25-11-2023 12:29:52 Son Güncelleme: 25-11-2023 12:37:52

Çıldır Kaymakamlığınca Düzenlenen Proğramla Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmen Günü münasebetiyle Çıldır Kaymakamlığı önünde bulunan Atatürk büstüne çelenk bırakıldı.
Çıldır Kaymakamlığınca Düzenlenen Proğramla Öğretmenler Günü Kutlandı

Çıldır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çelenk sunma törenine Çıldır İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Yıldız, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Çelenk sunma töreninin ardından Baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehit ve ebediyete intikal etmiş öğretmenler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. 
 

KAYMAKAMLIKTAN ÖĞRETMENLERE YEMEK
   

Çıldır Kaymakamı M. Enes İpek İlçe öğrencileri adına büyük bir gayret gösteren eğitim-öğretim camiasının idareci ve öğretmenleriyle yemekte bir araya geldi.
 

 İlçede görev yapan öğretmenler ve emekli öğretmenlere teşekkür ederek konuşmaya başlayan Kaymakam İpek, öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal olduğunu ifade etti.
   

Çıldır Kaymakamı M. Enes İpek’in yanı sıra, Çıldır Belediye Başkanı K. Yakup Azizoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Yıldız ve ilçe protokolünden bazı kurum amirleri yemekte hazır bulundular. 
 

KAYMAKAM İPEK’TEN KUTLAMA MESAJI
   

24 Kasım 1928, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e, Başöğretmenlik unvanının verildiği gündür. Her yıl 24 Kasım Öğretmenler günü olarak kutlanmaktadır.
   

Öğretmenlik, geleceğimizin teminatı kıymetli çocuklarımızı vizyon sahibi, bilim ve fenni yeteneklere haiz, sportmen, yetenekli ve başarılı; memleketi ise muasır medeniyet seviyelerinin üstüne çıkarmak için üstün gayret gösteren, insan yetiştiren en büyük mesleklerden biridir. 
   

Bu vesile ile çalışan, üstün gayret gösteren, çocuklarımızı yetiştirmek ve nesiller inşa etmek adına emek sarf eden tüm öğretmenlerimize şahsım ve ilçem adına minnetimi ifade etmek isterim. Dedi
   

 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI