17-01-2020 15:28:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'nun mektubuyla ilgili sondakika açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası Kısıklı'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan," İmamoğlu'nun mektubu gizli bir mektup. Mektubun içinde çok daha farklı şeyler var. Şahsa aittir. Ben açıklama yapmayayım kendi açıklamak isterse bilemem." ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'nun mektubuyla ilgili sondakika açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden satır başları: 

Şehitlerimiz meselesini karşılıksız bırakamayız. Bunun bedeli çok daha ağır ödeteceğiz.

Tüm bu olaylar karşısında Berlin süreci ağırlıklı Libya gibi görünse de İdlib konusunu etraflıca gündeme getirmeyi, ikili görüşmelerde üzerinde durmayı düşünüyorum. 

İmamoğlu'nun mektubu gizli bir mektup. Mektubun içinde çok daha farklı şeyler var. Şahsa aittir. Ben açıklama yapmayayım kendi açıklarsa daha isabetli olur.

Kanal İstanbul onun değil bizim konumuz. CHP'liler buralarda yer kapatıyor diye haberler çıkıyor. Parası olan istediği yerden yer alabilir. Bu bizim konumuz değil. Yasal düzenlemeler de yaptık, yabancılar da yerliler de alabilir. Parası olan alırsa alır, çok da beni ilgilendirmiyor.

Bizim derdimiz başka. Biz Kanal İstanbul'la dünyaya bir mesaj veriyoruz. Doğal kanallar olduğu gibi sanal kanallar da var. Boğazımızı tehdit eden geçişleri önlemek için bir kanal yapıyoruz. Ayrıca İstanbul güzellik kazanacak. Kararlıyız, birkaç ay içinde adım atarız. 

(Adil Öksüz) Yakalandığı anda fizan da olsa alır gelir gereğini yaparız.

Bütün yavrularımızın gözlerinden öpüyor, hepsini tebrik ediyorum. Soruyorum torunlara da nasıl, hepsi çok iyi. Bu nesil başka bir nesil olacak. Bu nesil hepimizi geçecektir.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI