CUMHURBAŞKANI HABERLERİ

Cumhurbaşkanı erdoğan, ruhani ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Üçlü Zirvi Toplantısı' için Ankara'ya gelen İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ali Koç'u Kabul Etti
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı ve iş insanı Ali Koç'u kabul etti.
Atama Kararları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iki üniversiteye rektör atamasına dair kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan büyükşehir belediye başkanlarına seslendi
Cumhurbaşkanı olarak Türkiye'nin tüm kurumları ve meseleleri gibi büyükşehir belediyelerinin durumlarını da yakından izlediğine işaret eden Erdoğan, sık sık yaptığı il ziyaretleri sırasında belediyelerle özellikle ilgilendiğini, yürütülen çalışmaları ve s..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan güvenli bölge açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Müttefikliğimize yakışır şekilde terörle mücadelemizde ve sığınmacıların huzurla evlerine dönebilecekleri güvenli bölge oluşturabilme çabalarımızda yanımızda olmalarını bekliyoruz" "Şu anda 50 bine varan.....
Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilere seslendi: Buna izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadıköy Atatürk Fen Lisesi'nde yeni eğitim-öğretim yılı açılış töreninde konuşma yaptı. Öğrencilere seslene Erdoğan, "Sevgili gençler; yaptığınız işi en güzel şekilde yapmaya çalışın. Kitapla, okumakla, kalemle bağınızı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 büyükşehir belediye başkanına davet
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 büyükşehir belediye başkanını çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 büyükşehir belediye başkanına davetine ilişkin, "Belediyeleri..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'cumartesi anneleri'ne gidenler, diyarbakır'da annelerin yanına niçin gitmiyor?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İnönü Üniversitesi'nde düzenlenen 16'ncı İmam Hatipliler Kurultayı'ndan sonra kent merkezinde bulunan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.
Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, a milli takımın soyunma odasını ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Takımın soyunma odasını ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hep biz mi düşüneceğiz! Başka çare yok
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı'nda partililere hitap etti. Erdoğan konuşmasında, "Türkiye 4 milyon mültecinin yükünü nasıl kaldıracak. Oldu oldu, olmadı kusura bakmasınlar, kapıları açmaktan başka çare kalmayacak. Hep ..
Cumhurbaşkanı Erdoğan Japonya'ya gidecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22 Ekim'de Japonya'ya bir ziyaret gerçekleştirecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump'a yaptığı teklifi açıkladı: Aynı şartlarda alırız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas'ta Orta Anadolu Ekonomi Forumu'nda yaptığı konuşmada, Rusya ile aynı şartlarda olması koşulu ile ABD'den Patriot istediklerini ifade etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunların hepsi birer projedir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti il teşkilatı programında konuşma yaptı. "S-400'lerin ikinci etabı da geliyor. Elemanlar da yetişmeye devam ediyor" diyen Erdoğan, "Bu bizim savunma sistemimize bambaşka bir güç katıyor" dedi. Erdoğan, "Siyasi h..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bakan Turhan'a YHT talimatı
Sivas-Ankara yüksek hızlı tren projesinin Ramazan'a kadar tamamlanacağını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, projenin zamanında bitirilmesi için Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan'a talimat vererek, "Senden aldığım sözü buraya aktardım, ona göre. Art..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken Güvenli  bölgenin sadece adı kaldı açıklaması
ABD ile kurulacak güvenli bölge hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güvenli bölgenin sadece adı kaldı. Bir taraftan tacizler, tehditler, malum güneyden zaman zaman yapılıyor. Son olarak İdlib'deki gelişmelerde mâlum" ifadelerini kullandı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sessiz kalmak mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çekya Başbakanı Andrej Babis ile ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Artık İdlib yavaş yavaş yok oluyor. Halep nasıl yok olduysa, yerle yeksan olduysa aynı şekilde İdlib de böyle bir durumun..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 12 Dev Adam'a mesaj
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Kupası'nda ABD'ye uzatmalarda 93-92 mağlup olan Basketbol Milli Takımı için yayınladığı mesajda, "Skor hiç önemli değil. Sahada ortaya koyduğunuz karakter ve bize yaşattığınız gurur yeter" dedi...
Çekya Başbakanı Babis'i resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çekya Başbakanı Andrej Babis'i resmi törenle karşıladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin bu meselelerin hiçbirini tribünden seyretme lüksü yoktur
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Suriye ve Doğu Akdeniz'de yaşanan hadiseler bile ülkemiz için adeta bir beka meselesidir. Türkiye'nin bu meselelerin hiçbirini tribünden seyretme lüksü yoktur." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Konya'da müjdeleri sıraladı: Yapımına başlıyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da düzenlenen toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, konuşmasında, "Konya metrosunun yapımına başlıyoruz. Bu hattın ilk etabının ihalesini eylül ayında gerçekleştiriyoruz." dedi...
Erdoğan: gidebilecekleri tek yer, bir sonraki seçimde sandığın en dibi olacaktır
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlana Meydanı'ndaki toplu açılış töreninin ardından, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi'ndeki Konya Panorama Müzesi'ni gezdi...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan adli yıl mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında FETÖ ihanet çetesine karşı verilen mücadele, yargıyı teslim almaya çalışan siyasi, ideolojik ve zümrevi gruplara karşı ne kadar hassas, dikkatli ve cesur olmamız gerektiğini bir kez daha gözle..
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: Teknik düzeyde tamamladık
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Balıkçılarımızın hasretle beklediği Su Ürünleri Kanunu'ndaki değişikliği teknik düzeyde tamamladık. Meclisimizin açılmasıyla beraber milletvekillerimiz gerekli yasa teklifini parlamentomuza sunacaklardır." dedi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan sert konuştu: Gerisini varsın karşımızdakiler düşünsün
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu. Erdoğan verdiği net mesajda, "2-3 hafta içinde Fırat'ın doğusunda kendi askerimizle bölgeyi oluşturmaya başlamazsak gerisi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye sınırları boyunca kahramanca mücadele veriyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resepsiyon verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos mesajı: Kararlıyız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Anıtkabir'e ziyarette bulundu.
Türkiye Su-35 ve Su-57 alır mı? sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net yanıt
Cumhurbaşkanı Erdoğan, F-35 krizinden sonra Rus yapımı Su-35 ve Su-57 uçaklarının alternatifler arasında olup olmadığı sorusuna "Niye olmasın? Boşuna gelmedik buraya" yanıtı verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump'la telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump telefonla görüştü.
Putin Erdoğan'a Dondurma Ismarladı
Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dondurma ısmarladı.
Erdoğan'ın imzasıyla TSK'da üst düzey general atamaları gerçekleşti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, Resmi Gazete'de üst düzey 6 generalin atama kararı yayımlandı.
Erdoğan ve Putin, İdlib için anlaşma sağladı
Moskova'da Rus mevkidaşıyla baş başa görüşen Türkiye Cumhurbaşkanı, "İdlib için Astana ruhuna uygun çalışmalıyız. Suriye'nin istikrarı için adımlar attık" dedi
Moskova'dan ilk mesajlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin açılışa katıldı
Moskova'yı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya lideri Vladimir Putin, MAKS-2019 Uluslararası Havacılık ve Uzay Fuarı'nın Açılış Töreni'nde konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müsaade etmeyeceğiz, yolumuza devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahlat'ta açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bize kefen biçenlerin heveslerini kursaklarında bırakmaya sürdüreceğiz. Hiç kimsenin bizi bölmesine, 82 milyonun fertleri arasına nifak tohumları ekmesine fırsat vermeyeceğiz. T..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya ziyareti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Rusya Federasyonu'na günübirlik çalışma ziyaretinde bulunacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Emine Bulut cinayetiyle ilgili sert sözler: Bu alçaklıktır
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Emine Bulut cinayeti yenilir yutulur değil. Bu bir vahşettir, alçaklıktır, adiliktir" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hacire Akar ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da belediye binası önünde oturma eylemi yapan Hacire Akar ile telefonda görüştü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emine Bulut'un ailesi ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emine Bulut'un ailesi ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu vicdansız, bu vahşi yani buna ne dersek yeridir"KIRIKKALE - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale'de eski kocası tarafından bıçakla öldürülen Emine Bulut..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önce memleket diyen herkesle çalışmaya hazırız
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Altını çizerek ifade etmek isterim ki 'önce millet, önce memleket' diyen herkesle çalışmaya hazırız. Mesele vatansa gerisi teferruattır." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Haklarımızı yedirtmeyiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin'in Yusufeli ilçesinde halka hitap etti. Erdoğan, "Yeni yerleşim yerinde hak sahibi olmayanların mağduriyetini çıkarmakta olduğumuz kararnameyle gideriyoruz. Bu gece bu kararnameyi imzaladım. Bu kararnameyle birli..
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti 18. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'nda konuştu
Kuruluşundan bugüne kadar AK Parti'nin tüm kademelerinde hizmet etmiş tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. 18. yıl dönemi ayrıca önemlidir. Bu yaş bireylerin siyasi ekonomik ve sosyal alanda rüştlerini kazandıkları yaştır.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Doğu Akdeniz'de ne Türkiye'yi ne de KKTC'yi yok sayan hiçbir proje hayata...
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "Kendi haklarımızı nasıl savunuyorsak, Kıbrıs Türklerinin adadaki ve bölgedeki çıkarlarını da aynı kararlılıkla savunmaya devam edeceğiz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Marmara Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret etti
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, dün trafik kazasında hayatını kaybeden Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'un cenaze töreninin ardından Marmara Üniversitesi Rektörlüğü'nü ziyaret etti.
Başkan Erdoğan'dan Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun için taziye mesajı
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'un trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle başsağlığı diledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünya şampiyonu güreşçiyi tebrik etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Kerem Kamal'ı tebrik etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kardeşliğimizi böldürtmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birçok ayrılıklar, şunlar bunlar vesaire gibi kampanyalar içerisine girenler olabilir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurbanı Togo'da kesildi
Türkiye Diyanet Vakfı, "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla 149 ülkede yürüttüğü vekalet yoluyla kurban kesim çalışmaları kapsamında Batı Afrika ülkesi Togo'da 2 bin 100 büyükbaş olarak 14 bin 700 hisse kurban kesti.
Erdoğan'dan Bitlis'in kurtuluş yıl dönümü tebriği
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis'in kurtuluş yıl dönümü dolayısıyla Vali Oktay Çağatay ile Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay'a tebrik telgrafı gönderdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amerikalılar ile harekat merkezi kurulması kararı verildi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan," Tarih vermeyeceğim şimdi Amerikalılar ile birlikte bir harekat merkezinin kurulması kararı verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Piyasadaki canlanma ivme kazanacaktır
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, piyasalardaki canlanmanın yeniden ivme kazanacağını belirterek, "Biz sabreder, çalışır, üretirsek, dik durursak, hepsinden önemlisi sürekli "öldük bittik" diyerek millete karamsarlık aşılamaya kalkan felaket tellalların..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şimdi de Fırat'ın doğusuna gireceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Şehir Hastanesi ve İstanbul-İzmir Otoyolu ortak açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Afrin'e, Cerablus'a, El-Bab'a girdik. Şimdi de Fırat'ın doğusuna gireceğiz. Biz bunu Rusya ile ABD ile paylaştık." ..
 İstanbul-İzmir Otoyolu resmen açıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Şehir Hastanesi ve İstanbul- İzmir Otoyolu ortak açılış töreninde konuşma yaptı.
Atamalar, YAŞ kararları, korunacak hassas alanlar ve üniversitelere ilişkin kararlar Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 2 başkanlığa ve 1 bakanlığa ilişkin atamalar ve YAŞ kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Ayrıca bazı bölgeleri kentsel dönüşüm alanı ve bazı bölgeleri de kesin korunacak alan ilan eden karar ile 9 üniversi..
Yüksek Askeri Şura toplantısı başladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı başladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boris Johnson ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a cuma namazı çıkışında vatandaşlardan yoğun ilgi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a cuma namazı çıkışında vatandaşlardan yoğun ilgiANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.
F-35'i vermiyor musunuz, biz de tedbirimizi alırız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "F-35, vermiyor musunuz, peki, biz o konuda da tedbirlerimizi alırız, başka yerlere döneriz. Bu konuda çalışmalarımızı yaptık, yapıyoruz" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tunus'a taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tunus Cumhurbaşkanı Baci Kaid es-Sebsi'nin vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya Başbakanını resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya Başbakanı Tun Dr. Mahathir bin Mohamad'ı resmi törenle karşıladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mahathir bin Mohamad'e Cumhuriyet Nişanı tevcih etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim için Hakan Atilla'ya herhangi bir bariyer söz konusu değildir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbek mevkidaşı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lozan mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Son dönemde Doğu Akdeniz'de ve Suriye'nin kuzeyinde attığımız adımlar, milletimizin ve Kıbrıs Türklerinin hak, hukuk ve menfaatlerini koruma hususundaki hassasiyetimizi açıkça ortaya koymuştur" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erzurum Kongresi mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Temmuz Erzurum Kongresi'nin yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Emre'nin ailesine başsağlığı telefonu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden eski siyasetçi ve devlet adamı Süleyman Arif Emre'nin ailesine başsağlığı dileklerini iletti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karşılarında Türkiye'nin ve KKTC'nin kararlılığını bulacaklar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Barış Harekatı'nı, Kıbrıs Adası'nın eşit sahiplerinden biri olan Kıbrıs Türk halkının hak ve çıkarlarını korumak amacıyla gerçekleştirdiğini belirterek, "Türk ordusunun, Kıbrıs Türkü'nün canı ve güvenliği sö..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yoğun diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yoğun diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak'a gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak'a gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Kayseri'yle bayramlaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Kayseri'yle bayramlaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyasi partilerin genel başkanlarının Ramazan Bayramı'nı kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkan..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI