23-02-2020 11:45:08

Çıldır lı Sami Atıcı İSTGÜVEN A.Ş Denetim Müdürü olarak atandı.

Birçok saygın kuruluş tarafından yılın bürokratı seçilen tecrübeli yönetici Sami Atıcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bağlı Güvenlik Anonim Şirketi’ne (İSTGÜVEN A.Ş) Denetim Müdürü olarak atandı.
Çıldır lı Sami Atıcı İSTGÜVEN A.Ş Denetim Müdürü olarak atandı.

 Çalışmalarla bir bütün olan ve personeller tarafından sevilen Başarılı yönetici Atıcı, mütevazı kimliğiyle öne çıkıyordu. İSTGÜVEN A.Ş’deki personeller tarafından dürüst, samimi ve çözüm odaklı bir yönetici olarak nitelendirilen Sami Atıcı, kariyeriyle de dikkat çekiyor.

SAMİ ATICI KİMDİR?

1979 yılında Ardahan’da doğdu. Ardahan Lisesi mezunu olan Atıcı, Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler ve Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümlerinden mezun oldu. Atıcı eğitimine, İstanbul Rumeli Üniversitesi’nde İşletme Alanında yüksek lisans yaparak devam etti. 2009-2010 yıları arasında Profesyonel Hizmetler Emlak Temizlik Gıda Danışmanlık Turizm Limited Şirketinde Genel Müdür olarak çalıştı, Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptı. Uluslararası Akreditasyon Merkezi’nde Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Sami Atıcı, 2020 Şubat ayında İSTGÜVEN A.Ş Genel Müdürüne bağlı Denetim Müdürlüğü görevine atandı.

Atıcı, evli ve 2 çocuk babasıdır.

İBB İSTGÜVEN A.Ş HAKKINDA

Yaşam alanlarının gelenekselleşen çizgisini, modern ve dinamik ekibiyle korumak amacıyla, 2016 yılında kurulan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın en büyük ikinci iştirak olan İSTGÜVEN İSTANBUL GÜVENLİK A.Ş bünyesinde 10 bine yakın personeli çalıştırıyor. Sektörde öncü ve güvenilir kurum olmayı hedef edinen İSTGÜVEN, mevcut ve potansiyel güvenlik ihtiyaçlarını; dürüstlük, samimiyet, fedakârlık ve cesaret ilkeleri ışığında; nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi güvenlik konseptleri ile karşılayan şirket, disiplinden taviz vermeden, tüm iç ve dış paydaşlarının memnuniyetini, katılımını ve verimliliğini en üst düzeyde tutuyor.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI