12-02-2022 15:52:16

Başkentte organize suç çetesine operasyon! 4 kişi tutuklandı

Ankara’da uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ticareti yaparak haksız kazanç elde eden çeteye yönelik düzenlenen operasyonda aralarında örgüt elebaşı ile yöneticisinin de bulunduğu 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Başkentte organize suç çetesine operasyon!  4 kişi tutuklandı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarlar Mücadele Şubesi ekipleri, il genelinde ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde ticareti yaparak haksız kazanç elde eden 17 kişiyi tespit etti.

Operasyon için harekete geçen ekipler tespit çalışmaları sırasında aralarında örgütün elebaşı olan R.A. ile örgütün sözde yöneticisi G.Y.’nin de aralarında bulunduğu 4 kişiyi yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanan 4 zanlı cezaevi gönderildi.

OPERASYONUN DEVAMINDA 12 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Örgütün diğer üyelerini yakalamaya yönelik çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, 17 farklı adrese düzenledikleri eş zamanlı operasyonla 12 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Firari şahsın yakalanmasına yönelik çalışmaların ise devam ettiği belirtildi. Zanlıların ikametlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda ise, 155 adet extasy hap, bin 419 adet sentetik ecza, 130 gr eroin, 115.5 gr pc, 25 gr bonzai, 40 gr esrar, 60 gr metamfetamin, 4 adet tabanca ve 94 adet fişek ele geçirildi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI