22-04-2021 21:00:00 Son Güncelleme: 22-04-2021 22:33:50

Doğu Anadolu'da sokağa çıkma kısıtlamasıyla cadde ve sokaklar sessizliğe büründü

Erzurum, Kars, Ardahan, Erzincan, Tunceli, Iğdır ve Ağrı'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasıyla sessizlik hakim oldu
Doğu Anadolu'da sokağa çıkma kısıtlamasıyla cadde ve sokaklar sessizliğe büründü

Erzurum'da, 19.00'da başlayan ve 26 Nisan Pazartesi saat 05.00'te sona erecek sokağa çıkma kısıtlamasına vatandaşlar büyük oranda uyuyor.

Cadde, sokak ve meydanların boş kaldığı kentte, güvenlik güçleri dışarı çıkanların belgelerini kontrol etti, Kovid-19 kuralları hakkında uyarılarda bulundu.​​​​​​​

- Kars

Kars'ta da kısıtlamanın başlamasıyla vatandaşlar evlerine çekildi. Dışarıda olanlar polis ekipleri tarafından evlerine gitmeleri konusunda uyarıldı.

Polis ekipleri Faikbey, Kazım Karabekir Paşa ve Cumhuriyet Caddesi'nde uygulama yaptı.

- Ardahan

Ardahan'da da cadde ve sokaklarda sessizlik hakim oldu.

Kent merkezinde vatandaşların yoğun kullandığı Kongre ve Lise caddeleri ile Milli Egemenlik Parkı'nda da kısıtlamalara uyuldu.

- Ağrı

Ağrı'da sokağa çıkma yasağı sonrası, işlek yerlerden Cumhuriyet, Eski Van, Yeni Van ve Kağızman caddeleri sessizliğe büründü.

Polis ekipleri kentte denetim yaptı.

- Tunceli

Tunceli'de de sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla kentin en işlek yerlerinden Yer Altı Çarşısı, Seyit Rıza Meydanı, Dar Sokak ve Cumhuriyet Caddesi tenhalaştı.

Polis ve bekçiler, kısıtlamayı ihlal eden vatandaşlara yönelik mahalle ve sokaklarda denetim gerçekleştirdi.

Kentte büyük oranda kısıtlama kuralına uyuluyor.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI