18-03-2021 17:20:45

Çıldır da Çanakkale Şehitleri Anma Günü Programı Düzenlendi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü etkinlikleri 18 Mart Perşembe günü saat 10:00'da Kotanlı Köyü Şehitliğinde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ardından Kaymakamlık Makamı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığının çelenklerinin sunumuyla koronavirüs tedbirlerine uygun şekilde başladı
Çıldır da Çanakkale Şehitleri Anma Günü Programı Düzenlendi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü etkinlikleri 18 Mart  Perşembe günü saat 10:00'da Kotanlı Köyü Şehitliğinde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ardından Kaymakamlık Makamı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığının çelenklerinin sunumuyla koronavirüs tedbirlerine uygun şekilde  başladı.

Saygı atışının yapılmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih YAZICI tarafından günün anlam ve önemini anlatan konuşma yapıldı. İlçe Müftülüğü tarafından Kuran-ı Kerim  tilavetinin ardından programlar devam etti.

Şehitlikte sona eren programın ardından Kaymakamımız Alper TAŞ, Tabur Komutanı Ercan ÖZCAN, Belediye Başkanı K.Yakup AZİZOĞLU ile birlikte İlçemiz Kıbrıs Gazisi Hürrem KAZANKAYA' yi evinde ziyaret etti. Ziyaretin ardından Kaymakamımız Şehit aileleri ile bir araya geldi.
Program tüm şehitlerimizin ruhlarına dua edilmesinin ardından son buldu.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI