlu trafik sigortasına yeni düzenleme!
Zorunlu trafik sigortasında belirlenen süre içinde sigorta prim teklifi alamayanların azami prim tutarları Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu (SEDDK) tarafından belirlenecek.
TÜMKİAD Çinli iş insanlarını ağırladı
Çin Türkiye Konsolosluğu Foshan Ticaret Odası’nın TÜMKİAD ile ortaklaşa düzenlemiş olduğu Türkiye - Çin Ticaret İş Birliği toplantısına birçok Çin ve Türk iş insanı katıldı.
KAYSO'dan 4'ncü OSB toplantısı
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) öncülüğünde kurulum çalışmaları devam eden 4. OSB ile ilgili istişare toplantısı düzenlendi.
Lojistik merkezinde sona doğru
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin nakliye komisyoncularının tüm ihtiyacını karşılamak için Mayıs ayında başladığı ‘Lojistik Merkezi’ projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Akdeniz İlçesi Nacarlı Bölgesi’nde ..
Pancar alım kampanyası başladı
Konya Şeker 2023-2024 pancar alım Kampanyasını, Türkiye’nin en büyük tesisi olan Çumra Şeker Fabrikası’nda düzenlenen açılış töreniyle başlattı.
Başkan Eliaçık'tan depremzede esnafa can suyu olacak etkinlik
Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) Kahramanmaraş İl Başkanlığı ve Tuzla Belediyesi iş birliğinde 22 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında Şelale Park Festival alanında depremzede esnaflara destek amacıyla fuar düzenlenecek...
Turkish Tastes ABD’de ilk ödülünü aldı
Türk gıda ürünlerinin ABD pazarında tanıtılmasına yönelik olarak Ege İhracatçı Birlikleri’nin Ticaret Bakanlığı desteğiyle ABD pazarında yürüttüğü Turkish Tastes Turquality projesi American Culinary Federation (ACF) tarafından ‘Yılın Endüstri Partneri’ öd..
Metal işçisinin pazarlık tarihi netleşti
Metal işçisinin ilk toplu pazarlık toplantısı 26 Eylül'de Sanayi devlerinde toplu pazarlık tarihi netleşti.
Kayseri OSB'den KAPEX övgüsü
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Yalçın, KAPEX Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı’nın sona ermesinin ardından açıklamalarda bulundu.
Kafessiz yumurta ürettiler
Yerel ekonomiye destek vermek amacıyla hayata geçirilen Cumhurbaşkanlığı himayesindeki Beni Hafife Alma (BHA) projesi ile Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Migros'un ortaklaşa sürdürdüğü çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.
Dönüşüm hesaplarında tarih koşulu değişti
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), gerçek kişi dönüşüm hesaplarının tarih koşulunda teknik değişikliği Resmi Gazete’de yayımlandı. Gerçek kişiler, bankalarda mevcut olan altın ve döviz cinsinden mevduat ve katılım fonu hesaplarını TL'ye çevirebilec..
Kafessiz yöntemle 35 milyon yumurta
Yerel ekonomiye destek vermek amacıyla Cumhurbaşkanlığı himayesindeki Beni Hafife Alma (BHA) projesi ile Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Migros’un ortaklaşa sürdürdüğü çalışmalar sürüyor. Ordu'daki yumurta üssünde kafessiz yöntemle üretilen yıllık 35 milyon..
579 milyon TL'lik SED ödemeleri yatırıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için Eylül ayı içerisinde 579 Milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptıklarını açıkladı
Kuru meyve sektörüne 3 güçlü pazar
Kuru meyve sektörü ABD, Çin ve Japonya’ya ihracatını 10 yılda ikiye katladı. TURQUALİTY projeleri Türk kuru meyve sektörüne üç güçlü pazar kazandırdı.
Yaş meyve ihracatında 8 ayda 2 milyar dolar aşıldı
ye’nin yaş meyve sebze ihracatı 2023 yılının sekiz ayında miktar bazında yüzde 12’lik düşüşle 3 milyon 28 bin ton’dan, 2 milyon 654 bin tona gerilemesine rağmen, aynı dönemde döviz getirisi yüzde 16’lık artışla 1 milyar 764 milyon dolardan 2 milyar 50 mil..
Çiftçilerin mısır sevinci
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 17 ilçede 4.434 üreticiye yüzde 50 hibe ile verdiği ve toplam 53.400 dekar alanda toprakla buluşan silajlık mısırlar hasat edilmeye başlandı
CHP Keşan İlçe Başkanlığı'ndan Trakya Birlik’e siyah çelenk
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Keşan İlçe Başkanlığı, Trakya Birlik’in 15 Eylül 2023 tarihinde açıkladığı ayçiçeği avans fiyatını Keşan’da 285 sayılı Keşan Yağlı Tohumlar Satış Kooperatifi’ne siyah çelenk bırakarak protesto etti...
PROMOGIFT İstanbul 2023, 21 Eylül’de başlıyor
PROMOGIFT İstanbul, 21 Eylül’de ilk kez Tüyap Beylikdüzü’nde kapılarını açıyor.
TÜGEM 7 yaşında
Emlak sektörünün öncü sivil toplum kuruluşu Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği kısa adı ile TÜGEM, kuruluşunun 7. yıl dönümünü Bursa’da Altın Ceylan'da gerçekleşti.
Hamdi Ulukaya Girişimi'ne başvurular sürüyor
Türkiye’den küresel çapta, öncü girişimlerin doğması için 2017 yılından bu yana girişimci adaylarına ve startuplara iş fikirlerini gerçekleştirmelerinde destek olan Hamdi Ulukaya Girişimi’nin Startup Destek Programı’na 15 Ağustos’ta başlayan başvurular yo..
Türk çimento sektörü kalkınıyor
TÜRKÇİMENTO CEO’su Volkan Bozay, 1 Ekim 2023’te yürürlüğe girecek Avrupa Birliği Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması’na ilişkin yaptığı değerlendirmede, kentsel dönüşümün yaşandığı ve çimentonun bu derece yoğun kullanıldığı bir ülkede, bu dönüşüme uyum s..
BUİKAD yeni döneme hazırlanıyor
Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği’nde (BUİKAD) dönemin ilk Yönetim Takımı ve Komisyon Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.
Patent uzmanları Erciyes'te buluştu
Erciyes Teknopark ve Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Kapadokya Uluslararası IP (Intellectual Property/Fikri Mülkiyet) Günleri etkinliğinin sekizincisi düzenlendi.
Perakendecilerden 'birlik' mesajı
Bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilen YZB 2023’ün son oturumunda üretici ve perakende zincirleri aynı oturumda buluştu. Sektörün tüm tarafları bir olmanın sektörde yaratacağı sinerjiyi ve gıda perakendesindeki gündem başlıklarını katılımcılarla paylaştı...
Binance TR kripto efsanelerini çürütüyor
Türkiye’nin yerli lider kripto varlık platformu Binance TR, kripto varlıklarla ilgili doğru bilinen yanlışlara açıklık getiriyor.
Elektrik araç dünyası Bursa için geri sayımda
Elektrikli araç dünyasında baş döndürücü bir devinim yaşanırken, sektörün kalbi Bursa’da ilki gerçekleştirilecek olan Elektrikli Araçlar, Şarj Teknolojileri, Ekipman ve Donanımları Fuarı Go Green Türkiye için de geri sayım başladı..
Kayseri Çemeni coğrafi işareti aldı
Kayseri Ticaret Odası (KTO) coğrafi işaretli ürünlerine bir yenisini daha ekledi
Türk Dünyası İş Forumu İstanbul'da yapıldı
Türk Dünyası İş Forumu, Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirildi.
50 milyar liralık ticaret için Zuchex kapılarını açtı
Ev ve mutfak eşyalarına dair sezonun en yeni koleksiyonları, trend tasarımları ve inovatif yenilikleri, Tüyap Beylikdüzü’nde 33.’sü gerçekleşen Uluslararası Zuchex fuarında vitrine çıktı.
Yaş meyve sebze sektöründe de ihracat hedefi büyük
Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği, Hong Kong’ta düzenlenen Asia Fruit Logistica Fuarı’na katılarak Türk yaş meyve sebze ürünlerini Uzakdoğulu ithalatçıların beğenisine sundu. Sektör, ihracatta 100 milyon dolar hedef koydu
KAPEX Fuarı kapılarını açtı
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Nobel Expo Uluslararası Fuarcılık ve Çelik Kapı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (KAPSİAD) iş birliği ile düzenlenen, kapı ve pencere sektörünün en büyü..
Mimarsinan OSB'ye Vali Çiçek'ten ziyaret
Vali Gökmen Çiçek, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.
Balıkçılara ekipman desteği
Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Destek Büyükşehir’den Kısmet Denizden’ projesi kapsamında Mersin’in Akdeniz, Anamur, Aydıncık, Erdemli, Silifke, Bozyazı ve diğer ilçelerindeki toplam 372 küçük ölçekli balıkçıya boya, tut..
Perakedencilerden birlik çağrısı... Önlem alınmazsa yerelleşmeler tekelleşmeye yenik düşecek!
Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Başkanı Ömer Düzgün, sektörün hızla büyüyen sorunlarına ve gelecekteki tehditlere dikkat çekerek tüm sektör oyuncularını bir araya gelmeye çağırdı.
Ekolojik tekstil üreticilerinden küresel temas
Ekolojik tekstillerin uluslararası pazarlardaki varlığını güçlendirmek amacıyla UTİB tarafından gerçekleştirilen Ekolojik Tekstiller UR-GE projesi, beşinci alım heyeti etkinliği ile iş birliğine yeni kapılar açmaya devam etti.
BTÜ – TENMAK – Sanayi Ortak Proje çalıştayı
Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) ve Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu (TENMAK) iş birliğinde gerçekleştirilen ve ortak proje imkânlarının ele alındığı çalıştayda TENMAK uzman heyeti, akademisyenler ve sanayinin öncü kuruluşları bir araya ge..
GİFED Başkanı Oya Eroğlu seçildi
Türkiye’nin farklı bölgelerinden 8 iş kadını derneğinin kurucu olduğu Girişimci İş Kadınları Federasyonu (GİFED) ikinci genel kurulu 01.09.2023 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.
Türkiye’nin ilk şehirler arası hidrojenli otobüsü 2024’te banttan iniyor
Bugüne kadar geliştirdiği 9 farklı sıfır emisyonlu araçla sürdürülebilirlik odaklı büyüme stratejisini güçlendiren TEMSA, Avrupa’nın en önemli hidrojenli araç üreticilerinden CaetanoBus ile ortak bir Ar-Ge projesini hayata geçirdi. Hidrojenli otobüs, 1.00..
Başkan Seçer, emlak sektörüyle bir araya geldi
 “Mersin’in tanıtımı emlak sektörüyle bağlantılı”
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması 1 Ekim’de başlıyor
1 OCAK 2026 İTİBARİYLE MALİ YÜKÜMLÜLÜKLER DE DEVREYE GİRECEK
Paralar enerjiye değil yatırıma gidecek
BAŞKAN BEYAZGÜL, “GES SANTRALİMİZ FAALİYETE GİRDİ”
Güçlü gelecek için ekonomik reform çağrısı
İzmir İş Dünyası Buluşması’nda konuşan Başkan Tunç Soyer, geleceğin sanayi ve ticaret politikasının sosyal, siyasal, ekonomik ve ekolojik olmak üzere birbiriyle ilişkili dört ana reform üzerinde yükselmesi gerektiğini vurguladı.
Türkiye, dünya süs bitkileri pazarında söz sahibi oluyor!
Türkiye son 20 yılda süs bitkileri üretim alanını 2.5 kat artırırken, bu artışın meyvelerini de almaya başladı. Yaklaşık 500 bin kişinin istihdam edildiği sektörün ihracatı, 137 milyon doları aştı
Bursa iş dünyasından ABD’de Franchise Fuarı'na ziyaret
Bursa iş dünyası temsilcileri, BTSO’nun Küresel Fuar Acentesi projesi kapsamında ABD’nin Florida eyaletinde düzenlenen Franchise Expo South’u ziyaret etti.
Kayseri OSB'den 'işsizlik' değerlendirmesi
Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, TÜİK tarafından kamuoyuna açıklanan 2023 yılı Temmuz ayı işsizlik verilerine ilişkin değerlendirmede bulundu
1200 marka 45 bin alıcıyla İstanbul'da buluşuyor
Ev ve mutfak eşyaları endüstrisinin en özel koleksiyonlarını, inovatif yeniliklerini ve geleceğin trendlerini vitrine çıkaracak olan Zuchex 2023, 14 Eylül Perşembe günü Tüyap Beylikdüzü’nde kapılarını açıyor.
Kredi kartı ve nakit avansta bu uyarılara dikkat!
Kredi kartı ve nakit avans faizleri yeniden yükseldi. Kredi kartı ve nakit avans kullanırken bu uyarılara dikkat edin.
Haftanın ilk günü altın ne durumda? Altın her zamanın yatırım aracı
Ons altında yaşanan inişler ve çıkışlar, iç piyasada fiyatları yeniden şekillendiriyor. Aynı şekilde döviz kuru da bağlantılı olarak,, altının iç piyasadaki durumu değişim gösteriyor. Altının gram fiyatı haftaya yükselişle başladı. Altının ilk işlem günün..
GİFED Başkanı Oya Eroğlu oldu
Girişimci İş Kadınları Federasyonu (GİFED) ikinci genel kurulunda yapılan seçimde Oya Eroğlu GİFED Başkanı seçildi
İşsizlik rakamları açıklandı
Hanehalkı İşgücü Araştırması sonuçlarına göre; 15 ve daha yukarı yaştaki kişilerde işsiz sayısı 2023 yılı Temmuz ayında bir önceki aya göre 38 bin kişi azalarak 3 milyon 291 bin kişi oldu.
GES paneller 170 bin ağacın kesilmesini önledi!
Konya Selçuklu Belediyesi, hizmet binası ve Tropikal Kelebek Bahçesi’ne kurulan GES panelleriyle de 1 milyon 726 bin 684 Kilowatt saat enerji üretimi gerçekleştirildi. Bu sayede 169 bin 123 adet ağacın kesilmesi önlenmiş oldu
Mahalle Mutfakları dar gelirlilerin imdadına koşuyor
Horuz: “Üretilen yemekler sembolik bir ücretle vatandaşa sunuluyor
Merkez'in rezervleri yükseldi
Merkez'in rezervleri yükseldi
Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı
Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı
İletişim: Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok!
İletişim: Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok!
Küresel Ve Ulusal Dijital Finans Zirvesi İstanbul’da başladı! 
Küresel Ve Ulusal Dijital Finans Zirvesi İstanbul’da başladı! 
Türkiye-Çin iş dünyası 'Ekonomik Forum'da buluşacak
Türkiye-Çin iş dünyası 'Ekonomik Forum'da buluşacak
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI