02-04-2023 20:33:43

CHP Ardahan Milletvekili Aday Adayı Burak Taştan, Ankara'daki görüşmelerini ve çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ardahan Milletvekili Aday Adayı Burak Taştan, Ankara'daki görüşmelerini ve çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor
CHP Ardahan Milletvekili Aday Adayı Burak Taştan, Ankara'daki görüşmelerini ve çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ardahan Milletvekili Aday Adayı Burak Taştan, Ankara'daki görüşmelerini ve çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Türkiye Kent Konseyi Birliği Dönem Başkanlığını Ankara Kent Konseyine devrettikten sonra CHP’den Milletvekili Aday Adayı olan Ardahan Kent Konseyi Başkanı Burak Taştan, Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Aday Adayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile makamında bir görüşme yaptı. 

28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri öncesinde genel merkez ve ilgili birimler nezdinde faaliyetlerini sürdüren Burak Taştan, kesin adaylık sürecine kadar yoğun bir tempo içerisinde olacağım. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdim. Cumhuriyetin Başkenti Ankara'yı ortak akılla yöneten Mansur Yavaş aynı düşünceyle Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak ülkemize çok önemli katkılar sunacaktır. Kendisine ilgi alakasından dolayı teşekkür ederim saygılarımı sunarım” dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI