23-04-2021 15:51:45 Son Güncelleme: 23-04-2021 15:53:45

Çıldır da Çocuklar Kaymakam Oldu

23 Nisan Bayramının resim tatil ve yasaklı bir gün olması sebebi ile tüm ülkede olduğu ilçede de sadece çelenk koyma törenleri yapıldı. Çelenk koyma törenini ardından ilçe Kaymakamımız Alper Taş koltugunu Çıldır Merkez İlk Okulu öğrencilerine devretti
Çıldır da Çocuklar Kaymakam Oldu

23 Nisan Bayramının resim tatil ve yasaklı bir gün olması sebebi ile tüm ülkede olduğu ilçede de sadece çelenk koyma törenleri yapıldı. Çelenk koyma törenini ardından ilçe Kaymakamımız Alper Taş koltugunu Çıldır Merkez İlk Okulu öğrencilerine devretti.

     

Kaymakam Taş'ın koltugunu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını vesilesiyle temsili olarak sırasıyla ilkokul öğrencileri Hilal TOPKAYA, Ayaz KALAÇAY ve Enes TOPKAYA'ya devretti.

       

Öğrenciler ilk olarak kendi okulunun ihtiyaçlarının giderilmesi ve çevrenin ağaçlandırılması talimatını vererek, bu makamda oturmanın heyecan verici olduğunu belirtti.

       

Törenin sonunda öğrencilere hediye paketi vererek törene katılan öğrenci, öğretmen ve velilerine teşekkür eden Kaymakam Taş Tüm öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI