18-12-2023 16:37:49

Ardahan da Aile Destek Merkezi bünyesinde hizmet veren kursların yıl sonu sergisinin açıldı

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, eşi Berna Çiçek ile birlikte, Sosyal Yardımlaşma Vakfına bağlı Aile Destek Merkezi bünyesinde hizmet veren kursların yıl sonu sergisinin açılışına katıldı
Ardahan da Aile Destek Merkezi bünyesinde hizmet veren kursların yıl sonu sergisinin açıldı

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, eşi Berna Çiçek  ile birlikte, Sosyal Yardımlaşma Vakfına bağlı Aile Destek Merkezi bünyesinde hizmet veren kursların yıl sonu sergisinin açılışına katıldı.
Beraberindekilerle birlikte açılış kurdelesini kesen Vali ve eşi, kursiyerler tarafından yapılan el sanatları ürünleri hakkında usta öğreticilerden bilgiler aldı.


Daha sonra kursiyerlerle bir süre sohbet eden Vali, "paydaş kurumlarımızın desteği ile açılan kurslara  yoğun olarak katılım sağlayan annelerimize, ablalarımıza, kardeşlerimize teşekkür ediyorum. 
Bu kurslara katılan kadınlarımız burada boş vakitlerini değerlendiriyorlar, el becerilerini geliştiriyorlar ve aynı zamanda yaptıkları ürünlerle kazanç elde ediyorlar. Kurslara katılan kursiyerlerimize ve usta öğreticilerimizin emeklerine sağlık, işlerinde kolaylıklar diliyorum, dedi. 
 

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI