EKONOMİ HABERLERİ

Kayseri OSB'den ihracat değerlendirmesi
Kayseri OSB Başkan Mehmet Yalçın, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Ağustos ayı dış ticaret rakamlarını değerlendirdi.
Kayseri'den 200 milyon dolarlık ihracat
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından ağustos ayı ihracat verileri açıklandı. Açıklanan verileri değerlendiren Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri’nin ağustos ayı ihracatının geçen aya göre yüzde 10,8 ora..
ISO 500'de TÜGİAD Bursa üyesi 10 kuruluş yer aldı
İstanbul Sanayi Odası, (İSO) Türkiye'nin en büyük 500 kuruluşu 2022 listesini açıkladı. Listede TÜGİAD Bursa üyesi 10 kuruluş yer aldı
Teknolojisiyle pazarda öncü rol oynayacak
Dünyanın lider elektrikli araç ve batarya üreticisi BYD (Build Your Dreams) geniş ürün gamı ve “Bugün, Yarın, Daima” mottosuyla Türkiye’ye “merhaba” dedi.
Türkiye İMSAD sektörün geleceğini konuştu... İnşaat malzemesi ihracatında 2024 beklentisi
Türkiye İMSAD tarafından düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısının 55’incisi, ‘Ekonomide Rasyonel Zemine Dönüş Süreci; İnşaat Sektörü ve Malzeme Sanayisi için Beklentiler’ başlığı altında online olarak gerçekleştirildi...
'Zorlu' gücünü Ar-Ge'den alıyor
Türkiye'nin en büyük ev tekstili üreticilerinden Zorlu Tekstil Grubu şirketlerinden Zorluteks ve Korteks ‘Türkiye’nin Ar-Ge Araştırması 250’de yer aldı.
Navlun değerinde gerileme! Navlun fiyatlarındaki düşüşe KSO yorumu
Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Çin’den Avrupa’ya olan navlun ve konteyner fiyatlarındaki düşüşü değerlendirdi
Avrupalı zincir marketler Antalya’ya akın etti
Türk yaş meyve sebze sektörü, dünyanın dört bir tarafından ithalatçıları, zincir marketleri 28-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Antalya Interfresh Eurasia Fuarı’nda ağırlıyor. Sektör 2026 yılı için 4 milyar dolar ihracat hedefi belirledi...
Üreticiye damızlık boğa desteği
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, “Damızlık Boğa Desteği” çalışması kapsamında, Sivrihisar ilçesinin mahallelerinde faaliyet gösteren üreticilerden gelen talepler üzerine simental ırk damızlık boğa desteğinde bulundu.
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplandı! İşte ekonomide belirlenen 4 hedef
Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası yapılan açıklamada finansal istikrarın güçlendirilmesi, yurt içi tasarrufların artırılması, kaynak dağılımında etkinliğin sağlanması ve finansmana..
Düzce'de üretim yapan 7 firma ilk 500 de
İstanbul Sanayi Odası’nın düzenli olarak açıkladığı Türkiye’nin en büyük ilk 500 Sanayi Kuruluşu listesinde Düzce’de üretimi bulunan 7 firma yer aldı.
OEDAŞ kadın istihdamını arttırıyor
Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), özellikle sahada yapılan çalışmalar nedeniyle ‘erkek işi’ olarak algılanan sektördeki kadın istihdamını artırmak amacıyla 2019 yılında hayata geçirdiği Enerjimiz Eşit Projesi’ni başarıyla sürdürüyor...
Ekonomiye güven arttı
Ekonomik güven endeksi Ağustos ayında 94,1 iken, Eylül ayında yüzde 1,3 oranında artarak 95,4 değerini aldı.
Bursa İnegöl'de Alışveriş Şenliği'ne 'yağış' ertelemesi
Bursa'da İnegöl Belediyesi’nin Terziler Odası iş birliğinde bu yıl 2’ncisini düzenleyeceği ve 1 Ekim Pazar günü yapılması planlanan Hanımeli Alışveriş Şenliği, yağış nedeniyle 8 Ekim Pazar gününe ertelendi.
KYO'dan OVP'ye tam destek geldi
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Kent ve ülke ekonomisindeki güncel gelişmeleri değerlendiren Başkan Ömer Gülsoy, “Orta Vadeli Program ile ‘piyasanın duymak ve görmek istediği bir yol haritası’ çizildi. 3 yı..
Tarladaki atıklar kuzuya dönüşüyor
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile S.S. Gönen Merkez Tuzakçı Hasanbey Tarımsal Kalkınma Kooperatifi iş birliğinde yürütülen “Tarlada Sıfır Atık” projesi kapsamında; her 500 kilogram zirai atık toplayan kadın girişimciye; 1 Balıkesir Kuzusu ile kuzu başın..
'Yeşil Çevre' Avrupa standartlarında hizmet sunuyor
Yeşil Çevre Hizmet ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu toplantısı Bursa Valisi Mahmut Demirtaş başkanlığında yapıldı. Vali Demirtaş, tesiste Avrupa standartlarında hizmet sunulduğunu vurguladı.
Konya'da aspir bitkisi yüz güldürüyor
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle susuz tarım modeliyle ekimi yapılan aspir bitkisi sağladığı kazançla çiftçinin yüzünü güldürüyor.
KAYSO Yılın Ahisi'ne kaftan giydirdi
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) tarafından yılın Ahisi seçilen, İtimat Makina Onursal Başkanı duayen sanayici Necmettin Bakır’a kaftanı düzenlenen törenle giydirildi.
Dördüncü OSB'nin adı Kayseri Erciyes OSB
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı ve Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı, meclis üyeleri, meslek komitesi üyeleri, disiplin kurulu üyeleri ve yüksek istişare kurulu üyelerinin katılımı ile KAYSO meclis salonunda gerçekleştiri..
Kayseri OSB'den İSO 500 açıklaması
İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl gerçekleştirilen "Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022" araştırma sonuçları açıklandı. Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, İSO 500 sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulundu...
İSO 500 listesinde 17 Kayseri firması
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl gerçekleştirilen ‘Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ araştırmasının 2022’deki listesinde yer alan 17 Kayseri firmasını tebrik etti...
Çiftçiye bir hibe daha! Selektörle tohum ekecekler
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 10 milyon lira değerinde 25 adet tohum temizleme makinesini (selektör) 12 ilçeye hibe etti. Her hafta, her ay, birçok işi neticelendirdiklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, tohum temizleme makineleri sayesinde rekabet gücü yü..
Kruvaziyerde yıl sonu hedefi 1 milyon yolcu
Kruvaziyer turizmindeki çalışmaları ile gündemde olan Camelot Maritime, eylül ayının son haftasında ‘Yaza Veda’ etkinliği ile yazın son perdesini kapattı. 2023 yılı sonunda 1 milyon yolcu rakamını aşacağımızı tahmin ettiklerini belirtti...
Egeli ihracatçılardan 14 depremzede kadına yardım eli
Ege İhracatçı Birlikleri deprem bölgesindeki kadın girişimcileri destekliyor.
Çevreci şirketlerin rekabet gücü artacak
Türkiye ekonomisinin 3 yıllık yol haritasını belirleyen Orta Vadeli Program’da, Ulusal Emisyon Ticaret Sisteminin hukuki altyapısının tamamlanması ve AB Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizmasına uyumlu bir şekilde geliştirilmesi hedeflendi.
'Rumeli Buluşmaları' Bursa iş dünyasına ışık tutuyor
RUMELİSİAD, iş dünyasının geleceğine ışık tutan konuların tartışıldığı Rumeli Buluşmalarının 95’incisini gerçekleştirdi.
TEB ve TÜRİB'den tarımda dönüşüm için iş birliği
Türk Ekonomi Bankası (TEB), çiftçilerimiz başta olmak üzere tarım sektöründeki tüm paydaşların finansmana erişiminin kolaylaşması amacıyla Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) ile iş birliğine imza attı.
Sanayinin devleri belli oldu
1968’den bu yana İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan ‘Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’nın 2022 yılı sonuçları belli oldu.
Benzine indirim yolda!
Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre 26 Eylül Salı'yı 27 Eylül Çarşamba'ya bağlayan gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine indirim bekleniyor.
TOBB Başkanı Sigorta Haftası'nı kutladı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında icra edilecek olan Sigorta Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Üreticilere koyun desteği
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi “Koyunculuğu Geliştirme Projesi” kapsamında Dursunbey İlçesi’nde 50 üreticiye; 10 koyun 1 koç dağıtımı gerçekleştirdi.
TÜSİD'in yeni başkanı Bekir Topuz oldu
Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane, Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'nin (TÜSİD) Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa Bekir Topuz seçildi.
Güven hizmette azaldı, ticarette arttı
Güven endeksi Eylül ayında geçen aya kıyasla hizmet sektöründe yüzde 2 oranında azalırken, perakende ticaret sektöründe yüzde 3, inşaat sektöründe yüzde 1 arttı.
Bursa Yıldırım'da 5 bin tona yakın atık cam toplandı
Bursa'da Yıldırım Belediyesi, ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında, 4,5 yılda 4 bin 710 ton camı atığı toplayarak bunları yeniden üretime kazandırdı.
ULUTEK firmaları pazarlama stratejilerine yoğunlaştı
ULUTEK Teknopark bünyesindeki firmaların gelişimini destekleyen eğitimlere yenisi ekledi. Firmalara, pazarlama stratejilerini nasıl oluşturmaları gerektiği konusunda eğitim verildi
İzmir'de zirai ambalaj atıkları geri dönüşüyor
Rotary E-Kulüp, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Köy-Koop İzmir Birliği’nin ortaklaşa yürüttüğü projenin ikinci yılında “Geri Dönüşüm Seferberliği”ni sürdürüyor.
KTO Yılın Ahisi'ni seçti
Kayseri Ticaret Odası (KTO) tarafından ‘Yılın Ahisi’ seçilen kentin tanınmış hayırsever işadamlarından Ali Başyazıcıoğlu’na, protokolün katıldığı törenle ‘Ahilik Kaftanı’ giydirildi.
Çiftçilerin Aronya sevinci
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in tarımsal ekonomik gelir kaynaklarının çeşitlendirilmesi amacıyla başlattığı çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile dağıtılan ve yüksek fiyatlardan al..
Bağ Projesi katılımcıları KOİDER Bazaar'da
İzmit Belediyesi ve Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER) ortalığıyla hayata geçirilen Bağ Projesine katılan Kadın Girişimciler 4. KOİDER Bazaar buluşmasında stant açtı.
Muğla’da ilk sağım çam balı 61 bin TL!
Türkiye’nin tarım ürünleri ihracatından yüzde 2,6 pay alan, su ürünleri sektöründe Türkiye birincisi olan Muğla 2022 yılında 1 milyar 14 milyon dolara ulaşan ihracatını, 2026 yılı sonunda 2 milyar dolara taşımayı hedefliyor. Sezonun ilk sağım çam balı içi..
KOİDER Bazaar etkinliğinde iş kadınları buluştu
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen KOİDER Bazaar etkinliğine katıldı
Turkcell New York'ta sürdürülebilirlik stratejisini anlattı
Dünyanın önde gelen iş liderleri, Birleşmiş Milletler’in 78’inci Genel Kurulu ve Küresel Amaçlar Haftası kapsamında, New York Borsası’nda gerçekleşen ‘SDG Investment Forum’da (Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Yatırım Forumu) bir araya geldi...
Bingöl Genç'te hayvancılık için özel proje
Yüksek Ziraat Mühendisi Osman Topluk, Genç ilçesinde hayvancılıkla uğraşan çiftçilerin desteklenmesi ve hayvanların daha sağlıklı koşullarda yetiştirilmesi amacıyla bir Hayvan Toplama Merkezi projesinin hayata geçirilebileceğini açıkladı...
KASKİ'den GES yatırımı
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Karpuzsekisi Mahallesi’nde 18 milyon 944 bin TL maliyet ile GES tesisi kurulacağını kaydetti. Büyükkılıç, imalat çalışmaları d..
 IBIA EXPO kapılarını açıyor
Yatak ve yan sanayi sektörünün öncü markalarının bir araya geleceği IBIA EXPO, 28 Eylül-1 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde binlerce ziyaretçisi ile sektör profesyonellerine kapılarını açacak.
Kahve zirvesinde istihdam mesaisi
Bu yıl ‘Yeni trendler, yeni konseptler’ teması ile düzenlenen Kahve Zirvesi 2023, kahve kültürünün son durumu ve gelecek dönemini konuşmak üzere sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirdi
Otomatik Kapı Sistemleri Fuarı 6 bin kişi ağırladı
Bu yıl 6. sı düzenlenen R+T Turkey Uluslararası Güneşten Korunma ve Otomatik Kapı Sistemleri Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’ nde 11 bin metrekarelik alanda 6 binden fazla ziyaretçi ağırladı.
KAYSO OSB'lerin sorunlarını dile getirdi
OSBÜK İç Anadolu Bölge Toplantısında konuşan KAYSO Başkanı Büyüksimitci, OSB’lerin sorunlarını dile getirerek, Türkiye’nin yeni bir üretim havzasına ihtiyacı olduğunu söyledi.
Kiralık konutlarda değer artışı sürüyor
Tatil döneminin son ayında da Türkiye genelinde konut kira değerlerindeki artışın hız kesmeden devam ettiği gözlenirken, üç büyükşehirdeki artış ortalamanın gerisinde kaldı.
Bursa Valisi'nden BOSAB’ın çalışmalarına övgü
Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eden Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, doğa dostu, güçlü ve modern fabrikaları ile bölgenin ekonomiye önemli katkılar sağlandığını söyledi.
Uludağ Elektrik'ten 'işaret dili' farkındalığı
Uludağ Elektrik, 2018 yılında hizmete aldığı ‘İşaret Dili Görüşme Hattı’ ile müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu hat üzerinden görüntülü görüşme desteği sunan şirket, Dünya İşitme Engelliler Haftası ve Uluslararası İşaret Dilleri Günü..
İnşaat malzemesi sanayi endeksi 71,97 puana çıktı
Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi Ağustos 2023 sonuçları açıklandı.
Doç. Dr. Yusuf Dinç: Faiz artışları devam edecek
Merkez Bankası politika faizini beklentilere paralel olarak 5 puan artırdı ve yüzde 30'a çıkardı. Aylık enflasyonun ana eğiliminde düşüşün başlayacağını belirten Merkez Bankası, sadeleşme sürecinin kademeli olarak devam edeceğini açıkladı. Doç. Dr. Yusuf ..
Pakses, Signia distribütörlüğünü üstleniyor
Türkiye’nin İşitme Cihazı sektöründe etkin rol oynayan Pakses İşitme ve Odyoloji, kurumsal hedefleri doğrultusunda bir adım daha atarak Signia’nın distribütörlüğünü üstlendi.
Milas'ta tarımsal üretimi desteğe devam
Milas Belediyesi, üreticileri desteklemek için hayata geçirdiği % 50 Hibeli Kışlık Fide Desteği'nden faydalanan Bahçeburun, Kafaca, Epçe, Küçük Dibekdere, Kızılcayıkık ve Kırcağız Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyelerinin üretim kayıplarını önlemek için te..
Tesla'nın kornası Bursa'dan
Bursa’da 1981 yılında korna üretimi ile yola çıkan Seger, bugün dünyanın önemli korna markaları arasında yer alarak global ticaret içindeki önemli oyunculardan biri oldu. 4 saniyede 1 korna üreterek rekor denecek sürede ürünü paketleme aşamasına gelen Seg..
OSBÜK İç Anadolu Bölge Toplantısı Kayseri’de yapıldı
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) İç Anadolu Bölge Toplantısı, 13 ayrı ilden 67 Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yöneticisi ve sanayicisinin katılımıyla Kayseri’de yapıldı.
Kayseri güvenli bir limandır
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sanayi ve Ticaret Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan’ın da teşrifleriyle Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu İç Anadolu Bölge Toplantısı’na katıldı. Başkan Büyükkılıç, “Sayın Cumhurbaşkanımız Rece..
Türkiye’nin en büyük tarım kampüsü kapılarını açtı
Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türkiye’nin en büyük tarım kampüsü ve rekreasyon alanı BAKAP’ta Ankara’nın yerel basınının temsilcileri ile bir araya geldi. Yavaş, “Burada tarım akademisi kurulacak ve tarımla ilgili çalışmalar yapılacak" dedi...
Kullandığı elektriğin yüzde 71'ini kendisi üretecek
D-Marin’in yatırım yaptığı 1,7 milyon Euro değerindeki güneş panelleri yılda 4,9 GWh enerji üretecek
'Merkez' kararını açıkladı
Merkez Bankası politika faizini beklentiler dahilinde 500 baz puan artırarak yüzde 30'a yükseltti
İstanbul Büyükşehir çiftçiye desteği arttırdı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılında başlattığı ‘İstanbullu çiftçilere destek’ hizmetlerine, ücretsiz arpa ve yulaf tohumu dağıtımını başlattı.
Uludağ Enerji'ye yeni CEO
Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 5 milyonun üzerinde nüfusa enerji dağıtım ve perakende hizmetlerini sağlayan UEDAŞ ve Uludağ Elektrik şirketlerini bünyesinde barındıran Uludağ Enerji Grubu’nda üst düzey bir atama gerçekleşti...
5 yıldır daralan sektör büyümeye hazırlanıyor... Maliyetler 2 yılda 3 katına çıktı
Son büyüme performansına 2017 yılında imza atan inşaat sektörü, deprem sonrası konut seferberliğinin etkisiyle 2023 yılında yeniden büyüyebilir.
Mısır hasadı başladı
Türkiye tarımı için önem taşıyan mısır, hasat zamanı geldiğinde çok fazla bekletmeden hasadı yapılması gereken ve özen isteyen ürünlerden biri… Danelik ve silajlık çeşitler hasat olgunluğuna eriştiklerini farklı şekilde belli ederken bu süreçte kullanılan..
IRF 2024'te Türkiye'de düzenlenecek
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 4 yılda bir yapılan ve 2024 yılında Türkiye'de düzenlenecek olan Uluslararası Yol Federasyonu (IRF) Dünya Kongresi öncesi Uluslararası Yol Federasyonu (IRF) Başkanı Anouar Benazzouz ile biraraya geldi...
Türk doğaltaş ihracatçılarından Rusya hedefi: 100 milyon dolar ihracat
150 farklı çeşit, 650 renk ve desen seçeneği sunan Türk doğal taş sektörü, Türkiye’nin doğal ihracat lideri Ege Maden İhracatçıları Birliği organizasyonuyla 9-16 Eylül 2023 tarihlerinde Alım Heyeti Organizasyonu ile Rus ithalatçılarla bir araya geldi...
Gözler bugün 'Merkez'in kararında
Merkez Bankası, politika değişiminin ardından bugün dördüncü kez toplanacak.
Turizmde Dünya Kongresi İzmir’de yapılacak
Destination İzmir Başkanı Bülent Tercan, dünyanın en köklü turizm organizasyonu olan Skalİnternational’ın 2024 genel kurulunun İzmir’de yapılacağına dikkat çekti
Coca-Cola İçecek’te ücret politikası resmen 'eşit'
Coca-Cola İçecek (CCI) kurumlardaki ücret eşitsizliklerini bilimsel yollarla değerlendiren Eşit Ücret Derneği (Equal Salary Foundation) tarafından, “Eşit Ücret Sertifikası”na layık görüldü.
BUSİAD Yüksek Danışma Kurulu toplandı
BUSİAD Yüksek Danışma Kurulu Üyeleri, pandemi döneminde enflasyonun artacağını öngörmüş ve buna göre tedbir alınması yönünde karar vericileri uyarmıştı. BUSİAD YDK, şimdi de Bursa turizmine yönelik bildiri yayımladı.
KTO Ak Partili Cıngı'yı ağırladı
AK Parti Kayseri Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Üyesi Dr. Murat Cahid Cıngı, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy’u ziyaret ederek yapılan projeler ve AB Bilgi Merkezi’nin çalışmaları hakkında bilgiler aldı
Gözler yarın Merkez'in faiz kararında
Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu faiz kararını yarın açıklayacak. Banka bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 25 seviyesine yükseltmişti.
Ege’nin en büyük güneş enerji santrali olacak
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir DESKİ’nin 30 yıllık enerji ihtiyacını karşılayacak 90 MW kurulu gücündeki Ege’nin en büyük güneş enerji santralinin yapımı başladı. 240 futbol sahası büyüklüğünde olacak dev yatırım ile yılda 180 milyon KWh elek..
Kurak topraklar suya kavuşacak
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin susuzluk nedeniyle tarım yapılamayan ve yoğun göç veren Korkuteli’nin Beğiş Susuzu Mahallesi’ni arıtma suyuyla tekrar tarıma kazandıracak ‘Beğiş Susuzu Sulama Projesi’ hızla ilerliyor. Yöre halkı suyun gelmesiyle ovanın b..
AVM'de değil Avlu'da ucuz alışveriş!
Balıkesir'in Yükselen Yıldızı dünya markalarına ev sahipliği yapan Avlu Yaşam Merkezi’nde spor, mobilya, kadın, erkek ve çocuk giyim üzerine birçok mağaza; yeni kampanyalar, sezon sonu indirimleri ve fırsatlar sunuyor.
100. yılda Avrupalı Türkler Turgut Torunoğulları dedi
131 ülkeden 3000 dolayında diaspora delegenin katıldığı Dünya Türk İş Konseyi 10. Büyük kurultayı'na Türkiye den de 2 bin dolayında davetli katıldı.
Taşımacılık Uluslararası İstatistikler'de zirvede
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılına ilişkin Uluslararası Hizmet Ticareti İstatistikleri'ni yayımladı. Hizmet ihracatı 2022 yılında 47,6 milyar dolar, ithalat ise 35,2 milyar dolar olarak gerçekleşti. İthalatta en büyük hizmet ticareti değişim yü..
Zorunlu trafik sigortasına yeni düzenleme!
Zorunlu trafik sigortasında belirlenen süre içinde sigorta prim teklifi alamayanların azami prim tutarları Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu (SEDDK) tarafından belirlenecek.
Hazine'den 'altın' kararı!
Hazine'den 'altın' kararı!
BDDK'dan taşıt kredilerine ayar
BDDK'dan taşıt kredilerine ayar
E-ticaret sektörü İstanbul’da buluşuyor
E-ticaret sektörü İstanbul’da buluşuyor
Merkez kararını açıkladı... Politika faizi yüzde 50 oldu
Merkez kararını açıkladı... Politika faizi yüzde 50 oldu
Gözler 'Merkez'in kararında
Gözler 'Merkez'in kararında
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 30 26 1 3 68 20 81 +48
2 Fenerbahçe 30 25 1 4 79 25 79 +54
3 Trabzonspor 30 15 11 4 51 40 49 +11
4 Beşiktaş 30 14 12 4 40 36 46 +4
5 Kasımpaşa 30 12 11 7 53 55 43 -2
6 Başakşehir FK 30 12 12 6 38 35 42 +3
7 Çaykur Rizespor 30 12 12 6 36 47 42 -11
8 Antalyaspor 30 10 9 11 35 33 41 +2
9 Adana Demirspor 30 9 9 12 46 39 39 +7
10 Alanyaspor 30 9 9 12 38 42 39 -4
11 Sivasspor 30 9 10 11 36 43 38 -7
12 Samsunspor 30 10 14 6 35 41 36 -6
13 Kayserispor 30 10 11 9 36 43 36 -7
14 MKE Ankaragücü 30 7 11 12 36 39 33 -3
15 Hatayspor 30 7 11 12 36 40 33 -4
16 Konyaspor 30 7 11 12 31 42 33 -11
17 Gaziantep FK 30 8 15 7 34 44 31 -10
18 Fatih Karagümrük 30 7 14 9 34 38 30 -4
19 Pendikspor 30 7 15 8 34 61 29 -27
20 İstanbulspor 30 3 20 7 22 55 13 -33
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 27 21 5 1 64 23 64 +41
2 Göztepe 27 17 5 5 45 15 56 +30
3 Sakaryaspor 27 13 6 8 41 28 47 +13
4 Çorum FK 27 13 8 6 44 28 45 +16
5 Kocaelispor 27 13 8 6 39 31 45 +8
6 Bodrumspor 27 12 7 8 35 19 44 +16
7 Boluspor 27 12 8 7 26 28 43 -2
8 Bandırmaspor 27 11 8 8 37 24 41 +13
9 Gençlerbirliği 27 10 7 10 31 26 40 +5
10 Erzurumspor FK 27 10 7 10 26 21 37 +5
11 Ümraniyespor 27 9 12 6 32 39 33 -7
12 Keçiörengücü 27 8 11 8 24 33 32 -9
13 Manisa FK 27 7 10 10 33 33 31 0
14 Şanlıurfaspor 27 6 12 9 23 30 27 -7
15 Tuzlaspor 27 7 14 6 26 43 27 -17
16 Adanaspor 27 8 16 3 21 40 27 -19
17 Altay 27 5 19 3 12 55 15 -43
18 Giresunspor 27 2 21 4 12 55 7 -43
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 29 21 4 4 66 24 67 +42
2 Van Spor FK 29 19 5 5 48 29 62 +19
3 Bucaspor 1928 29 17 3 9 42 18 60 +24
4 1461 Trabzon FK 29 16 6 7 54 30 55 +24
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 30 15 6 9 42 25 54 +17
6 Ankaraspor 30 13 6 11 38 26 50 +12
7 Ankara Demirspor 29 13 12 4 34 31 43 +3
8 Karacabey Belediye Spor 30 11 10 9 30 27 42 +3
9 Beyoğlu Yeniçarşıspor 29 12 13 4 33 29 40 +4
10 Diyarbekir Spor 29 11 11 7 32 29 40 +3
11 Hes İlaç Afyonspor 29 8 11 10 18 28 34 -10
12 Kırklarelispor 30 8 12 10 22 34 34 -12
13 Nazilli Belediyespor 30 10 13 7 35 49 34 -14
14 Altınordu 29 7 12 10 32 30 31 +2
15 Serik Belediyespor 30 7 13 10 23 33 31 -10
16 Zonguldak Kömürspor 29 7 15 7 28 48 25 -20
17 Kırşehir Futbol SK 30 5 19 6 27 57 21 -30
18 Bursaspor 29 5 16 8 22 48 20 -26
19 Adıyaman FK 29 3 21 5 19 50 14 -31
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 22 17 1 4 45 10 55 +35
2 Aliağa Futbol A.Ş. 23 16 0 7 40 11 55 +29
3 52 Orduspor FK 23 12 6 5 30 21 41 +9
4 Ayvalıkgücü Belediyespor 23 11 6 6 28 19 39 +9
5 Edirnespor 22 10 8 4 35 22 34 +13
6 K.Çekmece Sinopspor 23 9 8 6 33 23 33 +10
7 İnegöl Kafkas GK 22 8 6 8 23 23 32 0
8 Artvin Hopaspor 22 8 7 7 29 20 31 +9
9 Mardin 1969 Spor 22 9 9 4 28 24 31 +4
10 Karabük İdmanyurdu Spor 22 8 10 4 20 31 28 -11
11 Talasgücü Belediyespor 23 8 13 2 24 36 26 -12
12 Gümüşhanespor 23 4 10 9 16 34 21 -18
13 Kırıkkalegücü FK 22 5 12 5 13 29 20 -16
14 Malatya Arguvanspor 22 2 16 4 9 35 10 -26
15 Tarsus İdman Yurdu 22 2 17 3 15 50 9 -35
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 03/04/2024 Antalyaspor vs MKE Ankaragücü
 03/04/2024 Başakşehir FK vs Beşiktaş
 03/04/2024 Fenerbahçe vs Adana Demirspor
 03/04/2024 Galatasaray vs Hatayspor
 03/04/2024 Gaziantep FK vs Alanyaspor
 03/04/2024 İstanbulspor vs Çaykur Rizespor
 03/04/2024 Kayserispor vs Kasımpaşa
 03/04/2024 Konyaspor vs Trabzonspor
 03/04/2024 Samsunspor vs Pendikspor
 03/04/2024 Sivasspor vs Fatih Karagümrük
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 02/04/2024 Keçiörengücü vs Çorum FK
 02/04/2024 Şanlıurfaspor vs Sakaryaspor
 02/04/2024 Boluspor vs Gençlerbirliği
 02/04/2024 Manisa FK vs Bodrum FK
 03/04/2024 Tuzlaspor vs Ümraniyespor
 03/04/2024 Adanaspor vs Eyüpspor
 03/04/2024 Altay vs Bandırmaspor
 03/04/2024 Kocaelispor vs Göztepe
 04/04/2024 Erzurumspor FK vs Giresunspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 Altınordu vs Esenler Erokspor
 23/03/2024 Ankara Demirspor vs Zonguldak Kömürspor
 23/03/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs 1461 Trabzon FK
 23/03/2024 Bursaspor vs Kırklarelispor
 23/03/2024 Nazilli Belediyespor vs Hes İlaç Afyonspor
 24/03/2024 Adıyaman FK vs Serik Belediyespor
 24/03/2024 Ankaraspor vs Diyarbekir Spor
 24/03/2024 Bucaspor 1928 vs Kırşehir Futbol SK
 24/03/2024 Karacabey Belediye Spor vs Van Spor FK
 24/03/2024 Bucaspor 1928 - Kırşehir Futbol SK Bucaspor 1928 ligde evindeki son 13 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 24/03/2024 Adıyaman FK - Serik Belediyespor Adıyaman FK ligdeki son 14 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
 24/03/2024 Ankaraspor - Diyarbekir Spor Ankaraspor ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Ankaraspor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 İnegöl Kafkas GK vs 52 Orduspor FK
 23/03/2024 Kepezspor FAŞ vs Artvin Hopaspor
 24/03/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Tarsus İdman Yurdu
 24/03/2024 Edirnespor vs K.Çekmece Sinopspor
 24/03/2024 Gümüşhanespor vs Mardin 1969 Spor
 24/03/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Talasgücü Belediyespor
 24/03/2024 Kırıkkalegücü FK vs Malatya Arguvanspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI