09-05-2020 01:56:58

Çok Amaçlı Göle Kültür Merkezinin yapımına başladı.

Nisan ayında temeli atılan Milli Eğitim Müdürlüğünün projelendirdiği Göle İlçe merkezinde, eski Polis Karakolun yerine yapılacak olan çok amaçlı Göle Kültür Merkezinin yapımına başladı
Çok Amaçlı Göle Kültür Merkezinin yapımına başladı.

Nisan ayında temeli atılan Milli Eğitim Müdürlüğünün projelendirdiği Göle İlçe merkezinde, eski Polis Karakolun yerine yapılacak olan çok amaçlı Göle Kültür Merkezinin yapımına başladı.

           

Göle Kültür merkezi yapımı hakkında açıklamalarda bulunan Göle  Belediye Başkanı İlhan Gültekin, "İlçe Merkezinde yapılacak olan Kültür Merkezi özellikle gençlerimizin kültür ve sanatına hizmet edecek dedi.

İçerisinde Kafateryasi, Kütüphanesi, Toplantı salonu, İnternet kafesi, Misafir hanesi ile geniş kapsamlı fonksiyonel yapıya sahip olan Göle Kültür Merkezi bitiğinde Göle halkının sosyal ve kültürel anlamda hizmet sunacak diyen Belediye Başkanı İlhan Güalteikin; Gençlerimizin, Öğrencilerimizin bütün ihtiyaçlarına cevap verecik. dedi.
BAŞKAN GÜLTEKİN ATALAY'A TEŞEKKÜR ETTİ.

"Bu güzel Göle Kültür merkezini ilçemize kazandıran Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay’a teşekkür ettiğini dile getiren Göle belediye Başkanı İlhan Gültekin, inşaat  çok hızlı devam ediyor bir aksilik olmazsa  2020 yılında hizmete başlayacağını söyledi.

Daha sonra konuşan Göle Milli Eğitimi Müdürü Mevlüt Özalp Müdürlüğündeki Göle Milli Eğitimi konumuna uygun  Göle'ye bir Kültür Merkezi kazandırmak amacıyla projelendirip sunduğu projeyi her aşamasında Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay tarafından takip ederek İlçemize kazandırdılar. Kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI