15-02-2020 20:14:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yeni Üye Çalışmaları Ödül Töreni'nde konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları...

- Üye sayımız artıyor ailemiz büyüyor sloganı ile bu çalışma kararlılıkla devam ediyor. Üye çalışmaları gerçekten zordur emek ve azim ister.

- Aktif siyasete başladığımdan beri yakından bu çalışmalara şahidim.

- AK Parti 10,5 milyona yakın üye sayısıyla Türkiye'nin en fazla üyeye sahip partisidir. Bu dünyada da böyledir, örneği yok. Kime bunu söylesek şaşırıyor. 

- Üye sayımız toplam seçmenin yüzde 19 gibi önemli bir oranına ulaşıyor.  Hep söylediğim gibi hedefimiz. 83 milyon her bir ferdini bu büyük ailenin ferdi haline getireceğiz. Türkiye'nin en çok oy alan partisinin genel başkanı olarak tüm genel başkanlardan daha fazla il ve ilçe ziyaret ediyorum.




- Bu gece Pakistan'dan döndük. Orada çalışmalarımızı yaptık. AK Parti ulusal bir coğrafyaya değil, uluslararası bir coğrafya hitap eden bir parti.

- 2001 yılında kuruluşunu açıkladığımız AK Parti milletimize hizmetkar olacak bir anlayışla kuruldu.  AK Parti milletin partisidir. Burada kibir yok.

- Bu ülkede herkesin gönlünü kazanmadan ve orada kalıcı hale gelmeden kendimizi görevimizi bihakkın yerine getirmiş sayamayız.

- AK Parti'nin sırtını yer getirmeye kimsenin gücü yetmeyecek.

- Yeni üye çalışmaları ve kongre çalışmaları ile sağlayacağız. Kuru üye değil, her üye bileceğiz ki birer çarpan olarak artacak.  

- Son seçimlerdeki oy oranımızı yeterli görmüyoruz.
 

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğandan önemli açıklamalar





Cumhurbaşkanı Erdoğan çeşitli ilçelerden yeni üyeleri telefonla arayarak sürpriz yaptı. Telefonun karşı tarafında Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu anlayan vatandaşlar büyük heyecan yaşadı. 

- Kadın kolları ve gençlik kolları çalışmalarımız sürüyor. Bugüne kadar  gayretleri ile, azimleriyle AK Parti'ye katkı veren kardeşlerimiz, teşkilatımızda kendine
yer bulacaktır.

- Siyaset gönüllü bir uğraştır.  AK Parti'de siyaset kapıları amacı ülkesine ve milletine hizmet etmek olan herkese, her kademede, her alanda sonuna kadar açıktır.

- AK Parti güçlü olursa Türkiye de güçlü olur. Bunun için ülkemizi hedef alanlar, aynı zamanda AK Parti'ye de saldırıyor.

-  Ülkesine, milletine, şehrine hizmet etmek isteyen herkesi AK Parti teşkilatlarında görev üstlenmeye çağırıyorum. AK Parti'de hizmet etmek demek vatan savunmasında en önde yer almak demektir.

- Türkiye şu an büyük bir mücadele içinde. Her alanda öyle saldırılar altındayız ki Çanakkale'deki gibi 7 düvele karşı duruyoruz desek yeridir.

- İstifalar oluyor diyorlar. Bir ayda 45 bin yeni üye geldi. Ölenler öldü kalan sağlar bizimdir. Gidenler gitmiş, hayırlı olmuş. Demek ki onlar burada kendileri için beklediklerini bulamadılar.

- Türkiye'nin Suriye topraklarını işgal veya ilhak gibi niyeti asla söz konusu değildir biz işgal ve ilhakın önüne geçmenin gayreti içindeyiz. Suriye toprakları PKK'nın ve onu destekleyen ABD'nin işgali altındadır. Suriye'de halkın büyük bölümünün desteğini almış meşru bir yönetim bulunmuyor. Suriye şu an halk 'Türkiye, Türkiye, Türkiye' diyor. 
 
- Türkiye güvenli bölge oluşturmaya çalışınca Suriye sevdalısı kesildiler. Ülkemizde şu an 3,5 milyon Suriyeli var. İdlib'den şu an 4 milyona yakın insan ülkemize  gelme arzusunda. İdlib'de bölgede güvenli bölge oluşturuyoruz. Yoğun bir şekilde barınaklar oluşturmaya başladık. O kardeşlerimiz daha konforlu bir yapıda barınsın diye. Biz kardeşiz. Merhamet sahibi bir millet olarak gayretimizi gösteriyoruz. Rejim kendi halkını kadın çocuk ayırmadan bombalarla katlederken, Türkiye'nin bu insanları kurtarma çabasına neden karşı çıkılıyor?

- Türkiye'ye davetsiz misafir diyenler orada davetli mi? Orada ne yapıyorlar? Biz Suriye'de davetliyiz. İdlib'den ülkemize yönelen göç dalgasını
görmeyen, zalim rejime kol kanat gerenler, Türkiye'nin kararlılığını görmüyorlar mı? 

- Rejim güçleri, Soçi Muhtırası'nın sınırlarına çekilene kadar İdlib'deki sorun çözülmeyecektir.

- Tüm çabamız az can kaybı yaşanmasıdır. Suriye'de kendi hesaplarını yapanların umurunda olmayabilir. Bu insanlar bizim hem coğrafi, hem tarihi hem dini olarak kardeşimizdir. Sınırlarımızda terör örgütlerinin ve rejimin tehdidine terk etmeyeceğiz. Biz bu yolda gerekirse ölmeyi göze aldık.

- İblib'deki çözüm rejimin saldırganlığının bir an önce durdurulmasıdır. Rejim çekilmelidir. Aksi halde Şubat ayı bitmeden biz bu işi yapacağız.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI