15-08-2021 12:44:52

Çıldır Semihaşakir Köyü Muhtarı Şahmar Kızıltepeden Anlamlı Çağrı

Semihaşakir Köyü Muhtarından afetzedeler için birlik çağrısı
Çıldır Semihaşakir Köyü Muhtarı Şahmar Kızıltepeden Anlamlı Çağrı

Sayın muhtar arkadaşlarım bu günlerde duyarlı olmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Ülkemizde yaşadığımız ve üzüntüyle takip ettiğimiz yangınların ve son günlerdeki sel felaketlerinin verdiği yıkım ve zararlar hepimize çok büyük üzüntü yaşatmıştır. Kaybettiğimiz canları geri getiremeyeceğiz belki ama bu insanların geride kalan yakınlarına ve zarar gören diğer vatandaşlarımızın zor zamanlarında yanlarında olmak ya da birşeyler yapmak lazım diye düşünüyorum. Nasıl ki yardım alan komşumuz, yakınlarımız ve bizlerin almış olduğu maaşlarımızı bu felaketlerde zarar görmüş insanların ödedikleri vergilerden alıyorsak şimdi sıra bizde.

         

Başta biz Çıldırlı Muhtarlar olmak üzere tüm arkadaşlarımın bu konuda duyarlı davranmasını yürekten arz ediyorum. Çıldırımızda Muhtarlar Derneğimiz var. Bu Derneğin Başkanı olmak üzere yönetim kurulunun bu konuda daha duyarlı davranacağını umuyorum. Kaldı ki Derneğimiz hesabında da parası var. Bir toplantı düzenleyip afet bölgesindeki mağdur insanlarımıza yardım etmek için karar almalıyız. Bu durumu bizlerin hem insani hem de kamu görevi olarak görmeli ve öyle davranmalıyız.

       

Bu davranış bizlerin ve Çıldırımızın ‘’Edep Erkan Çıldırda dır’’ sözünü yaşatmak adına en insancıl bir davranış olacaktır. Yazıma, sayfasında yer verip yayınlayan Çıldır Manşete ve okuyup duyarlılık gösteren herkese teşekkür ediyorum.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI