22-03-2020 15:38:47

Çıldır da Vefa Sosyal Destek gurubu oluşturuldu.

Çıldır Kaymakamlığı bünyesinde Kaymakam Alper Taş başkanlığında Vefa Sosyal Destek gurubu oluşturuldu
Çıldır da Vefa Sosyal Destek gurubu oluşturuldu.

Çıldır Kaymakamlığı bünyesinde Kaymakam Alper Taş başkanlığında Vefa Sosyal Destek gurubu oluşturuldu.
   

Çıldır Belediyesi, Emniyet Amirliği, Jandarma Komutanlığı, Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Türk Kızılay Çıldır Şubesinin yer aldığı Sosyal Destek gurubu koronavirüsüne karşı alınan tedbirlerin uygulanması konusunda koordineli çalışarak Çıldır halkına destek sunacak.


   

 Çıldır Kaymakamlığında yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından açıklamada bulunan Çıldır Kaymakamı Alper Taş “ Koronavirüsünün ülkemizde görüldüğü günden bugüne kadar devletimiz çeşitli tedbirler almış, bu tedbirler ölçüsünde bizde ilçemizde çeşitli uygulamalarda bulunduk. Dün yayınlanan ve elimize ulaşan genelge ile birlikte 65 yaş üstü ve kronik hastanlığı bulunan vatandaşlarımız için sokağa çıkma yasağı uygunlanmaya başlanmıştır.

 

Bu ölçüde oluşturduğumuz Vefa Sosyal Destek gururbu ile bu vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli çalışmalar başlattık. 65 yaş üstü vatandaşlarımız 112,155 ve 156 nolu hatları arayarak ihtiyaçlarını bizlere bildirmeleri halinde ekiplerimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılaycaklar.

 

Bu konuda vatandaşlarımızın yasağa uyarak evlerinde kalmaları ve her türlü ihtiyaçlarında bizlere ulaşmaları kendi sağlıkları ve toplum sağlığı açısından önem arzetmektedir” dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI