CUMHURBAŞKANI HABERLERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi
Gözler Bu Toplantıdan Çıkacak Kararda
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, corona virüs (Kovid-19) salgınına karşı alınacak tedbirlere ilişkin toplantı başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca toplantıya corona virüs ile ilgili bilgilerin yer aldığı kartlarla geldi...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni diye ortaya sürülen her oluşum, AK Parti'ye olan ihtiyacı teyit ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni diye ortaya sürülen her sözde oluşum, sadece AK Parti'ye olan ihtiyacı teyit ediyor, onun ötesinde bir işe yaramıyor." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay Kemal daha kaç tane gözlem noktası olduğunu bilmiyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM grup toplantısında konuştu. Corona virüsü hakkında açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Yapılan tetkikler sonucunda virüs tespit edildi. Genel sağlık durumu iyi olan bu vatandaşımızın tedavisi sürüyor. Ailesi v..
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB ile yeni bir süreç başlatabiliriz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel ziyareti dönüşü uçakta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. "AB Başkanları, Türkiye'nin yükümlülüklerini yerine getirdiğini ve AB'nin yavaş hareket ettiğini kabul ettiler" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "AB ..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ın AB Komisyonu Başkanı  ile üçlü görüşmesinin verimli geçtiği belirtildi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ve AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile üçlü görüşmesinin verimli geçtiği belirtildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Nato Kritik Bir Dönem İçindedir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği Konseyi ve Avrupa Birliği Komisyonu başkanları ile mülteci zirvesi gerçekleştirmek ve NATO Genel Sekreteri ile görüşmek üzere Brüksel’e geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brüksel'de kendisini bekleyen vatandaş..
Cumhurbaşkanı Erdoğan Brüksel'de kendisini bekleyen vatandaşlara seslendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği Konseyi ve Avrupa Birliği Komisyonu başkanları ile mülteci zirvesi gerçekleştirmek ve NATO Genel Sekreteri ile görüşmek üzere Brüksel’e geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada kendisini bekleyen vatandaşlara..
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul Projesi en yakın zamanda ihaleye çıkacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri Kesimi Açılış Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul Projesi'nin en yakın zamanda ihaleye çıkacağını belirterek, "Kanal İstanbul'u ülkemize kazandırmakta kararlıyı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a çağrı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Türkiye’nin Kahraman Kadınları" Programı'nda konuşma yaptı. Yunanistan'a çağrıda bulunan Erdoğan, "Ey Yunanistan sana sesleniyorum sen de kapıl..
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik sorulara cevap verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kritik Rusya ziyareti dönüşü uçakta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Zirveden çıkan ateşkesi değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yani biz şu anda işi o kadar sağlama aldık ki her an Sayın Başkan’la irtibat ha..
Liderlerin baş başa görüşmesinin ardından heyetler arası randevuya geçildi.
Görüşme öncesi açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biliyorum şu an dünyanın gözü burada" dedi. Rusya lideri Putin ise, "Yaşananlar ilişkileri zedelememeli" ifadesini kullandı. Liderlerin baş başa görüşmesinin ardından heyetler arası randevuya geçildi...
Zor Görüşme Dünyanın gözü bu zirvede...
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ana gündemi İdlib olan zirve için Kremlin Sarayı’nda bugün bir araya gelecek. Dünyanın gözünün çevrildiği buluşmada Erdoğan ve Putin, 17 Eylül 2018 ve 22 Ekim 2019’daki “Soçi Mutabakatları”nın..
Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehitler tepesi boş Kalacak diyen kişi bu ülkeyi düşmana teslim etme peşinde demektir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "“Şehitler Tepesi boş kalmayacak” sözünü anlamak için de imanın yanında, bağrından çıktığınız toplumun kültürünü bilmeniz gerekir. Hala ısrarla “şehitl..
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu şeytani bir kampanya
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, eski milletvekilleriyle buluşmasında ‘gülme anı’na ilişkin videoya eleştirileri “Şeytani bir kampanya” diye yanıtladı. Erdoğan “Orada bir ironi var. Trump’la yaptığım bir görüşmeyi aktarıyorum. Her tarafı ironik olan bir görü..
Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu toplandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu toplantısında, yeni koronavirüse karşı Türkiye'de uygulanan takip ve yönetim sistemi ile alınan tedbirler ve yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Dışişleri Bakanı Raab'ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab'ı kabul etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Siz kimi aldatıyorsunuz? Biz artık bu parayı istemiyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Başbakanı Borisov ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Biz zaten 40 milyar doları aşkın harcamayı yaptık. 6 milyar euro Türkiye'ye verecektiniz. Bunu verdiler mi, hayır. Size 1..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi kuşatma peşinde olanlara fırsat vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin en büyük gücü, birliği ve dayanışmasıdır. Ülkemizi terör örgütleriyle kuşatma, şehirlerimize gözünü diken rejimlerle tehdit etme, ekonomik tuzaklarla tökezletme peşinde olanlara fırsat vermeyeceğiz." dedi...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, dan Baysal ailesine taziye ziyareti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib'de rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Emre Baysal'ın Sancaktepe'deki evine taziye ziyaretinde bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'in görüşeceği tarih belli oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya lideri Vladimir Putin'in görüşeceği tarih belli oldu. İki liderin zirvesi 5 Mart Perşembe günü Rusya'nın başkenti Moskova'da gerçekleşecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Hiçbir ihaneti unutmayacaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye haklı mücadelesinden hiçbir zaman geri durmayacaktır. Hiçbir şehidinin kanını yerde bırakmayacaktır. Hiçbir ihaneti unutmayacaktır." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit cenazesinde net mesaj: Mücadelemize devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib'de şehit düşen Uzman Onbaşı Emre Baysal için İstanbul'da tören düzenlenen cenaze törenine katıldı. Erdoğan törende, "Şehitler Tepesi boş kalmayacaktır. Bu topraklar sıradan topraklar değil. Şühedanın fışkırdığı to..
Cumhurbaşkanı Erdoğan,dan ABD Başkanı Trump ve Merkel le Kritik Görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile daha sonra Almanya Başbakanı Merkel ile telefonda İdlib'i görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin arasında bir telefon görüşmesi gerçekleştiği duyurulmuştu. Kremlin, liderlerin yakın zamanda üst seviyede görüşm..
Sıcak Gelişme Erdoğan ile Putin Telefonla Görüştü
Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in görüştüğü kaydedildi. Uluslararası ajanslara son dakika olarak düşen açıklamayı Rus Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov yaptı.
Beştepe de İdlib Zirvesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 tane şehidimiz var mekanları cennet olsun
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Siyaset Akademisi’nin açılış dersinde konuşma yaptı. İdlib'de 3 şehidimizin olduğunu açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "3 tane şehidimiz var mekanları cennet olsun. Onun yanında rejim güçlerinin kaybı çok büyük...
Cumhurbaşkanı Erdoğan HTS kayıtları çok önemli açıklandığında kel görünecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bakü dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan İdlib'de en küçük bir geri adım atmayacağız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşma yapıyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ""Git Esed'le görüş" diyor. Sen görüşüyorsun zaten. Sen daha Esed'i görmediğin zaman biz zaten görüşü..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karabağ, Azerbaycan kadar bizim de meselemizdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Karabağ, Azerbaycan kadar bizim de meselemizdir. Yukarı Karabağ sorununun Azerbaycan'ın egemenliği ve toprak bütünlüğü temelinde çözüme kavuşturulması en büyük arzumuzdur." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan ziyareti öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti öncesi Ankara Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Yeni bir yol haritası hazırlamamız önem arz ediyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Okullardan Yarınlara' programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Eğitim-öğretim konusunda yeni bir yol haritası hazırlamamız önem arz ediyor." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, imkanı olan hayırsever va..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'lı canilerin cirit attığı bölgelerde şimdi huzur ve barış var
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’de Bergama Belediyesini ziyaretinde yaptığı açıklamada, "İdlib meselesi en az Afrin kadar, Barış Pınarı bölgesi kadar önemlidir. Bu konudaki kararlılığımızı dün Sayın Putin'e de açıkça ifade ettim. Dün Merkel ve M..
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vladimir Putin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Görüşmenin neticesi tavrımızı belirleyecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bu akşam Putin ile görüşeceklerini belirten Erdoğan, "Görüşmenin neticesi tavrımızı belirleyecek" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Millet Kütüphanesi açılış törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Millet Kütüphanesi açılış törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, otoyolun resmi açılışını yapacak
İZMİR'in kuzey aksındaki trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Menemen- Aliağa -Çandarlı Otoyolu'nun resmi açılışı 22 Şubat'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özbekistan ile ticaretimizi 5 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ve Özbekistan arasında ithalat ve ihracat rakamlarının ilk kez birer milyar doları aştığını belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanı ile bunu en kısa vadede 5 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz." dedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı ve açıkladı: Tarihi bir adım attık
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan veÖzbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, baş başa ve heyetlerarası görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısı öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Özbekistan Cumhurbaş..
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a EYT'lilerle ilgili yeni bir sistem önerisi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin önceki gün yapılan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında, İdlib konusunda önemli mesajlar verdi. Erdoğan, “Sorun yaşanan hadiseleri sorunsuz alanlarla karıştırıp sürecin işin içinden çıkılmaz hale gelmesi..
Trump, Erdoğan'a teşekkür etti
Beyaz Saray'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump arasındaki telefon görüşmesine ilişkin yapılan açıklamada, 'Trump, Erdoğan'a Türkiye'nin insani bir felaketi önlemek için gösterdiği çabalardan ötürü teşekkür etti." bilgisi pa..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan  çağrı: Artık yatırım zamanıdır
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Teknopark-İstanbul 2. Etap Açılış Töreni”nde önemli açıklamalar bulundu. Erdoğan, "Teknopark İstanbul, sunduğu nitelikli altyapı, atölye, laboratuvar ve sosyal imkanlarıyla yabancı şirketleri de cezbediyor." dedi. Konu..
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştü
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Açıklama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yeni Üye Çalışmaları Ödül Töreni'nde konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan ziyaretinin dönüşü sırasında uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan ziyaretinin dönüşü sırasında uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "3-4 gün önce Sayın Putin ile görüştüm. Gayet güzel bir görüşme oldu. Ertesi gün baktık..
Türkiye her zaman Pakistan'ın yanında yer alacaktır
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı İmran Han'la düzenlediği ortak basın toplantısında, "Askeri ve savunma sanayii alanlarındaki ilişkilerimiz, inanıyorum ki Pakistan ile mevcut ikili ilişkilerimizde en önemli başlığı teşkil ediyor" ded..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Yüzyılın barış planı' diye yutturulan plan bir işgal projesidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan ziyareti kapsamında, Pakistan Ulusal Meclisi'nde bir konuşma gerçekleştirdi. Erdoğan konuşmasında "Pakistan halkının Kurtuluş Savaşımız sırasında ekmeğinden artırarak gönderdiği yardımları unutmadık. İşte şimdi de bizim içi..
İslam Dünyasının Lideri Pakistan’a Hoş Geldin
Başkan Erdoğan bir dizi ziyaret için Pakistan'a gitmişti. Bu ziyaret Pakistan basınında geniş yankı uyandırdı. Ülkenin yüksek trajlı gazetelerinden Daily Ittehad, ziyarete özel ek çıkardı. Gazete Türkçe olarak, “İslam dünyasının lideri Pakistan’a hoş geld..
Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen ilan etti! Her yerde vuracağız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Askerlerimize en küçük zarar gelmesi halinde rejim güçlerini her yerde vuracağımızı ilan ediyorum." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısının ard..
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Misliyle belalarını buldular ama yetmez
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yaşayan İnsan Hazineleri Ödül Töreni'nde konuşma yaptı. İdlib'de rejim unsurlarının alçak saldırısıyla ilgili son dakika açıklaması yapan Erdoğan, "Misliyle belalarını buldular ama yetmez daha devam edecek. Bunlar, bizi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki toplantıda yapılan saldırıya karşı atılacak adımlar ele alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında düzenlenen toplantıda Türk askerine yapılan saldırıya karşı atılacak adımlar ele alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi Açılış Töreni'ne katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi Açılış Töreni'ne katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Burhan Felek Atletizm Pistinin Açılış Yaptı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burhan Felek Atletizm Pistinin Açılış Töreni'nde konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, "Gençlerimize ve sporcularımıza şu müjdeyi vermek istiyorum, Burhan Felek Tesisleri haftanın 7 günü, 24 saat hizmet verecek..
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide alınan tedbirler yaz aylarında vatandaşın cebine yansır
AK Parti Genel Merkezi'nde dün 56 milletvekili ile bir araya gelen Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ekonomide alınan tedbirlerin yaz aylarından itibaren vatandaşın cebine olumlu yansıyacağını söyledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rejim e Şubat Sonuna Kadar Süre Tanıdı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Rejim şubat ayı içinde gözlem noktalarımızın gerisine çekilmezse Türkiye bu işi bizzat yapmak mecburiyetinde kalacaktır" dedi. Erdoğan, emekli Orgener..
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib'de yaşanan son gelişmeler sonrasında Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rejim için bunun sonuçları olacaktır
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ukrayna ziyareti dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Bu operasyonun ilk ayağı, rejim için bunun sonuçları olacaktır." dedi. Erdoğan, Putin ile bugün bir görüşme yapabileceklerini de sözlerine ekledi...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Çok sabrettik, artık altından kalkılamaz bir duruma geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile ikili anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısı düzendi. Kırım ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye olarak Kırım'ın yasa dışı ilhakını tanımadı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ruslara Uyarı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna ziyareti öncesi açıklamalarda bulundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna'ya resmi ziyaret gerçekleştirecek
Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey 8. Toplantısı dolayısıyla Ukrayna'ya resmi ziyaret gerçekleştirecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayşe Şahin ve Zafer Topaloğlu'nun nikah törenine katıldı.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Ayşe Şahin ve Zafer Topaloğlu’nun nikah törenine katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Net Konuşup Son Noktayı Koydu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.Erdoğan, ABD'nin açıkladığı 'Yüzyılın Anlaşması' planına tepki göstererek "İslam dünyasındaki ülkelerin tavırlarına baktığımızda ben halimize acıyorum. Başta S..
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu bir işgal projesidir. Yarın asıl konuşmamı yapacağım
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 5. Anadolu Medya ödülleri töreninde konuştu. Erdoğan, "'Yüzyılın anlaşması' diyorlar. Ne anlaşması ya! Bu bir işgal projesidir. Yarın asıl konuşmamı yapacağım." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan daha ilk seçimde millet tarafından sandığa gömülecekler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni partilerin kurulmasına ilişkin soruya "Son 17 yılda çok büyük medya kampanyalarıyla kurulan kimi oluşumlar, daha ilk seçimde millet tarafından sandığa gömülmüştür. AK Parti olarak biz başkasına değil, kendimize bakıyor, kendi g..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'te yeni oldubittileri reddediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kudüs'te yeni oldubittiler oluşturma gayretlerini reddediyoruz. Tüm ülkeleri Birleşmiş Milletler kararlarına, Kudüs'ün tarihi ve hukuki statüsüne saygı göstermeye davet ediyoruz." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Filistin ve Kudüs için yeni oldubittiler oluşturma gayretidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın Filistin-İsrail meselesine yönelik sözde barış planına ilişkin "Bizim bu konudaki tavrımız belli. Kudüs Müslümanların kutsalıdır. Kudüs’ün İsrail’e verilme planı asla kabul edilemez. Açıklanan plan, barışa ve çözüme hizmet ..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Senegal'de önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İdlib'den sınırlarımıza doğru hareketlenme söz konusu. Buna karşılık tedbirlerimizi almış bulunuyoruz." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hafter'e tepki: Ateşkes ya da barış diye bir derdi yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Adama Barrow ile ortak basın açıklaması yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "FETÖ'nün faaliyetlerini ilk durduran ülke Gambiya'dır. Gambiya'nın bu kararlı adımı diğer Afrika ülkelerine FETÖ ile müc..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Libya'da akan kanın durması için mücadele etmeyi sürdüreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Libya'da akan kanın durması için mücadele etmeyi sürdüreceğiz." dedi.
Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun: Ticaret hacmimizi 5 milyar doların üstüne çıkarma hedefinde mutabık kaldık
Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ticaret hacmimizi 5 milyar doların üstüne çıkarma hedefinde mutabık kaldık." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için her türlü çabayı gösteriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Elazığ depremi ile ilgili son açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cezayir’e ziyareti öncesinde havalimanında konuştu. Erdoğan Elazığ depremi ile ilgili son durum hakkında önemli açıklamalarda bulunarak 'Devletimiz deprem..
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir, Gambiya ve Senegal'i ziyaret edecek
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26-28 Ocak tarihlerinde Cezayir, Gambiya ve Senegal'i ziyaret edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan yaralıları ziyaret etti
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da depremde yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vatandaşlarımızı hemen çelik konstrüksiyonla kalıcı konutlarına alacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zemin etütlerinden sonra inşaatları yapacağız, adımlarımızı süratle atacağız." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Almanya ile ilişkilerimizi güçlendirerek devam ettireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Merkel ile düzenlediği ortak basın toplantısında Almanya ile ilişkilerin güçlendirilerek devam ettirileceğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uluslararası toplumun Suriye'de düştüğü hataya Libya'da düşmemesini temenni ediyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Almanya Başkanı Angela Merkel, Türk-Alman Üniversitesi'nin yeni bina açılışına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Merkel açılışta konuşma konuştu. Erdoğan, "Libya'daki kaos ortamı tüm Akdeniz havzasını etkileyecektir. ..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hafter'i bizi tahrik etmek için çağırdı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya konulu Berlin Zirvesi dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Adımlarımızla ateşkes zemini oluştu. Güçlü durarak siyasi süreci destekleyeceğiz. Şu an itibarıyla geldiğimiz noktayı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Zirvesi'ne katılıyor
Almanya'nın başkenti Berlin'de, Libya'daki savaşın tarafları General Halife Hafter ve Trablus'ta Birleşmiş Milletler'in meşru kabul ettiği hükümetin başkanı Fayez el Sarraj'ın ve bu isimleri destekleyen ülke liderlerinin bir araya geleceği zirve için nefe..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin'le görüşmesi başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Berlin'deki Libya Zirvesi kapsamında Rusya Devlet Başkanı Putin'le görüşmesi başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Berlin'de Türklerin sevgi gösterileriyle karşılandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Berlin'de konaklayacağı otele gelişinde Almanya'da yaşayan Türkler tarafından sevgi gösterisinde bulunuldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun ile bir araya geldi
Dünya çocukları Beştepe'de
Dünya çocukları Beştepe'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesile..
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI